Много пъти ме лъга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много пъти ме лъга
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2175 пъти
Здравейте,
С моя приятел сме от 2 години заедно и колкото и банално да звучи, в началото се обичахме страшно силно. Обичала съм го толкова много и аз съм се чувствала толкова обичана, колкото не съм и предполагала, че е възможно.
Той по характер е доста потаен и много трудно ме допуска в най-личното си пространство. Студен е, не ме прегръща, нито целува... Това страшно много ми липсва в нашата връзка- нежност и близост.
Имахме период с много караници и стигахме няколко пъти до момент, в който не издържах и му казвах край. Той успяваше да ме върне при него.
Знаех за една негова бивша, с която е бил малко преди мен, но не искаше да ми разкаже абсолютно нищо- както казах потаен е и не иска да ми споделя и разказва нищо. Тъй като самия той е доста ревнив, държеше да знае дали поддържам някакви контакти с мои бивши. А аз направих така, че да прекратя абсолютно всякакъв контакт за да може той да е спокоен и да ми вярва. Исках и аз да знам дали той се чува с някоя. Кълнеше ми се, че не. Някак винаги имах една мнителност към него, именно заради тази него потайност.

Но вътре в себе си бях убедена, че точно той не би ме излъгал, не би направил нещо, с което да ме нарани. Защото виждах колко държи на мен и колко ме обича. До преди 3-4 месеца, когато не попаднах на разпечатки на телефона му от последните 4 месеца.

Без да изпадам в подробности, видях, че се е чувал с тази бивша и то той й звъни. Разговори по 15-20 минути, за всички празници й се е обаждал. Звънял и на някакви други жени, една от които му беше пратила смс за рождения ден със съдържание, от което става ясно, че е имало нещо между тях. А тогава бяхме вече от година заедно. Някаква друга, на която звънял 2ч. през нощта, след като се бяхме скарали и аз си тръгнах от тях. Едната вечер в 00ч. си поръчвал такси, а същата тази вечер аз си бях у нас, чухме се по телефона и той ми каза, че си ляга. Просто бях шокира от всичко, което видях. Не знам дали можете да ме разберете, но всички представи за него, за връзката ни ми се сринаха. Бях решила, че няма да му казвам какво съм научила, а просто ще се разделя с него. И точка. Но не се получи както исках. На него му стана много кофти като разбра, че искам да се разделим. Настояваше да му кажа, защо така съм решила. Звънеше ми, искаше да оправим нещата между нас... И след ден, два просто не успях да се въздържа и му показах всичко. Той започна да отрича, това били просто телефонни номера, които не означавали нищо. Кълня ми се в кой ли не и в какво ли не, че винаги ми е бил страшно верен. Успя да намери обяснение за всеки един случай- едната му била приятелка, с която си споделял(а аз защо никога не съм чувала за нея? ! ). От бившата си искал услуга, но от както били разделени не я е бил виждал (А защото беше нужно да ме лъже, че не се чуват тогава? ! ). За случая с таксито не си спомнял, но не бил излизал никъде без мен, може би било за друг (Да, бе да).

Тогава, в онзи момент по някакъв начин успя да ме убеди, повярвах му на всичко, от глупост ли, от обич ли... не знам. Дори се почувствах аз виновна, че съм му прегледала разпечатката и съм се усъмнила в него. Но не след дълго, всичката тази обида от това, че се почувствах излъгана ми се върна. Сега много често мисля за това. Понякога съжалявам, че не бях по-твърда. Много ми е трудно да му повярвам отново, вътре в себе си съм убедена, че ме лъже за какво ли не. Искам да говоря с него за тези неща, но знам, че ще стане скандал. А и това не искам, защото много ме натоварва.
Не знам какво правя, много съм раздвоена и не мога да живея вече с тези въпроси и съмнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4eae6433e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Рано или късно ще се разделите.
Виж...колкото и банално да звучи, хората не се променят, а доверието не се връща. Ако ти с иОК с тези неща, връзката продължава дори на едно по-високо и свободно ниво, но теб явно те нараняват, мислиш, човъркаш, връщаш. Запомнила си точните часове, за бога!

Съмнението вече се е настанило в теб и е пуснало корени. Приятелят ти ти е изневерявал - в това можеш да си сигурна. както можеш да си сигурна в това, че всичките увещания, кълнения и т.н. са просто опит да запази познатото положение на нещата и опит да пребори своята гузна съвест.

С времето ти все повече няма да му имаш доверие. Сега си попаднала случайно на тези разпечатки, после ще се изнервиш, че той продължава да мълчи о и ще започнеш да риеш по пощи, разпечатки, фейсбук и де що се сетиш информация.

Каквото стане между вас - нещо по-остро, ти моментално ще го перваш по носа (образно казано) с това, че те лъже. Дори на те лъже, ти вече никога няма да можеш да си сигурна и спокойна във връзката. Това напрежение ще ескалира, ще започнат сексуални проблеми.

Или решаваш и приемаш, че той е лъжец и ще си има по някоя и друга задявка и това няма да ти пречи, защото в крайна сметка и "лошите" хора са за обичане. Или по-добре си спести агония, която ще продължи много дълго и ще се превърне вече в навик. Хора в подобни връзки са сякаш пристрастени към страданието, те вече не могат да разсъждават трезво, неспособни са да спрат да се взаимонараняват, стават цинични, безсилни и се съсипват.

Ако решиш отново да вярваш обаче и да си дадеш шанс - направи го наистина с цялата си същност и от сърцето...

Но казваш, че мислиш за раздяла..това за мен е показателно, че подсъзнателно ти вече знаеш накъде ще се развият нещата и искаш да избягаш от по-ужасни агонии.

Успех, каквото и да решиш.
Плам

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c9f1f5ede8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Познати са ми тези лъжи... Човекът те обича, но просто си четка егото с други, не отчитайки, че те наранява... Не знам какъв съвет да ти дам-зрънцето на съмнението е посято вече... Аз живея в такава връзка-много сълзи и компромиси... Той не се променя... Ако имаш сили да търпиш това-то никога не спира...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6fefde675e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Заслужаваш да си щастлива. Остави този мъж и намери по достоен за теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker