Горделива българка и похотлив турчин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Горделива българка и похотлив турчин
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 5543 пъти
Пиша тук, за да излея чувствата, които се насъбраха в мен и ми тежат.
Всичко беше розово и много хубаво в началото. После той започна да си показва малко по малко рогата.
Опитва се да ме контролира. За всяко нещо, което не е станало, както той е желал, се налага да се обяснявам и да съчинявам цели речи, които да го омилостивят и да не ми се сърди. Както и да е, по-големият ми проблем е друг.
Той си пада женкар. Харесва му да си има харем. И знаете ли какво ми казва? Че бил мъж, че имал нужди и че се нуждае от секс, защото е млад и е нормално да му се иска. И понеже аз не мога да му го осигурявам ежедневно (живеем в различни градове), той имал правото да си го потърси при други. Донякъде го оправдавам с религията му. За тях това било нормално... Но този довод е заглушаван от гласа на гордостта ми. А тя крещи! Полудявам всеки път, когато виждам как флиртува с други, закача се с тях...
Пред мен настоява да съм отидела най-накрая да живея при него. Наскоро ми каза нещо, което прочетох няколко пъти, за да се уверя, че съм видяла правилно. Каза, че ме обичал! Представяте ли си? С цялата си наглост ме излъга за такова нещо... Според мен е лъжа, защото, ако ме обичаше, нямаше да се заглежда по други и да се занимава с тях.
Освен това ме накара да съм говорела с нашите дали одобряват връзката ни. И ако не я одобряват, да съм ги убедила да я одобрят!
Той се държи като разгонена крава, а аз нямам право дори да погледна друг. Даже треперя да не разбере отнякъде с кого съм си писала.
Но в такива моменти ми се ще да разбере. Иска ми се да види, че и други момчета ме харесват, че той присъства в живота ми, защото аз съм го избрала измежду другите, а не защото е големият плейбой. Аз реших да обърна внимание именно на него. Вече се чудя защо ли...
Ще ми липсват сладките приказки, но това не може а продължава така... Нямам намерение да продължавам да се съсипвам...
Може да има и други гледни точки, че той е прав, че си има нужди и т. н... Но аз просто не намирам нищо, което да го оправдае.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 64d1028fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Не мога да ви разбера. Знаете, че тая долна сган турците са такива и пак ходите с тях. Е не ви е срам толкова българи има в БГ. Аз познавам такива хора за жалост и от тях съм чувал да се хвалят как бият жените си защото му си оставила чашата еди къде си. Но проблема си е ваш. Виждаш какво става от сега, я се замисли какво те очаква в бъдеще с тоя циганин.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6e9974a921
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Ще кажа мнението си и ще отнеса куп обиди и отрицателни гласове, знам си. Аз пък мисля, че турците са по-секси. Погледите им са вечно влажни и излъчват някакъв особен сексапил. Мургавки и са мъжкари. Е не се кефя на онези мустакатите от сериалите, а на младите секси турчета. Така че разбирам те защо си с него. Освен това в тях ми харесва ревността и собственическото чувство. Още по възбуждащо е някак, но аз си падам мазохистка малко. Щом на теб ти пречи това, мисля че трябва да се замислиш дали да продължава връзката ви. Щом сте от различни градове, бъде благодарна че е искрен и ти казва направо, че има нужда от секс. Българските мъже пък го правят, без да ти казват нищо, правейки те на глупачка. Така че първото е за предпочитане, поне за мен. Турците са големи гадняри обаче. Според мен това не е нищо, което виждаш сега, ще става по-зле. Сещам се едно време, че бях чела някъде, че някакъв турчин карал жена си да му мие краката и да пие водата после. Настръхвам като се сетя затова. Големи са садисти повечето. Така че ти щом си горделива не ви виждам в бъдеще заедно.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 63fe8d3b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не намираш нищо което да го оправдае защото няма такова нещо. Оставай го това не зависи от религията или от етносът му, човекът си е такъв и такъв ще си остане.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 99180e0e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторката:

Номер 1, не съм знаела, , какви са''. Имам и други познати турци, но не съм ги опознавала дотолкова, а и манталитетът и изобщо поведението им не ме е интересувало, защото не ме е засягало досега...

Номер 2, очевидно ме разбираш. И ми даде голямо, , успокоение'', че щяло да стане по-зле... Повече ме притеснява желанието му да се налага. Защо не направи компромис? Защо на всяка цена трябва да става, както той си е наумил? Понякога просто не може да стане така... Но той не може или не иска да го разбере и създава главоболия и на двама ни.
Той си ходи по други, но мен нарича, , единствената''. И се чуди защо ревнувам... Понякога си мисля, че онзи, който ме омая, не съществува... Че това е била някаква маска, с която се е представял пред мен, за да ме впечатли... Имам чувството, че не познавам този човек...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c6060909df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Мила не му се връзвай, оставяйго, той използва религията си като оправдание, за да си върти неговите игрички!

Карол*******

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c24659206f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   да има хубави турци, но... айде стига бе свършиха ли българите? Авторке, тоя ще те бие на почивки! Мъж които обича жена си не прави така, с моя ходихме от 2-3 месеца и още след около толкова живеехме заедно, но не ме е закачал нито ме е притискал и настоявал, хем се познавахме от доста време бяхме заедно през 2006-2007год, спала бях с него минаха 3 години докато се събера пак и хем ме е имал и пак е искал секс не ме е притискал защото наистина ме обича. Не се занимавай с тоя колкото и да го обияаш ще ти мине. Опитай ако не можеш с него да му отидеш на гости за седмица -две и ще прициниш сама

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5c97c0274b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Съгласна съм с 3. Аз също предпочитам турците. До скоро имах връзка с такъв. Държеше се с мен много добре. Ние сме на 17 и в случаите когато спах у тях, той не ме оставяше да спя цяла нощ. Сигурна съм че бях единствената в живота му, защото бях с него постоянно и почти няма как да кръшка. Имала съм и връзка с българи, но тази беше най-страстната. Той ми беше първия и ме съжалявам. Така като гледам пак ще се съберем, така че най-хубавото предстои. Единствения минус е че нашите не го одобряват защото е турчин, но всичко с времето си. Колкото до авторката: просто мъжът е такъв, не е защото е турчин. Аз не бих издържала, ако се държи така с мен и въпреки красивите ни дни и бурни нощи всичко ще приключи.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a30e5da15b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Добре де, той български турчин ли е, или е от Турция?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 082ba0981f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не мога да разбера защо месиш тук религия и това, че е плейбой. Моят брат е българин и е най-големият курвар когото познавам. Не само, че е курвар, но и тотален гадняр с жените. А тая дето пише какви били турците, само като информация, за европейците между нас и турците няма разлика, нито в манталитета, нито във външния вид!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 721d7ed85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Девойко, разкарвай се оттам, ако искаш да останеш здрава психически! Не се занимавай с хора, които са от тази религия, много трудно ще се справиш, а и не виждам смисъл да го правиш. В никакъв случай недей да правиш грешката да живееш с него- нещата ще станат супер зле откъм контрол и ще се задушиш. Просто с и вдигай чукалата и изчезвай!

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 48e4f867aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Кое ти е гордото по-точно? Че позволяваш на един мъж да се подиграва с достойнството ти и да те обезличава? Любов, любов, ама до едно време

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1885aa783d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   АЗ мога да кажа, че турците или поне по възрастните (по-голямата част от тях )са фанатици на тема любов. За тях любовта е на всяка цена да имат дадено момиче, да я притежават. Едва ли точно това искаш? Била съм свидетел на семейство от турски произход, които и след 10 годишен брак не приемат момичето на сина им само, защото е българка. И са готови да отхвърлят детето си, да се отрекат от детето си, ако се залюби с българка.

А да не говорим за настояване от родилите на момичетата от турски произход да приемат някого заради опетнена чест и гордост, ДОРИ ако момичето е изнасилено от турчин, защото турците са склонно и на това. Доста от мъжете са адски развратни и не са само за едно момиче, защото някога религията им го позволявала, ама според мен любовта не е да си направиш харем от жени... Не че и от българските мъже няма такива дето за нищо не стават, но винаги има изключение.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e87609a710
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Ако е български турчин е ясна работата... те са фанатици. Онези от Турция(надявам се не си си хванала кюрд) са много готини:)Даже имаме 3 години връзка, не ме е забулвал, ревнувал, биел и прочие

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 365c1eb229
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Бягай, спасявай се! За тях е престиж да преспят с българка- издига ги в очите на себеподобните. Различията помежду ни са твърде дълбоки и са закърмени с майчиното ни мляко. Не съм ограничена и старомодна, просто от години работя с такива, манталитета е друг и пропастта е огромна.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3225016d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   "горделива българка" това ми хареса. Представям си какви са не много горделивите българки. Турците не са ми любимци с първобитното си отношение към жените, но определено съм на страната на този пич. След като търпиш такова отношение, нямаш грам себеуважение, и той е прав да си прави каквото иска през главата ти. В неговата религия това и се очаква от жената. Сама си се довела до това състояние да си подчинена в собствената си връзка. Имах една приятелка като тебе. Даваше ми да правя каквото си искам. И ме слушаше за това какво аз искам от нея. Беше забавно за 6 месеца, но после ми омръзна и се разделих с нея. Предпочитам жени със собствено мнение, "предмети за притежание" каквито доброволно сте избрали да бъдете вие ги оставям на турците не сте ми интересни, пък и трябва да потдържаме междусъседски отношения. Мъж 29

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 99180e0e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторката:Аз искам да живеем щастливо и спокойно, но той просто не го разбира. Всеки път, когато не съм му изпълнила прищевките, се повтаря едно и също. Това ме измъчва много и ми тежи...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3e9acc1e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ми ЗАРЯЗВАЙ ГО, бе! НЯМА ДА СТАНЕ - не разбираш ли?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 99180e0e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Авторката:

Ако беше българин и се държеше по същия начин, щяхте да кажете:, , Не може ли да поговориш с него'', , , Може би и ти имаш вина'', дрън-дрън... Но нали е турчин - да го зарежа. Как не се бях сетила досега! Много ми помогнахте. Надявам се дребните ви душици да са усетили иронията. Очаквах да ми кажете нещо, за което не съм се сетила, но как да го очаквам от тесногръд народ...

Не се свършиха българите, но както написаха преди мен, турците са доста по-секси и горещи.

Номер 20, ако ти имаш проблем със зрението, ние нямаме. Не е зле да намалиш малко шрифта, БЕ! Каква култура личи от коментара ти! Да знаеш, че веднага ще те послушам... Колко си прав/а! Дано и ти да си усетил/а иронията.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2da332f8b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Ох миличка, като те чета все едно гледам себе си преди няколко години. Все го оправдавах пред хората, опитвах се да изтъкна, колко е ''различен'' от другите турци. Да ама не. Какво искаш да ти кажем. Блъскай си главата, един ден обаче се сети за сайта и за това което ти писахме. Никой не ти го казва за лошо. Ти самата осъзнаваш, че не е нормално да живееш така. Омъжи се за него, народи му деца, а той да си хойка. И не ми разправяй, че не е такъв. И моя ''не беше". Ама хората отстрани виждат по-добре да знаеш. Останах без приятели, уж нямаше проблем да излизам без него, но когато това се случеше ми звънеше през 5 минути. То не бяха оправдания, то не беше чудо. Ревност... въобще някакъв ад. 2 Години и никаква промяна. О забравих, ако не дай си боже не вдигна телефона, леле мале, къде съм си го била завряла, за какво съм го имала. Докато не ми писна. Друго да ти кажа. Моя колежка от университета се омъжи за един такъв господин. От тях не излиза. Той беше много ''широко скроен'', не беше и той като другите. Беше ''различен''Наричаше я принцеса, кралица, единствена''. Сега седи вкъщи и гледа децата, без него вече не излиза, няма право да пита къде е бил. Той бил мъж, можел да пита, тя не. За сведение живеем във Варна, не сме от някое турско селце. Пиша, защото за жалост, ако аз чета поста ще помисля, че пише някоя заблудена девойка, която мъж не е виждала и първия тарикат, който се е завъртял покрай нея я е омаял. Прави каквото искаш, един ден съм сигурна, че ще съжаляваш, ако си с него. Аз съм вече омъжена. Безкрайно щастлива съм. Съпруга ми няма нищо общо с този за когото писах. Ако мога да върна времето назад, никога, ама никога не бих била с турчина. За жалост не мога и продължавам напред. Понякога се питам къде ми е бил акъла да се принизя толкова, че да бъда с него. Пожелавам ти приятно губене на време. Не си мисли, че нещо ще се промени. Човек не се променя за един ден. Той така е възпитан. Ако обаче ти харесва да те унижават, давай право напред.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a6c6476649
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Абе имаш нужда от здрав пердах пердах... че да ти дойде акъла в главата. Ти май наистина не разбираш че няма да се оправи... НЕ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНЕНИШ ДАДЕН ЧОВЕК! Престани бе горделива била... стига толкова вземи се в ръце и престани с този мазохизъм бе жено!!! Значи честно да ви кажа писна ми от такива като вас бе ЕЙ! Не си научихте урока и продължава да дреме с него. Очевидно е че този човек малко или много те мрази по някакъв начин както се отнася и за другите (турци) повярвай ми и продължава да те тъпче и ти пак стоиш при него не го разбирам това. И кое му е горделивото бе кажи ми че не го виждам това е едно чисто и просто УНИЖЕНИЕ от твоя страна.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2a9298b9a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Никога не бих се хванала с турчин. С приятелките ми сме си говорили и те са на това мнение. А тези, които са достатъчно глупави да се обвържат с такъв тип да си сърбат попарата. Това за сексито е смешно, защото кое е секси е индивидуално и ми мирише на турски комплексар. А да не говорим, че са ниски, трътлести и чорляви.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 587b2b3f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Зраей те на всички искам да изкажа и аз моето мнение и аз ходех със турчин но при нас са по различни нещата тои не говори бг и на немски си говорим в германия живеем и двамата от един месец се виждаме и като всяко начало всичко е розаво бях неговото ``съкровище`` СЕКСА беше супер дори по всяко време искаше да го правим да ок но до момента когато му казах че съм не разположена че тази вечер няма секс и нещо му стана и откачи докато се гушкахме и започна да ме блъска просто сякаш дявола се бе вселил в него изплаших се... след това му казах да ме закара до вкъщи... и му пратих смс казах му че не ми харесва начинат по които се държи и че не ми харесва да обсъжда сексоалният живот пред приятелите си и тогава тои ми каза да го оставя намира и разбрах че само секс е искал. до тук беше моята истонрия краи приклучи всичко дори неискам да си представя по нататък как ще е щом още от сега показа какъв гадняр е... извинявам се за писането ако имам някаде грешки и че няма точки но пиша от гоогъл и за това! аз съм на 24г

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker