Среща с другата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Среща с другата
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 5506 пъти
Аз ви написах историята "Да си върна ли за изневярата." Пак ви пиша. Много ми е тежко. Преди като се чувствах така изливах мъката си на хартия. Водех си дневник всичко споделях с него. Олекваше ми въпреки че не можеше да ми отговори.

Добре че сега ви има вас. Поне получа съвет или упрек. Започвам направо. Срещнах се с любовницата на мъжа ми. той настоя. скарахме се заради нея. то май всичко е заради нея. и за да не става детето ми свидетел на грозни сцени се съгласих. искаше от нея да чуя че между тях нямало нищо. били само приятели.

Но за това което видях не трябват думи. Погледите им говореха. Повярвайте ми почувствах се по-ниска от тревата и по-черна от земята. Тя ми каза че били само приятели искала да си запазим семейството че смс и обажданията били недуразомение и т.н. Не повярвах на нито една нейна дума а може да е истина.

Предложи ми да се видим и поговорим насаме. Какво да и кажа? благодаря ти че ми разби семейството. че остави детето ми без баща. опитвах се да забравя за обажданиятя и смс-те и всичко което ми причини но чашата на търпението ми преля. слагам край. връщане назад за мен няма. разбих си здравето а и детето ми страда от това.

Не мислех да му изневерявам но ще го направя. искам някой ден да страда. искам и него да го боли. може да съм писала малко разбъркано но не мога да си събера мислите. написах ви историята час след срещата и съм много разстроена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 7675b65feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не търси друг. Поне не сега. Нека мине време, да можеш да осмислиш нещата по-спокойно, без емоции. добре е , че си говорила с нЕЯ. Един Господ знае, колко е била искрена. Ти не вярвай. На нито една дума не вярвай.

Аз също звъннах по телефона на любовницата на мъжа ми. Тя ме размаза като хлебарка. Не се занимавай с тях, нека Бог им бъде съдник. Живей така, все едно си самотна майка с дете. Има много такива жени. Мисли, че си една от тях. Поддържай се, обличай се секси, оглеждай мъжете около себе си, но не се захващай с никого. Имай самочувствие на привлекателна жена с огромно себеуважение. Когато ние жените се грижим безупречно за дома и семейството си, забравяме, че и ние сме личности.

Накрая се появява някоя, която се има за много велика и специална. И глупакът до тебе "лапа въдицата", поласкан от вниманието на "специалната". Естествено, тя не умира от любов по него и неповторимата му мъжественост, а гледа да олепери колкото се може повече - пари, софри, екскурзии, въобще каквото успее. Но няма ангажимент за елементарните и постоянни грижи.

Успокой се, не се занимавай с него, не му търси сметка за нищо. Не са нужни обяснения и скандали. Посрещай го, когато реши да се прибере с усмивка и много настроение. Така ще бъде по-спокойно и детето ти. Ще ходи, ще ходи пък ще се върне. Лошото е, че нищо няма да е същото. И в заключение:

САМОЧУВСТВИЕ, САМОЧУВСТВИЕ, САМОЧУВСТВИЕ!!!!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 1302cc5758
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бягай далече, само това ще ти кажа. Имах много дълга и мислех щастлива връзка, която се изроди след изневяра от негова страна. Той също ме накара да се срещна с въпросното момиче, което ме уверяваше, че всичко е в главата ми и са само приятели. По много болезнен начин дни след това разбрах, че са се счупвали от секс докато аз съм си изплаквала очите поради липсата му и студеното му отношение. Не се доверявай на никого освен на собствената ти интуиция. Флуидите витаят във въздуха и никоя лъжа не е в състояние да ги прикрие. Аз ги усетих и затова бях нащрек... вътрешно усещах, че нещо не е наред и не са искрени. Пожелавам ти да грешиш, но ако излезеш права, знай, че е за добро. Преглътни горчилката и продължи напред в търсене на по-сладък живот, самостоятелна и уважаваща себе си!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: f2dadc1a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Защо просто не го оставиш? След като явно не можеш да се примириш с любовницата... вместо само да се измъчваш?...

КАК ЩЕ СТАНЕ, НЕ СИ ГО ПРЕДСТАВЯМ: да отиде да се търкаля някъде, а после да дойде при мене.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: dc9898c6ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При мен беше сьщото искаше да се срешна с любовницата му - тогава ми се струваше вьрхьт на нахалството,но явно имало и други подобни идиоти -вашите сьпрузи. Да унизително и много жестоко от негова страна,но в този момент те не мислят за нас,а само за СЕБЕ СИ и новото си увлечение.

Не е момент за изневяра, защото на него му е все едно,а ти в този момент ще страдаш още повече, сега най-важното е да се успокоиш и да не мислиш за него.

Кьм нр 1: "Посрещай го, когато реши да се прибере с усмивка и много настроение.,, - така не се живее единствено раздялата е спасение.

Които не го е изживял не може да разбере, а които е преживял подобно нещо ще се сьгласи с мен - такьв няма място в живота ни.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 31a5587d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Гледай си живота и не се занимавай с тоз боклук. Щом веднъж ти е изневерил ще го повтори и ще се осложнят нещата, а и детето ти ще страда най-много. Мисли за себе си и детето то, той просто не те заслужава, щом не може да оцени това, което има. Успех!!!

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: a02d26b280
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Само един съвет... С изневяра няма да го нараниш, ако е погледнал към друга... Щом е погледнал няма нужда от теб, а щом няма нужда - не му пука къде и с кого си.....

Този човек е постъпил лошо.... Не е виновна тя, а той... Защо е отишъл при нея след като ти си му давала всичко... Мъжете са боклуци... Чудя се и аз има ли останали свестни, а съм едва на 20... Може би просто секса не е вървял... А може би покрай проблеми и работа, и семейство сте се отдръпнали... Но все пак в теб вина няма и можеш да си намериш друг с когото да живееш.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 18df573daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Показателно е, че той си води защитница и си осигурява алиби. В такъв случай се доверява на чужд човек за да разреши проблема между вас.
Ето това би ме обезпокоило най-много.

Не е въпорсът в изневяра, а кое ви отчуждава един от друг. На Ваше място бих замълчала по въпроса известен период.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: c638cdc85c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мдаа не си губи времето и с двамата
ако можеш му вземи парите и детето
казвам го като мъж
идиота няма да престане

Ако не е тази, ще е следващата ...

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: bbdf2b3960
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Прочетох и двете ти истории. Ти си била и от двете страни на бариерата първо любовница после излъгана съпруга. Би трябвало да знаеш в кое положение как се чувства човек. Дошъл е твоят видов ден.

Много е лесно да му върнеш изневярата ами после какво следва. Да го напуснеш и какво ще намериш по добър ли или може би безгрешен има ли такъв МЪЖ бих искала поне да го видя. И той ще те чака с отворени обятия и ще те приеме с всичките ти недостатъци така ли. Каквото било било отук нататък живей достойно отдели време за себе си бъди загадъчна обърни внимание на външния си вид но бъди достойна. Нека мъжът ти да усети че не е център на внимание за теб но на този етап недей да търсиш друг това само ще усложни нещата. Не се срещай с другата насаме тя ще те унижи съвсем. Най вероятно ще ти каже че мъжът ти иска нея но не може да ти го каже. Запомни едно мъжете почти никога не предприемат първата крачка за развод колкото и да си мислят любовниците им че умират за тях. Изключение правят само когато разберат че съпругата им изневерява.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 18df573daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Брилятно заключение на № 9. Няма какво да се допълни.

 
  ...

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 7675b65feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 9, само ако знаеш колко си права! Моите почитания! Аз съм №1.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 8f610ad852
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм разведена жена, но никога не бих си позволила връзки с женени мъже - ужасно е да причиняваш такова страдание! Имам приятелка, която разведе един женен мъж с деца, който в последствие изостави нея с малко дете. Мисля, че не е достойно една любовница да иска среща със съпругата...и какво толкова има да и каже?! че е по - добрата / в какво?! /, по-красива или по-млада...всичко това е толкова преходно! Много жалко е, когато едно момиче, омъжвайки се се сдобие с мъж който няма морални ценности, тогава каквото и да прави просто няма спасение.

Не бих ви посъветвала да му отвръщате със същото, не падайте на неговото ниво. Голяма грешка е, че сте се срещнала с любовницата му, защо си причинихте и това! ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА ВИ ВКАРВАТ В ОТНОШЕНИЯ, КЪДЕТО НЕ ВИ Е МЯСТОТО! И любовницата омръзва един ден, та нали и тя е жена, особено ако "уважаемият" господин започне да протака развода си...няма по-изнервяща ситуация от тази и тогава младата, красива и по-кадърна любовница се превръща в хленчещо и разстроено същество, което от "дар божи" става истинско бреме...и познайте какво се случва тогава?! Пожелавам ви от сърце да преодолеете мъката си, да изправите гордо глава и да живеете с детето си живота, който заслужавате!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 86eb5bbdc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Кьм нр 9: Не сьм сьгласна, че "мъжете почти никога не предприемат първата крачка за развод колкото и да си мислят любовниците им че умират за тях. Изключение правят само когато разберат че съпругата им изневерява".

Когато се стигне до там, че вече е извикал любовницата си да ти обяснява дали между тях има или няма нещо това вече е крачка кьм развод или раздяла. Няма значение дали е усетил или не, че сьпругата му изневерява в такьв момент им е все едно-дори понякога е решение да ги оставиш на спокойствие. Да, изневеряващият мьж трудно предприема пьрвата крачка кьм развод-в кьщи е сигурно, а навьн е интересно, но в такьв случай какво остава на сьпругата.

1.Да тьрпи и да го чака да стане на 100 години.
2.Да изневери, но няма да й стане по-добре.
3.Да се разведe и да намери спокойствие и мьж, който да я обича и уважава, това че е попаднала на такьв не значи че всички са такива.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 8f610ad852
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Преди 23г. ми се случи същото. В един миг светът ми се срина, исках да умра, да оглушея за да не чувам никого. Бях предадена, бях унизена и изоставена, като употребена и ненужна вещ. След време простих в името на децата-така се самозалъгвах. Всъщност му простих, заради себе си, защото много го обичах и не можех без него. Мислех си че времето лекува.

Наистина нещата отминават, но такива неща не се забравят. Сега след толкова години аз все още помня всичко до най малкия детайл и съжалявам, че простих. От тогава дълго време не можех място да си намеря, ако той закъснееше. Това беше истинско мъчение за мен. Тормозех себе си и него, но нищо не можех да променя. Наложи се той да отиде в чужбина за да разреши проблема. Избяга и от двете.

Сега след толкова години аз все още съжалявам за компромиса ,който направих не биваше,тогава трябваше да скъсам и да се разведа с него.Вече е късно .Имаме внуче и не ми прилича да се развеждам на стари години.Това ти го разказах понеже съдбите ни са сходни,решението е твое. В такива случаи съветите трябва да се претеглят много внимателно,защото хората са различни по душевност и това ,което за мене добро,за теб може да не е.Изневярата не е решение повярвай ми и това не помогна,само ставаш за смях.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: baf73eca04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Преживях същото като теб. Помисли си, защо я накарал тя да те уверява, че са само приятели? Дали държи на теб или му харесва да ви има и двете. Явно другата няма нищо против, иначе би ти казала обратното. Не мисли много за него. Мисли само за теб и децата си. Това е спасението ти, това бе и моето.
Успех и горе главата!

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 1 месец
hash: e5baceef3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторката: не ви послушах. Срещнах се с нея. Просто от любопитство. разговорът не беше лесен. най-общото което ми каза че ще направи всичко възможно да си запазим семейството. поговорих с мъжа ми. обеща ми да прекъсне всякаква връзка с нея.дадох му втори шанс най-вече заради детето. то е много привързано към него.после тя напусна работа и аз се поуспокоих но имах едно на ум.и истината лъсна.

Кризата се отрази и на фирмата на мъжа ми.започнаха да не му плащат редовно намалиха му малко заплатата и т.н. той стана нервен. започна да говори че ще е по добре да си намери робота в чужбина. тук не можело да се живее... отначало приех идеята му но разбрах че и тя е заминала и събрах две и две. Директно го попитах дали е така а той ми отговори че не виждал нищо лошо ако му намери работа да замине. и всичко започна отначало. сега ми е още по-тежко. Бях излъгана отново.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: eb726249a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Миличка, съжалявам,че ще ти го кажа, но случайна изневяра няма.

Ако все още искаш по някакъв начин да запазиш брака си, вместо да се забъркваш в срещи с другата, проведи искрен разговор със съпруга си. не като съпруга със съпруг, а като човек с човека.

Не обвинявай, не плачи и не се изкарвай жертва. просто и ясно го попитай дали е осъзнал защо го прави, какво му ЛИПСВА.

Бъди сигурна, че в основата на една изневяра (тук изключвам патологичните женкари) от отговорен мъж стои ЛИПСА (=неудовлетворение).
Но какво не си му давала-това може да каже той, а ти само да подозираш. Не е наша работа да ровим там.

Казвам ти го от другата страна- на жена, на която липсваше съпружеския секс(по-точно бе рядък)- банално, но...факт. И оттам пътят до изневярата бе кратък.
Плюс някои други неща в общите цели, но те нямаше да се окажат решаващи за изневярата, последвана от развод.

Вече нищо не можеш да направиш. Само едно-разбери КАКВО НЕ ДАВАШ НА ТОЗИ МЪЖ.
Колко пъти си му казвала,че го обичаш?
Колко пъти си отказвала секс?
Колко пъти сте имали дребни спречквания?
Колко пъти е изтърпявал капризите ти?
Колко пъти си го упреквала- в каквото и да било?

Съжалявам-аз съм от другата страна, на изневеряващата, но поне мога да ти кажа ЗАЩО се стигна до там. защото имаше ЛИПСА (неудовлетворение), за която сме говорили много, многократно.... но така и не бе поправена.

Съжалявам, но аз също не мога да прекарам живота си с някого, който не иска да направи нищо за брака и отношенията ни, за това да ме накара да се чувствам щастлива с него, да ни е наистина хубаво заедно, толкова хубаво,че проблемът изневяра да не стои.
Просто винаги има причина. Убедена съм. И тя не винаги е само в единия.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 0c58f11675
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Браво на №13

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker