Да го забравя ли ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да го забравя ли ?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2430 пъти
Здравейте. Аз съм момиче почти на 24 години.
Преди около 5 години се запознах с едно момче, което се оказа мой съсед. Видяхме се, всичко беше ок.

Натискахме се, говорихме си, смеехме се. След това на другия ден той ме покани у тях. Пихме кафе, слушахме музика. Влюбих се в него още от тогава.

Не знам какво се случи после, но той се отдръпна. Нищо не се получи... Аз страдах много и след две години реших да му кажа как се чувствам. Той обаче ми каза, че преди имал чувства към мен, но си мислил че аз нямам.. Каза също така че е минало много време и е охладнял към мен.

Комуникацията ни приключи. През тези години той имаше две сериозни връзки. Казвам сериозни, защото първото момиче се беше преместило у тях. А другата не знам..
Стана така, че се ръчкахме във фейса доста дълго и той в неделя ми писа. Бях най-щастливото момиче на света. Писахме си малко и аз го питах кога ще пием бира и той каза сега. Взех бира и отидох у тях. Говорихме си, слушахме музика. И изведнъж той почна да ме целува. Много бях щастлива. Направихме го.. Исках вечерта да не свършва. Толкова години чаках този миг.

На другия ден му пратих смс, той не отговори. На следващия ми писа във фейса. Аз знаех какво ще каже. Каза че телефона му бил спрян и за това не ми писал. Каза че искал да поговорим за онази вечер. Аз му казах, че знам какво ще каже... да не го търся, да не го притесням и той каза че не е съвсем така. Просто скоро приключих дълга връзка и не искал да има връзки сега.
Каза ми че миналата вечер ще остане хубав спомен, пак ще си пием бирата, но няма да се възползва от мен..
Аз страшно много го обичам. Той ми е тръпка още откакто го познавам. Но смятам че нямам шансове, след като той така ме отряза. Познавам го доста добре и знам че не е такъв да прави секс с някоя и да бяга. Той просто не е такъв.

Дали ако му пиша честичко ще му писне от мен. Аз искам връзка или поне да се виждаме по-често. Но пък не искам да ставам нахална. Или пък трябва да забравя и да продължа?
Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3b271acac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти дам много ценен съвет. Просто не го търси за известно време. Ама не го търси! Не рядко да го търсиш, а за известно време не го търси изобщо. Той вероятно ще се зачуди защо него търсиш? Може би той ще те потърси:). Знам от опит, че като не търсиш половинката си, то той/тя започва да те търси.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 334aae29d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз мисля, че ще е добре да продължиш. Той е бил откровен и ти е казал, че не иска връзка.... по каквато и да е причина.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d734500158
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хм, наистина ако имаш силно желание за този човек и мислип че си струва изчакай ТОЙ да те потърси. Ти се прави на одвеяна и такам :) помага знам го - с мойто момче уж нямаше никога да бъдем заедно не го търсих 1 ден :Д:Д ( да бях си нахална иначе) и той умрял от притеснение човека търсил ме 10 пъти в нас, аз не му вдигах и.. на другия ден бяхме заедно. :) опитай нищо не губиш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f2e868bed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Забрави го! Той ще види, че ти него търсиш и т. н и ще видиш, че той ще ти се залепи отново! Обаче тогова ще е много късно.. зависи ти какво ще направиш!

Кейтлин

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 48782cf66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Забрави го!

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 48782cf66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторкатата : има раздвижване по въпроса. Да, темата е от преди един месец, но... Така след около 2 седмици той ми писа пръв. После още един път. А онзи ден го поканих на вила, той каза че помагал на негов комшия да се премести и ще сме ходили друг ден. Покани ме у тях. Искаше масаж, но не стигнахме до края. Бях объркана дори мълчах и той ми изнесе лекция защо мълча, да се отпусна и т. н. Просто съм си такава мълчалива и срамежлива. Според вас щом ме викна и преди това ми писа дали мога да се надявам на нещо..?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f38349df71
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен този сладур си търси просто забавление, сега е време да го изпиташ, бягай му и ще видиш как ще откачи:)), не му се давай така лесно, само така ще разбереш какво иска. Ако е сериозен, ще трябва да го докаже, не мислиш ли? Успех и умната!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker