Искам си го отново - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120497)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7270)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам си го отново
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2143 пъти
Здравейте! Не знам към кого да се обърна и реших да пиша тук. Искам да ми дадете съвет какво да направя за да си върна приятеля! Бяхме заедно 2 месеца, знам че са малко, но ми стигнаха за да се влюбя в него. Той също има някакви чувства към мен, поне така мисля.

Всичко започна в един ден, когато разбрах, че се занимава с едно момиче, което преди мен е обичал. Влязох във фейсбука му и прочетох всичко. Как я покани 2-3 пъти на кафе, но тя му отказала. Отделно споделил с нейна приятелка, че като я видел (въпросното момиче) си ''гълтал'' граматиката. Като разбрах ми стана много болно. Започнах да се държа по-дръпнато, а той се чудеше какво ми е. Накрая не издържах и му разказах всичко. Той се ядоса, скарахме се, но след 20-тина минути ми се извини. Сдобрихме се. Простих му.

От този момент нищо не беше същото. Започнахме да се караме постоянно за малки неща. Разсърди ми се за това, че съм му казала, че няма да ходя повече на кафе с него, защото всеки път той плащал (това го казах на майтап, но той го прие много навътре). Отделно един път го прегърнах, а той ми заяви, че не бил плюшена играчка и мразел да го гушкат. Аз се дръпнах. След 1-2 дни излязохме и той ми се разсърди, че не съм искала да отида при него и да го прегърна. След това отидохме на купон с компания и ми се разсърди, че съм била постоянно до него. Какво ли щели да кажат хората. Въобще за разни тъпотии. И винаги мене ме изкарваше виновната!

Докато не дойде решаващия момент да се разделим. Каза, че така било най-добре, защото сме щели да продължаваме да се караме и щяло да става по-зле. Аз се съгласих. Казах му, че няма да го карам да е на сила с мен. Знаеше, че ще ми е много гадно, даже ми каза, че и на него ще му е гадно. Каза ми : "Ще ни е гадно и на двамата известно време, но после всичко ще мине. " През тези 4 дни си пишехме, 1 път се чухме, с една приятелка ни прибра с колата онзи ден от фитнес, а мен вчера от плаж.

Мисля, че все още мисли за мен и че има надежда, но не знам какво да направя. Всичките ни общи приятели ми казват, че всичко ще се оправи и ще се съберем. Просто да го оставя малко на спокойствие. Мисля да не го притискам. Да му дам малко свобода, пък той ако иска ще се върне при мен, но ме е страх, че има и вероятност да не сме заедно вече... Кажете ми какво да направя! Дайте ми съвет, моля ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: b00e9c854a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какъв е този сърдитко бе? За всяко нещо намира какво да ти каже. Аз ако съм го оставям. Не ми трябват такива хора. Не прави това, не съм ти онова, недей така.... Най добре се поогледай за други. Ама и ти си носиш 50 % вина в себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 50d54aa4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има надежда, сдобрявате се, после пак четеш хронологиите му, гледаш го с недоверие, каране, скандали и си тровиш нервите. Това ли искаш всъщност?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0d786b33cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката : Благодаря ви за съветите! Снощи пак си поговорихме. Попитах го отново дали има шансове и той каза, че има, но нямало смисъл само да се караме. Искал да сме приятели сега, а може би някога в бъдеще (когато започна да мисля по-зряло) щели да се получат нещата. И пак мен ме изкарва виновната... И пак причината за всичко съм аз! :(

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker