Харесвам момиче, което си има приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам момиче, което си има приятел
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3469 пъти
Така. Ето я и моята може би често срещана история, но това не променя сериозността и.


Имам си най-добра приятелка, която постоянно ми повтаря точно това, че съм и най-добър приятел, НО точно това аз не мога да и бъда. Дори не мога да и бъда приятел. Явно се досетихте, че изпитвам нещо по-силно дори от приятелство към нея. В началото не бяхме толкова близки, казвах си какво пък, нека си говорим, излизаме и т. н. Тя беше инициатора в началото. Но ето го и проблемът с времето си станахме много близки и усещах че почвам да изпитва много силни чувства към нея, чувства които не се изпитват към приятел. Опитах се да ги подтисна, да забравя и за известно време успях, но това не продължи дълго. Дойде моментът в който нямаше как да я погледна и да не я искам. Проблемът не е това, а по-скоро че тя си има приятел и то не от скоро. Излизаме, прегръщаме се, близки сме си много, споделяме си. Но не мисля, че съм попаднал във френд зоната.

Тя постоянно ми прави намеци, държи се с мен като повече от приятел (не сме правили нищо от това което си мислите). Не знам, може би съм прекалено моралист и не приемам намеците и като чиста монета. Може би си казвам "С какво е заслужил приятеля и това, което може да му причини". Но от друга страна ако тя беше доволна от него и всичко беше 6 нямаше да търси друго момче за утеха и близост. Питала ме е въпроси от рода на дали имам сексуално привличане към нея и т. н., но донякъде на майтап, но нали знаете "Дай с майтапа да си кажем истината".
Опитах да се отдалеча от нея, да не и пиша да не я търся. Мислех, че това беше решение, но отново временно. Тя не спря да ме търси, въпреки, че аз спрях да търся нея. И сега отново се виждаме. НО НЕ МОГА ДА ПРОДЪЛЖА ТАКА!
Ако някой от вас "анонимни" си е направил трудът да прочете тоя роман ще съм благодарен на помощта ви, защото съм крайно объркан.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 617f9fc3c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами не знам, човек... Не ми изглежда свясна мацката... аз съм жена, но ако бях на твоето място вероятно щях да им дам това, което си търси. От друга страна не е коректно... има си приятел и ти го знаеш, но пък в крайна сметка нея ако не я грижа какво му причинява- теб ли трябва да те е. Ще ти кажа според мен как ще се развие ситуацията, ако удържиш на изкушението дълго време ще ти е тръпка и ще я мислиш каква ли щеше да стане работата, ако пък легнеш с нея след по-малко от 2 седмици ти гарантирам, че тя ще те зареже и ще бъде по-влюбена от всякога в сегашният си приятел... Хайде успех, и умната :)
Петя

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5165ca8acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи и какво изпитваш към нея, поне да ти олекне. Тя може да вземе да скъса със приятеля си, все пак щом сте приятели има някакво упование в теб :) Чувства се сигурна с теб, та оттам идва мисълта, че може да скъса с приятеля си заради теб, ако ли не, значи не е за теб. Поне ще си имате приятелството ако е свястна и печена. Само недей да се измъчваш с това държание. Освободи се и и кажи. Успех!!! ;)))


-Smile-

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker