Как да угодим на жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да угодим на жените?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 8293 пъти
Жени, защо постъпвате по този начин?
Защо се правите на недостъпни, зарязвате, мислите само за материал..
След дълга и щастлива връзка, разбира се нищо неподозиращ мъж е зарязан, защото се появява друг на негово място, но с какво е по добър, ако всичко си е вървяло добре, защо става така?
Кажете, мили дами, защо постъпвате по този начин?
Кога сте иситнски щастливи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 64

преди: 11 години, 10 месеца
hash: b4d68f32ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поне според мен на жените може да се угоди с подходящо отношение. Аз бих зарязала някой, ако имаме прекалено много различия, ако ми омръзне и скучая с него, или ако се държи грубо с мен.
Ж 23г.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4977864945
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ... като станем по-добри психолози. Противно на масовото ни разбиране, че "всички жени са еднакви", това не е така. Различните жени искат и очакват съвсем различно поведение. За мен основният принцип да не се докарвам до състояние на унижение, да не насилвам нещата, да правя умерени компромиси, но да не бягам от същността си и никога да не преставам да бъда себе си самият. Но няма всеобща вярна тактика. Не е лесно да угодиш и да поддържаш щастливи жените. Но едно искам да ти кажа - никога не губи чувството си за достойнство и за гордост. Ако една жена не може да те оцени подобаващо - проблемът е неин, не твой.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f5896996c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Защото такива си ни избирате бе!

Защото винаги зад до един човек има момиче, което ще бъде перфектно за него, ще е готово да пожертва всичко, да го обича до края на дните си и да си пасват идеално във всяко едно отношение..
... ама проблема ще е, че пък няма да му харесва - я била пълна, я не е руса с големи бомби, я не е красавица кат по списанията.

Тъпо е всичките жени да се слагат под общ знаменател - направи си равносметка какво е куцало в тая връзка без да омаловажаваш нещата и гледай напред - за всеки влак си има пътници. Ще си намериш друго момиче, което да те обича

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: dadc0c7436
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кога една жена поглежда към друг мъж?? когато няма чувства..

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6c558f6df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   До 4, да и понеже е заради липсата на чувства жените не са виновни никога, а мъжете които изневеряват са свине. Да ви имам двойния стандарт!

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cdea7c17ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Достъпни жени- ЛОШО,
Недостъпни- пак ЛОШО.
Няма угода.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6c558f6df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Умни мъже - лошо
Мускулести - пак лошо
Няма угода.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: dadc0c7436
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   номер 5.. жените изневеряват заради чувства.. мъжете изневеряват заради нагон.. надявам се да правиш разликата!!! стандарта не е двоен.. факт че незнаете как да задържите една жена.. после като ви зарежат всички са ви виновни...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5bda8c6912
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До номер седем: съгласна съм с теб за достъпните жени. И понеже вие мъжете обичате да се правите на царе ( не слагам всички мъже под един знаменател ), си избирате по- достъпни, следователно по- лесно командвани жени, за да можете да ги въртите на малкия си пръст. Но когато тази жена, от своята елементарност, ви зареже, заради "по- добър", и ви посрами пред близки, приятели и познати и опетни името ви, вие мрънкате. Еми, за да угодите на себе си, ще понасяте последствията. Човек трябва да прави и жертви в този живот.
Да, трудно е да се живее с умна жена, жена, която също търси нещо сериозно и си има понятие от думите "обвързаност", "вяра", "отдаденост" и "съжителство". Вярно, няма да си угаждате, но както казах, човек трябва да прави жертви, а и мрънкането, заради това, че жените били леки, няма да го има.
Към една недостъпна жена си има определен подход, Това че ти, номер седем, не си го открил, си е твой личен проблем.
Недостъпните жени не са леки. При тях нещата не стават така, както при леките.
Авторе, това същото се отнася и за теб. Явно не си попаднал на правилната. Знам, ще те боли, ще ти е трудно, но животът е пред теб! Като гледам написаното от теб не си от броячите, а и щом те е зарязала така, значи не заслужава чувствата ти.
Ще си намериш друга и ти пожелавам да е някоя по- свястна и да можете да се насладите по- дълго на връзката си!

Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8a556060b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм мъж, а не мила дама, но бих могъл да предположа защо :)

Мъже които питат "Как да угодим на жените " или "Какво мислят жените ", обикновенно таят този комплекс или страх в тях, което им пречи да покажат пълният си потенциал. Такива мъже са страшно много, даже почти всички, излез и се огледай. За една усмивка мъж може да направи какви ли не щуротии, може да се държи като палячо, може да изрече такива глупости, които в друга ситуация не би си помислил да измисли. Преди всичко такива мъже са много неуверени в себе си. Да, може някои от тях да са страхотни мъже, със страхотни положителни черти, но на жените им трябват мъже, които да са преди всичко силни характери. Точно за това мъже като теб, често мислят че жените са станали меркантилни амазонки, които не знаят какво искат и правят.

Аз пък съм в другата крайност. Никога не съм се питал какво искат жените, или как мога да им угодя на всяка цена. Може би това ги впечатлява, защото мога да кажа, че съм имал доста жени, при това от всички рангове на обществото. Повечето от тях се сещат често за мен, пишат ми писма, някои ме псуват профилактично, други говорят за мен пред други хора, трети твърдят че ме обичат, четвърти примерно не им помня лицата, се окаже че преди 5 години сме се виждали и дори не сме стигали до секс. :) Не съм красавец, но може би защото съм такъв характер, но никога не позволявам волности на една жена, жената до мен трябва да е искренна, честна и да не си мисли че може да прави номера. Мога да обичам някоя жена, но направи ли някой кур*енски номер я разкарвам. Също така не питам много, което същевременно създава голям респект в жените, но и много ги дразни.
Лошото на всичко това е, че има жени, които обичат да превъзпитават мъжете си, обичат да доминират от задни позиции, а аз в това отношение съм патологичен случай, с което често се ядосват, искат да не ме виждат примерно и независимо от това ме търсят след време или мислят за мен.

Така че, единственото което можеш да направиш за себе си е, да разбереш какво точно искаш, или поне да не идеализираш жените, нито да искаш от тях да изпълняват някакви функции все едно са перални или прахосмукачки. Жената не е и нужно да бъде разбирана, тя иска да бъде приемана такава, каквато е, нито повече, нито по малко :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6c558f6df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Номер 10, да чувства, свързани с обичта към парите и социалното положение на мъжа. Не виждам какво у един мъж може да накара една жена да се влюби в него, освен парите. Ако бях жена пак в жени щях да си влюбвам.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ae80fc10bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравей! Лично мен ме интересува вниманието на един мъж.. поведението му, постъпките му. Никога не би ме впечатлил, ако се държи повърхностно и говори в стил "ти си като всички". Не е нужно да се говори за всички жени като едно цяло. Да, сигурно имат общи неща, само че от външна гледна точна. От вътрешна - всяка една дама има нужда от любов.

Колкото до това, че се правим на недостъпни.. ами на мен например ми харесва.. и не защото не искам нещо да се случи, но така желанието си покачва и тръпката е два пъти по - силна.. А и някой мъже са ми казвали, че харесват точно това в мен.. да бъда недостъпна, да се дърпам (в рамките на нормалното, разбира се). Достъпните жени могат да ти дадат само едно и сигурно за това много мъже опират до тях, защото не се налага внимание, не се налагат жестове, нито труд, за да задържиш достъпната мадама. Преди да й предложиш каквото и да било.. ти знаеш, че тя вече е твоя. Това е жалкото. Няма загадъчност.

Няма точно определена схема, за да се угоди на жените. Жената не е създадена да се разбира, а да се обича. Зависи ти какво можеш да й предложиш и зависи дали тя търси точно това. Някои не понасят сериозните отношения, други пък предпочитат връзка без любов, а само от изгода.. трети пък директно отказват любов.. други мечтаят за слава, богатства, пари.. но има и такива (като мен ;д.. малко реклама), които искат сериозни отношения, които искат чисто и просто.. не мъжко внимание.. а едно джентълменско внимание... които искат мъж с характер и по - силна психика, а не мамини синчета и професия "син" със скъпи коли и маркови дрехи, ланци по врата, татуси по цялото тяло и 10 страници криминално досие.



~lollipop, 18

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f58639d2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Автора към 12
Това за комплексите го кажете на стотиците пре**ани мъже в България. :)
Аз познавам само няколко човека от приятелите ми, които са прецакани по този начин от жена, така че тук не става въпрос за комплекси, става въпрос за неоспорим факт, че жените си гледат материалните интереси. И аз не казвам, че всички са такива, не ги определям като "перални". :)
И не говоря за моя връзка, говоря за много такива връзки, които завършват по този начин.
Кога не можем да ви задържим, когато свършват парите ли?
Кажи, номер 10.
Разигравате и упреквате, правите се на недостъпни, говорите за измислена любов, която според вас се изразява в богатство.
Не е вярно, че не знаете какво искате, знаете и даже си го признавате на моменти.
Като чуете за секс и ви става лошо.
Нагон- Има го при мъжете, а при жените? Защо го няма?
Избирате ни по колите, дрехите, апартаментите. :(
Избирате манипултивен метод, така че да постигнете всяка ваша цел, трябва да си призная, че е доста успешен този метод.
С чувствата не се търгува. :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c8329b344c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Наистина голяма част от жените в България са абсолютни материалистки, но не е вярно че не обичат секса, напротив обичат го повече и от мъжете. Просто търсят някой, който да им поднася всичко наготово и намерят ли го започва голямото хойкане. Човекът се скъсва от работа, работи ден и нощ, а те си киснат по кафенца и се оглеждат за следваща бройка. Познавам много такива жени, някои дори са вече над 40, но продължават да си живеят по този начин, те друго не са правили през живота си. Затова е много важно човек да внимава с какви хора се обвързва. К****те и боклуците си личат, стига човек да се вгледа в детайлите.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f58639d2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Автроа: Обичат го, защото е средство за печалба.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ff311b79a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   ПАРИ!!! Това искаме жените.
И никоя да не ме критикува защото е точно така. Коя от вас не иска поне един път в месеца да си купи нещо ново, коя не иска да излиза на вечеря в някой хував ресторант всеки петък, със любимия коя от вас не иска лятото да отиде на море а зимата на балкан, коя от вас не иска неините деца да имат всичко и т. н.
Няма такава такава! такаче мъже стягайтеси пиянските дупета и работете за да дадете сигоеност и всички тези неща на жената и тогава няма да има такива въпроси.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8a556060b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   От 12, до всички след него.

Момчета, вие сте доказателството, че жените трябва да се държат брутално с вас, а и вероятно го правят и наричат такива като вас лузъри.
Не може да обиждате всички жени, не може да имате такъв негативизъм към тях и в същото време да очаквате че някоя от тях ще ви роди деца, ще ви обича и ще направи всичко за вас. Няма как да стане просто. Когато расъждавате така, нали не мислите че това няма да се забележи от тях, или няма да ви се отрази

И ако бях жена, вероятно и аз щях да гледам парите, като знам че 95 % от мъжете са като вас. Страхливи, глупави и отчаяни от собствената си некадърност. Да тогава бих търсил пари, защото такива като вас, никога не биха могли да задоволят една жена, както физически, така и емоционално.

Как пък все на вас ви се случва?

защо на мен не ми се случи? Един път имах подобен проблем само, усетих за какво става на въпрос, започна момичето да ми казва как парите били едва ли не висша форма на оргазъм, след което просто и казах " Ми изкарай си ги, като искаш нещо го постигни сама".

Защото нали се сещате, че никой не дава ей така даром, познавам мъже с много пари и трябва да ви кажа, че тези жени които ги мислят за глупави и за мъже-касички много се бъркат. Накрая се оказва че остават голи като пушка, човека си прибира бижутата, колите и всичко останало.

За това ви казвам, само такива глупаци като вас страдат от това и за това ви се случват такива неща :) Как пък аз срещнах толкова добри момичета? Ама как такова добро и умно момиче ще се хване с вас, като злобата и простотията ви се вижда в интернет, а представете си как това прозира на живо.

Ей такива ревете от жените, ама досаждате на жените до безобразие. Един приятел си направи женски профил във Фейсбук и във един сайт за запознанства, реши да си прави майтап с глупаци като вас. За 1 ден имаше 10 000 съобщения, само заради едната снимка, с баджаци и чифт цици. При тази елементарност, няма как да ви се случи друго, надявам се да го разбирате това :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: eebea49dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Ако един мъж не може да осигури сигурност на една жена, то за какво й е?

С 270-350 лв. деца нито се живее НОРМАЛНО, нарочно с големи букви, да не си помислите, че говоря за ЛУКС, ЯХТИ, маркови дрехи И ЕКСКУРЗИИ ДО ДУБАЙ, нито може да отгледаш дете без да се лишаваш от нещо.

До тоя извод трябва да е стигнал всеки мъж, който не иска само е.. не от една жена.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6c558f6df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   20, какви са тези остарели разбирания? Толкова ли не може жената също да работи? Ама вие българките освен и грозни (и с неоправдано самочувствие на красавици) сте и много мързеливи, за вас само къщната работа е работа. А на запад жените работят и някои дори имат по-високи заплати от мъжете си, а те от своя страна им помагат в гледането на децата.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b4d68f32ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Аз имам въпрос. Защо мъжът трябва да осигури жената? Нима тя неможе да се осигури сама? Нима на мъжете им се дават по- големи заплати? Мъжете не са ни за пари, трябва да се научим първо да се издържаме без тях. Момичета, утре като се разделите с мъжете ви и като останете на улицата, има да се вайкате и да се чудите откъде ви е дошло. Еми неможе да получавате всичко наготово. Човек трябва да се труди в живота, за да получава. И най-хубаво и най-сладко е когато си го постигнеш сам. Мъжът е нашата друга половина. Трябва да се събираме, за да се допълваме, а не защото сами неможем да се плащаме сметките.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: eebea49dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   От 20,
Никъде не съм написала, че жената не трябва да работи, така че не ми слагай думи в устата, които не съм написала, ако обичаш.
И това за мързеливостта може само да го казваш САМО на майка си и сестра си, защото явно друг пример нямаш.
В моята къща се чисти редовно, да те осведомя. Щом пишеш анонимно в някой сайт не значи, че имаш право да пишеш каквото ти падне за друг.
А какво искаш да кажеш, че българките не работят? Ти ако си прибрал някоя, която чака на тебе дори да й купуваш дамски превръзки, то сам си се докарал до това положение, сори, но не слагай всички под един знаменател, защото е инфантилно откъдето и да го погледнеш.
пс 2няма да е зле авторът да си казва в кой пост пише под собствената тема.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f58639d2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Автора: Ще ме извиняваш 19, но не ми звучиш като мъж.
Съжалявам, но или живееш на друга планета, или си богато момче на, което всяка кифла му връзва. :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c8329b344c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Номер 19, никой от пишещите тук не е споменал, че няма пари, макар че това не е срамно. Въпросът е защо повечето жени са толкова материални. Аз също съм го изпитал в голяма степен на гърба си. Не съм страшно богат, но имам достатъчно пари, за да си живея спокойно, не си падам по фолкаджийки, не обичам и напудрените лигли. Винаги съм харесвал по-обикновени, скромни и интелигентни наглед момичета. В крайна сметка обаче всички са ме разглеждали като касичка. За мен няма проблем да имам момиче, което работи за 200 лева, само че я попитай някоя жена дали би си взела мъж с подобна заплата. Жените били искали, ами като искат да си ги изкарат. А на номер 18 мога да кажа, че има хора, които нямат пари за море и планина, и въпреки всичко са щастливи, защото се обичат. Предпочитам да имам свестен човек до себе си и да си стоим вкъщи, отколкото да съм на море с разни златотърсачки. Освен това искам да попитам, след като жените искат почивки, ресторанти, дрехи, и всичко останало, те какво предлагат насреща??? Любов е ясно че не, загриженост-не, подкрепа-не. Предлагат само един гол секс, само че тоя тип секс бързо омръзва и излиза много по-евтино да си платиш директно за него, отколкото да наливаш в каца без дъно и в същото време да те лъжат. Сега някой ще каже, "е да ама жената ражда деца", ами хубаво, ОК, ама вече и това може да се уреди, без да се обвързваш. Та аз питам какво стои насреща срещу парите на мъжете??? Естествено не всички жени са меркантилни, както и не всички мъже са свестни.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8a556060b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   От 12(19), до автора. Казах ти вече няколко пъти, заслужаваш всичко което ти се случва.

Мъж не е диагноза, нито вече е анатомичен белег, не е и вечно мрънкане, при това срещу жените, мъж е начин на поведение.

Освен някакви оплакващи се женчовци, нищо друго не прочетох тук. Как пък един мъж не застана и не каза, бе така и така, държа се с някоя жена зле, или държа се с жените мекушаво, за това ми се случи нещо. Сополиви ревльовци сте, дето без да напишете това, пак прозира. Не, не съм богаташко синче, просто си гоня интереса и винаги съм го догонвал, ама не на готово, не и след мрънкане и сополи.
За това жените които срещам се държат както трябва, за това те ми звънят, за това не правят номера.
И ти казах, докато търсиш оправдания за собствената ти простотия, живота ти ще е минал и няма да помниш нищо. Сам си си виновен, не търси някой друг да ти е жертва, защото ти самият си жертва, но не на жените, а на глупостта си :)

Успех, не виждам какво повече мога да напиша в темата.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0c03a06244
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Аз съм на 21години и имам приятелка. Аз нямам пари, коли и работа си нямам. Не държи на материалното.. не ми мрънка, не ме е изоставила и няма да го направи. Важна е любовта и обичта!
От както сме заедно не ми е мрънкала за нещо. Разбираме като
човек. Обичам я и никога няма да я нараня и изоставя. :)
Искам да ви кажа на всички, че има други благородни хора, има
друг свят с истински пр-ли и стабилни връзки и този свят е
България, а да попаднеш в него трябва да се промениш тогава
той ще те приеме. Запитай се, ТИ какво би направил за нея/него
ако няма пари? Или тя/той него заслужават защото нямат кеш? !

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f58639d2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Автора: :(
1-во казах, че не съм потърпевш и няма да бъда, защото им знам номерата.
2-ро казах, че става въпрос за връзка, която е хармонична и жената изглежда щастлива, но в един момент напуска, нещата стават такива, че все едно е била нещастна, но не е приличала на такава.
И никой не мрънка, няма и сополи.
прочети какво казва и 25. Стига индифирентно мислене. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: eebeb20d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   до авттора;отговорът на въпроса се крие само в една дума.... дълга.... колкото и идеално да е всичко, ако е прекалено дълго няма как ако не ти омръзне или малко да те отегчи... и да пожелаеш нещо друго, или някой друг.... ЗАРА

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: dadc0c7436
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Еми Зара по тая логика никога не трябва да влизаме в дълги взаимоотношения та да не ни омръзва и да не сме оттегчени..

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fa2e95c138
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Повечето казвате, че сме материалистки българките, а? А питате ли зад гърба на една "материалистка" колко болка и разочарования има? Не може да очаквате от една емоционално ограбена жена да не ви използва до дупка, защото преди вас "свестните" е срещала само боклуци... много ясно, че не й остава нищо друго освен да си уреди живота, то се е видяло че свестен няма да срещне, ами поне да е осигурена! Въобще не ви жаля такива, които се оплаквате от жените, и вие не сте стока, за да постъпват така с вас, а и не сте света вода ненапита, някога и вие сте наранили някого, но не ви се нрави да си го припомняте. Айде със здраве!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fddb9b0995
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Аз пък забелязвам тенденция, че мъжете станаха по-големи материалисти и от жените! Как да угодиш на жените ли? Ами като спреш да мрънкаш! Жените мразят мрънкащи и ревящи мъже! Нека тая част да си остане запазена за нас... Пък и щом хората се раздлеят значи привидното щастие е било само параван...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0379d217d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Номер 12 искам да ти стисна ръката за последното изречение.
Тооочно в десятката.

Дано повечето мъже вникнат в постовете ти в темата.

Лоша

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6c558f6df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Вземи си чужденка бе, българките не струват. Французойките примерно, противно на грешното схващане в България са много по-красиви от българките.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cf5f48c99b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   номер 30, заключенията, които правиш ти, не ги правя и аз.... човек има повече нужда от разнообразие и по-малко нужда от логика.... ЗАРА

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 08a7c3f751
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Доста щекотлива тема... Вина имат и двата пола, както и ширещата се в последните 20 години чалгарщина и влиянието й. Макар че съм жена, и аз не разбирам защо е нужно да разчитам на мъж да ме осигурява и издържа. Та това означава зависимост във всяко отношение. А и аз да не съм некадърна, че да не мога да се грижа сама за себе си? ! Работя си, колкото си изкарам за месеца, гледам да се побирам в него. Не страдам от снобарски претенции да имам най-скъпото и най-престижното, ама на чужд гръб, ако може. Не това определя човека.
№ 19, не знам на колко години си, но те поздравявам за разсъжденията ти. Много истина има в тях - доста мъже срещнат жена, която е готова да им даде всичко от себе си, без да гледа пари, имоти и прочие. А те какво правят - забиват се по разни изкуствени момета-златотърсачки, не оценяват това, което имат до себе си, а после реват. Ами това търсят в крайна сметка, защо се оплакват? Дето казваш, чифт цици и хубавка фигура са достатъчни, за да забравят останалото. Но не им стиска да го признаят, по-лесно е да обвиняват други за глупостите, които вършат.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ce028ea997
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   На мен, пък написаното от 19 ми прилича на научна фантастикаАвтора

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8a556060b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   До 41. Аз съм номер 12-19 и 26.
За да е по-лесно ще се нарека Горския занапред :)

Фантастика примесена с ужаси знаеш ли кое е?

Примерно някоя красива и млада госпожица се среща с красив млад мъж. Имат страхотни емоции помежду си, обичат се, обаче винаги има нещо, което е неизяснено.
Приеми че младият мъж мисли като автора, мисли че винаги жените използват, нараняват и че никога няма да има нормална връзка. Момичето от своя страна пък не вярва в мъжете, мисли че те изневеряват, няма доверие на никой, редовно се оплаква от мъжете.
И така двамата преди да се намерят, гледат само негативните черти във срещуположният пол, само и само да си докажат тези изтъкани от болка теории.
И изведнъж се срещат и всичко между тях е уж наред. Какъв според теб е шанса, двама души с такова мислене да бъдат добре и връзката им да не се разпадне?
Вместо да си гледат кефа, да се наслаждават на момента, те ще се дебнат било на съзнателно и подсъзнателно ниво. Да може да обичат, може да държат един на друг, но като не вярват на себе си, на емоциите си, от там и на другите, винаги нещо ще ги чопли. така ще се зародят скандали, ще дойде време за компромиси и тогава ще с появят така насадените от самите тях комплекси и всичко ще свърши. Вместо да се наслаждават на времето заедно, така ще пропускат хубавите моменти, мислейки за това какво би могло да стане, очаквайки да им се случи нещо лошо.

Това е често срещан сценарий, уж се обичали, уж всичко наглед им било на лице, обаче всичко се разпада, защото не могат да обичат, не могат да говорят, не могат да мислят, само защото ги е страх :)

Помисли върху това! Горския :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 77f1503b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Предъвкана и банална, но все пак проблемна тема. Айде и аз да отговоря на 19, че се прави на голям професор. Тука най-реален коментар ми изглежда номер 15. И аз имам приятелка, но очаквам всичко от нея, защото в последно време се случват такива неща. Живейте обективно и не се делете на жени и мъже. Жените тук, понеже се защитават по между си, се опитват да променят битието. Като има 100 различни от 1 млн. описани от номер 15, това означава ли, че мъжете си го заслужават?
Попаднали са момчетата на използвачки, какво мнение искаш да имат. Замисли се за какво съотношение става въпрос, щом не са попадали на честни жени. Не го нападайте момчето. Най смешно е, че се обиждат 16-18 годишни момичета, а те са жив пример. :Д Те тия и с чичовци се хващат даже, но не по любов.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b3891a553e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Като жена ще обобщя какво търся аз в един мъж -
да е безумно влюбен само и единствено в мен, да е интелигентен над средното, да е добър в леглото (особено важно е последното) и да си е осигурил или да работи по това да си осигури някаква финансова сигурност (не ми трябва мъж, който да не може да се погрижи за себе си. Как би се грижил иначе за бъдещите ни деца? )
Колкото до мъжете, които се чудят защо жените "нямали нагон" - явно не й е достатъчно хубаво в леглото с теб.
Не го казвам с лошо, просто се постарай повече.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a92e6cc872
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   12 и 19 ви го е казал толкова добре, че направо се усмихнах от кеф като прочетох мненията му. Страшно много ми олекна, че не трябва аз да пиша тези истини, а някой вече ми е свършил работата. А после разни хора пишат, че не е мъж или че не е прав. Толкова е прав, че след 6-7 години като го разберете, ще я търсите тая тема в сподели. нет, за да я препрочетете.

С едно изречение - мъж, който страда от комплекси и предразсъдъци, толкова дълбоки, че пише "жените са к*рви, използвачки и материалистки", трябва да има неимоверно голям късмет да попадне на свястно момиче, което да не го зареже след 1-2 месеца. Просто жената отрано ще усети вътрешната му слабост, която е по-страшна от всяка бедност или грозота. Жената бяга като дявол от тамян от тези празноти на момчешката душа.

До 12 и 19 - браво, човек, по-добре няма как да се напише!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cdb05234a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   На жената и трябва това: Отношение, Сигурност, Вдъхновяващ секс! Това е!

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ad28764e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Като бъдете мъже. А това да си мъж не значи просто да имаш пенис.

Авторът например не е мъж - той се прави на жертва, търси съчувствие, одобрение и другарчета с които да хвърлят камъни и да говорят колко са "лоши жените". Путкенска история.

Еми, ако сте некачествени мъже ще се намирате все до некачествени жени.
Всичко в този живот си го правим и постигаме сами.

Ако изпадате в една и съща ситуация отново и отново явно я привличате по някакъв начин.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c8329b344c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Номер 12 е казал някои верни неща, но звучи доста самохвално. Само изразът "имал съм доста жени" е изключително показателен. Повечето мъже в днешно време са "имали" доста жени, но не мисля че това е някакъв критерий, още повече че се говори в минало време. Ами вероятно и авторът така е "имал" много жени, но не е успял да им угоди и вече ги "няма". Подходът на номер 12 наистина работи много добре, но той си е за връзки тип "имал съм". В една сериозна връзка трябва да има разбирателство и желание нещата да се правят заедно. Няма ли го това нещо, какъвто и характер да си, може да се прави само един гол секс, който много бързо омръзва и всеки си поема по пътя.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0fd0dea073
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Авторе, или си недорасъл или си неузрял, извинявай за думите но е така. Когато жената е матерялен боклук, тя търси изгода, съответно търси тъпичък с пари който да си го върти как си иска, УМНАТА жена бяга с 200 от УМНИЯ мъж, защото знае че няма да и се получи!!! Всяка иска тъпичко смотано да си го връка как на нея и е изгодно, ако твоята си я резнал за нещо не се чуди що е така, аз тези жени ги лекувам много лесно:обещавам им това което искат да чуят, "употребявам" ги толкова пъти през кревата колкото ми е нужно, и ги изхвърлям на улицата когато най-малко очакват тъй като това заслужават... Ей човече не мога да ти упиша изражението на лицето им когато има казвам, "чще ти купя това, това, това, и това"

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5415a4cd6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   45, моля те не ме натъжавай със поредните клишета. Ще излезе накрая, че автора е прав, защото не са малко оплакващите от подобен проблем, а дали е мъж или жена 19, нямам представа, но ако е мъж ще е по тъжно за него. Това, че една огромна група от хора попадат на нитруши, не ги прави смешни в леглото и в отношенията. Стига заучени фрази, ако обичате. Прочетете това - "и да си е осигурил или да работи по това да си осигури някаква финансова сигурност (не ми трябва мъж, който да не може да се погрижи за себе си. Как би се грижил иначе за бъдещите ни деца? )" Чакай малко, ти няма ли да гледаш децата си? Ти няма ли да работиш. Ако някой то откликва на чувствата с тоя начин на мислене, аз не бих му казал интелигентен. :D Колко интелигентни са преживяли подонина истирията случки.. После ще ми говориш за Интелект пффф смешки.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ff8bba1405
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Еии колко много дорасли имало като 49 ха-ха-ха-ха-ха....

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b3891a553e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   До 50 от 44:
Много обичам когато неможковците започнат да се защитават.
Това, че аз работя не означава че ще търпя отново паразит по цял ден да ми пърди на дивана и да се чуди от коя страна да си го премести.
За справка - траях и издържах такъм мъж 4 години, няма да повторя грешката.
Всеки ден нова концепция с какво иска да се занимава, всеки ден нови оправдания...
А повярвай ми, каквото и да говори една жена в съвременното общество и колкото и да се прави на еманципирана, нито една не иска мъж, който да не може да се отгледа сам.
Не е оправдано от еволюционна гледна точка да създадеш поколение с такъв индивид, защото оцеляването му също ще е застрашено.
Гледката и приказките за лошия късмет будят майчински чувства в началото, но бързо омръзват.
Пък ти си мрънкай и лепи етикетчета кой е интелигентен и кой не колкото си искаш, това няма да подобри положението ти пред жените.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f9817c9726
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   Жената на първо място има нужда от сигурност и да, от отношение, обноски и уважение! Тя не е предмет или домашно животинче, а човешко същество също като вас! Ако той не може да предложи сигурност, тя е иззела и неговите функции, то за какво по дяволите и е този мъж освен за секс, развлечение и за да прави деца? Макар че днес вече е възможно и без партньор да се забременее - с донорска сперма. Така че за какво говорим изобщо? Тя няма да търси сериозна връзка с мъж който е неуравновесен, няма поне малко обноски и най-вече човек с когото взаимно да се уважават. Всички знаем, че тръпката с времето избледнява. Остават уважението и приятелството! Не успеят ли мъжът и жената на първо място да са приятели, да изградят доверие по между си, край! А доверие не може да се гради със страх и комплекси, с мълчание (не можем да си четем мислите все пак). Доверие се гради с времето, със споделяне, себеотдаване. В крайна сметка, ако с мъжът до мен не си вярваме и аз не мога да разчитам на него чисто като мой приятел и съветник, за какво ми е? Мъже, избавете се от страховете и комплексите си, започнете да ни уважавате така, както предполагам и надявам се уважавате собствените си майки (а те, изненадващо за вас, също са жени) и тогава нещата ще потръгнат. Някъде да споменах думата пари? Не! Защо ли? Защото не всичко е пари! На болшинството от вас ви е по-лесно да ни обвинявате и наричате материалистки и златотърсачки, защото осъзнавате, че явно друго не можете да ни предложите! Не бъркайте усещането за сигурност, с богатство и пари! Абсолютно две различни неща са!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a92e6cc872
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   До 50 от 45:
Напротив, колега, ти си написал големите клишета, ти си тоя който за 8000-ен път ще каже "жените са такива боклуци/меркантили и т. н., така че не - не ми казвай кой е с баналните лафове, които чути от жена на 22 години я карат да съжалява мъжа, който ги е изрекъл. Наскоро слушах един пич как "зарибява" доста интелигентно и земно момиче на 25 с подобни заучени фрази отпреди 8 години и направо ми стана неудобно да стоя и да слушам. Стана ми някакси некомфортно, все едно аз се излагам като ученичка....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 81d3422f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

57.   Много обичам, когато някой прави генерални заключения за "мъжете" или "жените", колко били зле едните или другите, какви материалистки и използвачки станали жените... Ако попадате все на кофти екземпляри, сигурно несъзнателно търсите точно такива или просто не можете да преценявате хората... Ех, ама си има тъпи хора и това е :D

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f43d7cf7c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

58.   Хах преди 8 години беше на сладкодумие. Сега е времето на голямата бедност, госпожице. ;) Точно сега всеки бяга при лукса и парите, а приказките за романтиката са клише. Освен това не съм определял всички жени, определял съм някои като такива. Оставаш си клише.

 
  ...

1-50 от 64
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker