Как да се преборя с маминото синче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се преборя с маминото синче?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2414 пъти
Здравейте, на 24 год съм и имам сериозен проблем. Попринцип не се занимавам с подобен тип сайтове, но вече ножа опря до кокала и са ми нужни съвети, а от приятелите си не чувам това, което искам.
Имах връзка с едно момиче, бях й първия, бяхме заедно 4 год, тя е 2 год по-малка от мен. Проблема е, че е страшно красива, където и да излизах все я зяпаха глупаците, а жените се спукваха от яд, когато трябваше да отиде някъде сама, се побърквах от ревност, разбира се не съм й го показвал. Тъпото, е че дори когато бях с нея някакви си там идиоти със скъпи коли спират, свалят стъклата и я зяпат, а аз се чувствам като нищожество по този начин. Един даже й предложил пари, а друг чичко-паричко каза пред мен че момичета като нея не се задържат дълго с таккива като мен.
Стараех се да й огаждам за всичко, тя беше мн мила, срамежлива и нежна, искрена. Водех я на море всяка година, купувах и всеки месец дрехи и от каквото имаше нужда й го давах, разбирахме се много. Обичахме се много! Никога не сме си изневерявали, макар че съм имал поводи, все пак на футболисти доста момичета налитат, въпреки че не играя в голям отбор.
Живеех със страх че мога да я загубя заради скапаните пари... така и стана!
Като завърши не можа да си намери работа, не можа и да учи защото родителите й нямаха пари да плащат. Проблемите свързани с пари започваха да съсипват и връзката ни.
Тя загуби свой любим човек и сякаш света се обърна за всички ни. Много се промени... бях до нея не съм я оставял, занемарих отбора си... не ходех на тренировки за да съм до нея! Чаках я търпеливо година и половина... но тя неможа да излезе от дупката.. не искаше да имаме интимни отношения. 6месеци не съм бил с нея-стоя с нея сякаш съм и приятел и ниюо повече-а това ме убива, имайки предвид колко я обичам и колко е красива е трудно да не я докосвам, но го правя! Все повече се карахме докато един ден и двамата не сложихме края.
Не я бях нито виждал, нито чувал от Коледа. Живеем в едно градче което е малко. Един ден излязох на разходка и я видях... вниманието ми беше провокирано от скъп джип... загледах се в нвго замечтан и когато джипа паркира и спря.... тогава ТЯ слезе от него, , , не можех да повярвам... едва ли е изкарала книжка и си е купила такава кола с честен труд и то само за няколко месеца!
Немога да ви опиша как се чувствах тогава и колко ме заболя. Тя също ме видя, дойде при мен и ме поздрави. Помислих с тъга че поне сега няма проблеми с парите, чудех се на кого ли е станала държанка... бях бесен, но когато тя си тръгна видях синини по ръката й.
Въпреки всичко намерих номера и я поканих на кафе, тя дойде. Стана ми странно че не сваля очила през цялото време, но какво пък... от гъзария може би, или няма очи да ме погледне. Мн се беше променила, вече не е моето сладко малко момиче... носеше скъпи и маркови парцалки, беше надменна, но веднага я познах, познавам я от 4 год. Дръпнах и очилата насила и видях окото и посинено... побеснях развиках и се... затова ли се продаде, а тя се разплака. Каза да я оставя и да не я търся защото разберат ли че съм се виждал с нея ще ме пребият... а тя най-много ще си изпати.. и си тръгна.
На следващия ден намерих скапаняка дето й е посгнал и въпреки всичко... въпреки че беше мн по як от мен, бъхташе във фитнеса.. и беше мамино синче... му казах да я остави. Тъпака неможа да се оправи сам и викна няколко приятелчета, пребиха ме... но не ме болеше, мислех си и нея ли е удрял така, , , от това болеше повече...
Немога да оставя нещата така... сигурен съм че още ме обича и че раздялата ни и е помогнала да го разбере. Тя обаче се страхува от някого, неможе да си тръгне от оня богаташ... а и аз вече немога да я открия никъде, родителите й казаха че е заминала за Кипър но не вярвам.... никой не изчезва ей така.... сега съм като болен искам да си я върна, но как като дори нз къде е... бих и простил всичко...
Хора как да постъпя... приятелите ми казват да я забравя и че тя вече е избрала. нз какво да праавя, как да я намеря... как да се боря с оня нещастник, как да се боря срещу парите му....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9a6ef8d000
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С парите му не можеш да се пребориш, но можеш с друго. И аз не понасям такива богати кретени които се мислят за нещо повече от другите хора. Сигурна съм, че и е изневерил с някоя простит*тка или с някоя друга, но както и да е. Единствения начин е тя да заведе дело срещу него за домашно насилие.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ee9e940705
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятел, не се занимавай с тази жена и не си мисли, че те обича. Никой уважаващ себе си човек не се продава за пари, запомни го!!! Искаш ли да работиш и да се развиваш, нещата се получават. Останалото са само оправдания. Подреди си живота, не се хаби за човек, който те е оставил заради един джип. За съжаление разбиранията за живота на масата момичета са такива. Подреди си живота, помисли за бъдещото си и нещата ще се наредят, ще видиш. Избягвай компанията на подобни жени и обкръжението им, има много свестни момичета извън тези среди. Вярно е, че отначало много боли и си мислиш, че света се е стоварил върху теб. Аз преживях почти същото нещо преди 3 години. Възлагах огромни надежди за бъдещето ни, бях безкрайно щастлив, мислейки че съм открил жената на живота си и накрая ме изоставиха точно заради такова мамино синче с много парички. Отне ми една година да се възстановя, но нито за миг не се предадох пред себе си. Бях изпаднал в депресия, всичко ми беше безразлично, но не спирах да вървя напред. Постепенно болката отмина, започнах пак да се радвам на живота както преди, постигнах голям напредък в професионално отношение и сега дори съм безкрайно щастлив, че нещата се стекоха по този начин. Тази жена просто не беше за мен, но тогава не го осъзнавах. След време и ти ще се чудиш с какъв акъл си ги правил всичките тия неща. Продължавай напред и да не ти пука, света е пълен със златотърсачки!!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0036a3a6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много е просто приятел, забрави я, не дръж никакъв контакт с нея, пребори се с себе си, не си струва да се хабиш за нея, ще се появи по добра, която истински ше те желае независимо дали си богат или не. Не си прави проблеми, продъльи напред.
С времето ще я забравиш, предстоят ти оше много хубави неша.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker