Бившият и настоящият - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившият и настоящият
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2715 пъти
Хей, Пише ви едно доста объркано момиче. Дори не знам от къде да започна. Ще нарека сегашния си приятел М., а бившия Х. С М. сме заедно от няколко месеца и съм адски хлътнала. Той е просто прекрасен - мил, умен, забавен. Единственият му проблем е че е доста срамежлив, когато си пишем се държи нормално, обяснява ми колко ме обича, а когато излезем трудно ме прегръща и целува. С Х. беше различно - бяхме заедно около година и половина, правеше ми мили изненади, обсипваше ме с комплименти, пееше ми любовни песни, а химията между нас беше огромна, така страстно ме целуваше, галеше, докосваше. Беше първата ми истинска любов, вярвах му, държах на него. Един ден всичко рухна, каза ми, че никога не е бил влюбен в мен, никога не е имал чувства, а е бил с мен само заради външния ми вид. Не съм някаква кифла, даже обратното, но тренирам лека атлетика и доста момчета ме заглеждат. Скъсахме, плаках адски много, болеше ме. А той ме наричаше с всякакви обиди - била съм наивна глупачка, тъпа блондинка и т. н. , само защото съм му повярвала. Можел да има всяка, а аз вместо да се забавлявам с него, съм го обикнала. След няколко дни ми се извини и решихме да останем приятели. Сега си пишем почти всеки ден и се виждаме веднъж на няколко месеца. А когато се видим всичко е както преди - целува ме, прегръща ме, а аз не мога да се отдръпна. Толкова силно го обичам. Казах му го, а той пак ме нарече глупачка. Трябвало да забравя за чувствата и да се оставя на физическото привличане. Не искам да мамя М., чувствам се добре с него. Прекарвам деня с него и съм адски щастлива, чувството да знам, че ме обича ме изпълва с живот. Вечер обаче оставам сама и започвам да плача за Х., да сънувам как обича друга. Ужасно е, искам да бъда с М. и да не го лъжа, но всичко, което имах с Х. не ме оставя на мира. Казах му да не ме търси известно време, за да се опитам да го забравя, но пак не става. А и той само ми пише, че искал просто да знае как съм. Толкова ли съм тъпа, той ме нарани, а аз още страдам за него. Ще кажете да излизам с фр и да не мисля за него - ее, правя го, но обичта в сърцето ми си седи. Вече откачам, кажете ми как да спра да го обичам, не го искам след като никога няма да има нищо към мен. Искам да си останем приятели, не да мисля за него всяка нощ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: cd507bda8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Глупачка си само за това че вярваш на ''Х''! Зарежи го и бъди при ''М''. Предразположи го за да не се притеснява! Х те използва, той не заслужава да се занимаваш с него и когато започне му кажи да спре! Успех :))

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: aa1dc37cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави миналото и гледай само напред.. :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 848da29c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е, няма как да го забравиш докато продължавате да се виждате и да си пишете. Не можеш просто така да си бъдеш приятел с някой след като има чувства. Не му отговаряй, наложи си го, бъди по-силна.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 09550bd42a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много ви се чудя на такива като вас. Имате си страхотно момче до вас, което явно ви обича и държи на вас (М), а вие вървите след изрода (Х). Момиче опомни се! Знаеш ли колко си мечтая за едно страхотно момче, което да ме обича, уважава, да ме подкрепя... Всичките ми приятели досега бяха само някакви материалисти, използвачи. На 24 съм, но още се опитвам да вярва, че все някъде я има тази истинска любов. Много съм отчаяна вече.. навсякъде срещам само пълни егоисти, навсякъде всичко е САМО пари, няма нищо истинско... Може би ще се полутам още малко в търсене на човек, който ще ме уважава и обича и който ще се държи с мен така както аз съм се държала с всичките си предишни приятели... Пък после явно и аз ще мина към схемата само пари, използване и извличане на ползи, пък майната му на другото. Късметлийка си, че имаш момче, което те обича и дава всичко за теб. Не се заплесвай по идиота Х. Ще съжаляваш горчиво.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 39655c699b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Преди де те нахокам ще ти кажа да си помилиш малко... кой обичаш наистина и кой заслужава? Ти на колко си години? 100 % най-много на 16!!!! Ти знаеш ли какво искаш мила моя? Аз ще ти кажа не ти трябва ни един от двамата ТИ НЕ ИМ трябваш. Щом не можеш да оцениш сегашния си приятел то значи ти си за смяна.

E малко съм жестока, но се чудя, защо миличка се интересуваш от бившия си и преди да се върнеш при него помисли, защо е бивша гадже. В ситуация като твоята съм Е имам приятел, който ме обича и уважава, а бившия ми ме иска обратно, оня кретен дето се държеше зле с мен сега ме иска... е няма да се върна при него никога. Моя съвет и помисли, защо е бивш и дали заслужава шансове безброй.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8076ccd3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това се нарича връзване. Понеже х ти бяга, ти се връзваш.. елементарно, примитивните се ловят на това. И понеже м е достъпен и добър - остава недооценен! След години ще преоцениш нещата. Другият вариант е сега да проявиш ВОЛЯ. Качество, отличаващо ни от животните. Да скъсаш с мизерника Х, да му се подиграваш малко и остави глупостите - химии... Направи добра връзка с М и живей напред!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker