Кошмар! Не умея да обичам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кошмар! Не умея да обичам!
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2760 пъти
Добър ден на всички! Снощи гледах филма "Форест Гъмп"! Един филм за голямата любов! Повечето сигурно сте го гледали и затова няма да влизам в подробности! Ще Ви разкажа моята история - на човек, който никога не е обичал и живота му преминава без любов!

Ужасно е да си го призная, но сега си давам сметка, че точно това е причината на абсолютният ми провал във всяко едно отношение! Вече съм на 45 години! Мъж! Когато бях съвсем малък в много кратък период загубих дядо, баща, баба, кръстница и леля! Точно хората, които ме глезеха и ме караха да се чувствам обичан! ( като всяко малко 4-5 годишно момченце )! Останах да живея с майка ми, другата ми баба и съвсем малката ми сестричка!

Майка ми и баба ми не се отнасяха лошо с мене и правеха всичко възможно да не ми липсва нищо! Но тяхното изразяване на любов беше доста студено! Трудно ми е да си спомня да съм получил целувка или милувка дори когато бях малък! Но шамари имаше често! Заради сестра ми!

Тъй като тя е 5 години по-малка от мене, ми я бяха поверили да я гледам! И като малко дете тя избухваше в плач за най-малката дреболия! И все аз бях виновен и никой нямаше време да слуша моите обяснения! Направо играеха шамарите! Дори усетих, че хлапето се изхитри и взе нарочно да плаче често, за да ям аз бой! Е как да не го намразиш? Растях си без любов това е! Дори когато идваха някакви бабички на гости при баба ми и искаха да ме гушкат, защото бях сладко хлапе, чувах майка ми да казва - "Не давай да те целуват, че ще ти излязат пъпки! " Беше ми втълпено, че това някой да те целуне или прегърне е лошо и вредно! Тогава и такива филми гледах - каубойски или за войната! Стреляха се или се биеха, но любов нямаше!

Тъкмо щях да тръгвам първи клас, когато чух, че баба ми разказва на своите приятелки, че съм "женомразец"! Не знам как си е направила този извод, но тогава го взех за чиста монета и в училище играех само с момчетата и избягвах момичетата! По мое време нямаше порно филми и интернет и за първи път разбрах за секса от някакво съдрано списание донесено от мой съученик! Бях сигурен, че баба ми и майка ми не биха правили такива неща и до последно вярвах сляпо във версията "за щъркела"! Смея да твърдя, че бях симпатично момче, с добро чувство за хумор и момичетата ме заглеждаха, но аз ги избягвах, воден от грешното си възпитание! И това още повече привличаше интереса им! Макар и с малко закъснение започнах и аз любовен ( полов ) живот! ;) Но тогава това си беше нормално, защото такива бяха нравите! Все пак си представете как съм се чувствал, когато най-хубавите момичета в класа ( които тайно и аз харесвах ) ми пращаха бележки, че искат да ходят с мене ( тогава така се правеше ) и аз им отказвах и се правех на велик! Не беше само грешното ми възпитание!

Изпитвах и страх, че не знам как се прави и ще се изложа! А тялото си искаше своето! Абе мъка! А и нямах баща, който да питам! За съучениците да не говорим - как ще си призная такова нещо! Както и да е - направих сефтето с едно момиче, което си беше грозничко и не ме привличаше, но предимството беше, че е девствена и така двама се учихме взаимно! ;) През годините имах достъчно връзки с жени! И за една вечер и за месец и с години! Но никога не съм изпитал любов! Имало е моменти да си мисля, че е така, но сега си давам сметка че съм се лъжел! Било е привъзрзаност, свикване с някой, удобство! Било е заради секса или заради сладката приказка! Бях чел, че когато е юноша, човек харесва едни жени само за секс, а други само за интелектуално общуване! И когато поиска и двете от една жена, значи е станал мъж! Е аз явно така и не пораснах! Винаги е имало жени, с които е нямало какво да си кажа, но съм ги желаел страстно и жени, с които ми е било много сладък лафа, но не съм искал секс с тях! Затова и не създадох семейство и деца, а ми се е искало много! Обаче и до сега не срещнах жената, която да ме накара да обичам истински!

Проблема е в мен... знам! Не умея да изразявам чувствата си и дори да напират в мене.. умело ги скривам и това много ме натоварва! Напоследък престанах да търся жената на своя живот! Не че някога специално съм я търсел, но все пак съм се надявал, че я има! Сега съм самотен и често гледам филми и там има образи на жени, които си мисля, че ако срещна в живота ще бъда щастлив и обичан! Станах романтичен и често тайно си плача със сълзи на някой любовен филм с щастлив край!

Обаче живота ми се оказа гадна реалност! Аз съм си виновен и не искам да излезе, че се оплаквам! Сега всичко ми се срина и в нищо не ми върви, но е нормално... намразих се от вдън душа! Не очаквам помощ от никой, не очаквам съвет! По скоро искам да бъда полезен на тези, които са на 13, 15 или 20 години! Търсете любовта, показвайте я всеки ден на хората около вас!

Загърбете парите, вещите, гордостта, принципите и предрасъдъците....! Те няма да ви направят щастливи! Повярвайте ми! Доста съм патил и знам! Имал съм всичко, но оставих затворено сърцето си за любовта и съдбата ми смачка фасона! Заслужих си го!

Сега само сънувам топлата бузка на любима жена, усмивката й, веселия смях, игривата закачка...! Ама няма! Който не дава любов, няма право да получава! Макар и късно, все пак го разбрах! За всеки случай ще ви успокоя, че не съм тръгнал да се самоубивам или да правя някакви глупости... ;) Аз съм кротко момче и насилието не ми е в кръвта! Ще си нося тежкия кръст, колкото ми е отредено от Бог и дано ми дойде акъла за следващия живот! Това е засега! Чао

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: f4074823df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, благодаря че сподели историята си с нас. От всички прочетени до сега в този сайт мога да кажа, че твоята е най-трагичната. Няма по-страшно нещо от това никога да не си обичал и да не си бил обичан.

Доста незряло пишеш, ще ми се да вярвам, че не си на 45 г., а на 15, 20, 25, но и на 45 не е късно. Човек просто трябва да отвори сърцето и очите си. Пълно е с хора, които търсят и дават любов.

Мисля, че имаш нужда от помощ на специалист - психолог, за да се пребориш с миналото си и да почнеш на чисто. Успех ти желая.

Лаура

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 73264cb77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаше една приказка - всеки си носи кръста... Та и ти така, като всички останали. Стана ми силно симпатичен, понеже говориш (пишеш) с такава откровеност, каквато рядко се среща напоследък. Не бива да забравяш, че животът не е само песни и любов. Има и други неща. Да, без любов е трудно, но не невъзможно. Знам, че не искаш съвети, но все пак ще ти дам един. Създай семейство, дори да не е по любов. Често тези, събрани от силни чувства, се разделят озлобени един към друг и напълно съсипани като хора, а пък тези, събрани по друга причина, създават най-хубавите семейства. Най-важна в твоя случай в вярата (в добрия край) :))) Успех ти желая от сърце! :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 29d5a51318
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм автора. До номер 1 - и на мене ми се ще да съм на 25, но за съжаление не съм! Иначе е вярно, че запазих детския си акъл, а и на външен вид съм доста младолик! Много си патих през годините и все едни и същи грешки правих, но нито узрях, нито помъдрях! Непрекъснато търсех любовта, но понеже аз самият съм неспособен да я изразя, все попадах на неподходящи хора, които откровенно се възползваха от мене и ме докараха до финансови затруднения! До номер 2 - да! не умея да лъжа и винаги говоря истината и всяко настроение ми личи! Като отворена книга съм и за съжаление това не се оказа предимство! Все попадах в компанията на хитри и комбинативни хора, които знаеха как да ме водят за носа! Не ги обвинявам, поемам си вината! Един наивник на средна възраст!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5ec4309438
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тежка история:(Натъжи ме много.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: faec139912
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Бих искала да се запозная с теб :)Аз съм женския ти вариант-от мен се възползваха мъже във финансов аспект. Но... имам деца и съм на 41... За себе си мисля, че мога и знам да давам любов, но не срещнах подходящия човек, а само лакоми мъже-за его, за власт, за контрол, за избиване на комплекси, за всичко, но не и за обич.. И аз съм до болка откровена в живота и това не ми помогна с нищо... Но все пак съм си аз! На тия ми години по-добре да съм себе си, отколкото да бъда плячка за човек, желаещ да ме моделира по свой вкус... Каквото си написал, открих в себе си. Наистина тежка тема... за нашите години, за самотата и липсата на начин да открием верния човек за нас... Защото предполагам, че не си хукнал по дискотеки и заведения, както и аз, а седиш затворен и сам вкъщи... Аз поне имам децата-а ти? ! Пиши, и се бори да не останеш сам! Бори се, дори да боли-да имаш контакти, връзка/каквото и да излезе от нея/, да излизаш чат-пат, не се затваряй и се опитай някак да преценяваш хората по-рано-това, което аз не успях да постигна...

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 29d5a51318
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Пак съм автора! Зарадва ме много коментара на номер 5 и затова се включвам отново! И аз търся запознанства с хора като теб! Разбира се не тръгвам с "голямата кошница'! ;) Самотата много ми тежи и допълнително спъва моето развитие! Ровя се по сайтовете за запознанства, но е трудно да открия това, което търся, а и там повечето жени имат доста завишени изисквания, .... или не знаят какво търсят! Не че аз нямам потенциал и качества, но в момента съм със смачкан фасон! ( в никаъв случай побъркан :)) )! Да, излизам, разхождам се, пия кафе в някое капанче за 50 ст. , радвам се на природата, хубавото време и младите и щастливи хора! И децата много ме радват и е голяма грешка, че нямам свои! ;)))За това си мечтая сега - да има някой, с който да се разхождаме или да си говорим на кафе, кола или бира! За това пари все ще се намерят! Смятам че съм добър събеседник - влизам лесно във всякакви теми, умея да изслушвам, гледам ненатрапчиво в очите, винаги се усмихвам и определено не съм грозен! То грозни хора няма, има грозни мисли и постъпки! Всеки заслужава уважение и любов! Много ли искам? ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: faec139912
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нали ти казвам-направо съм женския ти формат :)И аз съм депресирана, дори изнервена от проблемите, напоследък и безработна отново, което допълнително ме смачка... Самотата и липсата на перспектива понякога ме плашат, но се крепя заради децата, не им трябва ревяща майка. Сложила съм една маска на непукизъм и на вяра, че всичко ще се оправи, ще се нареди... а всъщност едва ли вярвам много-много... Надявам се, защото без надежда не е живот. Излизам с малкото дете, водим се на детската площадка, после сядам в кварталното кръчме/скъпите заведения ме отблъскват и плашат/... пия чаша вино, заслушвам се в приказките на съседните маси... често има простотии, вулгарност, псувни, празни приказки... Пустота.. В блока ми в любимия ми юго-западен квартал не е по-различно... Съседите не мога ги отуча да се въздържат от псувни поне само докато са при мен заради малката... Търпя ги от самота и липса на контакти. Харесва ми, че съм близичко до Витоша, но нито има с кого да ида, нито как, нито съм мотивирана сама да кръстосвам горите... Отделно си имам комплекси, че не съм красива, че ЕГН-то почна да личи, кожата ми не е като на 20 години... То кой ли ги няма-всички сме хора... Много се отплеснах, но накрая да ти пиша-не вярвам, че не можеш да обичаш! Пишеш като интелигентна и чувствителна натура, просто не си срещнал човека. Все някога и някъде може да го срещнеш! Вярвай. От номер 5.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 29d5a51318
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей приятелко номер 7! ;))) И аз намирам сходни черти в тебе и бих се радвал до комуникираме, но понеже тук е забранено да се разменят мейли ще трябва да измислим нещо по-нестандартно!
( Примерно с пощенски гълъби ;)))! И аз имам маска на непукизъм - непрекъснато широко се усмихвам и шегувам! Много обичам да се шегувам със себе си! Нищо, че съм безработен, самотен и смачкан! Ще ти кажа, че последната ми шега е, че животът ми е много разнообразен и интересен, защото всеки ден като се събудя ме боли различна част от тялото и вечер преди лягане правя залагания какво ще ме боли утре, но никога не познавам! Адски забавно нали? ;)) Затова съм още жив, защото Самият Дявол си прави голям купон с мене завалията! Странното при мене също е, че не се страхувам от смъртта ( е, никога не бих се самоубил разбира се ;)) и гледам на нея като на красиво секси парче, а не като на качулката с косата! Когато и да дойде, винаги ще е добре дошла и ще й излезе късмета! Майтап! ;)) Хубаво е че имаш дечица и те засега са смисъла на живота ти! Не като моя милост - ни дете, ни коте! За красотата моята теория е, че всичко е въпрос на вътрешно излъчване и самочувствие! Аз винаги първо гледам жените в очите и ако очите им не са празни, а говорят и изразяват настроения - това е достатъчно да проявя първоначален интерес към въпросната персона! Дори ще дам пример с две известни артистки, които се доближават максимално с идеала ми за жена - Джоди Фостър и Мег Райън! Слабички, крехкички, без специални форми и ефекти, но с ясно изразено излъчване в лицето! Мег - малко сладникаво усмихната, винаги готова за закачка с тези очички, но и способна да "стреля" с поглед, ако се наложи! А Джоди ми е пример за силна жена и личност, която винаги знае какво иска и го постига! Остри черти, рязък поглед, стиснати устни, дори момчешко излъчване, но способна да те измъкне от летаргията и да извадиш меча като Крал Артур! ;))) Това ми е липсвало през години и ми липсва и сега - силна личност до рамото ми, за да изстиска най-доброто от мене, защото имам ум, качества и потенциал
( леле... умряла е циганката ;)), но съм разпилян и често сменям целите си преди да съм стигнал до край! Нямах късмет - тези, които ме използваха, гледаха да вземат и да бягат и смятаха, че са на делавера! А ако бях срещнал някоя жена-вамп, която добре да прецени силните ми страни и с кадифени ръкавички да ме поведе, .... ех ако я имаше.... сега и двамата щяхме да се къпем в шампанското на щастието, закичени с бели рози! ;)))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bac77ea5f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здр, жената приятел, е най верния ти приятел. Намери си работа, няма значение колко платена. Човек може да обича безброй. Това не е от книгите. Запомни. НД.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: faec139912
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ааа, приятелю номер 8, има начин и на живо да се срещнем! Намислила съм го! Само да искаш-начини има.
На мен пък Мерил Стрийп ми е любима. Мултифункционална актриса. Малко ще е да изброя "Мостовете на Медисън", "Крамер срещу Крамер", дори филмът върху музиката на АББА/въпреки че е малко сладникава историйка/ носи аромата на Мерил.
Но честно казано, не си падам много по Холивуд... Гледам основно криминални сериали, човешки драми и... малко латиносериали, какво да се прави, жена съм :)) Един от най-любимите ми е "Престъпни намерения"-жестока психология, голям екип и динамика. Гордея се, че помагах на преводачката в 6-ти сезон/между 4 и 18 серия/.
Що се отнася до здравето... кофти е... мен също взе да ме боли тук и там, особено дясната/може вече да е дефект от дългогодишна употреба на мишката:)/, имам разширени вени и от жегите вия на умряло и се поливам с вода... имам и други дребни неприятности от рода женски... ЕГН-то се обажда :) Но тук разликата е, че такива неща ги възприемам сериозно... не мога да се шегувам с тях. Имам весели черти в себе си, но като цяло съм леко свита, наплашена от хората и тяхното коварство и лицемерие, сериозна, въпреки че съм страшно контактна и откровена с всички. Напереността ми е само външна... Като нищо и аз още не съм се опознала напълно, макар че знам какво искам от живота... но не съм го срещнала още..
Въпрос към модераторите-забранени са имейли, телефони, скайпове, фейсбуци и тем подобни. Забранено ли е обаче да си определя среща с човек от сайта на дадено място в София за след 4-5 дни, да речем, като подробностите на кое точно място, в кой квартал и в колко часа да се видим ги уточняваме тук? Забранено ли е да напиша в кой сайт най-често влизам/за да бъда открита по-лесно, разбира се/, да споделя леки подробности, без това да са линкове? Много ще съм благодарна да ми отговорите, защото само тоя начин ми е родила главата, когато имам интерес към даден човек.
От номер 5/7.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 29d5a51318
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здрасти! Аз съм! Знам я Мерил Стрийп - отлична артистка и много Оскари посъбра! Ние мъжете я харесваме и заради фамилията й! ;)) Майтапя се! Как ме уцели точно в десетката с тези криминални сериали? ;)) Първите книги, които сричах като малък бяха на Богомил Райнов за Инспектора, после минах на Агата Кристи и Артър Конан Дойл! Гледал съм и Престъпни намерения разбира се и много ме кефят профайлърите! Сега много гледам трилъри! Тази тематика винаги ми е била любима, защото те кара да си напънеш до максимум мозъчните клетки и те държи в напрежение! Като малък исках да стана следовател дори, но не направих после нищо в тази насока! Латиносериали? Ами не, .... само "Робинята Изаура" и малко от "Грозната Бети"! ;))) Хубаво е, че си помагала в превода! Браво! Дали не си намерих учителка по английски? ;)) Аз ползвам езика на работно ниво и знам доста, но не мога да се отпусна да го говоря! Срещне ли ме чужденец и ме пита нещо и всичко ми се изпарява от главата! После си спомням, но е късно! До отпускане е! Веднъж на морето преди години се напих с едни англичани и си плямпах с тях и те казаха, че всичко ми разбирали! ;)) Не че е било сложен разговор, но след първия час се усетих че почвам да мисля на английски, .... приятно чувство беше! Искаш да се видим значи? Няма лошо, но едва ли ще ме харесаш.... и от самолет си личи, че съм със "свален гард", да това е само опаковката и сега тя доста лъже за душата и характера ми, скрити дълбоко! Имам регистрация в сайт за запознанства и ако модераторите разрешат ще ти напиша никнейма, по който да ме откриеш там! Без снимка съм и с никой не иска да си пише с мене! Аз съм доста изненадан, че ти проявяваш интерес към мене! Приятно е! Мене сега дори уличните кучета не ме забелязват, аха, доста често имам чувството, че съм станал невидим за другите хора! Преди години бих го приел за предимство, но сега ми тежи! Бай-бай

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: faec139912
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ще ти дам три насоки как да ме откриеш.Не нарушавам правилата на сайта!
Първата вече е спомената.В превода на Престъпни намерения в замунда,ако модераторите не трият никове,там съм савилона на латиница.Само че английският не ми е никак силен и си помагах с испанския.Но и трите езика,които разбирам,по-скоро мога да пиша на тях,но нямам тренинг да говоря,а и на мен ми се схваща всичко,като трябва да говоря-думите бягат от главата ми.
Втората по-лесна насока е-правиш си регистрация в продавалник.сом.Ако имаш вече,още по-хубаво,но пък не е сложно.Даваш на търсачката две мои неща,които продавам.Щом ги намериш,вече всичко е наред,излиза ти ника ми там-на лични можем да обменим всякаква информация,както и телефони.Двете неща,които са и единствени,са Цитрус преса Аласка и Одеяло-полар.Обявите ми са 17 на брой,оценките 14.Мисля,че с тези описания лесно ще ме намериш и не нарушавам правилата.
Трета насока-в известния ни сайт за запознанства с буква Е никът ми е пак на любимата ми прокурорка Алекс от Закон и Ред-Специален корпус,с долна черта между двете имена,на латиница,разбира се.Без снимка съм и аз.Ако модераторите не го изтрият,никът ми там е ..........Мисля и тук да се кръстя така.Всички си имат имена,аз не,а пиша тук от памтивека,макар и не редовно.
Хе-хе,Агата Кристи я чета,още откак бях малко момиченце на 12-13,макар че едва ли съм я разбирала напълно.Конан Дойл също,Баскервилското куче и Етюд в червено,така да се каже,са ми любими,но и другите.Виж,за Жул Верн мога да пиша до утре!Любимият ми писател от девойче на 11,когато прочетох Децата на капитан Грант и Две години ваканция.Даже дъщеря си кръстих на героиня от негов роман.Савина ми е любимо име и ето че по-цял ден това и приказвам,малката тича наоколо :) Ето ти и четвърта насока-колкото и да не обичам Фейсбук...там имам регистрация с любимото име.Фамилията започва с буква П.
Навсякъде пиша на български и не приемам латиницата за форма на комуникация,освен ако не е чужд език,разбира се.
Напиши ми ника си...може пък да не го изтрият..Ако пък го направят,потърси ме по описаните по-горе начини.Всичко това,което си пишем тук,може да си го обсъдим на чаша винце с картофки :)))
Не се бой,че си смачкан...аз съм същата...изглеждам депресирана,тъжна,въпреки че се правя на малко по-хуубава с грим и наперена...ходя по интервюта за работа,а имам чувството,че гледат само да се отърват от мен...самочуствието ми е тотална нула.
Трудно ми е да се опиша като външност и поведение...Ще оставим преценките за на живо,а и външността е най-маловажна.
Алекс Кабът.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker