Е ако е така, не е ли по-добре да си сам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Е ако е така, не е ли по-добре да си сам?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2177 пъти
Не е ли наистина по-добре да си сам, говоря не за гадже този път, а за приятели.

Аз съм момче на 20 скоро 21 и нямам никакви проблеми с комуникацията или нещо от този сорт, спятелявам се бързо. Въпроса е че в днешно време приятели май няма. Сприятелявал съм се с хиляди хора и пак като седна и помисля, аз нямам нито един. Преди няколко месеца се запознах с един, ама всичко си беше 100% идеално - имахме общи интереси, на еднаква възраст сме, учим почти еднакви неща и сме си говорили с часове за проблеми, разни темички и т. н. Та аз цял живот съм чакал човек най-сетне да си паснеме с него като приятели да се размотаваме, и като минаха 1-2 месеца аз го бях търсил 2 пъти не успях да го намеря. На третия път ми отговори, но беше зает. После изчаках една седмица все си е в скайп ама не ме пита кво става. Да не говорим, че живеем в един квартал и сме на 10 мин разстояние един от друг. Предлагах му да се видим пред тях даже, той пак ми се направи, че не можел. Накрая спрях да го търся защото осъзнах че си прави гаргара с мен... И минаха 3 седмици и той ми звънна и вика "айде бе къде се изгуби айде да се видим не сме се виждали 100 години". И аз отидох поговорихме си пак както преди, и пак се повтори същото нещо. Аз го търся все го няма. Минават 2-3-4 седмици и той се сеща за мен и ме викне тук таме.
С един друг пък, АБСОЛЮТНО ПО СЪЩИЯ НАЧИН (живеем в един блок с него подяволите) и не намира някви 30 мин да се видим пред блока, като викаги аз го викам навън. И така не се бяхме виждали 3 месеца, защото аз като спрях да го търся и ест той мен няма да ме потърси. Засякохме се пред блока по случайност преди 3 седмици и той ми вика "айде аз ще ти звънна тия дни да се видим, че не сме се виждали сумати време". Леле идеше ми да го фрасна в главата... ЗАРАДИ КОЙ НЕ СМЕ СЕ ВИЖДАЛИ БЕ? ДА НЕ БИ ЗАРАДИ МЕНЕ?? .... На всичкото отгоре ми каза че през тия месеци е ИСКАЛ да ми звънне и не го е правил, защото винаги тамън да ми се обади и нещо му изниква. (Да добре :)) И след като каза, че ще ме потърси, минаха 3 седмици и още не ми е звънял. Да не говорим, че всеки път като се уговоря с някой аз съм 5 мин преди срещата там, а всички ми закъсняват поне с 15-20 мин и аз все чакам. Добре бе само аз ли съм единствения сериозен останал в тоя свят? казвам ви запознавал съм се с много хора и един с това качество не съм видял (Сериозност).
Мога и още примери да дам, но ми писна и да пиша, та кажете не е ли по-добре да си сам при това положение? Някак сега ми е по-спокойно, няма кой да ме прецака, излизам си тренирам си. Вярно сам, но с тези обстоятелства как иначе...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4d8bc83e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да нали!!! Аз съм момиче на 21 и при мен е същото! Аман от несериозници. Уж се запознаваш с някви хора - печени, пасвате си, можете да си кажете приказката и после ти ги търсиш, а те братче все заети, все не могат, все нещо имаа.. Е отказвам се да се опитвам да си намеря приятели.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: dc31a8ec3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Брей, тея теми ги бълваш като фурна - топъл хляб! Една след друга и все другите са криви, а ти си прав! Българите не се подкрепяме, хората не били сериозни, не знам си какво... Не се учудвам, че никой не иска да ти е приятел,

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a4ab54bdd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз също съм момиче (на 18) и първо към автора: Станете приятели с номер 1. Много ще си допаднете. Стига да не се влюбите :) Разбирам ви много добре, всеки млад човек има нужда да споделя с някого и да си прави лаф. Възхищавала съм се на искреното мъжко приятелство, но напоследък и то не се създава лесно. Хората станаха странни. Все пак не се отказвайте да търсите приятели. Самотата не ни пречи, когато сме млади. Но после може да се усети липсата на приятел, която дори любимите ни хора не запълват понякога. Трябва да си имате доверие. И да си доказвате приятелството на дела. Но винаги бъдете себе си (когато се стигне до това да се променяме, заради този и онзи, споделям мнението на автора, че по-добре да сме сами)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: efa8b8f5fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При мен нещата стоят почти по същия начин. Вече за трети пореден път хора, които смятах за истински приятели и за които направих толкова жертви ме оставиха и си тръгнаха без да кажат нито една истинска дума. Чувах само оправдания и нищо друго. Вече се примирих с това положение явно наистина хората не заслужават да съм добра с тях... Хубаво е да си сам, защото когато нямаш нищо, няма и какво да загубиш. И напук на всички лоши хора аз няма да спра да обичам и да правя добро, няма да стана една от тези които ми обърнаха гръб :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2e8b89e15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Автор: с най-голямо удоволствие бих станал приятел с номер 1 (както казва номер 2 :Д) Аз изобщо не съм коментирал приятелството между мъже и жени, защото съм почти сигурен, че такова няма. Макар че бих пробвал с удоволствие да си поговоря с теб номер 1 без подяволите да се влюбваме :Д

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 799feb2650
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм №1 :Д Номер 3 - много мило хаха. Но тук модераторите трият личните данни доколкото знам :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a4ab54bdd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пак съм аз- номер 3 :) Ами да, радвам се, че и вие имате желание да се сприятелите! Бих искала специално да помоля модераторите да не трият, ако някой от вас двамата си даде координати. Винаги си заслужава да опита човек. Приятелите правят живота ни много по-хубав и смислен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker