Жена с дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121111)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14352)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена с дете
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 5688 пъти
Искам да ви попитам бихте ли се омъжили за жена която има дете? Нямам нищо против децата стига да е само едно но моята цел рано или късно ще е да се махна от България защото животът тук е кошмар и ще искам от нея тя да дойде с мен на всяка цена но тя ще поиска да вземе детето си с нас а бащата няма да даде съгласието си детето му да напусне страната и той да изгуби връзка с него. И нещо друго което винаги ме е спирало-жени които са раждали по естествен път просто винаги съм се питал може ли да ми доставят удоволствие-всеки един мъж знае какво става когато жената се овлажни и стане широка...
Чакам вашите мнения!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3f14e4408c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, ти не можеш да се „оМЪЖиш“ за жена.
Второ - който много избира, накрая остава сам. Честно казано не заслужаваш каквато и да е било жена. Не познаваш явно любовта. Прочети си брътвежите - ти направо направи раждалите жени едва и не инвалиди, но я се огледай около себе си - повечето жени имат повече от 1 дете, дали хората спят заедно, ако нямат кеф?
Вземи и прочети малко за женската анатомия. Вагината не е от стъкло, за да се счупи.
Просто ме е яд на хора с такова елементарно разбиране за живота.
Да не говорим за болните ти брътвежи за чужбинаТЪ. Просто нямам думи. Само подобни индивиди чакат там.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 94b7a0d1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много си е прав човекът. Авторе, не слушай брътвежите на самотните, грозновати и комплексирани посетителки на сайта. Те ако бяха свястни нямаше да висят все тук.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5dd6861509
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   ... eй, ама че мъж... то бива, бива липса на култура и интелект... мъж с такова мислене, или по-скоро с липсата на такова дори не бих го запомнила, а какво остава да му давам мнение.... ЗАРА

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4d4a7841ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-добре сама, отколкото с такъв като този екземпляр. Ако си отворя устата, няма да ми публикуват коментара
Гордея се, че съм родила, отгледала и възпитала 2 деца, нищо че съм станала широчка. Пък изпитвам сто пъти по-голямо удоволствие отпреди да се родят децата.
Приятелят ми не е имал "рекламации" :)
Номер 1 и 3 са го написали отлично.
Не си струва времето, отделено на тема и толкова елементарно и ограничено мислене.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 94b7a0d1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ако е свястна майка и няма регистрация в малоумни форуми за псевдо майки като БГ Мама и Мама и бебе значи не разбирам какво толкова те плаши в това, че има дете? Виж, ако е от БГ мамите явно има нещо съмнително, жените в онзи сайт са ненормални.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 57ef4c8aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Аз съм жена, но ако бях мъж не бих приел детето на жената като мое, защото не е. То ще носи генът и кръвта на баща си, не твоите.
А по отношение на раждалите жени ми е смешно. Вие хем искате жената да не е правила секс с други мъже, ама пък да е добра в леглото, ама сега пък раждалите жени били разширени. Ами като не искаш да е разширена бягай при друга жена, където е тясна, щом ти е толкова важно. Или винаги може да посегнеш към нечие мъжко дупе-те са съвсем теснички:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 11c7e51b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами потърси си девствена тогава или някоя която не е раждала, щом това те притеснява

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ac97e13588
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Номер 6 пиша го заради теб. Не всички хора са като теб. Има и такива, които обикват ''чуждото'' като своето. Когато моята майка е била с едногодишния ми брат мъжа и я изоставя. След няколко години майка ми среща баща ми. Цялото му семейство скачат срещу нея, баща ми обаче решава, че тя е жената и независимо, какво мислят другите той ще бъде с нея. Баща ми и майка ми провеждат разговор, който се състои в това:Не ме интересува миналото ти, тук и сега затваряме тази страница от живота ти. Пред хората (брат ми) е мой син. По-късно се раждам и аз. Баща ми гледа брат ми, като негово дете, когато го оперират от апандесит той бди над него в болницата, когато започва първи клас той е до него, като негов баща. Когато дойде време за бала, той го направи, когато брат ми се ожени той плати сватбата и беше най-гордия баща на земята. През тези години биологичният му баща, никога не го потърси, докато един ден не дойде писмо в което съобщаваха на брат ми, че му баща е почина и е оставил дългове, които трябва да плаща брат ми. Баща ми се разплака и каза. Навремето когато исках да те осиновя и да носиш моята фамилия, но онзи човек не позволи. Цял живот моя брат е наричал баща ми ''татко''. Сега братчето ми има син. Да му е жив и здрав. Баща ми умира за него. Обича го, като негово дете. Каквото е имало за мен е имало за брат ми. Никога не сме били делени. Баща ми имаше наследствени имоти. Единия апартамент преписа на брат ми, другия на мен.. На автора ще кажа да не се задълбочава толкова, ако обичаш жената, детенцето не би трябвало да е пречка. Много щастие желая!!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 357374a188
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз пък не разбрах като искаш да заминаваш за някъде, защо си търсиш жена от БГ дето да иска да дойде с тебе, а не си търсиш там, където ще ходиш? Освен ако не е на някое мега екзотично място, гаранция ще има българи, а пък ако искаш се пробвай и при чужденките...

Относно раждането... ЗАРА и другите ти го казаха, но аз пък ще те попитам друго - като си тръгнал да се оМЪЖваш за жена, не си ли правил секс с нея? Ако не си, не се омъжвай за когото и да е... Ако си правил, харесва ли ти? Ако не, не се омъжвай без значение раждала или не. Ако ти харесва, тогава кво ти пука дали е раждала?

Всичко е толкова просто...

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ac97e13588
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8 съм. Извинете ме за грешките. Просто много се развълнувах. Айде със здраве!

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 94b7a0d1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Странно, бащите обикновено се лигавят с дъщерите си и обиждат синовете си и ги пребиват.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 94b7a0d1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз това се чудя - толкова ли са смотани БГ пичовете та все гледат да си завлекат жена от БГ там или като идат там се женят за българка? Освен ако не си някой сезонен работник, който знае две думи от езика не виждам причина да не може да си намериш местна мацка? Мен например много ме харесват европейките, но явно масовият българин е прекалено грозен, щом не се котира на запад. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ba2d1572a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Трудна и мъчна тема. Вероятно всеки си има гледна точка и всеки си я следва. Аз също съм имал вземане даване със жени с деца. Преди мислех че те са като всички останали, че няма разлика, ако обичаш един човек, независимо дали има дете или не. Реалността се оказа различна обаче. Жена на 20-30 години, която има дете на 5-10 години, обикновенно е гледала само детето си и няма изградена професия или някакви шансове за голямо професионално развитие. Всичко това не е от значение, но обикновенно такива жени искат някой, който да поеме сметките по отглеждането на децата им. Да, звучи грубо но е точно така. Тогава помня че приех това чуждо дете като мое, исках да се грижа за тях, но се оказа че имам право да се грижа за финансово за тях, но нямам право да взимам решения относно малкото. Ако нещо сгрешеше, не можех дори да се опитам да му кажа какво мисля, нито да му намекна нещо. Майката му се държеше ужасно в такива моменти, не можеше да реагира в правилните моменти, но избухваше в най-малко полезните и дори го удряше. Но не ми даваше да се правя на втори баща, но не можеш и да участвам активно в живота му, освен като спонсор и тъпкач на майката. От друга страна, след това се загледах, че много от жените на тази възраст правят един и същи грешки и горе долу грешат на едно и също място. Почти всичките не са били зарязани, а те самите зарязват. И то не защото са ги смазвали от бой или нещо друго, а защото са се омъжвали ей така, защото им е било фикс идея и в един момент им писвало видиш ли. И така се получава грозната действителност, когато една майка без видими шансове да издържа себе си и детето си се чудят какво да правят, само защото майката е била с голямо самочувствие и не искала да живее повече с бившият си съпруг или приятел и е мислела че е нещо повече от него. Така че на мен лично ми е писнало да виждам жени, които искат някой да им гледа децата, да им помага финансово, да прави каквото те искат, да бъде достоен в леглото, добър и мълчалив по възможност, а в замяна да не получават нищо, защото такива жени често могат да предложат само секс и визия и много, ама много претенции. Съжалявам че го казвам, но никога не бих си позволил да си хвана подобна персона вече, защото знам че си е загуба на време и енергия. В чужбина също съм го виждал, но там няма нищо общо с тук. Германия, Франция виждал съм подобни жени, но мисленето им е друго. Самочувствието не им е толкова високо, колкото на нашенките, покритието им е далеч по-голямо и на първо място мислят за детето си, после за тях, докато тук е страшно.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4d4a7841ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Страхотен коментар, номер 8! Страхотен баща имаш-ти и брат ти! Малко са такива като него. Нямам какво да кажа, потресе ме-може би защото аз нямах такъв късмет...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3c57d4a1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Поздравления на номер 8.
Авторе, ти тези раждали жени с какво ги мери дали са широки? Не искам да се заяждам, ама може и на теб да ти е малък. И това за чужбината, ти за бъдещи намерения ли говориш или за настоящи такива? Прочети си пак темата и се замисли.
Маги

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 03cdc45eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Баща е не този който създава, а този който възпитава...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 357374a188
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 12, опитвал ли си някога с европейка? Или само ги гледаш на картинка и си щастлив колко те кефят? Като опиташ, говори пак. Няма да изпадам в детайли, че ще излезем от темата...

И от мене поздравления на номер 8!

Кубрат

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ba2d1572a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До 17 от 13.

За него не знам, но аз съм опитвал и мога да кажа че са далеч по-човечни и стъпили на земята от жените на нашите ширини. Друг е въпроса че примитивни мъже ги определят като скучни и практични, за разлика от нашите "горещи момичета". Така че кой каквото търсил, това намерил.

От друга страна номер 8 е описала нещо, което се е случило преди повече от 20-30 години, което няма нищо общо с морала в днешно време.
И моята баба е била с 2 деца, когато е починал съпругът и. След това се е намерил страхотен мъж, който да ги отгледа и да им подсигури нормален живот и който до ден днешен майка ми нарича "татко".

В днешно време има много мъже, които биха приели чужди деца, при това съвсем, съвсем добронамерено. Но жена да приеме мъж с дете, много по-малко вероятно.
А и проблема не е в децата, никога един проблем не може да бъде в нещо толкова свято, проблема винаги е в тези, които ги отглеждат.
Другото съм го описал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d5bdead23c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Към № 8 Възхищавам се на баща Ви! Благороден мъж, такива вече липсват. Предполагам, че сте били щастливи.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 357374a188
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Номер 13, не съм имал (продължително) вземане-даване с жени с деца, но не съм много съгласен с това, че жените в чужбина, конкретно в Германия, са чааак толкова алтруистични. Надути кифли има навсякъде, прости такива също, а пък относно претенциите точно в модерните и развити общества претенциите на жените са най-големи. Особено в комбинация с някаква псевдо-еманципация става приказка... Нещо да кажеш накриво и вече ебати скандала...

Относно коментара ти в 18, да и според мене са скучни. На пръстите на едната ръка се броят германките, с които мога да водя интересен разговор за нещо различно от времето или какво съм правил уикенда, и тези жени са или визуално... неатрактивни, или със семейства и деца, или гонят 50-те, или нещо друго...

Поне това е моят опит, може да съм карък, не знам...

Кубрат

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ba2d1572a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Кубрат пише ти 13, съответно 18.

Все пак в темата се говори за жени с деца, самотни при това, за това ще ти опиша разликата за която говорихме от Германия да речем и тук в България, като се вземе на в предвид че последните 10 години съм живял колкото тук, толкова и там.

Разведената Германка с дете, обикновенно взима не малко пари от държавата за това това повечето работят и тотала се получава една не малка сума, поне според нас, а реално далеч не е така.
Там наемите са доста солени, храните и разходите са доста по скъпи и не е толкова лесно дори за тях. Разликата е, че так рядко има мама и тати да помагат, тм човек отдели ли се един път от семейството, роди ли дете, направи ли семейство, значи вече е съвсем разделен от родителите си.
Та за да се справи една самотна майка там, то трябва да подходи много сериозно. Като вземе заплата и майчинство, първото нещо което прави е да подсигури памперси, или дрехи или там каквото трябва за целия месец. След това се заделят пари за всичко друго и се тегли чертата дали ще е на или -. Ако е на , парите които остават се заделят, защото ако се случи нещо, тези пари трябва да са налице. Общо взето от това идва цялата скука, а именно че се набляга преди всичко на практичното и чак след това на много задно място е гледането на кефа, ако имат възможност. И разбира се това действа на фантазиите и мечтите, защото всичко е планирано.

В България е масов следният дисидент по мое усмотрение.
Говорим за млади майки, които имат избор.

Жената остава сама с бебе в ръце или малко дете и веднага тича при родителите си. Съответно едва ли не, те стават длъжни да се грижат за тях. От там жената примерно работи и взима майчинство. Като вземе възнаграждението си, първо отива в салона за красота, след това задължително минава през МОЛ-а. Петък вечер е на женско парти, събота защото много се е натоварила отива на мини-екскурзия до Гърция. После цяла седмица мисли предимно за прекрасните преживявания на тези страхотни места и ако има време помага на родителите си за отглеждането на собственото си дете. Идва средата на месеца, всички пари са профукани и тича при мама и тати да иска пари, защото имала много разходи този месец. Родителите обикновено не са глупави, кръстосват очи , обаче искат не искат дават, какво друго биха могли да правят? Само че не дават много, защото видиш ли са пенсионери и нямат милиони. Почват тънките сметки как да се закрепи месеца. От там младата майка е пред нервна криза, за кое да задели тези пари? За цигари, кафета, за нови обувки които е видяла в мола, или да купи нещо на детето, дилемата е голяма.
От там в главата и идва единствената фантазия, която може да я спаси : "Трябва да си намеря мъж с пари, който да ме обича, аз да го обичам и да живеем щастливо ". или "Аз с беден мъж не мога да живея, такъв мъж не може да бъде отговорен". Разбира се както казах, в България не се гледат собствените лични качества, а се гледат тези на другите, винаги нещата са в другата чиния и никога в собствената. И така имаш страхотен завършек. Човек който няма никакъв самоконтрол, който е готов да измисли какво ли не за да задоволи собствените си прищявки, решава че е на върха в хранителната верига.

Още ли ти е интересно Кубрате? Прав си, жената в България е много по-авантюристична, има много по-голямо въображение и уж изглежда по-интересна, но това е на цена, а цената се нарича отговорност и приоритети.
Да и разкажа за един приятел (историята е сходна с това което и аз съм преживял, само че е малко по-лесна за асимилиране
). Хвана се с жена с малко дете. Много я обичаше, защото и на него всичко това му се струваше много интересно, умираше по високите и токове и късите и поли. Ако беше в Германия нямаше да се влюби, защото там жената рядко си купува такива глезотии, не че не иска, просто не може да си го позволи, защото преди това мисли за детето си.
После заживяха заедно с въпросната и детето и. Разбира се в неговият апартамент. На думи въпросната беше много голяма, беше много отговорна, много морална и разбираше от почти всичко, направо си беше безгрешна, нищо че имаше една диплома от средна гимназия и нищо повече.
След време започна да му идва нанагорно, тя пушеше като комин, излизаше на женски парите, защото по нейни думи "Било много трудно да се гледа едно дете и и трябвало лично пространство", а той отказа цигарите, почна да ходи с рейс на работа, защото трябваше да подсигурява пари за храна, сметки и за играчки на детето и, докато тя харчеше предимно за нея си.
Тя спря да го взима с нея по излизания, независимо дали детето е при тях, или е преметнато за няколко дни при родителите си. Той я попита защо, а тя му отговорила " Ми защото често казано ме е срам от теб малко, от кога не си си купувал нови дрехи, с тези ако отидеш, после ще те одумват много, напоследък си нещо изнервен, нещо усещам че не е както преди, трябва ми време".

Сега Кубрате разбираш ли къде е разликата? Разбираш ли защо нашите те привличат повече външно? Разбираш ли защо са ти по-интересни?
Самотната Германка, колкото и да не ти се вярва, пазарува дрехи от магазини за втора употреба ( все пак от чужбина прихванахме тази практика и в България), не слага тежки гримове и обикновенно ръцете са и груби, защото всичко сама прави.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 357374a188
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   21, малко от различен ъгъл гледаме на нещата, но както и да е, ще се опитам да съм обективен. Първо да кажа, че аз подобен опит с живеене с жени с деца нямам, нито от единия, нито от другия етнос (държава). Само че е много наивно да правиш такива генерализации, че видиш ли всичките отсам били такива, а оттатък всичките онакива. В Германия е толкова бъкано с прости парчета, с или без деца, че не е истина. При тях обикновено не е от немотия, както е в БГ, а от глезотия, т. е. от много имане, и от неправилно възпитание. Ефектът е много подобен. Масово хората от средната и под средната класа са на минус на сметките си (овърдрафт) и са с дългове и кредити, защото харчат над възможностите си. Тука малко и банките а виновни, защото в алчността си правят много лесно да задлъжнееш към тях по един или друг начин, и след това се почва гонене до дупка. Ако нямаш желязна дисциплина, докато се усетиш и си няколко хилядарки вътре. Но това е друга тема.

Средностатистически си прав, че немците са по-дисциплинирани и организирани, затова и държавата им е по-уредена. Но това не ги прави по-добри мениджъри на семейния бюджет. Всяка кифла като отиде в мола не може да излезе без марково парфюмче, дрешка, обувчици... Тези, които описваш от като типичните германки, ги има и в БГ, само че не се забелязват много, точно защото както казваш те от работа нямат време да пръднат и не се забелязват чак толкова. И обратно, това което описваш като супер масово явление в БГ, го има и там...

Между другото, понеже накрая казваш, че ме привличат външно - аз не ти говоря за външно, външно наистина българките ми харесват повече, но не заради високи токове или гримове (по тия неща не си падам така или иначе), чисто и просто в лице. Но аз в предния коментар имах предвид чисто и просто възможността да проведеш нормален, приятен разговор с човек, и темата да не е ограничена до банални ежедневности, колкото да се намирате на приказка...

Колкото и да го говорим, всичко е според зависи и всеки случай е индивидуален.

Кубрат

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a12df6bc77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Номер 8, историята ти ме просълзи, трогателна постъпка, голям човек. Едно огромно евала на такива хора. Аз до момента винаги съм смятала, че няма шанс да се забъркам в подобна история. Поглеждам се отстрани и зная, че не е хуманно и правилно от моя страна, но въпреки всичко искам да родя дете на мъж, който за пръв път ще почувства трепета на сърцето си от думата "татко". ПоздравиПетя

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e1de9cf050
гласове:
1 2 3 4 5
  (54 гласа)

25.   Никога не се обвързвай с жена с деца! Рано или късно ще предяви претенции. Създай си собствено семейство! Чуждите няма да станат твои.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker