Не иска дете, а сега и секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не иска дете, а сега и секс
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 6328 пъти
Здравейте, обичайно не използвам мрежата за такива проблеми, но в случая се нуждая от странично мнение.

Аз съм мъж на 30г. имам прекрасна съпруга на 26, женени сме от 4 години. Първоначално бракът ни вървеше чудесно, обичаме да пътешестваме и сме ходили на различни места по света, обичаме да си угаждаме и да правим различни неща. Преди 6 месеца се замислих над живота си и реших че искам да дам от това и на някой друг. Предложих на съпругата си да си направим бебе. Тя седеше в кухнята и миеше нещо, просто се обърна и остана за секунда като в шок, а после каза добре и се усмихна, но някак изкуствено. В началото на брака ни се разбрахме че няма да бързаме за деца. Мисля че 4 години са достатъчно време, предвид и възрастта ни. Опитахме да си направим бебе няколко пъти, трябваше да чакаме известно време за да видим дали се е получило, но все не се получаваше в продължение на 2 месеца. Аз се притесних и отидохме на лекар. Излезе че ни няма нищо и на двамата. Продължихме да опитваме, но все не ставаше. Жена ми работи в банка, от съобразителност няма да споделя името, аз работя като финансов анализатор в няколко фирми и понякога почивам и в петък, а тя винаги работи. Един ден както си седях в хола и гледах тв, даваха реклама за някакви хапчета срещу забременяване, изведнъж ми хрумна нещо и както я нямаше започнах да ровя навсякъде и открих точно това, не бяха същите но все пак бяха такива хапчета (проверих в интернет, предписват се от доктор). Бяха доста умело скрити на различни места. Много ме заболя. Но не казах нищо.

Обадих се на приятели които имат вила на Витоша и уредих да ния дадат за следващата седмица. Цяла седмица не казах нищо, и само следях какво се случва. Хапчетата изчезваха едно по едно. Имах чувството че ще умра. Няколко пъти и казах искаш ли бебе, тя каза да, питах я дали е сигурна, тя отново потвърди, но без да ме погледне.

Дойде уикенда. Намерих всички хапчета и просто ги изхвърлих в петък сутринта, а вечерта трябваше да събираме багажа за да заминаваме на вилата в събота сутринта. Оставих я да го събере, нямам напредстава дали разбра че ги няма или просто е напъхала всичко без да погледне, но беше леко изнервена. Когато отидохме на вилата имах чувството че буквално я насилих да правим секс. През цялото време беше стегната и не можа да се отпусне. Влезе в банята и седя там 1ч. и 30 мин. Притесних се че се къпе толкова време, а и не отваряше вратата, само казваше че ей сега излиза, затова и казах че знам за хапчетата, когато излезе.

Тя се изчерви още повече, беше я срам. Ядоса ми се че съм свършил вътре въпреки че съм знаел че не може да си изпие хапчетата. Питах я защо не иска дете, дали изобщо не иска или не иска от мен. Тя изобщо не искаше да каже нищо. Имахме страшен скандал до 2 през ноща, беше грозно просто.

Не спах цяла нощт, обичам я и не искам това. Не ми проговори два дни. Една вечер я питах ако проблема е че се притеснява от самото раждане или в това дали ще е добра майка, мога да я заведа да поговори с доктор или псхолог, тя отново се разсърди и не ми проговори два дни. Аз и казах че не искам повече да пие тези хапчета, и че ако разбера този път аз щеи се обидя.

От тогава не ми дава и секс все едно ми правиа напук. Един приятел пък ми каза'' Ти два месеца без секс и свършваш работа в 20, 00 и право вкъщи, ами тя два месеца без секс и свършва работа в 18, 00. Помисли си''. Направо щях да полудея като чух. Не че не и вярвам но все едно откакто поисках дете започна да се отдръпва от мен. Моля за мнение, но без такива от рода на Намери си любовница, защото това няма да стане. И ако може споделяйте пол и възраст за да знам гледната точка. Благодаря!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: d432e47e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вие да не сте в детската градинка, големи хора сте-няма място за сръдни. Хващаш я на сериозен разговор, докато не се разберете като хората.
Ж 23г.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: adfc0212d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти, с внимание прочетох историята и смятам, че имате голям семеен проблем. Множество проблеми.

Първо, много рано сте се решили на брак, но както и да е - ето, чакали сте с децата, това е добре.
Проблемът е, че явно не комуницирате много един с друг, че май не познаваш съпругата си, нейните желания и план за живота, а и като цяло май не си свикнал много-много да се съобразяваш с нея, или? Говорите ли изобщо един с друг или ти просто казваш, какво ще се прави и тя само изпълнява?

Първо, прав си, че човек не приема предложение за брак от друг човек, ако не иска деца, но тя е била на 22 г. , може би е учила още. На 22 г. човек не е много зрял. И ето я днес - на 26, омъжена от 4 г., но може би не е вече сигурна, дали ти си Мъжът.
Друга причина може да бъде тежко детство, съмнение, че няма да се справи, но явно не е така.
Притеснява ли се за работата, кариерата си?

Общо взето все неща, чиито отговори вие с жена си трябва сами да обсъдите.

В момента обаче правиш не по-малко грешки от нея. Разбери, че жените носим бебетата и не можеш да принудиш една жена (било и твоята собствена) да забременее. Да, определено не е била честна с теб, но твоето е също много грозна постъпка. Сигурна съм, че жена ти ще абортира детето, ако е забременяла все пак без ти да разбереш. Жалко е, но повечето жени пред гинекологичните кабинети са точно омъжените и винаги са сами. Не е само грозно, но и много примитивно да направиш дете на жена, която не го иска. Особено, ако няма достатачно пари или мир в семейството. Не познавам жена, която би родила от мъж, с когото не се чувства 100% сигурна, осигурена, обичана, желана. И 100 брака не променят нещата.

Виж, не говори с разни приятелчета, които ти дават глупави съветчета. Отслаби натискът, принудата, дай малко свобода на жена си. Вместо два месеца без секс, прави два месеца секс с кондом и нека тя да ти го слага. Ако реши - пак тя може да не ти го сложи. Сложи буквално в ръцете ? решението. Това ще отнеме много от принудата, от натиска и поне ще имате едно доста хубаво лято. Не повдигай темата, отидете на почивка, прекарайте си добре. Дай ? 3 месеца да си помисли. Кажи ? го - „давам ти три месеца“. Запиши си датата и точно на тази дата... след 3 месеца организирай Разговорът.

Почни с това, дали още те иска, дали смята още, че си Мъжът на живота ?. Обича ли те? Съжалява ли за избора си?
И най-накрая - иска ли изобщо деца или ги иска просто по-късно? От какво се притеснява?

Проблемът може да е всякакъв, може дори да се притеснява, че след раждането няма да ти харесва повече, знам ли.

Аз съм горе-долу на същата възраст, от 8 г. съм с приятеля си, от 4 живеем заедно, но не мислим за деца. Искам първо да се реализирам, в момента пътуваме много, наслаждаваме се на живота.
Решила съм след 30 да имам първото си дете, и двамата сме здрави.
Освен това е просто глупав български мит, че след 25 едва ли не жената е брак. Живеем 20 г. по-дълго от бабите си, имаме достъп до най-съвременна медицина, на 15 ли да раждаме?
Може и жена ти да не иска ОЩЕ деца. От моя клас например са родили до сега не повече от 5 момичета, а сме били поне 18 в класа. Споко, имате време!

Приеми, че жена ти ще го износва това дете, тя ще носи и риск за живота си, тя ТРЯБВА да реши. Не можеш да я принудиш, особено е грешно да я изнудваш със секс, защото приятелят ти не е прав - една жена винаги ще предпочете да не прави секс пред това да прави несигурен секс, да се притеснява, да ? е гадно. Жените нямаме нуждата редовно да изхвърляме семе, нямаме по 20 ерекции на ден и не сме фрашкани с тестостерон и можем да изкараме доста дълго без секс, а колкото по-дълго, толкова по-малко е желанието и може да си възпиташ и асексуална жена и да накажеш себе си.

Затова... гледай си лятото, почивките и покажи на жена ти, че има още власт над тялото си. Направи ? го готинко и ще се учудиш, когато на някой морски плаж тя самата ще захвърли презерватива и ще ти се отдаде истински.
Всякакъв друг начин да направиш дете на една жена е жалък. Детето заслужава да е направено с желание, с любов, да е чакано от двамата си родители. Мисли по този въпрос и ревизирай разбиранията си за брака. Преди 4 г. не си си купил жена на пазара, с нищо съпругата ти не ти е длъжна и ще си работи, ще си взима противозачатачни, ще скача с бънджи, ако иска и ако не ? дадеш тази свобода ще те зареже.
Не сме бабите си или майките си. Не го забравяй.
И ти си свободен да създадеш семейство и деца с друга, ако просто не се обичате повече, не си имате доверие, нямате общи планове и разбирания за живота. Веднъж появят ли се деца, няма връщане назад. Един развод трае 2 седмици и струва 200 лв., едно дете те свързва с жената до живот по една или друга форма.
Ти като мъж имаш пък цялото време на света, защо даваш зор? Можеш и на 50 да направиш деца, карай я по-спокойно, защото можеш да загубиш жена си.

ж. 27

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 88aa2b7e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Пичага, жена ти има друг. В момента не е сигурна в чувствата си затова не иска да забременее от тебе за да не се окаже че ще остане с другия. Просто сам сигурен на 100%, не я притискай кажи и че знаеш, блъфирай я и ще си признае, ще се поддаде на цялото това напрежение. Съжелявам

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cee60b93ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Два пъти прочетох историята ти, за да се ориентирам по-добре. Първо мисля, че жена ти не е права да те лъже за хапчетата, но трябва да откриеш причината за тази лъжа. Поговори с нея без да се карате и се опитай да разбереш какво я притеснява. Дали мисли, че ви е рано за деца или изобщо не иска, но подходи тактично.
Второ не мисля, че те наказва с липса на секс. По скоро мисля, че това е нейния начин да се предпази от забременяване.
Успех и пиши какво е станало.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 88aa2b7e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Номер 4, чел си но нищо не си разбрал. Тя умишлено, съзнателтелно, в очите го е ЛЪГАЛА! Като забележете му е казвала да ок, няма проблем и аз искам дете, но тайно от него е вземала хапчетата. Надявам се никой не си прави илюзии, че една жена ще постъпва така с мъжа си просто ей така. Както казах вече жената има парелелна връзка, автора може лесно да разбере ако прояви находчивост.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7c2a71d6ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 5, не виждам ти какво по-различно каза от Маги, че да твърдиш, че нищо не е разбрала? !

Случката е много кофти. Авторе, ако питаш мене по-добре, че не иска деца. Не ти трябват деца от жена, която не иска или не може да сподели с тебе какво я тормози и какъв ? е проблема. А тя очевидно има някакъв проблем. Не знам дали има паралелна връзка (това с повече мерак може да провериш сам - гледам не си глупав) или е друга причината, но каквато и да е, ако ще 5 любовника да има и да прави 3-ки и 4-ки с тях... Каквото и да е - ако ще ставате семейство, тайни НЯМА. Без изключения. След като не е склонна на това, след като ти няма пълно безрезервно доверие - не се натискай за деца и бъди благодарен, че още нямаш. В противен случай един ден, много скоро, ще го ядеш много дебел.

Първо си оправи отношенията с жена ти, това евентуално може да включи да се разделите, ако няма друг начин. И после мисли за деца. Лошата новина е, че без значение дали останеш с нея или тръгнеш да търсиш нова - ще са ти нужни години.

М 29

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: eb88a8146d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не иска дете, защото не желае да се натовари с подобна отговорност в този момент е възможен вариант. Другият е да не желае дете от теб, поради факта, че се чувства несигурна- в чувствата си към теб или в самия теб - не знам. И с това се изчерпват вариантите поради, които една здрава жена не желае да има деца. Аз също смятам обаче, че жената трябва да реши кога да има дете, не можеш да я притискаш, да й правиш номера да свършваш в нея и разни такива. Не слушай приятеля си-твърде елементарно намекване, че си уплътнява времето до 20 часа по определен начин. Може и да е така, но може и да не е. Изясни си причината, поради която в момента не е готова за дете и реши какво ще правиш. Но това става само чрез разговор. Ели

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5ab240da6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не те обича. Приеми го, ако една жена е влюбена в теб, едва ли няма да иска деца. Просто навик и сигурност има при теб, но не е влюбена. Това е

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: eb13220d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Освен да поговорите спокойно, без да се обвинявате взаимно в нещо, не виждам как ще се оправят нещата. Не намирам за правилно, че е крила че взима противозачaтъчни. Не я обвинявай, потърси откровен разговор с нея- Желае ли въобще да има деца? Ако да, кога? дали вижда в теб бащата на своите деца? Без комуникация няма да има положителна развръзка. J35

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 23db2844df
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ех - то коментари дълги и предълги, то обяснения без край. Много е просто - не й се занимава с бебета, предпочета си добре платената работа, пътешествията, удоволствията и толкова. Освен това не е толкова прекрасна тази твоя съпруга - лъжета, не споделя, изобщо егоистка и толкова. Ти си знаеш, но мисля, че ако нещо се случи с брака ви най-много тя ще съжалява. Ти си първият мъж, който преди жена си иска бебе. Поне за мен де - вероятно има и други, но обикновено жената има силно майчинско чувство, иска поне едно бебче, а твоята.... И това, че и секс не прави с теб - може и егоизмът да е съчетан с интересът й към друг.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3278af361c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Абе вие четете ли, как насила, тя е казала, че иска и го е лъгала. Сега не й се говори с него по въпроса. Вие жените какви сте, ясно е в случая, кой постъпва неправилно и пак искарвате мъжа виновен

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 02a6a3864f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Майчинският инстинкт е заложен у всяка жена и лоша майка няма. Естествено, че иска дете, но може би не е сега момента. Съгласила се е на твоето предложение за да не те засегне. Но истината е че за нея е рано още, не е улегнала достатъчно за да се реши за бебе. Иска да види още свят, иска още пътувания, иска живота, който води сега, едно бебе ще промени всичко. На теб живота ще ти тече както досега, но за нея нещата ще са различни. Тя ще е тази, която ще стои по цял ден вкъщи да дундурка бебчо, да го води на лекар, да го успокоява докато спре да плаче, да го приспива, да си краде миг спокойствие да си оскуби поне веждите, тя ще е тази която сутрин ще те изпраща и вечер ще те посреща. Еднообразието ще я завладее и ще се чувства все по-подтисната. Ще те гледа с един обвинителен поглед. Има момичета, които още от малки си мечтаят за перфектното семейство, да бъдат любящи майки и колкото по-рано осъществят тази си мечта толкова по-добре, но има и такива момичета, които искат да опитат от всичко, да видят свят както се казва. Твоето момиче е вторият тип, не е сега времето да и чупиш крилата и да налагаш волята си. Разбирателството в едно семейство се гради на компромиси, ако направиш компромис сега и оставиш желанието си за бебе на по-късен етап това не означава че ще бъдеш по-малко мъж. Една - две години и дай време

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d432e47e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Говори и се, не и се говори... Ако бях мъж щях да я карам да говори, та пушек от ушите щеше да и излиза. Това е в основата-комуникацията. Историята ти ми напомня на "Ето ви малко отговори" по това, че няма достатъчно такава.
Баба Пенка

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8cea96a2ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Много странна история! Искам деца, ама ще си пия хапчетата... Когато сте тръгнали по доктори пак думичка не е обелила. Много подла лъжа е това за мен. В смисъл, това не е безобидна лъжа от рода на: Ще направя мусака за вечеря.. а като се прибереш да има боб със зеле! Подвежда теб и срива мечтите ти... Поговорете много сериозно за това защо те е излъгала... Ако не е готова за дете изчакайте още малко, но ако изобщо не иска деца я оставяй... и се надявай да не е заченала на вилата, защото ще ти направи животът черен! Опс, забравих... нали знаеш че има хапчета за спешна контрацепция, може и да си е купила от тях... в крайна сметка те действат ако се приемат до 72 часа след половият акт, а тя със сигурност знае за тях... На сила няма да стане, трябват разговори... ако и това не помогне има много жени, които чакат мъж като теб! Ж. 23

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6e90d3361e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Много умен отговор е дал номер 3-просто невероятно за човек на 27 години. И аз нямам любовник-обичам мъжът си, но не искам второ дете и причините за това са точно, защото мъжът ми никога не се съобразява с мен- аз съм в ролята само да му изпълнявам желанията. Е, с първото дете го отгледах сама- той ме прибиваше от бой, ако му направя забележка за любовницата му, с която живееше в чужбина и и правеше дете, че се прибира късно и с нищо не ми помага- ей такива нещА. Не бях щастлива с него, докато детето бе малко- всички отговорности бяха за мен, той само печелеше пари и играеше ролята на господар, ако нещо не му харесваше тормоз-психически и физически. Ами детето порасна- не искам да преживявам нова трагедия, не съм била щастлива с него, сега си имам любима работа и се чуствам добре с нея. Но той не ме чува - насила иска да спя с него без презерватив. Вече съм отвратена от секса. А да и ако не спя с него, когато сиак съм фригидна, дори любовницата му ме обуждаше на фригидна крава. Ами какво да кажя - тези неща не се забравят и оставят белег завинаги. Няма как да искаш дете от човек, който е склонен към насилие, когато си зле и имаш нужда от помощ, а едно дете е бреме за една жена, ако мъжът до нея е склонен да прехвърля целия товар върху нея. Насилието престана след като детето порасна, а сега пак насилие за второ дете и сигурно ако се роди- 10 години стрес и насилие. Коя жена го иска?

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6e90d3361e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Исках да напиша номер 2, а не три. Наистина много добър анализ. Не искам дете, защото не съм щастлива с мъжът до себе си, а детето само ще задълбочи депресията ми, защото той се интересува от мен само, когато задоволявам желанията му. Обичам мъжът си, но никога не съм била щастлива с него. И не съм сигурна, че след 17 години нещата ще се променят. Не искам да преживявам ужаса, който преживях с първото дете. Най-странното е, че той започна да обвинява детето и да го кара да се чуства виновно, че заради него не съм искала второ дете, което не е вярно. Благодаря на Бога за първото си дете, но не го гледах лесно с мъж като него. И това е всичко. То не бяха побоища, то не бяха прибирания в 2 през нощта, то не бяха любовници, които пробвали да имат дете от него, докато аз имах бебе от него, то не бяха нацистични майки. Не до тук. Не искам повече да страдам, това е.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 616b6a7f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   до 16 - махай се от тоя!
Резвеждай се!
Издействай си ограничителна заповед!
Направи всичко възможно чрез полиция, закони дори и с детето да няма право да контактува!!

Махайте се с детето от този и повече дори не го и споменавайте!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8fd1fc445b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Много елементарно ми се вижда да се свежда всичко до наличието на паралелна връзка.
Аз като жена ще кажа, че въпреки че се чувствах много сигурна в мъжа до мен И обожавам децата, се ужасявах от идеята да раждам. Страх ме беше най-вече от бременността, раждането, болката, промяната в тялото, кърменето. Не знам дали, ако една жена сподели това на един мъж, той би разбрал.
Моят страх от гореизброените неща беше толкова силен, че дори мислех за осиновяване. Естествено това не съм го казвала на мъжа ми. И как да го кажа?
Не знам дали това се случва и с жена ти, но ти представям една друга гледна точка.
Жена на 31 г.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 26a907b746
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторе , трябваше по - подробно да си говорите по въпроса за дете и двамата . Ти просто си и натрапил решението си без да те интересува дали тя е готова за това психически или не . Може би не се чувства все още готова тази стъпка и за да не те обиди и засегне е скрила от теб за хапчетата . Детето не е играчка . То изисква голяма грижа и отговорност . И най- важното за да се чувства добре и да бъде обичано трябва да е жалано от двамата . Ако сега принудиш жена ти да имате дете и стане без нейно особено желание тя цял живот ще си го изкарва на детето и то съответно ще е нещастно , чувствайки ,че майка му не го желае . Това ли искаш за вашето дете . Поговори с нея вземете решение какво да правите и ако нещата не вървят по - добре се разведете ! Ж.22

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2d212c686e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   От гледна точка на една жена около същата възраст, ето причините заради които не бих родила дете на даден мъж:
1) не го обичам и мисълта да прекарам живота си с него ме ужасява;
2) мъжът е прекалено егоистичен, все гледа да става на неговото (Авторе, по разказа ти мисля, че ти спадаш в тази категория)
3) мъжът е безотговорен, не може да подсигури дете, свикнал е да харчи всичко все за себе си, не умее да си прави сметката;
4) мъжът не помага грам в домакинство и в трудни ситуации (едно дете е работа за двама човека, не за един)
5) сексът не върви и не е задоволителен за мен и мисълта да правя само такъв секс до края на живота си ме ужасява;
6) мъжът не умее да реагира адекватно в критични ситуации, а само се навежда и чака бурята да отмине или чака аз да се оправя със ситуацията;
7) мисля, че мъжът не ме обича достатъчно, не прави компромиси и на него просто не може да се разчита.
Авторе, моля те разгледай списъка, но без да се оправдаваш и виж дали пък съвсем случайно някое от въпросните не се отнася за теб самия.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5363332eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Гледай "Съдби на кръстопът", "Искрено и лично" и "Море от лябов".

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5a01ca7327
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Както са те посъветвали някой - сериозен разговор. Слагате картите на масата кой какво иска и кога го иска. Това ще покаже към развод ли вървите или към бебе.

Ако тя не иска да говори можеш да й дадеш последен шанс. Ако искаш ултиматум го наречи. Определяш някакъв срок който й даваш да си подреди мислите и да ти обясни. Ако през този срок не ти разясни ситуацията - развод и без компромис. Държиш си на своето, ако наистина искаш семейство.

Няма да съжаляваш. Умната жена няма да остави ситуацията до там, че да й даваш ултиматум. А глупавата след развод ще съжалява повече от теб.

Но първо опитай кротко с разговор. Едва ако не иска даваш ултиматум и срок. Хубаво е да я питаш колко време ще й трябва, но не склонявай на отговор от сорта "Когато съм готова ще говорим. "
Шикалкавения и увъртания не приемай и не неглижирай.

хена на 31

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e3fc9d4e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Аз съм мъж на 27 години. Ако приятелката ми направи такова нещо, аз няма да свърша в нея и няма да й кажа постфактум. Ще седна и ще поговоря с нея. В крайна сметка ще скъсам с нея и толкоз. Има доста предпоставки, за да те излъже. Варинати много, повечето неприемливи. Смятам, че и двамата сте постъпили подло. Но това, че те лъже без да й мигне окото не говори добре за нея. Нали се досещаш за колко още неща може да те е излъгала и да те лъже и в момента? Седнете двамата, поставете картите на масата и си решете веднъж завинаги. На мен ако жена ми извърти тоя номер, ще бъде много грозно. Ще я направя на 2 стотинки и ще я накрам да идва тя да ми се моли, а не аз на нея за секс. А и след ходене по доктори и пилеене на време и пари, заради нейните лъжи, може и шамари да яде. Не си падам да удрям жени, но някои постъпки друго не заслужават.
АКАТИМ

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fbffef1bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   23 номер, ти си мислиш, че жена ти може да не те лъже, но тя така може да те лъже майсторски, че ти да не разбираш.. Искам да ти кажа, че дори да си говорят, тя пак може да лъже, каква е гаранцията?
То си е до искане. Ако иска, ще направи всичко възможно, че да имат дете! Дори и с цената на пари и новите методи и процедури.. Но бог дава, когато двама се обичат.. истински.. шанса..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e3fc9d4e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   24, рано или късно всичко се разбира. И когато това стане "ако си посял дъжд, ще жънеш буря". Т.е. кой колкото си е заслужил. Съгласен съм, че жена ми винаги може да ме излъже, но не може да го държи винаги в себе си. И живота ме е научил, че рано или късно всичко излиза наяве. И по-добре да е рано, защото ако е късно, ще и го изплатя с лихвите. И не ми пука дали сме сгодени, женени или с дете. Взимам си детето и я изгонвам като мръсно коте навън. А да ме лъже за такива неща е немислимо. Шут отзад и довиждане. Хич не ми пука. Аз такива боклуци (да ме извинява автора) при мен не искам.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a6f359e1b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   гадната еманципация е виновна

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 05fa56a180
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Авторе, още като си и изтресъл, че искаш да правите дете, си забелязал реакцията и - и си предпочел да не обърнеш внимание и да продължиш, както си знаеш. Явно жена ти не смее да ти възразява, а и по тази тема, какво може да каже след като от нея така или иначе се очаква да роди. Най-вероятно не само ти, а и роднините ви натискат за бебе. Явно тя не е още готова и я е страх - което на 26 години си е съвсем нормално впрочем. Вместо да поговориш с нея като човек - защото явно си забелязал, че не е подскочила от удоволствие при идеята ти, ти просто си се наложил. Ами, жънеш това, което си посадил. Почувствала се е притисната и очевидно не е виждала друг изход от ситуацията.

Раждането на дете е много по-отговорна и тежка стъпка за една жена, отколкото за мъжа. Номер 12 се е опитала да ти обясни за какво става въпрос. От момента, в който забременее една жена спира да разполага с тялото си - това може да бъде крайно травмиращо. А ти гледаш единствено собствените си желания и отказваш да проявиш елементарно разбиране.

И естествено че ти отказва секс, защото не си и оставил друга алтернатива да се предпази. Тези неща не се правят насила. Дай и време и въздух, надявам се да не е много късно и да са обратими нещата. Ако продължиш сляпо да се налагаш или ще я смачкаш и ще надделееш, за което после ще те намрази или просто ще избяга от теб. Много жени не биха простили, това което си направил.

Тя има право да реши сама, защото:
- не ти рискуваш живота си и да умреш от усложнения на операционната маса
- не в твоето тяло ще бърникат непознати и не ти ще лежиш уязвим гол и в болки на родилната маса.
- не ти ще получиш родилните травми, разкъсвания, кръвоизливи
- не ти ще изтърпиш разкъсващата болка
- не ти после ще гледаш в огледалото деформираното си и обезобразено от раждането тяло
- не ти ще кърмиш през два часа и няма да можеш и до тоалетна да мръднеш без бебето
- не ти ще загубиш работата, контактите и социалния си живот
- не ти ще ставаш през час да успокояваш ревящото бебе
- не ти ще бъдеш изцяло лишен от лично време и възможност да си обърнеш внимание
- ти ще излизаш сутрин, ще се връщаш вечер - а тя ще стои цял ден да обгрижва детето ви
Мога да продължа още много с изреждането, но се надявам, че в общи линии схвана картинката.

За теб промяната далеч не е толкова драстична - за нея всичко се преобръща. И повече от всякога ще има нужда от разбиране, сигурност и подкрепа.
И ако сама вътрешно не е готова и решена на тази стъпка няма да се справи. Не става насила - става с любов и разбиране. Говори с нея, но без да я обвиняваш. Чуй я... дай и време, колкото й е нужно... ако смяташ, че си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: cdbf592265
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   Авторе, ако бях на мястото на жена ти, аз също щях да си пия хапчетата.
А ти, ако въобще ти пукаше за жената, нямаше да й взимаш всички хапчета на средата на опаковката. Тези хапчета не се спират просто така - трябва да е след като е изпита цялата опаковка. Ако се спрат по средата, може да се получат доста неприятни хормонални проблеми. Но какво от това - нали ти си важен, ти искаш деца?
Според мен проблемът е, че жена ти е на 26, вероятно работи от скоро и иска да придобие повече опит, преди да се вкара в режим "домакиня". Хубаво са ти написали по-горе, че нейният живот коренно ще се промени по време на самата бременност, а и в годините след нея.
Една съвременна, образована и желаеща да се реализира не само като майка и домакиня жена не ражда преди 30-тата си година. Това обикновено го прави, за да може да се подсигури в случай, че на мъжа й му хрумне да си завъди любовница или да я изостави. С издръжка от 100 лв., каквато присъжда най-често българският съд, дете не се гледа. Това го знае почти всяка жена.
Ти явно си от онзи тип мъже, който се налага и иска да се чува само неговата воля в къщата. Вероятно жена ти се замисля и над това, че ти няма да й помагаш в отглеждането на детето. Малко са мъжете у нас, които действително разбират какво означава жертвата, която жената прави. Аз лично за малко да се натреса на подобен на теб мъж, но, слава Богу, се отървах. Не мога да си представя някой да ме накара да раждам, защото само той така иска. Ако не промениш поведението си, жена ти ще си тръгне. Вероятно вече го обмисля, но това, че сте заедно от толкова дълго време, я спира.
Не си мисли, че ти изневерява - това са глупости. Свършва работа в 18 часа, но едва ли има време за любовник. След като ти приключваш работа в 20 часа, предполагам, че домакинската работа у вас я върши тя. Вместо да си доволен, че се прибираш и у вас е чисто, имаш сготвена вечеря, се оставяш да ти вкарват глупави мисли, че жена ти имала любовник.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c5e7547d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Авторе, друг път не и взимай хапчетата, защото започнат ли се, не се спират току-така, за да не стане фал с хормоните - не е случайно, че и приемът им е под лекарски контрол. Нали искаш дете, мисли за здравето на жената.
Иначе може да се чувства притисната. Говори с нея и искай истинските причини, дай й време. Не е задължително да има друг. Айде успех. Хареса ми, че не се отказваш от нея

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0f10920a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Авторе, ти си много зле. Изобщо не уважаваш жена ти и не мислиш, че тя има право да решава все пак за тялото и живота си. Дори някой да те обича, не можеш насила да го караш да роди. Както има жени, които искат деца без да имат чувства към мъжа, така го има и обратното. Не бъди егоист - та теб ти е лесно, няма да дебелееш, да раждаш. Живота ти ще си е същия, ще си ходиш на работа и само ще се прибираш ако ти се занимава да се радваш на детето. А жената трябва да зареже всичко, целия свят, работа, фигура само за да ти угоди? В момента се държиш като див тракторист с нея.. не знам и как те търпи.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 959fcc3517
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Абе, вие малоумни ли сте? Значи тя го лъже че иска да забременее и да имат дете, а го изкарвате него виновен. Само една тъпа жена може да има такава логика. Защо като я е питал дали искат да имат деца тя е казала "да" и в същото време е пиела хапчета? Защо не е казала, че не иска и да се разберат. В една връзка трябва да има честност и всички карти да са на масата. Иначе рано или късно се разпада.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 68054b63a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Наистина странно защо е играла театър да ходите п доктори, да се притесняваш ти автор е какво не е наред а тя тайно си взима противозачатъчни, поговорете, вече ви е време за дете.

Успех

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8bef96313f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Авторе, и ти трябва да си пиеш хапчетата, ама едни по-други, ако ме разбираш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5602145c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   За огромно съжаление, това са повечето българки сега. Егоистични, консуматорски и еснафски настроени, с напълно изкривена ценностна система. Мислят си, че ако отдадат себе си на детето, на децата, ще бъдеат ФАТАЛНО ощетени, няма да могат да се реализират, - щото нали всички са просто гениални и велики професионалистки, а забравят, че природата е дала на жената основна функция да дава живот: това е най-великата ѝ реализация. И съответно най-добрите женски мерки са 90-100-90!!
Отчайващо е, че никой не мисли и за Майка България, защото се топим и скоро малцинствата ще станат мнозинства, а ние, българите - малцинство в собствената ни страна. Позор за такива "българки". "Много ми е рано... ама не съм готова още, ама още не съм се РЛЕАЛИЗИРАЛА.... не съм се наживяала още... " - дрън дрън ярина. Просто непълноценни, ущърбни личности, с еснафски и чалгаджийски манталитет. Турският президент Ердоган е поставил като национална задача да се гонят най-малко по ТРИ деца в семейство, за да има прираст нацията. А ние, тъпанарите и малодушниците, седим, блеем, и си мислим за кариерка, количка, апартаментче и самореализация. Жалък, мизерен народ, който с подобен идиотски манталитет обрича сам себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker