Болката от една любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Болката от една любов
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3598 пъти
Здравейте :) Казвам се Н. и съм жена на 25 години. Реших, че е време да споделя с някого какво чувствам вече близо 9 години, през каква всекидневна мъка минавам. Когато бях на 15 се запознах с едно момче, единственото, което успя да ме впечатли. Не беше най-красивият, но беше страшно чаровен, умен, амбициозен, същевременно толкова талантлив. Влюбих се в него и след известно време тръгнахме (ако трябва да бъда точна се случи на 11 ноември).

В началото всичко беше перфектно. Имахме спорове единствено за това, че не искаше да излиза с мен повече от веднъж седмично заради училището. Разбирах го, имаше мечти и се стараеше да ги постигне. В последствие имахме и малко по-сериозни спорове, но и тях ги преодоляхме и останахме заедно. Толкова "се обичахме". Всеки ден ме заливаше с мили комплименти по телефона, обясняваше ми се в любов, звънеше ми по няколко пъти на ден, наричаше ме неговата 'искрица живот'.

На 16-ия ми рожден ден (март месец) ме заведе в едно паркче, коленичи и ми изпя любимата ми песен на guns n roses. Каза ми, че ме обича, че иска да прекара живота си с мен. Всичко беше нечовешки хубаво и романтично, не като сегашните връзки на тийн-овете. Това момче ме научи да обичам, да живея, да се раздавам. Правеше ме истински щастлива.

През август скъсахме. Просто ей така, както всичко вървеше прекрасно.. скъсахме. Каза ми, че бившата му е голямата му любов и че никога не е имал нищо към мен. Представял си е нея докато е целувал мен, държал се е с мен така както е искал да се държи с нея. Толкова плаках, толкова ме болеше. Минаха около 3 години, а аз още мислех за него. Излизах с няколко месеца, дори имах една 4 годишна връзка, а нямах чувства към никого. През деня бях "щастлива", а вечер заспивах със сълзи за него.

Така и не го преодолях. Продължавах да плача когато слушах нашата песен, минавах през нашите места и т. н. Бях тотална развалина. Един ден просто се събудих и си казах, че няма да плача повече за него. Бяха минали 7 години от раздялата ни. 7 години, в които той не ме потърси, както и аз него. Обичах го, сравнявах всеки с него, но вече поне не плачех. И така около година. Преди няколко месеца го открих във фейсбук и го добавих. Писахме си - превърнал се е в купонджия, ставащ само за секс.

Напсува ме, започна да ми се подиграва за дето съм повярвала, че ме е обичал. Пак плаках. Пак ме болеше. След няколко дни ми се извини, реши да се опитаме да сме приятели. Предложих му да отидем на кафе - не искаше. Единственото му условие да се виждаме е да му стана една от приятелките за секс. Отказах. Сега си пишем от време на време чисто приятелски, лъжа го, че нямам чувства към него. Всъщност дори в момента плача, сърцето ми не се отказва да го обича. И толкова ме боли. Не вярвам, че ще обикна друг. Просто той беше.. ТОЙ. Голямата ми любов, първата. Имам гадже от няколко месеца и честно казано така ме дразни, с него съм по навик, за да не съм сама. Искам си само онова момче, момчето, което ми пееше по телефона и в парковете. Момчето, което ще обичам вечно. А не мога да го имам, той няма да има чувства към мен никога. Пиша това за да ви покажа какво означава да обичаш без да очакваш нищо в замяна. Без да получаваш нищо. Лек и успешен ден :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: b51c5de1b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Не се унижавай да му пишеш повече.
Баба Пенка

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: be16f5a5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Момиче, зле си. Осъзнай се! Самонавиваш се и изобщо не си правиш услуга по този начин. Ако искаш да го забравиш, трябва воля и прекъсване на всякакви контакти с въпросния човек. Защо го търсиш? Защо искаш да излезете заедно на кафе и изобщо да имате някакви взаимоотношения? Сама казваш, че не те е обичал, че ти се е подиграл и продължава да го прави. Много си глупава и сама правиш нещата сложни. Спри всякаква комуникация с него, изтрий го от живота си и си наложи да не мислиш за него. Не си пускай вашата песен, не се увличай в спомени по миналото. Имай поне малко уважение към себе си след всичко случило се и сложи край и му тегли една майна.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ebfeba8d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Това са много години 10 години да обичаш един човек! Ако той беше истински и знаеше че ти продължаваш още да го обичаш можеше, но изглежда той не е! За това гледай си гаджето и бъди щастлива!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0c5b330704
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз те разбирам.. щом толкова години не е отшумяло, значи е истинска любов. Може би ти е нужен друг, който с течение на времето да те кара да се чувстваш щастлива и да заличаваш болката. Но ако твоят човек се осъзнае някой ден (сигурна съм, че ще стане) и поиска да е с теб за нещо повече от секс, не прави грешката да отказваш, за да го накажеш!! Зарежи всичко останало и изживей любовта си. Прости му и приеми, че съдбата най-накрая ви свързва. Бъди силна и успех!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 90b64144d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ох, колко ми е познато това "да обичаш без да очакваш нищо в замяна". Обаче, номер 2 е прав, че се самонавиваш. Това, което изпитваш към момчето не е реално, самовнушение е, обичаш представата си за него, а не него самия. И не, няма да го обичаш вечно, някой ден ще съжаляваш за пропиляното в сълзи време за него, така че колкото по-рано се осъзнаеш и си промениш начина на мислене, толкова по-добре. Преживяла съм го и знам точно как се чувстваш. Дори съм се чудила дали тези чувства и емоции не се дължат на някаква кармична връзка с дадения човек, защото няма никаква логика да обичаш (или да си внушаваш, че обичаш) някой, който пет пари не дава за теб.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 36576157e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз мисля, че той не заслужава и една сълза повече от теб. Не си струва да плачеш.. :) успокой се кажи си, че такъв човек не заслужава дори да се сещаш за него.. преодолей го.. минали са 7 години. Явно си го обичала много щом и до днес не спираш да мислиш за него, но е време да продължиш напред, да срещнеш някой друг човек, които да не те кара да плачеш, а да те прави щастлива.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 62d2030900
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много ме натъжи твоята история, пожелавам ти много късмет, дано откриеш някого когото да обичаш толкова силно и този някой да те обича също толкова силно. Недей да го обичаш и да пропиляваш живота си, продължи напред както той е направил. Ти ще го забравиш, но просто си мислиш че това е невъзможно, но не е така, никой не е незаменим :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d60c707584
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Китайска поговорка-Не плачи за някой, който не плаче за теб! Тегли чертата и живей не в миналото, а днес и сега! Ти не даваш възможност на себе си да ти се случват хубави неща!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ac12d056ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Типична грешка на младите жени: да обичат, без да очакват нищо в замяна:) Любовта трябва да е споделнена, за да е истинска. Еин мъж и една жена трябва да се обичат взаимно, за да са щастливи. Струва ми се незряло поведението ти за една 25 годишан млада жена. Да приемем, че си обичала това момче- та ти си била едва на 15, а сега не си заслужава да си пишеш дори с него, след като те псува. Ти да не си мазохист?? А защо си със сегашния си приятел като не го обичаш? Според мен трябва първо сама да изясниш за себе си, какво очакваш от един мъж и от една връзка. Любовта не е нещо абстрактно. Тя е постижима. Но за да я постигнеш и да намериш подходищя човек, трябва да си наясно със саната себе си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bc6694f71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Момче на 19

Мога да кажа че горе долу съм в същото положение, обичам едно момиче вече 3 та година и не се отказвам от нея замествах я с коя ли не и не мога да забравя че тя съществува. Каквото и както да го направя винаги си мисля за нея, за съжаление ние сме само приятели и нищо повече а дори не подозира колко много си я обичам, бих си дал всичко за нея, но уви тя не иска и да чуе, влюбих се в нея още от 9 ти клас тя беше единствената която виждах сред много и единствената която когато докосвах треперех, но ..... несподелената любов боли повече от куршум! Плакал съм толкова пъти, самосъжалявал съм се .... и нз вече какво .... но каквото и да правя ;хххххх
Обичам я повече от всичко, Обичам те Любов моя!

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 92039d8caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   клин клин избива а защо нямаш втори клин се замисли по-добре дедо пено

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6acd2356ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Жалка си! Не будиш състрадание или съжаление, а ненавист. Я най-добре му стани мацка за секс и не занимавай нормалните хора с изкривените си чувства.

Браво на пича - научил се е, че някои жени обожават да ги мачкат и го използва. Не е луд тоя, който яде баницата ...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bcf111b2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   .. Една сериозна жена, която може да обича истински това си ти ..... Възхищавам тти се .. не бих могла да ти кажа откажи се от негоо да не ти пука, защото е лесно на думи, а трудно за изпълнение ... Както прочетох във по горните коментарии прекъсни всякаква връзка със негоо ... било то от негови приятели или във фасебокк .... мисли за повече позитивни неща ... ии ти пожелавам да намериишш човекът койтоо да те обича истински ... :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker