Разбито сърце - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разбито сърце
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2705 пъти
Здравейте! Момиче на 20 години съм и моята история е много дълга. Не знам от къде да започна.. не мога да се оплача, че живота ми е лош или че родителите ми не са направили всичко за да ми осигурят добро детство. Въпреки това напоследък много неща ми тежат и най-вече това, че безумно обичам майка си и се стремя винаги да помагам. Случиха се толкова неща със семейството ни, че се чувствам безсилна.. Но не това е темата, за която пиша тук.
Преди 4 години срещнах голямата си любов И. в момента на 26. С него още сме заедно, въпреки че преминахме през много трудности, много разочарования.. караници.. той ме е обиждал, удрял, унижавал.. Изобщо... съсипал ме е.. А аз съм още с него, защото в момента е в много лошо положение и му помагам, давам му пари, всичките, които имам, правила съм какво ли не за него.. не знам защо, просто съм много добър човек и чувствах дълг. А нямате представа колко труден ми направи живота той. Не знам дали има чувства вече, но съм съсипана.. И тук идва другото нешо, заради което пиша. Влюбена съм в друго момче К. на 27 години. Той се запозна с мен, в магазина, в който работи докато си купувах разни неща. Между нас имаше неветоятна химия, но в последствие когато заповах да се сближавам с него, той се отдръпваше.. И все пак до ден днешен той не знае за чувствата ми и след като вече имам подозрения, че е влюбен в друга, се чудя дали да му казвам.. най-вероятно няма.. Не знам какви съвети очаквам, искам просто да споделя с хората, колко е тежка несподелената любов, защото аз го Обожавам, Обичам.. всеки ден плача за него, сънувам го.. той е невероятен човек, много земен и добър.. Боли ме Адски.. заради него... заради приятеля ми, с който сме заедно още.. за всичко, което ми се случва.. сърцето ми е разбито. Съжалявам, че написаното е толкова объркано, но всичко е адски дълго и се опитвам да го съкратя възмжно най-много.. Благодаря на всички, които ще прочетат историята.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: fb85e1ea76
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм в тоя клуб на несподелената любов, но няма какво да се направи, той няма да ми обърне внимание по начина, който аз искам, защото сме говорили за това (поне преди де) и знам. НО ти не можеш да си 100 пр сигурна, говори с него, нека той реши и ти каже в коя е влюбен и в коя не. Пък за сегашния ти приятел, бъдете просто приятели и пак му помагай, но не се насилвай да си с него от чувство за дълг.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 426c026e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че е крайно време да се разделиш с него... той просто те използва, ти си му като касичка! :Х

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 826a57f54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Горката! аз също преди няма и месец преживях същото с разликата че обичах и бях с едно и също момче.. По-малка съм от теб, но и аз се бях влюбила така.. Когато всичко свърши не спирах да плача, усамотявах се някъде, родителите ми мислеха че се дрогирам заради състоянието ми! Нашите не знаеха за него и затова не можех да им кажа нищо..

Та в началото всичко беше страхотно, обичах го както никой до сега, не можех без него.. но той започна да си пише с друго момиче в фб, следях публикациите му, също така имаше регистрация и в Аск. фм... там го попитах анонимно " как се казва момичето без което не можеш и в момента ти липсва ".. той беше написал буквата " И " а с тази буква започваше името на момичето, в което подозирах че той има симпатии!! и така, когато прочетох това, което той беше отговорил, гледах монитора, седях и плачех.. не знаех къде се намирам, исках да умра :(... и така преди около 2/3 седмици света беше свършил за мен, но за щастие имам приятели, на които споделям всичко и благодарение на тях се справих и се научих да живея без него! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 22601518a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от авторката:
№3 знам за какво става дума, това, което ти се е случило е ужасно.. Не знам защо момчетата постъпват по този начин.. Още повече, че той е бил с теб и въпреки това те е предал по този грозен начин... Добре е, че си го преодоляла с помощта на приятели, сигурно и аз ще успея да преодолея моята болка, но... много е трудно и просто съм разочарована от всичко.. Благодаря мноого все пак, че имаше хора, които да се отзоват и да ми пишат:))

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8e4791b16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Момче на 19

За мен ти си много силно момиче, по тая простичка причина че той се е държал по един ужасен начин и както е казва сега когато той ти е "кацнал" ти му помагаш и продължаваш да си с него. Ти си една уникално силна жена! Не знам как и откъде тая воля и сила в теб да бъдеш добра с него но уникална си да знаеш! А колкото до любовта и химията която си изпитала, давай няма какво да губиш и не дръж стария си приятел от съжаление нека той плаче и страда по теб а не ти по него! Опитай с момчето от магазина отново кажи му подскажи му отново, заслужаваш да живееш щастлива обичана и да сбъдваш мечтите си с човека който обичаш и желаеш!

~haralampi_93~

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 35db3218de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Махай го този навлек дето си е позволил да те удря и ти е направил живота черен. Има купища свестни мъже. Не случайно най-хубавите жени ходят с шишковци ала Коко Динев и викат, че им е добре с тях. Та идеята ми е, че не са прости и това не е случайно. Е сега не може да е толкова богат винаги, но като правило не красивите мъже се оправят много по-добре с живота, защото са комплексирани и наваксват лишеното им от природата с работа и упоритост. Не винаги де, но средностатистически е така. Търси си свестен мъж, а не красив и плейбой това ще ти кажа. Ники :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 22601518a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от авторката:Много благодаря, че изказвате мнение и сте адски прави всички в това, което казвате. Искам само да вметна, че за това новото момче може би няма вече надежда, защото явно не ме харесва. Нямате си на представа колко съм била нахална и как съм стояла в магазина с часове (магазина не е хранителен или супврмаркет) само и само да си говорим, ухажвала съм го толкова ожесточено, че ако не ми е разбирал намеците, значи трябва да е много тъп. Радва се само като ме види там иначе нито ми пише нито нищо... не ме търси, ако аз не отида там, изобщооо пълен игнор.. Но... може би ще намеря друг по-подходящ, въпреки че любовта не умира толкова лесно..

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5cbf80ab07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Искам да ви споделя какво ми се случи. Влюбих се в едно момиче, но тя замина на в друг град да учи ние продалжихме да се срещаме и да се чуваме. Аз и казах, че много я обичам и тя ми казваше същото искахме да прекараме заедно целият си живот. Една вечер се заговорихме за изневерите и, че според мен е по-добре тя да се признае вместо да бъде скрита, защото рано или късно ще излезе на яве. И тогава видях в нейните очи нещо по различно и я попитах дали всичко е наред тя ме погледна и ми каза ммм... да, аз я попитах да или ммм... да и тя ми каза че има нещо което се опитва от много време да ми каже но не намерила сили за това. Каза ми че е преспала с едно момиче няколко пъти, но това е било просто от любопитство и, че не ние харесало и че е казала на момичето че обича мен. Аз го приех спокойно защото имах подозрения че има нещо. Аз и казах че съм имал подозрения кога е станало защото наистина имах съмнения но си мислех че просто ревнувам, защото просто е на 150 километра от мен и е нормално да се притеснявам за нещо такова. И се оказа че точно в тези дни съм имал подозрения тогава е станало. Тя плака дълго време след като ми го каза, опитах се да я успокоя и я попитах дали има и още нещо тогава тя ми каза, че е излизала и това момиче и са се целували. Това стана преди няколко дни и все още ми много зле започнах да го приемам със приятелката ми още сме заедно. Но не знам дали наистина казва истината като казва че ме обича. Просто това ме измъчва все си представям как е с другото момиче не знам какво да правя искам да съм със нея и тя казва че иска да е с мен и че ме обича, но съм объркан. Мисля че като си дойде трябва да поговорим още за това. Мисля че трябва да се говори рано за проблема а не след време да се отварят стари рани. Ако някои има мнение кажете ми го за да мога да преценя какво да правя, защото наистина много я обичам и не искам да я загубя. Благодаря ви предварително

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker