Тя си отиде - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя си отиде
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 7715 пъти
Здравейте, аз съм на 22 години и скоро загубих първата си сериозна приятелка, с която бях повече от 3 години. Тя беше с две години по-малка от мене и едва ли не порастнахме заедно, беше точно мой тип, също беше красива, печена, а беше и най-добрия ми приятел.

Преживявали сме много неща заедно, имахме невероятна любов и приятелство. Правихме много дългосрочни планове: да се нанесем заедно, за лизинги, за почивки след година-две, аз балъка заговорих и за дете.
Раздялата само се протакаше, тя късаше с мене за щяло и нещяло в последната година, но се връщаше, понякога сама, понякога като се видиме омекне и след това по-силна любов от преди, но този път не. Аз преживявах всяка една раздяла (кратки и несериозни) като за последно, за това си мислих, че и този път ще е така и тя ще се върне. Мина време и след това си мислих "Аз тази раздяла вече съм я преживявал няколко пъти", значи този път ще ми мине по-леко. Но пак не мога да спра да мисля за нея, да искам да съм само с нея, да я сънувам, но тя вече не ме желае.

Като се видяхме за последен път, когато дойде да си прибере нещата, пак си поговорихме за последно и окончателно. Върнах й всички подаръци, снимки, картички и т.н., защото ми напомнят за нея. Молих я да се върне при мене, говорих й какво ли не, но тя гледаше да се разсейва, каза ми че нищо не мога да направя.

Искала да останеме приятели, защото много ме ценяла като приятел и не искала да ме загуби като такъв. Как!? По кой начин да спра да искам да бъда с нея, да я целувам, да я галя, да се грижа за нея !?!?!? Няма такъв начин.
След това ми каза, че ако е писано пак ще се съберем, но няма да е сега - тази мисъл трябваше да ме успокои ?!?!?!
Пожелах й цялото щастие на света, казах й че винаги може да разчита на мене, и й казах че винаги ще я обичам и ще я чакам, но приятели никога няма да можем да бъдем, прекалено много я обичам, за да сме само приятели. Помолих я да я целуна за последен път, това беше най-горчивата целувка в живота ми, някъде след това четох "любовта целува най-силно, когато си отива", наистина е така.

Тя си тръгна и аз излезнах на терасата да я гледам как си отива, тя избра пътя по който най-дълго мога да я виждам, обърна се 5-6 пъти към мене да види дали още я гледам, помахахме си 2-3 пъти и изчезна, това беше най-тъжния кадър от живота ми до момента.
Много ме боли, дори в момента докато пиша имам буца в гърлото и сълзи в очите. Нещастен съм и много ми липсва. Другите жени за мен са прозрачни и мечтая за момента, в който тя се връща при мен.

Правя опити да я забравя, спрях да й се обаждам, гледам да се разсейвам и да не мисля за нея, пия повечко, излизам постоянно с приятели. За момента няма ефект, всичко ми напомня на нея и какво сме правили заедно.
Има две решения на проблема ми:

- Да мине време и да ми поотмине.

- Тя да се върне при мен.

Не пиша тук за съвети или нещо, просто нали е spodeli.net и имах нужда да споделя.
Благодаря за вниманието и се извинявам, ако съм ви загубил времето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: e5cc6f923a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   :(
Доста сме тези, които сме преживели такъв шок..
Нищо няма вкус, аромат, цвят!
Знаеш, че приятелите ти искат да ти помогнат, знаейки, че ти е зле... благодарен си им, но те не могат да знаят какво ти е.. безсилен си да направиш каквото и да е и го знаеш...
при мен се случи преди една година. когато аз започнах да се свестявам и да живея наново, той се върна... с гръм и трясък... а за мен вече не беше същото.

Мечтаеш за момента, в който тя ще се върне... но в един момент нещата сами ще се променят за теб и ще се изненадаш. Ще започнеш отново да виждаш света през в други цветове освен в сиво, ще започнеш да излизаш, да се забавляваш...имам предвид истински, а не да се насилваш да се усмихваш... ще има момичета около теб...и ако някой ден тя се върне ти е си друг..знам, че сега няма да го проумееш, защото тя е "единствена" и "неповторима"...но светът е устроен така. когато някой си тръгне, а след това върне историята не продължава там, откъдето е спряла...защото оставя нещо в нас, което ни бележи..задълго или завинаги.
помисли, че хората преживяват и по-големи трагедии...ти си младо момче, съвсем скоро ще се съвземеш:)
успех и горе главата:)

Шайн:)

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 366ea65315
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никога не е късно любовта отново да се появи. Тя не е престанала да те цени и винаги ще е така. Ще остане докрай твой приятел, независимо какво решиш ти. Всичко е временно на този свят, но продължи нататък. Никога не се знае дали в един момент няма да се съберете отново. Сега просто трябва да се събереш и да започнеш отначало, боли,ясно е, но...

Запази себе си, но не с цената на това да огрубееш за всичко наоколо.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 02ecbe0510
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Хей, приятел не се отчайвай.. мисли позтивно на нещата. Тя губи най-много от това, че вече не сте заедно.., само може да мечтае да намери такъв като теб: добър, грижовен.. и т.н. Може би тя малко се е стрсирала от това, че гледаш сериозно на бъдещето ви заедно. Не се предавай, живей си живота както намериш за добре.., може би рано или късно тя отново ще се върне при теб. Успех.., и ни пиши, ако има промяна ;)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 3a8a4c526f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много боли от раздялата. Напомняш ми за мен и моята връзка, само че при мен раздялата произтече от неговата изневяра - един единствен път за цели 8 иначе вълшебни години. Един път, но смъртоносно болезнен. Помня колко много плака да му простя и да се върна при него, как не можеше да повярва, че всичко приключва и, че 8 години остават в миналото и 'ние' не съществува в настоящето...тежко е. Защо те остави твоето момиче? Такава раздяла не може да е без причина. Какъв е всъщност проблема, който доведе до вашия край?

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 8c1e30226b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Автора:
Бившото мое момиче смята, че сме различни по характер и не мисли, че аз съм "човека" за нея.
Тя е импулсивна - аз премислям нещата из основи.
Тя е дива - аз съм по-скоро опитомен.
и други подобни дребни причини, които винаги е имало, но никога не са били проблем.
Явно просто си го е решила, не ми даде точен отговор защо

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 6996edd508
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До №4... А защо не му прости? Нали всеки в този живот заслужава втори шанс? Или може би ти вече си му го била дала, а той го е пропилял? Извинявай, че те питам така, но и с мен нещата вървят натам и съм малко любопитна и в същото време притеснена.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 41c6ba8ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 6: Простих, или поне така си мислех доскоро... в момента сме заедно, но всъщност аз не съм с него. Няма го това спокойствие в мен, когато сме заедно, това усещане, че светът е пълен и устроен правилно, т.е. че всичко си е по местата... както беше преди. Много ми се искаше да опитаме да съберем парченцата на счупената ни идилия, но се получи разкривен образ, който не ме удовлетворява. Аз вече търся друг...

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: c3c98b410f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До №7
Благодаря все пак за отговора... съжелявам, че се получило така. И все пак успех, в търсеното на подходящия за теб мъж.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: dae84be344
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Късмет! Може би всичко ще се нареди, защо не? Просто и дай време.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 8c1e30226b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 9 от автора:
Човек разбирам има нужда от време и пространство, в момента съм й го оставил.
В момента само тя ми се обажда да се чуеме, но като спомена нещо от рода на липсваш ми, започва да мълчи, явно просто вече не ме желае и е нужно да се примиря с това.

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: a9e6ba407b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не трябва да се примиряваш. Щом иска време-дай и го. Ще осъзна, че ти си човека за нея (грижовен, добър) и че няма друго такова момче, което да и дава такива грижи и ще се върне. Най-малкото, което разбирам от написаното ти горе е, че се обажда, това знаи че й липсваш. Всичко ще се нареди.
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 77a2ea2925
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Kазват че времето лекува .. изчакай го .. аз го чакам от дълго време но за сега няма ефект .. но смятам да не спирам да вярвам че всичко ще се подреди ..

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 8c1e30226b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От автора Благодаря на всички, историята вече свърши, всички вие много ми помогнахте

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8e71c3c829
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Излекува ли се? или тя се върна?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker