Има ли надежда за нас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли надежда за нас?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3071 пъти
Здравейте ето ме мен и моята изтория. Аз съм разведена имам дете. След раздялата се срещнах с един мъж, с който имам връзка. Той ме приема каквато съм, приема факта, че имам дете и това не е пречка за него. Много ме обича, казвал ми го много пъти, иска сериозна връзка с мен и бъдещ съвместен живот. Аз се чувствам чудесно с него, чувствата ни са взаймни.
Но истинският проблем е, че сме много различни. Аз съм с образование и много хубава работа намирам се в среда на хора на много високо ниво. Той е необразован живее и работи на село, не иска да учи, което ще му пречи да се развива. Скоро колеги ме питаха за него и аз почувствах срам да споделя какъв е и с какво се занимава(аз съм инженер, а той е тракторист). Виждам неудобрението им. Сега между нас всичко е розово, но след време различията ще отворят големи пропасти и незнам дали можем да ги преодолеем. Бившият ми беше шофьор и нищо не излезе. Дали допускам същата грешка да бъда с неподходящ? Дали се залъгвам, че може да излезе нещо? Дали неговата обич е достатъчна за да ме следва и да се промени? Много съм объркана и незнам какво да правя? А ми е много хубаво когато съм с него, въпреки че не излизаме много често.
Моля споделете опит и дайте съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: a599d462a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, ти си знаеш, но не е зле да поживееш с него годинка-две и, ако все още имате какво да си кажете, защо не? Има необразовани мъже, които могат да говорят добре, природно интелигентни са и имат просто чар, имат какво да кажат. Образованието не е гаранция за интелигентност. Просто не се омъжвай за него и не раждай поредното дете преди да си 100% сигурна, но без 1-2 г. съвместен живот няма как да знаеш. Не се влияй от чуждите хора, не те ще стоят сами и нещастни. Не се срамувай от избора си - какъвто и да е той, живей за себе си. Лаура

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f144811f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато стигнах до частта, където обясняваш за образованието си, се ококорих, а когато каза, че се срамуваш от професията на мъжа си, честно казано ме напуши на смях. Пишеш неграмотно и нямаш право да се самоизтъкваш на колко високо ниво си. Освен това мъжът ти не е безработен, не е и някакъв сериен убиец- има си нормална работа човекът, не е нещо, от което да се срамува, камо ли пък ти. Глупаво е да определяш човек като неподходящ за теб, само защото не работи нещо "на твоето ниво". Gv.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8667bdb05b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много правилно си се замислила. Аз съм в твоето положение с моят мъж и мога да ти кажа, че това е пречка. Той също е тракторист, работи извън града, няма особени контакти с колеги, цял ден е сам -съответно затъпява максимално. Докато аз имам добра работа свързана с много общуване с интелигетни хора. Извод - няма за какво да си говорим, на мен не ми е интересно как е сменил маслото на фадромата, или пък как е ремонтирал там нещо си. От друга страна -той се дразни кагото сме в компания и се говори за обществена личност например и аз участвам активно защото знам. Почва да пита -откъде знаеш, ти с такива ли се движиш и т. н от което сещаш се не следва нищо хубаво, а поредния скандал.
Моля го да започне друга работа-не иска, страх го е да рискува, никаква амбиция, никакво желание за развитие, никакво желание за по-добри доходи. Това ме убива!
Смятам, че ако те обича ще положи старание - ти също. Разбери има ли амбиции, мечти, защото ако няма -те чака същото като мен.
Г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b15a4115df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-добре си насочи неУдобрението към собствената ти грамотност и правопис и след това се срамувай от това, че приятеля ти е тракторист.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d2df1bdb20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Като изключим дребните подробности описани от първите коментирали, бих добавил и аз нещо.

Мисля че трябва да оставиш този човек. за напред няма да се чувстваш по-добре от работата му, а си личи че искаш някой управител на търговски център минимум :)
Аз лично също не виждам нищо лошо в това че е тракторист, хигенист или пък е без работа.
От опит съм се убедил, че не е важно какво работи човек, а колко голямо сърце има. Мога да ти дам няколко примера :
Бях на много голям симпозиум на морето миналата година. Бяха световно известни личности там, всичките от лицемер нагоре, но както ти самата каза, това е висшия ешалон :)
Случи се така че се появи пожар, голям пожар. Всички бяха в паника, тези невероятни мъже, които имаха страхотни професии и банкови сметки пищяха като малки деца, неколцина бяхме тези, които рискуваха живота си за сметката на другите и се опитахме да направим нещо. Най-много пострада тогава едно момче, което беше прост сервитьор на въпросното мероприятие. Имаше изгарания, които можеха да му костват много, дори живота. Той можеше да се скрие, можеше да избяга, но не го направи, жертвайки се за хора, които дори не познава.
След такава случка , човек се замисля за някои неща. Същите тези чичковци със страхотно положение, скъпи коли и пищящи гласове към онзи момент, след това отново бяха най-големите, отново се правеха на страхотни мъже, но за мен лично вече бяха далеч не толкова колоритни. Представих си ги що за хора са в къщи, каква суета имат и как биха се държали с околните си.

Погледни за твое сведение големите жени на този свят, има 2 премиерки, други жени на големи постове, какви са им мъжете. Един е инструктор, втория е обикновен дърводелец, разбира се списъкът е дълъг за да го изреждам.

Нещата в днешно време са се изродили много. Преди доста години, най-хубавите професии и уважение са имали към дървосекачи ( дори един президент на САЩ е бил дървосекач), към видни земеделци ( също голями фигури в международната общност) и други не толкова уважавани професии към днешно време. Спомни си как един овчар на име Ивайло е повел цял български народ преди много години.
Никой не гледа историята, защото никой не я помни. В днешно време за такива хора е важно да сграбчат нещо, да го смачкат и да се издигнат, голяма част от хората на върха е такава с извинение измет, която няма чест и достойнство, но пък за сметка на това имат пари, много пари, които изкушават всяка жена. До сега не съм виждал жена да се срамува за това, че мъжът и е лихвар, убиец или е натрупал пари на гърба на целият народ, но за сметка на това се срамуват точно като теб от бедни момчета, които са достатъчно честни и с достойнство.

Изборът е твой, никой не може да те обвини в нещо, дори вероятно е по-добре да го оставиш, защото покрай теб, колкото и да те обича този тракторист, винаги ще се чувства зле и ще знае че го пренебрегваш, Позволи му да има шанса да срещне жена, която да го обича и да го приема такъв, какъвто е.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f09d0454bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   5 за Лаура. По тая логика всеки мъж трябва да се срамува като го питат какво работи жена му и той каже "домакиня", "безработна", "учителка", "сервитьорка" или нещо подобно. А това е доста често явление.

Не са ти проблема колегите, от които ти е неудобно. Неудобно ти е от самата себе си и се срамуваш от мъжа си. Ако на теб това не ти е проблем и ако си на 100% зад тоя човек и държиш на връзката ви, като те разпитват за него няма да увърташ, да навеждаш глава и да гледаш как да смениш темата, а ще го кажеш директно с твърд тон и ще защитиш мъжа си и връзката ви от всякакви евентуални нападки. Например би могла да кажеш всичко това, което каза на нас тука, и на колегите ти, които те разпитват за него. И да добавиш, че в крайна сметка това е, което е важно за тебе.

На номер 3 мога да кажа - проблемът при вас също не е в професията на мъжа ти, а в самия човек. Както сама казваш - че няма амбиции, не се интересува от нищо и т. н. Това е качество на самия човек, не на професията му. Може по цял ден да цъка на компютър в офис и пак да е толкова незаинтересован.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 52b2a1b7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти какво мъж за украса ли си търсиш? да се хвалиш и да го показваш.. колко жалко че въпреки всичко с което се изтъкна все още не си разбрала какво искаш в живота.. и то със сигурност не е някой да те обича!!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3ee97fcab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Ауу бягам от такива мъже със 100 км/ч -демотивирани, ограничени, без желание да се развиват, без амбиция, без цели и планове. Те си знаят тяхното, дори да се опиташ да ги побутнеш и да им помогнеш с нещо.
Част от тях положението ги устройва, а останалата част не ги устройва, ама все някой друг им е виновен и нещо им пречи да се развиват. В първият случай това не говори толкова за лоши качества, защото човека си е доволен от себе си. Да кажем така си е представял живота. Ти трябва да решиш дали имаш място в неговият живот такъв, какъвто е. Във вторият -говори за много лоши качества!
Доколкото те разбрах ти не го обичаш. С него си затова защото той те обича, а не заради неговите качества и характер. Може би си мислиш, че като си с дете, няма да срещнеш по-добър, който да ти приема детето и това те притеснява. Е, този мъж е спечелил джакпота от тотото с теб! Спасявай се! Същото важи и за номер 3!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5e5c1ee9cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако имате истинска и искрена връзка не виждам защо сама си втълпяваш подобни проблеми. Не виждам да си писала, че го издържаш или че е като някаква пиявица и живее на твой гръб. Тогава какъв е проблема? Срамна работа няма! Какво като е тракторист? Нали все някой трябва и това да го върши. С шофьорите на тирове беше и е същото. Само че заради подобни предубеждения не останаха много такива и сега тираджиите си взимат добри пари. *Syndrome

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: acf86573a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Искам да благодаря на всички вас, които ме подкрепят, разбират и критикуват. Извинявам се за грешките си, неволни са. За първи път пиша в подобен сайт, вече ще проверявам текста преди да го публикувам.:)

Благодаря за съветите, но не ме корете за въпросите, които не ми дават спокойствие. Когато си " гърмян заек" започваш да се оглеждаш и заслушваш повече от преди. Длъжна съм да го направя. В мойте ръце е не само моят живот, а и този на детето ми. Не мога да си позволя, то да бъде наранено.

Сега разбирам, че аз не се срамувам от мъжа си. Срамувам се от себе си, за това че не мога да изпълня очакванията на околните ми.
от автора.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 89693ad28f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Никога не съди за хората по външния вид и професията им. Няма лошо че мъжа ти е тракторист. Не е срамно да работиш честно срамно е да крадеш. Но има едно голямо НО. И то е в начина на мислене. Една здрава и сполучлива връзка се основава на разбирателство, приятелство и на вече на взаимно уважение.

Аз нямам висше образование и никога не съм работила. В нашето семейство мъжа ми е този който се грижи за семейния бюджет. Бях на 20г когато се ожених за голямата ми любов и след 8г. брак мога да кажа че никога не съм съжалявала че се ожених за него. На 21г вече бях с дете на ръце, 2г след него се роди второто ми дете и третото ми дете е на 10 месеца.

Съпругът ми е вицепрезидент на престижна фирма, с доста по-висока заплата от твоята. По твоята логика него трябва да го е срам от мен, че нямам образование че не работя, че по цял ден гледам деца, чистя готвя , пера гладя, грижа се за него и децата и за майка му която живее с нас, че през тези 8г. моите дни са имали по 28 часа, че колкото повече порастват децата , грижите се увеличават. По твоята логика аз само за да покажа амбиция трябва да зарежа децата на градина и да тръгна да се реализирам.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 590a462e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А ако намериш мъж с две висши два пъти по-щастлива ли ще бъдеш?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f09d0454bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   "Сега разбирам, че аз не се срамувам от мъжа си. Срамувам се от себе си, за това че не мога да изпълня очакванията на околните ми. "

Браво, авторке! Разбирането на самия себе си е първата крачка към откриването на проблемите, а решаването им идва чак след това.

След като си стигнала до извода, че от там се корени всичко, значи работи по този въпрос. Работи над себе си. Не се оставяй хорското мнение да те води. Вече явно имаш една разбита връзка зад гърба си, не знам какво се е случило там, но трябва да си забелязала едно - когато нещата се сговнят, хорското мнение няма да те стопли. Когато света се срути, когато останеш сама на улицата, колегите, от които сега те е срам, че не им изпълняваш очакванията, няма да те поканят вкъщи, няма да те подкрепят, а обратно - ще ти бият шута. Този, който ще остане до тебе, ще е другарчето ти по душа - а дали е тракторист или президент, тогава ще те интересува най-малко!

Освен това, не се отказвай да го подтикваш да се развива. Ясно е, че няма да стане от днеска за утре, но с повече постоянство и такт стават нещата.

Кубрат

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c749a91b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ами ти си с дете. Той срамува ли се от теб?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 26af2b5993
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Мила авторке, важно е каква е духовната връзка между вас, или просто секса е страхотен? Моят е с висше, но разговори над определено ниво не можем да водим. Също така, важно е ти дали ще продължиш да се развиваш, за него някак си не вярвам. Това ще отвори пропаст помежду ви, а като те усещам тя и сега си съществува. Защото хората си мислят, че ако правят секс с някого и им е добре с него, трябва и да се съберат да живеят заедно? Не е ли достатъчно известно време да се наслаждавате на връзката си, без много зор?
Сара

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3194d7916c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   .. Kубрат, интересни ''явления''си изброил... :)... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f09d0454bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Зара, какви явления, че нещо не те разбирам? Ако имаш предвид началото на коментар 6, ти си потвърждението на това, което казвам на авторката. Няма да конкретизирам повече от съображения за анонимност... Кубрат

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5d7d00b6eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Много критики, много съвети, но авторката си е права - след време, след като отмине розовия период, различията стават все по-ясни и все по-дразнещи. Много неща разделят хората - образование, социален статус, модел на взаимоотношения в семейството, в което са възпитани и т. н. Страшно е да се прибираш всяка вечер при човек, който няма да разбере думите, които искаш да кажеш, който е далече от разбиранията ти и от средата ти, който е много различен и има други интереси или няма никакви интереси. Понякога това зависи от образованието, понякога - не. Ако трябва да дам на авторката прекалено краен съвет, бих й казала веднага да не губи времето си с този мъж. От друга страна, какво значи да губиш времето си с човек, с който се чувстваш добре и в който си влюбена? Мисля, че това, което авторката ще направи е да изживее любовта си с този мъж, но винаги ще е със съзнанието, че не е човекът за нея и че ще в живота й ще дойде друг, по-добър. Това би бил и моясъвет към нея, ако все още чете коментарите и се интересува от мнението на шепа непознати. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d2df1bdb20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Много интересно се получи. Авторката много бързо премина от "срам ме е от него ", до "да май вината е в мен". Това драга ми авторке, говори че сте страшно зависима от околното мнение. Разбира се аз нямам нищо против това, защото просто нямам нищо общо с вас, но по интересното е как изживявате този феномен? за по малко от 24 часа преминавате от едната, в другата крайност. Най-интересното в случая би било неговото положение, върху което бих акцентирал. Един ден го прегръщате, радвайки се на трактористкият му задник, в следващият ден преглъщате тягостно и се чудите как да го накарате да изчезне, докато не ви дойде някакво друго не толкова циклично настроение. Вероятно не би му било лесно Нищо че е тракторист, вероятно това не го прави непременно и обезателно ограничен и тъп, но по важното е как се чувства той от всичко това. Надали е бил толквоа глупав да не забележи срамът ви, когато излизате на обществени места, или пък не излизате на такива? Всичко това е толкова нелепо, колкото и комично. От друга страна вероятно преди началото на връзката ви сте се питала, дали с това дете не сте вече жена втора употреба, заради което сте се насочили към не толкова претенциозен мъж, с не толкова престижфна за вас работа. Очевидно той ви е приел, както е приел и вашето дете и какво е последвало? Изведнъж сте забравила че все пак сте разведена с дете и че той лесно би приел това. Че за него това не е проблем, че ще му е лесно да премине всичко това пред близки и приятели и сте приела че всичко това е даденост, че той е длъжен да приема всичко безусловно спрямо вас, а обратното подлежи на голям и сложен коментар, зависещ най-вече от настроението ви. Не обичам да изпадам в крайни обяснения обикновенно, но като че ли разбриате, че по-друг начин не бихте ме разбрали. За това някак искам да ви кажа, че това което казвате е чисто и просто егоизъм. Вие не сте видяла вашият тракторист като мъж, като човек който прави някакви неща за вас, макар и негласно. Вие сте го видяла като тяло или като инструмент за задоволяване на вашите лични потреби, нищо повече. Разбира се настроението ви е най-важно, както и мнението на другите хора и дано по време на някое от неговите трактористки задължения, той успее да вникне във всичко това. Горският.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: aa72b074df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Казваш, че те приема такава каквато си, а ти май него не. Според мен не го заслужаваш, а и не виждам нищо срамно в това, че е тракторист. Ти и в началото си знаела, че е тракторист, нали те обича, а и ти самата си написала, че с него ти е добре. Да не си се разделила със съпругът ти, защото въпросните ти колеги не са го харесали. Най-добре викай колегите ти на първите ти срещи с нови мъже да ти кажат дали удобряват мъжа.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3e0839e10a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Номер 19 много си зле! Като ти чета изказването имам чуството, че ти дискриминираш хората с определени професий! Ами неможе всички да са инжинериТова, че имате по престижна работа и по добро образование не ви прави по умни щ, по голями тарикатки, или по големи хора! Познавам много хора които са вишисти и са задръстени, ама бая задръстени! Защо си мислиш, че вечер като се прибере авторката при приятеля и той няма да я разбере? Или ти като чу, че е тракторист, кво си викаш тоя е бесен селянин! Ей такива като теб много ги мразя! Знаеш ли как процедирам с такива като теб дето като имат мн добра работа и се мислят за "големото добро уъро"... Започваме да правим секс, възбудя я, вкарам и го един два пъти и и казвам, че имам работа и немога сега! Това на една адвокатка два пъти и го правя а тя става още по луда по мен! Така ги наказвам аз такива като теб!
Авторке а ти душо неземна с престижнаъа работа си много, ама много зле! Ако е добър човека няма значение тракторист ли е комбайнер ли е... Срамба работа няма миличка!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: fe7d26b8bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Може да е тракторист, но дори за тази професия се искат знания и умения. Ако той си харесва работата, начина на живот и не си поставя високите цели, които ти се опитваш да му втълпиш, желанието и причината да го промениш е не само еснафска, но и силно егоистична от твоя страна. Ти искаш да го направиш удобен за теб. Имаш ли това право?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 511a312bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Според мен си е права жената да се притеснява. Бях в подобна ситуация- гадже тракторист, аз почти висшистка. В началото голяма любов, после яко тормоз. Уплаши се човека, че щял после да бъде мъжа на еди коя си. Ами да си станал доктор бе брат, тогава аз щях да съм жената на доктора. И на него целия свят му беше виновен, майки, бащи и кой ли още не, че вместо да седи и да учи чак класове повтарял. За мое лично щастие вече не сме заедно. и вече знам- мъжа до мен трябва да е поне на моето интелектуално ниво, ако може и по високо. Трактосристите да си търсят жени по полето, а не в офисите :)(последното в кръга на шегата )

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 66b647d9c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   22, някога когато тези с интернет бяха масово по-интелигентни (без значение на образование) културата в Интернет беше доста по-висока. Тогава само да имаш компютър с Интернет означаваше, че си интелигентен, съвременен човек, а сега всеки има тези неща. В последните години започнаха да влизат всякакви неуки, неграмотни, дори деца и нивото на форумите и сайтовете падна.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: fe7d26b8bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   24,
по тази логика, интелектуалките да си търсят мъже в офисите, не на полето. Защото иначе става така, че им дават надежди, а после се сещат да си задават "важните" въпроси.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 511a312bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   24 до 26- уточних че в началото всичко беше Ок. И не аз имах проблеми с неговата професия а той. Не съм се срамувала от него, напротив още в началото го запознах с всичките си приятели, без никакви притеснения. Но моите приятели излязоха надувки, комплексари и какви ли още не, защото са решили да учат и имат някакъв шанс да успеят. Е сори, но поне според мен няма причина да мразиш всички и всичко, заради своето безхаберие.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ffcb8dcd72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Пф - как ще се срамуваш от някого заради това на какво интелектуално ниво е, когато ти самата пишеш неграмотно? Тая диплома кадето си я взела, по добре вземи я хвърли, научи се да пишеш и тогава се самоизтъквай а мъжа може да е простоват но е ЧОВЕК.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8460d507f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Искам да кажа следното каквото и да направиш пак ще си разочарована защото любовта и чуствата са до време може и да е по умен от теб, но като отминат чуствата остава само уважението и после какво нищто седиш с празен стол и каво от това имаж мъж ама нито ти си щастлива нито нищо
Юлия

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4920251ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Номер 24/27, осъзнаваш ли абсурдността на това, което каза накрая? "Мъжа до мен трябва да е поне на моето интелектуално ниво, ако може и по високо. " Ами ако приложим същото правило и от гледна точка на мъжа, няма как да си намериш мъж на по-високо интелектуално ниво, защото за него ти ще си с по-ниското. Или за мъжете е ОК да имат тъпи жени, ама обратното не?

Това, което описваш за твоя човек, ако е вярно наистина е реагирал доста тъпо. Но това е не заради професията му или защото е по-ниско интелектуален, а защото е бил комплексар. Комплексари в офисите с лопата да ги ринеш. Да не кажа, че там некомплексарите са рядкост. Ако твоя тракторист беше доктор, тогава той щеше да е голямата надувка и да се присмива на трактористите.

Като цяло съм съгласен, че е ЖЕЛАТЕЛНО двамата партньори да са приблизително на едно ниво, за да има за какво да си говорят. Дотук с теорията. Като се огледам около себе си, при 80-90% от познатите ми единия от двамата е по-необразован/нискоинтелигентен или от различна социална прослойка от другия. Понякога разликите са доста големи.

Кубрат

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 45918fbba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Кубрат.. знам че не е по темата но ще се възползвам да ти кажа.. много ми харесват коментарите които пишеш и с интерес ги чета.. Голям си!!!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4920251ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   31, въх, чак се напрягам да не би да съм пропуснал някоя доза ирония в коментара ти, че такива мнения за мене са голяма рядкост тук (както може би си забелязал/а).

Иначе - радвам се да го чуя/прочета :-)

Кубрат

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ceed3a2d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   от 31: няма ирония най-искренно ти го написах.. каквито и коментари да съм чела от теб виждам че са доста систематизирани и написани с голяма доза мъдрост.. нищо лично просто се радвам на такива хора :)въх-въй.. нещо май към бургаско те влече...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f09d0454bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   33, нищо подобно. Преди време се запознах с доста хора от Бургас, и от тях научих, че това било бургаски лаф. Аз от малък го знам, но го ползвам сравнително рядко... Иначе ме влече доста по на север от бургаско...

Кубрат

П.П. Как бургазлии открили азбуката: Вървял си един човек по плажа и видял написана в пясъка буквата "Б". Учудил се и си казал: А! "Б" Въъъъ.....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker