Унижение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Унижение
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 4034 пъти
Искам да споделя моята история, не искам съвети, просто мнения, които да ми помогнат да преодолея това, което се случи с мен. Имах си приятел, който се преструваше, че ме обича много, много, много, силно, става дума за непрестанно обесняване в любов. Твърдеше, че не може да живее без мен, че иска да се ожени за мен, че съм само една единствена. Имахме дълга връзка, но той е чужденец, така че през по-голямата част от времето прекарвахме в говорене по скайп. Болеше ме раздялата, но го чаках, умирах и едва се събуждах сутрин. Умирах всеки ден, защото исках да бъдем заедно, но по негово мнение по финансови причини, не беше дошъл подходящия момент. Както и да е. Обещах да чакам, чаках повече от една година и вярвах сляпо като най-пълната глупачка.
Карахме се често, и двамата сме избухливи, но се сдобрявахме бързо.

Един ден както си говорехме, леко се скарахме. Не беше сериозно, нито аз казах нещо лошо и той започна да ме заплашва, че ако му изневеря (което аз не съм правила, нито имала намерение да правя) ще направи с мен като с предишнната си приятелка. Аз попитах какво е направил и той ми каза, че и е опрял пистолет до главата, пребил я е и накрая я е очернил през семейството и приятелите й, казал им е ижасни неща за нея. Естествено ми го каза, като зплаха и аз го попитах дали ме заплашва и той каза, че не, но ми споделя, което не беше така, каза го с цялата злоба на света.

После започна да обижда страната ми, тоест Българиа, колко е жалка и бедна и колко тъпи и ограничени за хората тук, включително и аз. Колко сме смешни и жалки и, че като е бил в Българиа е видял действителността. Моето семейство направи и невъзможното, той да се чувства добре тук, водехме го на различни места, не защото са най-красивите, просто искахме да види частица от нашата страна, защото му беше за първи път. Той започна да говори и за това, че тези места не били нищо особено, че е виждал, много по-красиви. Аз му казах, че просто съм искала да види Българиа. Той продължи с цялата си злоба, колко сме били жалки, той бил виждал големи красоти, ако сме видели как живеят другите сме щели да се хванем за главите. Колко малка страна, колко бедна и жалка, с "малки" хора. Кой ни е карал бил да го водим и да му показваме, той не бил турист, какво го засягало.

Цялото ни гостоприемство беше изкарано най-ужасния грях на тази планета, все едно сме престъпници, които сме го насилвали да гледа забележителности. Започна да говори как това не било обида, как уважавал родителите ми, но това било реалността. Според мен ако ги уважава няма да каже и 1 % от това, което е ясно. Както и да е. Тооооолкова злоба, тоооолкова злоба без причина и не спря с часове по скайп да ме обижда, аз стоях и исках да видя до къде ще стигне с обидите си и на какво още е способен. Казах му, че се радвам, че споделя мнението си за мен и за всичко. Казах че е Ок и че да ме мрази е нещо, което аз няма да го накарам да спре да прави. Той не спря, заливаше ме с помия. Колко съм жалка, беше всяка втора дума. Не виждам ли колко сме бедни и непотребни, единственото е, че сме в Европейския съюз по съществено. Аз му казах, че аз знам, че страната ми е бедна и малка и това не е нещо, от което аз се срамувам.

Той продължи. Най-лошото от всичко е, че се оплака от гостоприемството и се подигра с родителите ми, сякаш за лошо са направили всичко, което са могли. Ние нямаме вина, че не сме богати хора, направили сме каквото сме могли, каквото има хубаво, това сме показали. Аз не мога да построя небостъргачи, или да направя удивителни гледки с двете ми ръце, за да го впечатля. Той ме унижи по най-отвратителнич начин. Аз му посветих живота си и му дадах времето и любовта си, за да получа накрая това. Почти две години чакам, да бъдем заедно и се виждаме само по скайп. Знам, че аз съм виновната, знам, че аз сън безмозъчната, но ми е тежко. Просто си излаках очите от болка, тези думи ми смачкаха сърцето като лист хартия.

Най-много ме заболя от изражението му, беше горд, че го казва и дори с ирония ми каза: "Яд те е, че ти казвам истината ли? И че не можеш да я преглътнеш?". Аз просто му казах, да ме мрази колкото поиска, аз не го мразя, казах, че не искам да тая омраза в сърцето си. Не мога да го опиша, не мога да го разкажа по по-добър начин, как в действителност се чувствам. Дайте мнение...Благодаря Ви, предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: beb60edfef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Добре, как може да пишеш БългариЯ с "А" ??
Иначе.. забрави този човек, тегли му една майна. Егати неблагодарното същество. На сапун такива нещастни говеда.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3bcbadfe29
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Скъпа авторке,
позволявам си да коментирам, защото имам опит подобен на твоя.
Преди време имах връзка с чужденец-запознахме се в чужбина, където живея от дете. В началото всичко беше като приказка, постоянно ми казваше колко ме обича, говореше за семейство и деца. Но адски ме ревнуваше и като видя, че не може по-друг начин да ме засегне започна да обижда България, да казва как на всички българки ни било едва ли не заложено да сме к*урви и тн, защото сме от Източна Европа....Изобщо всякакви обидни неща. При това разполагам с възможмости, карах чисто нов Х6 тогава и да ми казва колко сме "мизерни" просто ми беше безумно абсурдно. А дори не беше идвал да види...
Защо го правят? Ами много просто-от комплекси! И аз много го обичах и много страдах, но все пак имам малко достойнство, не мога да оставя някой да ме разиграва.
Съвземи се и си намери нормално момче, което те обича и уважава...
A.X.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: eb9e8ff3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   "Как на всички българки ни било едва ли не заложено да сме к*урви"
Ами не е бил далече от истината човекът.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: eb9e8ff3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами чужденците вече са наясно защо тръгвате с тях - за да ви измъкнат от беднотията. Дойде им акъла най-после.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0df794bb19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Нормално е да се засегнеш и да се чувстваш по този начин. Радвай се, че не си свързала живота си с него и навреме си разкрила истинския му нрав. Това не прави обидата по-малка, но ти нищо не можеш да промениш. Човек не може да избира две неща- родината и семейството си. Остави този неблагодарник. Не се занимавай с него- и без това нищо няма да е същото. Колкото и да не му е харесало тук, поне от уважение към теб и родителите ти можеше да си спести всичко, което ти е казал. Преди години на един рожден ден попаднах на една маса с турчин, който учеше тук. Говорихме общи приказки, но когато каза, че неговия прадядо може да е чукал моята прабаба и едва ли не не съм чиста българка, откачих. Попитах го защо като е толкова богат и всемогъщ, е дошъл да учи тук, а не си стои в Турция. Каза, че тук било по-евтино и жените били лесни. Не искам да съдя за някой народ като цяло на базата на един екземпляр, с когото съм имала неудоволствието да говоря. Според мен, каквото и да е мнението ти за някого, можеш да си премълчиш част от него от елементарно възпитание. Това се учи в първите няколко години от живота. Та, разбирам, че те боли. Пишеш, че не искаш съвети и аз няма да давам, освен, че казах да го оставиш. Ще боли, ще боли, ще мине.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a3b48bdff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Вината от ситуацията можеш да търсиш само в теб. Днес обижда и псува, утре ще те пребие, в други ден ще те заключи за парното. Не виждам какво го мислиш толкова или ако се задоволиш към това положение, то значи че наистина си за пердах. Не знам дали си с този човек по любов, заради пари или друго, но от към емоции той не те уважава и надали някога ще го направи. Той си е такъв, винаги си е бил такъв и винаги ще си остане. Горският.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 463f48a0e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ама вие да не говорите за араби?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d0920fba0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Кажете откъде са, де!!! Ваш ще ви очернят, а вие тях- НЕ? Ако трябва и имената им напишете, защото няма да сте последните!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5676fe898d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ми те мюсюлманите са много комплексирани (особено арабите, от които само един малък процент са богати, а другите са цървули и работят за средна запалта от 3 долара на ден като е Египет). Та идеята ми е, че няма смисъл да се занимаваш с цървули. Показваш му среден пръст и толкова нека говори каквото иска. Не случайно Американците и Евреите профилактично бършат пода с тези отрепки. Може и да се е фанатизирал. Хубаво, че си видяла истинското му лице навреме. Радвам се, че 9 от 10 момичета изпитват погнуса от тези гниди. А и ти си нямаш представа паспорта ти, с който ще можеш от 2013 да работиш където и каквото искаш в сЕщ колко е ценен за такива гниди.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f73f71ee19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аха и ти викаш стоиш и мълчиш с часове да видиш докъде той можел да стигне...
Баба Пенка

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 913b0c4fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много тъжно ми стана, като прочетох тази история, вече са дадени съвети... само искам да допълня, че има прекрасни чужденци, които обаче са ми казвали, че ненавиждат собствените си държави. На нас патриотизмът ни е в кръвта, но те мислят по друг начин. Разбира се, че не бих понесла да обиждат България. Просто защитавам чужденците, които ме правят по-щастлива от някои сънародници, карат ме да се усмихвам, вдъхновяват ме. Има и от тях хора, които в никакъв случай не са за изпускане!!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: eb9e8ff3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   "На нас патриотизмът ни е в кръвта"
Да, фанатичният патриотизъм е това, което не ми харесва в другите българи. Как може да се гордееш с една страна като България? Аз ненавиждам България и съм влюбен в една западно европейска държава, която е прекрасна.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 16fd97b205
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Абе авторке какви съвети искаш след тези думи които ти е наговорил тоя комплексар? Ти ако се събереш с този боклук вече, значи си по голям боклук от него! Как мо е да сте такива жените бе, как може да търпите такива унижения? Аз ако съм досега да го бях блокнал тоя!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a32af40e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не е толкова важно за какво точно те е обидил. В случая се е хванал за държавата ти и роднините ти, можеше да е друго.

Поведението му много наподобява на сприхавостта и злобарските изпълнения на алкохолик или наркоман. Над това трябва да се замислиш.
Имам познат алкохолик със силно увредена нервна система, който се държи точно така и обижда точно със същите аргументи - той е най-великия, ние сме жалки :) И заплашва.

Не е задължително този мъж да е бил в момента пиян или дрогиран, става дума за психо криза, която може да се появи когато си иска.
Естествено, оттук нататък ти си вземаш решенията, но изобщо не се замисляй дали обидите му са основателни, защото тези индивиди виждат всичко изкривено и карикатурно, пречупено през разложения им мозък.
И още нещо - ако се съберете, няма да се разминеш само с побой. Чака те самият ад. Какъв късмет си извадила, че е чужденец, идея си нямаш.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 151339a5de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Афторке сама си си виновна аз не бих тръгнала с мюсюлманин. Добре е да има повече такива теми за да разбират все повече хора какво е истинската същност на такива същества. Само глупавите момичета на който никой не им обръща внимание могат да се хванат с такъв.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 67ddafd676
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Шокира ме историята възможно ли е да е истинска? Възможно ли е да съществуват толкова тъпи същества? Какво унижение? Той себе си е унижил господинът. Нима богатството на неговата държава е негово постижение, нима в парите и големите небостъргачи е красотата на една държава? Защо като е толкова велик въобще се е захванал с българка? От коя държава е този?
Обвинявам теб как може, защо въобще си мълчала да обиждат родителите ти родината ти?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5676fe898d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   18 възможно е. Вика им се мюсюлмани и по-умните сме го разбрали. И тукашните са такива, въпреки че се мазнят пред нас.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 20a633641a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   ОООО БОЖЕ!!! България била жалка.. Да сега, но заради такива чуждопоклонници като теб госпожице!!! Българките били к*рви.. защо го мисли това този глупак незнаещ от къде идва и какъв е рода му? !? Сигурно защото когато чужденците дойдат в страната ни всички малолетни к*рви им се лепят за да ги заведат на един ресторант и така нататък.... Поне не им давайте власт над нас като ходите с чужденци :Ж Не погубвайте българския род!!! Засрамете се хора моля ВИ!!! Не позволявайте някакви такива хора произхождащи от незнайни раси, появили се преди 500 години да потъпкват един ВЕЛИК народ-БЪЛГАРСКИЯТ!!! Гордейте се с родината си, НЕ позволявайте да ни срамят и дайте това което можете!!! НЕ продавайте себе си.. Не очаквам да бъда разбрана, но продължавам да се опитвам...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2052dc91f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Според мен националността му няма значение. Важно е какви, , качества'' е показал... И те не са никак завидни. Дори и да си ги мисли тези неща, да си ги запази за себе си. да оцени поне гостоприемството... Има всякакви неблагодарници на тоя свят. Надявам се си разбрала, че не си заслужава...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8aaee8cc6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   До авторката

Стой далече от такива хора. Нали не искаш да станеш робиня на някой, който може и терорист да е. Поведението му е такова. Чужденец не значи автоматично = ангел.
Ето прочети какво ни учи Библията:
4. "Любовта е дълготърпелива, пълна с благост, любовта не завижда, любовта се не превъзнася, не се гордее,
5. не безчинствува, не дири своето, не се сърди, зло не мисли,
6. на неправда се не радва, а се радва на истина;
7. всичко извинява, на всичко вярва, на всичко се надява, всичко претърпява. "
Ти си му показала човешко отношение, това е достатъчно, ако той обича, ще прави това, което е написано по-горе. Иначе... " не хвърляйте бисерите си на свинете, защото ще ги стъпчат. "
Бог те е опазил досега, ако си разумна ще те опази и в бъдеще.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker