Щом не мога сам да си простя как да помоля нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Щом не мога сам да си простя как да помоля нея?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2443 пъти
Здрасти. Ето я накратко моята история. От няколко месеца имам приятелка. Знамм, че тя ме харесва от много време то и личеше, нямаше как да не забележа, познавам я от дете. Всъщност може да се каже че все още е такава на 18 е аз съм на 25, но за годините си е много зряла, знае какво иска.. абе супер си е, не мисли като дете.

Покрай мен тя преживя много.. Бяхме добри приятели споделяхме си, тя беше човекът на чието рамо облягах глава всеки път щом бившата ми приятелка ме разочароваше, а аз не осъзнавах колко много я наранява това. Между нас потръгна някак си.. спонтанно. Само, че напоследък аз съм супер изнервен, а тя една такава.. мълчи си.. нито мога да разбера какво иска нито какво чувства.. Вчера се скарахме много лошо.. Развиках и се.. Надявах се и при нея да дойдат в повече емоциите и поне да изкара навън това което си мисли но уви.. Допуснах най-голямата грешка.. Много се ядосах, че се държа като пълен непукист.. позволих си да я обидя, а тя - никакъв отговор.. просто гледа в една точка и мълчи.. Побеснях.. Наистина исках да разбера какво става в главата и. Точно тогава казах нещо, което явно уби всичко.. Аз знам, че тя ме обича.. виждал съм го в очите и, проличавало си е по действията и.. Исках да я ядосам, за да може и тя да се развика поне нещо да каже. Тогава и казах, че ме дразни, когато ми казва, че ме обича, че е лапешко и че в крайна сметка сме заедно от месеци и аз не я обичам, а съм и го казвал само защото тя ми го казва.. Реакция никаква.. Просто ме погледна и отиде да спи.. Вярвайте ми в този миг света се срина.. Обичам я.. и не знам че не трябваше да го казвам.. наистина я обичам, но и много и се ядосвам.. как може.. от известно време никаква реакция за нищо.

Осъзнах колко я нараних с това, което и наприказвах, а тя дори не отговори... просто си легна.. когато отидох да си лягам, тя се направи, че спи явно не и се приказваше. Цяла вечер я прегръщах, а сутринта, когато се събуди се опита да се дръпне, но аз я прегърнах още по силно.. Станах за работа и тя стана, но нито дума.. отново!!!! Извиних и се за снощи, а тя ми каза, че когато човек бил ядосаан говорел точно това което си мисли.. Цяла сутрин я питах дали ме обича, закачах се с нея, а тя току ме погледне с тези нейни красиви зелени очи и пак се загледа на някаде и дума не обелва.. изглеждаше много тъжна.. Момиченцето ми.. как можах да и кажа такова нещо.. как да я помоля да ми прости.. страх ме е да не си тръгне докато съм на работа.. ами ако се прибера и нея вече я няма.. не знам дайте ми съвет.. знам, че съм идиот, но моля ви кажете ми как да оправя кашата която забърках...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 226e0b0917
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нея описваш като дете, но май ти за твоите 25 години, се държиш като запартък. Какво очакваш да ти кажем или да направим?
Осрал си нещата, оправяй си кашата някак и мисли за бъдещето, където ако не се промениш те очакват много такива моменти.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f6aa5913c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така е аверче, на почти всички ни се е случвало когато сме ядосани да кажем тежки неща, които не трябва... а после заради тях глава да ни боли. Съвета ми към теб е сега след като е видяла лошо от теб, сега оправи нещатата с нещо нетипично и романтично добро от твоя страна!
А за друг път..
- Голям камък хвърли, голяма дума не казвай! :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1f235ffdf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Автор: Тя се промени ужасно много.. Личи си, че се усмихва насила.. Колкото и да и казвам, че я обичам отговор няма.. Само веднъж, когато хванах ръката и и и казах "обичам те" тя пусна ръката ми и ми каза " не ми споделяй неща, които не мислиш и чувстваш! " и излезе от стаята.. май няма връщане назад..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3d26e3d29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами защо живее още с теб? Ако все още живеете заедно... определено те обича, след като не те е оставила и не ти е отмъстила.... Явно вие двамата сте противоположни характери, ако беше попаднал на мен щях добре да ти го върна в твоя стил....
Пожелавам ти да се сдобрите... Направи й някакъв грандиозен подарък, може и да не е скъпо, това което й е на сърцето, глези я, ... Обичай я още повече и се радвай на всеки момент с нея... Върни й усмивката на лицето... Направи така, че да чуе 'случайно" с каква любов говориш за нея на трети хора, neкa чуe че казваш че я обичаш на твоите приятели.... Можеш да направиш втори профил в скайпа или Фейсбука с други снимки и да й станеш 'мистериозният непознат' сред приятелите й, който я сваля интелигентно, а когато я поканиш на среща, да й се откриеш... и пак да й се извиниш икажеш че я обичаш...
И още нещо - все пак си мисля, че в себе си знаеш какво да правиш, просто трябва да се вгледаш в себе си:) и да действаш преди да си я загубил тотално. Ти си я познваш най-добре! ... УСПЕХ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker