Кога ще спре да ме обича? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога ще спре да ме обича?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2377 пъти
Здравейте, ето я и моята история. Запознахме се преди 4 години в интернет в един сайт за запознанства. Разменихме си скайповете и започнахме да си пишем. Той е от друга държава и беше решил да идва да учи в България като чуждестранен студент. Аз съм от малък град, тогава още учех в средното и просто си пишехме. Беше ми допаднал като човек, а и ми харесваше че някои се интересува от мен. Минаха 2 години аз завърших и ме приеха да уча в града, в който учи той. Не знам как се случи, но решихме да се видим на живо. Когато ме видя, той онемя и ми каза че не е очаквал да съм толкова красива. Прекарахме си много хубав ден като приятели. Той ме разходи из града, показа ми много места. В него период най- добрата ми приятелка която също беше приета в този град ме предаде и аз бях съкрушена. Той искаше да се видим, но аз отлагах и отлагах. След няколко месеца реших отново да се видя с него, но тогава не знам защо не бях си прекарала добре с него и бях малко разочарована.

Не помня колко време мина ние пак не се виждахме, но той започна да ми се обяснява с смс-и. И така аз се двоумях, чудех се, защото не ме привличаше толкова много и явно ми харесваше, че аз го привличам... не знам... Миналото лято, по-точно есента решихме да станем гаджета. Излизахме, разхождахме се, но той постоянно беше замислен. В малкото време, в което бяхме заедно ние се карахме и главно заради приятелите му. те буквално не го оставяха на мира. Много държеше да ме запознае с тях, но аз не бях готова. така една вечер ми погодиха номер и бях принудена да се запознаем, тогава ми идваше да го удуша, но както и да е минало заминало. Понякога си мислех, че с него ходим само за да се целуваме и натискаме, не знам... започна още един труден период в живота ми, майка ми замина в чужбина. Това беше на рождения ми ден и аз бях много тъжна, а той ми беше обещал да дойде и да ме посрещне на автогарата. Чаках го, но така и не дойде... Не бях влюбена, но бях свикнала с него. Това ме разочарова, после се видяхме но аз бях студена и бързах да се прибирам. Бях решила, че ако дойде ще му разкажа много неща за мен и семейството ми, защото до тогава бях доста потайна. Не му разказах... Мина една седмица и той изведнъж спря да ме търси :) Бях много огорчена търсех начин да се свържа с него, но не се получи. Не ми отговори на смс-те на обажданията и аз се отказах. Беше ми болно, защото мислех, че е различен. Забравих за него, случиха ми се много други неща и той се изпари от главата ми. Да обаче, след няколко месеца той ме потърси отново, аз го отрязах директно и се държах грубо, защото не исках да знам нищо за него. Не спря да ми пише и аз реших да го изслушам, разказа ми че бил болен имал проблеми с бъбреците. Знаех за този проблем, но не знаех че е толкова сериозно. Наложило му се е да пътува извън бг, било му много трудно и тежко, не искал да ме завлича в тези негови проблеми. Опитах се да го разбера, но толкова ли не можа да драсне един ред, да знам поне защо си тръгва. Казах му че съм му простила, продължихме да си пишем, но той искаше да му дам 2-ри шанс... тогава харесвах друг и му казах директно без да го лъжа. Предложих му приятелството си, но той отказа. продължаваше да ми пише и да настоява да се видим, но аз все отлагах. Бях болна и той беше дошъл с един приятел да ми остави лекарства, аз не излязох. Друга вечер беше пил и беше дошъл пред блока ми да говорим, аз не слязох. После се отказа и спря да ме търси до вчера. Снощи отново ми писа и отново същите неща, че много ме обича иска да сме заедно, че никога не е обичал друга... Чувствам се виновна, че не мога да му отвърна на чувствата, не знам какво да правя как да му обясня... знам какво е да обичаш, а да не те обичат... Въпреки всичко аз го уважавам. В началото си мислех, че иска да се върна при него само за секс-а, защото не бяхме го правили, но не знам. това момче много ме обърква не знам какво да направя за да ме забрави. Ще се радвам ако изкажете мнението си :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: fd986b1469
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си мислиш че някой ще отговори на историята ти жестоко се лъжеш. Опитах да ти дочета историята докрай но тя просто е толкова несвързана, че няма накъде повече.. Следващият път се постарай историята ти да е по-кратка и по-разбираема

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d75d964ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами ти защо ми отговаряш тогава? Не ми казвай какво да правя следващия път... Това, че ти не си я разбрал/а не я прави несвързана

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ef206c3396
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   еееее без агресия.. сега че живота не ти се подрежда както искаш не означава че всички ще го отнасяме.. и виж какво.. вземи порастни.. историята ти е лапешка поведението ти също!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d75d964ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто реших да споделя една история, защото съм много объркана, това че на теб не ти е допаднала го разбирам. Можеше да си подбереш думите, а не да ми говориш заповеднически или просто да не ми пишеш. Човек ще го е страх да сподели нещо, веднага се започват критики и упреци, и все пак благодаря, че си изказа мнението. А и още нещо, тук не всички имаме таланта да се изразяваме отлично, но това не ни прави по-малко достойни да споделяме истории.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2a96c080bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   не бъди с него от съжаление...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker