Какво да правя да отида и да проверя какво става без да ме забележи или да си седа тука и да се измъчвам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя да отида и да проверя какво става без да ме забележи или да си седа тука и да се измъчвам?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2875 пъти
Здравейте. Имам проблем с приятелката с нея сме от 4 години заедно изневерявала ми е преди 3 години, но и простих много я обичам и почти си върнах доверието в нея сега обаче тя почна работа на Несебър аз съм в Бургас чуваме се по 3 пъти на ден само рано сутрин преди да иде на почивката и вечерта късно като се пребере. Много ми лиспвваше и вчера и казах искаш ли да доида да се видим, а тя директно ми каза не и аз я питам защо сериозна ли е тя вика не искам щяла да се раздразни и да напусне щото и тя искала да е с мен, но аз някак си вътрешно се съмнявам и ми стана много гадно, че ми отказа. По-късно вечерта реших да извънна пак да говорим знаех, че спи но имах нужда да говоря с нея а тя ми вдигна пита ме какво искам и след 10 секунди ми затвори и си изключи телефона. Какво да правя да отида и да проверя какво става без да ме забележи или да си седа тука и да се измъчвам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5b023f4dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Голям човек си предполагам, мисля че ти е ясно за какво става на въпрос. Очевидно се държи доста странно и глупаво, само защото знае че тичаш след нея и си готов на всичко за нея. Твоята история за пореден път показва, че има хора които никога не са изневерявали, но няма такива, които са го направили само веднъж.
За това ти е затворила и е изключила телефона си, за това те лъже, че щяла да напусне и не знам какво си още. Като няма елементарно отношение към теб, без да ти затваря какво очакваш?
За съжаление изхабих няколко напразни реда, защото знам че няма да ми послушаш съвета, който е :
Забрави за нея, не и звъни, а ако тя ти звъни не и вдигай, нито и пиши смс- и. Ще боли, но мисли в преспектива, а тя е да си намериш жена, която да не те мисли за най-големия глупак. Така някой ден може да срещнеш човек, който да се държи с теб като с голям човек, а не като с досаден боклук.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ebf7b36363
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм жена и мога да ти кажа, че това е най-глупавото извинение което е успяла да измисли приятелката ти, щом искаш отиди и провери как стоят нещата, мисля че ще е по зле да стоиш у дома и да си въобразяваш какво ли не, казвам го от личен опит.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1671f44b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аами.. има два варианта - или ще отидеш и ще видиш нещо, което няма да ти хареса или ще се успокоиш.. Според мен най - добре поговори с нея и и обясни, че ти липсва, че искаш да я видиш дори за малко.. поговори с нея и виж какво ще каже. Ако и този път те отреже вече имаш причина да се съмняваш, но не ставай параноик. Не си мисли най - лошото. Може просто да не е била на кеф, когато сте говорили. :) Късмет!

Wall

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5b023f4dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От 1 до 3.
Не те разбирам, защо всички поущряват някакъв хипотетичен разговор? Какъв ще е този разговор, щом тя няма елементарно уважение към него и му затваря телефона, лъже го и го прави на маймуна. Как мислиш че ще протече този разговор? :)

С човек, който не те уважава и си прави каквото иска не може да има никакъв разговор, нито има смисъл да я следи и да си вдига кръвното напразно.
Да я пуска по пързалката и да си я изстрада, след време да се насочва към друга и така.

Вие все едно сте от детската градина "Разговор, та разговор ", сякаш от някакъв диалог зависи нещо. Човек или е печен и може да се вярва на думите му и действията му, или не.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4fafef9369
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Отиди без да и кажеш. за да я изненадаш, ако тя те обича ще се зарадва, ако се ядоса то тогава е ясна работата.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: dfabf0e195
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Здравей пише ти жена която е правила това с приятеля си. По добре и дай малко свобода. Мисля че тя иска да си поживее. Не ходи за да я изненадаш. Не я търси всеки ден по няколко пъти. Ние жените не обичаме така. Не ти казвам изобщо да не я търсиш но бъди по твърд. Ако отидеш при нея ще я изнервиш допълнително. Остави я тя да те търси за да видиш дали наистина иска да е с теб. Няма жена която да обича приятеля си и ако той не я е потърсил да не го направи тя. Дръж се мъжки и не губи мъжката си гордост. Забавлявай се и ти. Предполагам че имаш куп приятели. Обръщай и на тях внимание.

Предприятелката си не се показвай слаб. Ние жените обичаме силните мъже стабилни които знаят какво искат и как да го наравят. Бъди такъв. Покажи и че не я ревнуваш. Но пък и показвай винаги че е специална и най важната жена за тебел Успех.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 94e93d1e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не й е чиста работата на твоята дама! С толкова доса да ти е вдигнала телефона, да го затръшне и после да си го изключи... Ами ако си болен или имаш нужда спешно да обсъдите нещо?

Знам, че не ти харесва, но за мен тя 100% е била в друга компания. Съжалявам, няма съмнение!
Освен ако не е била пияна или друсана, тогава човек не знае какво прави, може и да не помни за разговора от вечерта. Но пък как се е сетила веднага да изключи телефона...
Това е пич, приготви се да я отпишеш.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9bfea61902
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От 3 до 1 :) Въпроса е там, че никой от нас не може да каже със сигурност върти ли го или не.. Всеки си е имал дни, в които не му е било до никого.. Монетата винаги има две страни.. Разбирам автора, нормално е да се съмнява при положение, че девойката се е дънила в миналото, но това пък от своя страна не е 100% гаранция, че го прави и сега..

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f0f846ea3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Автор!
Благодаря на всички които ми обърнаха внимание първо да отбележа, че най - много ми харесаха съветите на 2, 3 и 5, но благодаря на всички. Не оспях да дочакам споделеното от мен да се качи в страницата и още след като го написах заминах за Несебар. Там седнах на едно кафе точно срещу входа на магазина й и си поръчах една загорка масата я подбрах зад едно дърво наполовина скрита така, че хем да не ме вижда, хем да надзъртам. Гледах я докато не доиде време за почивката й (толкова дълго време една бира не бях пил) в 13:30 тя излезна и аз станах и след нея, обаче тя се спря на един магазин при колежките си и аз се скрих, там тя нещо говори с тях, а аз я изтървах от очи, по едно време не мога да я намеря, а не знаех каде е квартирата й и реших да ида да питам колежката й каде и е квартирата. Тя ми я показа момичето, беше съвсем наблизо и си викам сега ще и звънна да я проверя да видим ще вдигне ли.

Вдигна ми и говорихме си напълно нормално скарах и се задето си изключи вечерта телефона, обаче много ми домъчня за нея така като знаех, че е в квартирата, а аз долу и само да реша мога да ида при нея и се отказах от тъпия шпионаж и отворих вратата на апартамента и точно тогава пък нейната колежка излиза от банята, пък тя банята е срещу входната, стана смях оплаших момичето, както и да е тогава казах да я извика на вратата и тя като ме видя светна, още тогава разбрах, че много си набивам филмите и се успокоих искарахме заедно 2 часа докато и беше почивката, тя си поплака защото и беше много мъчно и искаше да се пребира заедно с мене, през цялото време се прегръщахме целувахме неможехме да отлепим очи един от друг и на мен дори ми стана много гадно като стана време да си ходя. И сега разбирам какво е имала предвид като каза да не ходя, че ще се раздразним. Незнам дали бях казал, че ние от година и нещо си живеем на семейни начела и всяка вечер спяхме заедно затова така си липсваме сега като се разделихме. Сега съм спокоен, но ми липсва още повече :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f579e20b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Братле, от опит знам, че при подобни жени разговорите не помагат. Трябва да ги хванеш на място, иначе постоянно отричат, плачат, правят се на обидени и т.н. Вариантите за мен са два, или я оставяш без да й даваш много обяснения, или отиваш и я хващаш. Минах през това нещо и да ти кажа, няма смисъл да се измъчваш. Номер 5 също добре те е посъветвал/а, тези неща си личат.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0acea96f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Поплакала си, не отлепила погледа си от теб, ха и мислиш че това е искренно напротив, не й е чиста работата, и ти замазва погледа. Заслепен си стегни се и не се занимавай с нея, кръшнала ти е 100%, оше повече "изневерявала ми е преди 3 години" и сега ли ше й простиш, не бъди будала ами я махни. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5b023f4dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   от 1(4) до автора.
Постарай се върху правописа и върху подреждането на изречения. От друга страна не знаех че да видиш някой за 2 часа доказва неговата вярност или невярност. Вероятно ако е мислела че затварянето на телефона не е било правилно, то би трябвало да ти се обади тя, при това в първият удобен случай да ти го каже, а не ти да я гониш и евентуално тогава да ти каже нещо. Ако това което си написал е истина, в което се съмнявам, то значи че си много по-наивен, от колкото мислех.
ако бях жена, щях да се оженя за теб, щях да те правя луд, а ти щеше вечно да си ми признателен за това.
ей заради такива като теб, има жени като нея.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5e05dc0e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ни й вярвам на тая твоята, харесваш само съветите на тези от нас, които й дават шанс да се оправдае. Но другите преобладаваме. Жалко за теб, момче, хлътнал си, тя го знае и прави с теб каквото си иска. Не знам колко си мислиш, че те обича, но проумей, че не те уважава!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker