Нараних единственият човек, на когото му пука за мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нараних единственият човек, на когото му пука за мен
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 4287 пъти
Не знам от къде да започна. През целият си живот съм бил нараняван и никога не съм очаквал да направя същото с някого.

Всичко започна отдавна, още преди 10 години. Тогава близо до нас се нанесе едно семейство – мъж, жена и момиченцето им – шестокласничка. А аз бях абитуриент тогава. Засичах я на спирката, помагах й понякога да носи торбите. Беше едно очарователно хлапе, но не можех да гледам на нея по друг начин, различен от покровителски. След това станах студент, засичах я по-рядко, с месеци даже не я бях виждал. Минаха още 6 години и на една Нова година я видях. Беше навън, хвърляше фоерверки. Беше се променила. Пак си беше момиченце, но детското очарование беше дало път на нещо друго. Видяхме се и решихме да си поговорим. Говорихме цяла нощ за всичко, което можете да си представите. Не я познавах добре, но се почувствах свързан с нея по някакъв начин. Скоро я поканих на среща и тя прие, макар с големи резерви. Сякаш я беше страх от мен. Разбрах и каква е причината – беше имала някаква мимолетна връзка и като цяло се страхуваше от идеята да е с някой мъж. Излизахме няколко пъти, а аз я харесвах все повече и повече. За съжаление не можеше да се каже същото за нея.

Накрая, след като разбрах, че тя не ме харесва и не иска да е с мен я помолих поне да се видим и да поговорим и обещах да не я закачам повече след това. Но нещо се промени на тази среща. И аз не мога да разбера какво, но след няколко дни “тръгнахме”. Изкарахме няколко щастливи месеца, преди да влезем в някаква рутина, но изобщо не се чувствах така. Бях щастлив с нея. През тези месеци и дума не е ставало за секс, но и аз не съм настоявал. Знаех, че ще ми откаже. А и не бях имал кой знае какъв опит с момичетата и.. не, че не ми пречеше, определено исках да спя с нея, но това така и не стана.

Вече излизахме от около половин година, когато се запознах с друго момиче. Харесах я, исках я за нещо повече от приятелка, но дори до целувка не се стигна. В крайна сметка останах с разбито сърце и едно момиче, което ме обичаше безрезервно. Успях да преглътна всичко, което се беше случило и успях да я забравя. Отдадох се на 100 % на връзката си и нещата се подобряваха. Отново сексът беше мираж, даже не знаех дали някога ще спя с нея, но и някак не беше чак толкова лошо – знаех, че тя много държи на тези неща и чака подходящият човек, но и не бях сигурен, че съм аз.

В крайна сметка, след около година и половина го направихме. Може да се каже, че и поукрепихме връзката си. Стигна се и до една бременност и спонтанен аборт. Бога ми, когато забременя, кълна се, исках да се оженя за нея, да си купим малка къщичка и да живеем в идилия до дълбока старост.

Но се оказа, че отново съм грешал за себе си. Преди няколко месеца в сайт за запознанства се запознах с друго момиче, в което се влюбих. Запознах паралелна връзка с нея. Нямаше секс, и тя беше малка(по-малка от приятелката ми) и отново девствена. Опитах се да се разделя с официалната ми приятелка, но тя не ме пускаше и се принуждавах да я наранявам на всички фронтове, за да си тръгне сама.. но съм страхливец и нямах сили да й призная какво всъщност се случва. Накрая другото момиче ме изостави и едва тогава разказах всичко на “приятелката ми”. След първоначалния шок, ужас, плач и дори шамар отнесох.. тя ми каза, че ще се бори за нас, че иска да е с мен, че ме обича... Но аз не я обичам, казах й всичко това, но гледайки я плачеща и нещастна.. исках да й дам шанс.

Сега излизахме всеки ден.. просто така, приятели, без интимности. Но явно съдбата си казва думата. Тя отново е бременна. И със сигурност ще го задържа. Аз също искам дете. И я обичам, но не съм влюбен в нея. И не искам да я нараня. Не знам дали ако се оженя за нея сега ще е грешка. Не искам да я нараня в последствие, и нея, и детето с един последвал развод. Но знаейки за нейната проблемна бременност не искам да се тревожи за нищои не знам какво да правя.

Съзнавам, че съм лош с нея, съзнавам, че наранявам единственият човек, който някога ме е обичал, но май никога не можем да оценим това, което имаме....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6d233b81f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доста тежка ситуация, наистина. Аз ако бях на твое място със сигурност бих останала с нея, поне докато роди, дължиш й го, както и на детето, което ще имате, за момента изчакай, не я претиснявай, защото може да е наистина фатално, след като е правила аборт веднъж... За в бъдеще, колкото и да я обичаш, ако смяташ, че някой друг може да й даде това, което ти не можеш, не се колебай, а си тръгни навреме, защото най-лошото нещо е да вижда детето как се карате, как се развеждате, как ти си тръгваш, по-добре от малко да ви вижда разделени, колкото и жестоко да звучи това, отколкото да страда двойно след това, повярвай ми, казвам го, защото съм го преживяла. Истинското семейство е незаменимо, но не е истинско, ако двама души имат резерви по между си. Когато роди, говори с нея, сериозно, обмислете варианти, кажи й, че искаш най-доброто за всички, ще й звучи малко егоистично, но й припомни, че всеки има правото да бъде щастлив, все пак ако мислиш че тя не би могла да го преживее, според мен е вариант и да живеете заедно, просто като отглеждате детето, без никакви други задължения помежду ви, но знай, че за самото дете това ще е объркващо и странно. Надявам се да съм била полезна, успешна бременност и безпроблемно раждане желая за момента на приятелката ти, това сега е най-важно!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 66e737526c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако за пред хората някой ти каже че си глупак няма да звучи етично, но все пак тъй като питаш ще ти кажа че си голям глупак. Какво дириш в сайтове за запознанства докато има човек покрай теб? И изобщо какво мислиш има в тези сайтове, освен купища парясници, които слагат рога като теб, на хора които не заслужават. ОТ друга страна не заслужаваш да имаш читава жена, поне за сега. Ти не си готов да поемаш отговорност за себе си, камо ли за някой друг. Такива хора като теб, никога не могат да оценят хората до тях, защото мислят само за себе си. За съжаление, когато единият във връзката е отдаден независимо дали е мъж или жена, почти винаги му излиза през носа. Когато се отнасят с уважение към теб, държат се достойно и човешки, ти решаваш че това е защото си по-гявол и си по нависоко и айде да се заглеждаш или да влизаш в сайтове за запознанства. Пиши я свирена тази ситуация, даже мога да ти кажа какво ще стане с теб отворко. Ей такива като теб, мъже и жени получават винаги едно и също. Един ден срещате хора, които ви изневеряват, бият ви, псуват ви, не ви уважават и вие ги гледате в очите, а вие пускате теми "защо ме бият " примерно. Колко и да ти дойде на главата, все ще ти е малко. Много малко хора имат шанса да срещнат страхотен човек, който да не се държи като идиот без да обижда, удря или изеверява. Ти си имал този шанс, но си го пропилял с лека ръка. Споко, тя ще си намери някой, който да я цени, сега ти мисли себе си, защото не те чака нищо добро.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 22ace71496
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз не мога да разбера какво означава това- обичам я, но не съм влюбен. Постъпваш подло и егоистично. Хубаво е, че и сам осъзнаваш, че си страхливец. Как си представяш бъдещия ви живот- тя да страда в къщи, а ти да си имаш твоите си забежки и влюбвания? ! Не, не е почтено. Разбиваш два живота, две психики. Едно дете има нужда да израства сред уважение и любов.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3afd364fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Честит живот в лъжа. Толкова ли си глупав да се обвържеш с жена, в която не си влюбен? Затова и изневеряваш, глупако! Това "обичам я " означава май ""свикнал съм с нея " Тя от своя страна се опитва да те задържи по най -селският и к.... ки начин. Наистина си глупав!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5370fc8243
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да кажа глупак... малко ти е. Да кажа идиот... малко ти е. Да кажа че ти е тежко... пак е малко. Мисля че моето мнение ще е интересно за теб, тъй като аз съм един вид в положението на това момиче, което те обича въпреки всичко. Сега... искаше ми се да ти кажа къде си сгрешил, но и да го кажа, файда няма да има, вече е станало. Важното е да осъзнаеш че вече всичко е минало и да си оправиш бъдещето. Моят приятел имаше в началото... дори не му бе гадже, но той я обичаше. След това се появих аз, голяма любов... но той си намери друго момиче. С нея не е ставало нищо, но той държеше на нея, казваше че я обича. През целия си живот бе страдал и никой не се бе отнасял добре с него. Знаех че заслужава някой който да го обича безрезервно и да не го оставя никога. Знаех също че този човек съм аз и няма да го оставя. Мина това момиче, дойде друго. Обичам го, но от това наистина боли... а той е по объркан и от мен. Не знае какво иска, казва че ме обича, но му трябва още, макар да му давам всичко от което има нужда, поне по негови думи. Та мисълта ми е там че от това изневеряване боли, боли адски много. Ако това момиче въпреки всички тея помии които си направил все още те обича и иска да е с теб и да те подкрепя, ами тогава дръж се за нея! Ако имаш глава на раменете и очи в онея вдлъбнати отдвете страни на носа, значи ще видиш кристално ясно, че тва момиче заслужава да го оцениш! Заслужава любовта ти и ако не я запазиш за себе си сега, то тя ще си тръгне. Не се намират хора като нея, така че я запази и цени. Тя ще си тръгне ако не го направиш и така ще е най добре за нея, но... ти... ти няма да намериш по-добро от нея. Надявам се да съм помогнала:)

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 79326774ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Както ти чета историята в бъдеще и други момичета ще харесаш. И така- каквото и да направиш решението е твое. Не би сбъркал ако се обвържеш с момиче, в което не си влюбен- много е важно дали тя те обича или не. Защото ако тръгнеш с някоя, което пък не те обича много е вероятно да те зареже и после страдащия ще си ти.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fdf6985e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 винаги е прав първата любов никога не се забравя но ти ще видиш още момичета успех приятелю

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4a6ca517cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   "Ще се боря за нашата любов" и после хоп - бременна съм.
Абе вие мъжете понякога наистина не можете да схванете две и две, че е четири, а?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4a6ca517cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   http://spodeli.net/4/story-29334.html

ей тук можеш да попрочетеш какво ще се случи с вас след някоя и друга година

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2553a1dc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора:
Проблемът е, че искам да съм с нея, искам да имаме семейство и да сме щастливи, но не знам как да не се отклоня от правия път и да не я нараня и нея, и детето ни в пъти повече. НЕ искам това да става, но не съм сигурен, че имам достатъчна воля.

Но пък и не искам да е моето щастие или нейното. Гледам я и виждам колко е щастлива, когато съм около нея, как очите й грейват, когато й кажа, че я обичам, как се разтапя в прегръдките ми, когато я целуна.. и не искам да я нараня.. не го искам.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2553a1dc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Към последните два коментара, които са били публикувани след като съм писал:
9. - Това с бременността със сигурност не е било капан, аз съм си достатъчно тъп, за да не ползваме предпазни средства, вината си е моя. Тя не е такава.
10. - Човекът от другата тема си е много добър и светен, жена му е ревнивата. Моята никога не ме е ревнувала, не ме е карала да страдам, никога не е правила нищо, с което да ме нарани вече толкова години. Затова най-много ме боли, че отвръщам с противоположното.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker