За това ли нямам приятелка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За това ли нямам приятелка?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2792 пъти
На кратко излезнах с едно момиче и този път се бяхме разбрали от преди срещата, да сме на 100% откровени един с друг, дали ще се получат нещата и дали няма. След срещата като поговорихме, тя ми каза съответно че нямало да стане. Поитах я защо, и тя каза, че не се чувствала кой знае колко добре с мен и че на моменти нямало какво да си кажем, което пък я навело на мисълта че не сме един за друг???
Ми то не е ли нормално на първа среща да има някой моменти на мълчание? Да ви кажа докато мълчахме на мен ми беше приятно, бяхме се гушнали на пейката и просто си седяхме. Но през повечето време си говорихме, смяхме се и причие. Тя вече не иска да ме вижда повече, иска само ей така за по веднъж в месеца на кафенце. Иначе НЕ.
Питам ви това нормално ли е...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4c134ef77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С мацката се говори като минат няколко месеца. Това не е изпит след който да питаш учителката "как бях, добре ли се справих". Дори факта, че задаваш такива въпроси на първа среща показват, че не се имаш за човек с висока цена. Карай по течението и казвай какво мислиш за нещо, ако мислиш, че е уместно. Мацката само тефтерче не си е взела, в което да си записва плюсове и минуси.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c01230a707
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами да просто я е нямало тръпката . Момичетата харесват да се чувстват ''специални'' а всичко си е било наред. Ами не я насилвай а ако те потърси и иска всичко отначало и тогава не се получи няма смисъл ! :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2a9900d49b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Просто си попаднал на някаква тъпа лигла.. съжелявам, но като такава ми звучи. Важно е двама души да имат общи интереси, но не е задължително да си говорите без прекъсване, ей така, от няма накъде. Това момиче явно не може да цени времето, прекарано с теб. Казано е, че двама души са истински приятели, когато между тях мълчанието никога не е неловко. Според мен и в любовта е така. Намери си момиче, което не е толкова повърхностно. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 30792cc203
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нормално е - не си неин тип. Повечето не обичаме да ни режат, но никой не е длъжен да ни харесва, нали? Ние също се отнасяме така, към хора, които на нас не ни допадат, така, че няма място за сръдни и драми. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9230621b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А какво е нормално?!

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 44fce5869c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нормално е ако и е било скучно и нямате обща приказка да не се получат нещата. Това не значи, че вината е в теб.
баба Пенка

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 91d4613439
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много е важно на първа среща впечатлението което ще оставиш в човека отсреща. Ако само сте седяли на една пейка и нищо повече това не е добре...независимо колко сте се смяли и прочие. Жените са малко странни същества и всяка една от тях реагира по различен начин в дадени ситуаци. Представи си, че въпросното момиче търси някой сериозен човек, а не такъв който да я разсмива постоянно (може да те мисли за лигльо или нещо такова). Колкото до неловките поаузи - много са лоши. Това е най-показателното в една първа среща - ако има повечко на брой такива паузи, то тогав нещата не се развиват на добре. Ако е имало и при вас такива (а ти казваш, че е така), то тогава е трябвало да компенсираш с нещо друго - да отидете на кино (там няма как да си говорите дори и да искате :)) или да правите нещо друго. Не се отчавай. Ще дойде и следващата, но си вземи поука от това което ти написах.

П.С. Добре би било понякога да си "подготвяш" и някакви теми предварително - чрез общи познати можеш да разбереш какво интереси има момичето, какво харесва, кои места посещава и т.н.

МЕГАТРОН

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c4a86b0cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Автор: честно казано ми писна от капризите на жените :) То пък все нещо да не им достига.. Мен цял живот мисля, че само една ме е харесвала. Всички други са ме пренебрегвали. Не може всяка минута да е изпълнена с някви пълноценни разговори бе братче. Щом толкова съм им неприятен явно, и капка внимание не мога да получа от тяхна страна дори и да опитвам, ми защо да си тровя нервите повече. Няма да ставам гей разбира се, но май доста ще спра да се опитвам, то се видяло че при мен просто няма смисъл.. И винаги мой приятели са ми казвали че вината е в мен. Ми явно наистина е в мен и разбрах каква е. Просто съм твърде честен и добър. Специялно с тази която описах по-горе, с нея бях честен на 100%. Всичко си казвах. И тя каза че това била причината да ме хареса отначало. Но като я питах какво се промени, тя ми сервира тия глупости по-горе. Яд ме е че тя просто не осъзнава колко добре ще й е ако е с мен, а не с някое "лошо момче" по-което очевидно цяла България си пада по тия. Така или иначе аз като гледам двойки на по 30-35 години с новородени дечица, се скъсват да се карат по улиците, правят сценки, удрят се.. Е това сте вие мили дами след още 10тина години. :) Ще се чудите "къде сбърках, с какво заслужих". Къде сбърка ли? Сбърка че си избра поредния нещастник за мъж. Защото подяволите няма жена, която да не си харесва лошия. Мизерния факт на глупавото ви мислене.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: fdce8d61d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, след изказването ти в коментара, си давам сметка, че момичето с право те е ''отсвирило'' явно по-деликатно. Ами виж си начина на изказване, на мислене. Типичен комплексар! На колко години си не можах да разбера, но се съмнявам да са достатъчно, че да ти писне от капризите на жените. И се вслушай в думите на приятелите си, че вината е в теб. Но според тях ли си прекалено честен и добър или според себе си? ! Понякога изкарваме нещата както на нас ни се искат да са. И защо намесваш ''лошите момчета''. Ако имаш нещо конкретно в предвид приеми, че всеки човек е различен има различни предпочитания, така, че не може да казваш тая защо избира него, не мен. И да, има хора, които се женят млади и на 30-35 осъзнават, че не са един за друг и се получават кофти ситуации, но когато станеш и ти на тези години, имаш семейство, деца (пожелавам ти го) и те налегнат грижи, проблеми ще видиш, че без да искаш и усещаш, ще избухваш от най-малкото нещо. Има жени, които не харесваме лошите момчета, но явно пък ти не си падаш по този тип момичета. Аз съм си падала примерно в годините до 17-18, сега съм на 24 и отдавна критерия ми за мъж, подчертавам мъж, не е лошо момче.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e2174be904
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Защо ли ми звучиш толкова познато....

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c4a86b0cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Aвтора съм, ми аз съм точно на толкова номер 10. На 18 съм след месец на 19. Тези които не гледат лошия са както ти казваш по-големи. Мен 19 годишни не искат да ме и погледнат, защото съм им малък на всичкото отгоре си мислят, че аз щото съм още тйин търся само секс, а не връзка. Излиза че мен момиче може да ме оцени само като и двамата пораснем и станем на поне 24 :(

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 62ab0b7d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравей! Според мен просто имаш по ниско самочувсвие. Аз на твое място не бих излязал с нея повече. Бъди спокоен ще си намериш момичето за тебе. Хубавите неща се случват, когато наю-малко очакваш. Успех и много хубави моменти -

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4e96e327e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От номер 10: Авторе, няма такова нещо, че някое момиче ще те оцени чак на 24. Имах предвид, че и при момичетата на твоите години има такива, които не се интересуват от лоши момчета. Но такива момичета обикновено са по-тихи, скромни, невзрачни дори. Отговори ми честно - ти такива ли заглеждаш?! Разбира се от всяко правило си има изключения.

Другото, което е - хубаво е, че не искаш само секс, но ще ти дам един съвет - сега ти е времето да се забавляваш, да опитваш, да натрупаш един вид опит, като цяло в отношенията си с жените. Първата ми сериозна връзка започна, когато бях на 16 (и все още се заглеждах по т.нар. лоши момчета) а приятелят ми не спадаше към тях. Обичахме се, всичко беше ок 3-4 години, когато осъзнахме и двамата, че не сме се наживели. Аз имах 2-3 гаджета преди това и той някъде толкова. Когато се разделихме вече бях доста по-зряла ако мога така да кажа и за това представата ми за мъж беше вече съвсем различна.

Съветвам те да си вдигнеш високо главата и да продължаваш да опитваш с момичетата. Повдигни си малко и самочувствието и нещата ще се случат без да усетиш. И не влагай толкова емоции след всяка среща, не се опитвай да правиш някаква ''равносметка'' след едно виждане с момиче, защото е тъпо. Ако приеме да се видите пак - супер, ако ли не - следващата.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5991941398
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не е това проблема. Просто е видяла, че не си някой лигав палячо, който да почне да се прави на шут и да я води по кафенца. Те това харесват в едно момче, трябва да си много отракан с приказките и да лъжеш много, че да предизвикваш интерес. Не се кефят на сериозните момчета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker