Да му вярвам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да му вярвам ли?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 5020 пъти
Здравейте, не вярвах, че някога ще пиша в подобен сайт, но... явно любовта не ми действа добре :). Живея с приятеля ми вече две години и всичко е чудесно, но... вътре в сърцето ми не е. Проблемът е, че случайно видях, че си пише доста активно с бившата си, която много е обичал, но тя е заминала в чужбина и са се разделили... приятелски. Това не е проблем, по принцип, не съм толкова ревнива, говорил ми е за нея, но се обидих, защото в един момент започна да си крие телефона, аз не знаех защо, докато една сутрин наистина случайно видях смс-а от нея, дори не го прочетох, не желая. Повдигах темата, питах защо се крие толкова, говорих му, обясних му, че няма нужда да се крие от мен, щом иска да си пише -ок, обиди ме фактът, че се крие, не толкова, че си пише с нея.

И така, след разговора ни той спря да си крие телефона, дори ми е споменавал 1-2 пъти, че му е писала, каза ми, че се е крил, за да не си помисля "разни глупости". И така, докато след няколко месеца нещо не бях на кеф и пийнах малко повече, той заспа, а мен нещо ми щукна и му взех телефона - да, тя знае за мен, но и е казал, че ще и пише само когато не е с мен - т. е. тя си мисли, че той се крие от мен... бясна съм, че тази кифла си мисли, че върши нещо тайно с моя мъж и сигурно се кефи от този факт. Разменят си снимки, чат-пат по някоя целувка, той и пише, че е красива, не знам, чувствам се като глупачка, а иначе си мисля, че във връзката ни всичко е наред, не се караме, смеем се, забавляваме се, но явно съм се лъгала.

Изписах сума ти и неща, а въпросът ми е - дали мога да му вярвам, ако тя се върне? Той казва, че винаги ще бъде специална за него, но сега обича мен, но аз откачам, като си помисля, че един ден тя ще се върне, а той ще ме излъже. А не съм такава, до преди да го срещна нямаше капка ревност в мен, сменях мъжете без да ми пука... ужас, объркани мисли, но, моля ви, дайте някакво мнение по въпроса, преди да съм се превърнала в 27-годишна невротична ревнивка :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: a5daefef5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти сладка.. При мен е подобно. При нас различното е, че до раздяла се е стигнало, след неговото заминаване извън страната. И при тях голяма любов голямо нещо обаче излязоха някои много лоши случки, които мен лично като жена ме отвратиха, пък за него не знам. Та.. ние бяхме приятели докато той беше с нея.. свидетел съм на много грозни сцени от нейна страна много го обиждаше и нищо не оценяваше.. винаги е плакал на рамото ми (знаейки за чувствата ми) преди нея имахме нещо, но за много кратко и двамата бяхме решили да не говорим за това.. както и да е взех да се отплесвам.. докато беше навън беше много убеден че иска да е с мен че е сложил край на всичко НО още с влизането в страната се започнали едни СМС-и едни чудесии.. после видях, че и пише в скайп и по телефона и звъни.. съвсем нормално му казах че щом още има нещо към нея аз нямам работа с него събрах си багажа и си заминах.. бяха няколко дена ред сълзи ред сополи извинения и какво ли още не.. и накрая му дадох шанс ПОСЛЕДЕН! Говоря ти за нещо кошмарно дори и беше писал и от моя телефон и когато си видях фактурата бях в шок.. На въпроса защо ми се отговаряше с "нямам отговор".. предполагам ти не говориш пред него и най - вече с него за бившите си и аз не го правя, но уви.. мъжете ни го правят.. Разбирам напълно как се чувстваш, но не си позволявай да стигаш до ситуациите в които бях изпаднала аз.. ако усетиш, че нещо не е наред си тръгни и не поглеждай назад.. Все пак, ако пепеляшка се беше върнала да си вземе обувката никога нямаше да стане принцеса! Късмет!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d07ec84b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж момиче, аз те разбирам. Бъди му интересна ти, накарай го да има тръпка към теб. Ти може да си мислиш, че всичко е ок, но той да се чувства отегчен и в тези моменти се сещаме за бивши, хора, които ще ни приемат и няма да ни отхвърлят. Промени нещо в теб, дали ще е външно, дали ще е като навици. Стани малко по-дръпната, имай си ангажименти, не да си му под ръка всеки път. Бъди загадъчна и секси. Така 100% ще започнат въпроси в главата му какво ти става, може и да изревнува, а това ще го нахъса и ще насочи вниманието му към теб. Но това е ако държиш на него. А ако мислиш, че е унизително всичко това, най-добре му постави директно въпроса и му кажи или да прекъсне всякакъв контакт или ти си тръгваш. Но наистина трябва да си тръгнеш ако не си изпълни обещанието... Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 21d737f7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   според мен просто си четка егото...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 87f2075277
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като се прибере бившата, бъди сигурна че ще се видят!!! А може би и много повече

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 21d737f7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Е, прибра се бившата :), той ми каза, че ще се видят, сам, не знам дали защото видях случайно, че му звъни или защото иска, това мога само да гадая, но по физиономията му разбрах, че за пръв път му звъни от тук. Ревнувам, спор няма, красива е, аз също съм красива, но имаме различно излъчване... реших да се държа на ниво, без да задавам въпроси, нека оставя на него да реши дали и какво да ми каже, може би бъркам, но не мога да се измъчвам от ревност, просто се моля, ако стане нещо повече между тях, аз да разбера... повече ме е страх от това, че ще ме излъже, мислейки, че съм глупачка и никога няма да разбера, а тя след месец-два ще си замине и заклевам се, по-добре бих го понесла, ако спи с нея, да ми признае. Глупачка ли съм, не знам, но реших да не го притискам, въпреки че ми е тъжно и объркано. Хем му вярвам, хем нещо ме гризе... бъркам ли, като го оставя да прави каквото реши

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 10e29c801c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Бъркаш, да. Ти не уважаваш себе си достатъчно. Постави му въпроса ясно и точно. Кажи му, че щом не я е забравил и щом не е готов за това, което ти можеш да му дадеш, значи за вас няма бъдеще. Бившите са си бивши, да, спомените може би още ги има, но това не означава че при всеки удобен случай трябва да търчи по нея. Това за мен си е унижение спрямо теб. Но ти си знаеш...

Doriana

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3415b79149
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора - не искам да чуя нещо определено, но аз не знам какво той чувства и мисли, казва, че са приятели, и да, аз също имам бивши, с които сме в приятелски отношения и пием кафе от времем на време, това е проблема... не казвам, че ще го направи, не съм и ревнива по принцип, всеки има нужда от лично пространство, но все пак ме гризе, и сигурно почти вдяка жена на мое място би го направила. Тук е момента да спомена, че аз не съм зависима от този мъж, да, обичам го, но той също ми дава много от себе си, не го обвинявам и не казвам, че ми е изневерявал или сега ще го направи, та той прекарва всеки свободен момент с мен, но сърцето този път при мен надделя и съмненията ме обзеха. Аз съм жена, която държи на свободата си, а не някоя вманиачена в мъжа си кифла, затова ценя и свободата на мъжа до себе си да взема решения и самостоятелно. Знам, че мога да живея без него, ако се стигне до там, знам, че проявявам слабост, пишейки тук, но просто исках независимо мнение и благодаря на всички ви за това!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker