Как да го накарам да ми объръща повече внимание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го накарам да ми объръща повече внимание
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 10277 пъти
Здравей те!!! Моята история е такава: аз съм на 23г, той е на 39г, живеем заедно от 1г, заедно сме от 2г. разбира ме се добре, помага ми и тнт... , но проблема е в това, че не ми обръща достатъчно внимание. Казвам му го, обяснявам от какво не съм доволна и какво искам да се промени и от среща чувам само добре. Въпроса ми е как да го накарам да изпълни заръките ми, да се промени, да ми обръща малко повече внимание?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: ce46a1547c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Въпроса ми е как да го накарам да изпълни заръките ми, да се промени, да ми обръща малко повече внимание? “Що за разбирания за връзка имаш? Не си си взела пудел, а мъж все пак - голям, зрял мъж. Мислиш ли, че 39 г. е живял, за да го промениш точно ти? Колкото до вниманието - то се заслужава, не се измолва. Съветвам те вместо да си губиш времето със скандали и излишни нерви да започнеш да си търсиш занимания, хобита извън връзката ти, да четеш книги, да се образоваш, да ходиш на разни курсове - млада си, развивай се. Само така имаш шанс да станеш интересна (отново) за него и да имаш успешна връзка не само с този мъж, но и по принцип. Ако искаш Пудел, вземи си - ще те слуша, ще ти обръща внимание по цял ден и ще ти носи сутрешния вестник, но мъж не се тренира. Лаура

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a6526a23d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво внимание може да обръща на момиче което е с 16 години по-малко. Препоръчвам ти да си намериш някой на твоята възраст, защото държанието му ще се влушава, а после ти ще съжаляваш, че си пропиляла най-хубавите си години с погрешния човек, но тогава ще е твърде късно. Така, че не си губи времето, а си намери някой, който наистина ще те цени и ще ти обръща достатъчно внимание, а не като този, който си е пропиляй годините навремето и сега иска да пропилее и твоите. Не му позволявай. Късмет!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a6aae20b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Като спреш да мрънкаш, дуднеш за повече внимание и да правиш фасони. Лесно и просто - намери си някакво хоби или занимание.

Оффф

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7bedb5f161
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също мисля, че е по-добре да си намериш по-млад приятел. Аз съм само на 14, но родителите на моята най-добра приятелка бяха в същото положение, преди баща й да почине. Тя е на 13 сега, а баща й (лека му пръст) беше на 60. Та той спокойно можеше да бъде баща на майка й, да не говорим че беше с 2 години по-възрастен от бабата на приятелката ми. Не си пилей живота с толкова възрастен мъж. А ако искаш да останеш с него, покажи и ти малко разбиране. Постави се на неговото място. Излезте някъде на романтична вечеря, направете едно приятно занимание в леглото. Нещата може да се оправят, не е късно. Ти решаваш как да продължиш живота си.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d931301473
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ей много сте ми интересни. Какво означава да си намери някой на нейната възраст? Тя е ИЗБРАЛА този човек и щом има нужда от вниманието му, значи може би го обича. Хората имаме нужда от нещата и хората, които ни правят щастливи и които обичаме. И защо да има криви разбирания за връзка??? Мъжете понякога те пренебрегват, не защото не те обичат, а защото не си дават сметка, че жените сме по-нежни, по-крехки и понякога имаме нужда от повече внимание. Имаме нужда от комплименти, от ласки. Обръщаме внимание на детайлите - неща, които мъжете не забелязват, а и не биха искали да забележат. Това, че е "зрял мъж" не означава, че тя няма право да си го поиска. Каква роля има възрастта? Това е ВРЪЗКА - отношения между двама, в които трябва да се правят компромиси. Хората имаме НУЖДИ и търсим връзки за да запълним тези нужди. Къде е проблема?

Говори с него. Един искрен разговор ще помогне, ако няма друга причина, като друга жена или нещо по-глобално. Не се притеснявай да си го поискаш. Не чакай той да започне да ти обръща внимание, изисквай го! Говори си с приятели, спира - ЦЕЛУНИ ГО. Не го оставяй да отклонява вниманието си от теб прекалено дълго. Погледни някой мъж докато вървите, но без да забележи; нека види само погледа на мъжа в отговор. Мъжкото му его, гордостта и ревността ще го подпалят. Когато реагира по-бурно, му кажи нещо от рода: "Какво те притеснява? Никога не бих му обърнала внимание. Обичам само теб." и го целуни. Та, мисълта ми е: Не чакай, изискай си го!

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0851e2f5b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Какъв вид внимание търсиш сексуално или да изпълни заръките ти. Предполагам не сексуално след като си казала "разбира ме се добре". За изпълняване на заръки можеш но доста трудно, да го научиш както казаха по горе той не е кученце. Мъж който до 38 години е живял сам има изградени дългогодишни навици който трудно се изкореняват. Все пак дай пример, за това което искаш, може да мога да ти помогна.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c07757d78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Насила хубост не става. Явно не го интересуваш достатъчно, а и другите напред са прави -разликата във възрастта има значение. Той е улегнал и няма накъде да го променяш, а ти си в най-хубавите си години в които искаш други неща. Най-доброто което можеш да направиш е да се разделиш с него, но знам че не е никак лесно когато си влюбен. Затова го игнорирай - не му обръщай и ти внимание, може би го задушаваш затова така прави. Колкото повече не му обръщаш внимание, толкова той ще тича към теб - поне при мен винаги се получава така. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e8124731b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Благодаря за коментарите, но май не сте ме разбрали... аз не мрънкам, не досаждам, не го дразня с нищо всичко е нормално, но що се отнася до внимание не е така. В смисъл не ми звани когато сме разделени (всеки на работата си примерно), ако се срещнем случайно в нета през почивката никога не ми пише макар да знае че съм там, не се сеща да ме целуне или прегърне и тем подобни.... искрата я има, не сме си омръзнали и знам, че той си е такъв, че е по-голям и тнт, НО.... исакме да сме заедно, обичаме се, а аз имам някой нужди който вече споменах-ИСКАМ МАЛКО ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ ОТ НЕГОВА СТРАНА. и се питам как да го накарам да направи нещата който искам за да съм задоволена изцяло от него. все пак сме говорили по темата както споменах в описанието и пак ще повторя- казва ми добре ще го направя и след 5месеца примерно пак се повдига въпроса и пак се казва ок и.... все едно и също. надявам се ме разбрахте правилно сега!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0851e2f5b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Това което искаш е едно от най трудните неща за постигане. Мъжете, по принцип, като нямат нещо важно за казване, не звънят на жена си. Не изпитва нужда да те целуне и прегърне ненадейно, защото знае, че ти знаеш, че те обича и не вижда смисъл да продължава да го доказва, за мъжете това е доказателството за обич.
За да постигнеш това ти трябва време и постоянство от твоя страна. Точно такъв мъж може за около шест месеца или година да го научиш да прави това с желание. Почни често да задаваш въпрос "обичаш ли ме? " веднъж дневно вечер е достатъчно. Първоначално ще се чувства объркан и ще отговаря с простото "да" /важно е при всеки негов положителен отговор да го прегръщаш и целуваш да изглеждаш щастлива като дете получило подарък/ после ще започне да задава въпрос "защо питаш" на него може да отговаряш с нещо такова "защото ми харесва да го чувам". Така с времето само след няколко месеца той толкова ще свикне с думите обичам те и прегръдките, че ще си ги търси сам и той ще е инициаторът /гарантирам/. В последствие можеш да включиш и държане на ръце пред телевизора вечер, физическият контакт се приучава. При отказ цупи се като три годишно дете, глези се. Той е на ясно, че е взел млада, малка жена и търси точно младостта у теб, а младостта е игра в очите на всеки.
За телефона, по същия начин, можеш да започнеш да му пращаш смс да го подсещаш, /скъпи тъгувам за гласчето ти/ или /мило липсваш ми!!! а аз на теб? / за около година ще свикне и всеки свободен за него момент ще ти звъни.
Трябва постоянство и не си мисли, че са детинщини, жена съм на 45 години, приучила трима мъже.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e8124731b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много ти благодаря N 9, беше ми много полезна (hug)

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d75db9a38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Това е написано от тийнейджър, дори виждам коя го е написала, дето все внимание и липсва.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e8124731b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11 нещо май се бъркаш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a6aae20b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Ами какво да ти кажа...само с подхода "морков-тояга" . Т.е трябва да е винаги нащрек и да е леко притеснен, че може да те загуби - затова превъзпитанието не е много по-различно от това с маймуната и банана. Трябва да поощряваш, съответно и да знаеш кога да се навъсиш.

Имам сериозна връзка...и дойде един момент в който си казах , че се познаваме толкова добре, вече е край на курвенските номера, този човек можеше да разчита, че съм винаги до него и със сигурност няма да се намеря някой да го обича повече, да си имаме доверие, дадох му цялата свобода на света...е няма що, магарето се промени, почна да ми се катери на главата, почна да не ми обръща внимание и сега трябва да се държа като кучка, понеже това е единствения начин. Жалко, можеше да има такъв сладур до себеси, ама не, иска си вълнения момчето и сега много бързо се сети за звънни и да се интересува от мен, ама няма да я бъде тая...

Значи вземи се в ръца - намери си хоби, вместо по цял ден да висиш онлайн, излизай повече, занимавай се с нещо, почни да излизаш на нови места , нови запознанства, грабни една палатка и отиди нейде без него. Просто почни да обръщаш повече внимание за себеси. Поощрявай бурно всеки един жест и му показвай колко много оценяваш, а ако пак се почне старата история - не му се обаждай ти, остави го без вечеря и си излез някъде. Иначе мъжа не иска да слуша за твоите приятелки, за рождения ден на лелината котка и тн. Те искат да си говорят за тема, където няма как да стане спречкване...т.е почнете ли да си говорите за секс - няма да му затвориш устата повече, просто не бива да се цупиш, ако ти сподели нещо, което е правил с бившата си (например)

Почни с смс, ама не от тези милите, ами леееко по-смели "хм, днес ми е доста разгонено, искаш ли довечера да се отдадем на мърсуване ?" и тн.
И естествено мъжът трябва да е винаги нащрек. Покажи му ясно и точно, че мъжете са привлечени от теб и има сериозна конкуренция. Не му звънни до откат - даже гледай да издържиш най-много време без той да те потърси , ще видиш, че изведнъж ще се присети и ще почне да се пита защо не го "ръчкаш повече".

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e8124731b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ще опитам и така благодаря много

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: fff9ba1d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не, че нещо ама никой от вас не можа да помогне и не можа да разбере къде точно се корени проблема, може би защото не вникнахте в написаното, защото не се познаваме и.. тнт...

Ние живеем заедно, проблема е там, че той по цял ден е на компа и няма време за мен от тъпите си игри. Какво трябва да правя аз ли? Да искам да ме целува и прегръща? Да се моля за нежност. Не съм казвала че имаме проблем с разговорите и секса. Казах че има проблем с вниманието. Ние живеем заедно, ходим на работа нали се сещате че не сме по 24 часа залепени заедно като дупе и гащи.
Проблема идва от манията му по игрите. И да явно аз съм тъпата че все още възлагам надежди за промяна след като вече 3г е едно и също. Благодаря на тези които уж помогнаха и на тези които си мислят че помагат, но мля първо прочетете проблема а после се правете на компетентни.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 99b4801760
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Привет на авторката!
Намирам се в сходна на твоята ситуация. Мога да ти кажа, че твоят приятел няма да се промени. На тази възраст той вече си е изградил навици и определен тип поведение. Разбирам нуждата ти от внимание, но не очаквай, че един хубав ден той ще се събуди различен, след като толкова време си е живял по един стереотип. Връзката в един момент просто зацикля, оставена на самотек, потънала в рутината и еднообразието. И най-логичното нещо, което ти остава да направиш е да продължиш напред сама, щом като не се чувстваш доволна и не получаваш нужното. Няма смисъл да се измъчваш и дразниш на неговото поведение, просто взаимоотношенията ви са се изчерпали.
Желая ти успех!

 
  ...
преди: 9 години, 3 дни
hash: a1cdcd0d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Здравей! И аз първо не разбрах, че от компа е проблема, но като прочетох всички коментари ми стана ясно. Би ли споделила как са се развили събитияата. Аз имам съвет, но май доста закъснявам с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker