Не мога да си върна вътрешното спокойствие, което имах - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да си върна вътрешното спокойствие, което имах
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 4570 пъти
Здравейте всички! Тук съм, защото искам да споделя и да разкажа моята не дотолкова кратка история такава каквато е с малко съкращения.

Преди малко по-малко от 4 години се запознах с едно момиче в моя град. След 2 дни си разкрихме чувствата един към друг, но проблема беше, че тя живееше на повече от 100 км. от мен и не вярваше, че нещо ще се получи между нас понеже разстоянието е голямо и не бих могъл да ходя често, за да се виждаме, още повече че аз по него време следвах в университет, които се намираше в град на още 70 км.. Аз я уверих, че разстоянието за мен няма никакво значение стига да знам, че тя ме иска и желае. И какво мислите последва? В продyлжение на година и половина аз пътувах всяка седмица (нямах нито лична кола, нито работех, за да имам необходимите средства) и въпреки това аз го правех с голямо желание. Много пъти ми се е налагало дори да изминавам това разстояние в двете посоки по два пъти на ден.

Когато приключих следването си се преместих в квартира във Варна, за да работя и по това време тя дойде да живее с мен заедно. Всичко беше невероятно и си прекарвахме супер. Но проблемите в работа, които се появиха ме принудиха да напусна и съответно да приема предложението, което ми направи майка ми, а то беше да отидем заедно с приятелката ми в Гърция, където ще можем да работим и да сме заедно.

Но уви не се получи точно така както си го представяхме. Заминахме за Гърция. В началото всичко беше наред, но в един момент нещата взеха да се обтягат понеже живеехме в къщата на един грък, с който майка ми имаше връзка. Започнаха да ми дават зор приятелката ми да да почнела работа понеже е момиче, а за момиче се намира винаги да гледа възрастни хора. Ние с приятелката ми не искахме да започва, защото след няколко седмици трябваше да се връща за България, за да си вземе изпитите понеже все още учеше, но мина в самостоятелна форма на обучение, за можем да бъдем заедно. Тя искаше да се върна с нея, защото това няма да е добре за нашата връзка понеже имаше голям скандал между нея и майка ми. Дадох й обещание, че ако остана ще направя всичко възможно до 1 месец да намеря работа и да може да дойде при мен.

Един месец мина и аз наистина си намерих работа в един хотел, но беше просто сезонно и живеех в самия хотел, където работех и това беше една от причините да се разберем приятелката ми да отиде при майка си в Италия да работи там 6 месеца, а аз през това време да си уредя нещата в Гърция с постоянна работа и квартира.

И така след 4 месеца работа в хотела сезона свърши и аз пак бях без работа. Купих си кола със събраните пари, за да мога да се върна за 1 седмица до България и от там да отида до Италия, за да мога да видя любимата си, която ми липсваше страшно много, понеже не се бяхме виждали от 6 месеца, само СМС-и и Скайп. Това беше най-кошмарното ми двудневно пътуване, без пари и без да знам пътя до там. В крайна сметка успях да пристигна там където се разбрахме и чувството, че ще я видя отново си заслужаваше кошмара, който преминах докато отида до там. Изкарах 1 седмица с нея, която беше невероятна, но се наложи пак да се връщам в Гърция, за да си потърся работа. Тя ми даде пари за да се върна, понеже аз останах без никакви докато отида. Разбрахме се като се върне в България да си изкара изпитите и съответно да доиде при мен и аз и обещах. Но в живота нещата се случват по съвсем друг начин. Търсех работа и така и не ме наемаха никъде. Отвори ми се възможност да се прибера отново до България по работа, което съвпадаше с завръщането и на приятелката ми.

Отново се видяхме, но тоя път беше само за 2 дни, през които тя искаше да се върна в България за да си живеем заедно дори без никакви пари. Но аз отново я пренебрегнах и реших да не се отказвам, понеже всичко ще е било напразно. Отново заминах за Гърция, но този път не й казах кога ще сме заедно отново и това беше голямата ми грешка, която разбирам че съм направил едва сега. Дните минаваха бързо, а аз все още не можех да започна работа, докато в един ден след още 3 месеца не ми се усмихна щастието и не започнах в един завод. Две седмици след като започнах работа приятелката ми дойде при мен за един месец с определена цел, която разбрах едва когато тя си тръгна. Този един месец тук при мен аз се чувствах супер, че отново сме заедно, но проблема ми е че не го показвах така както тя е искала.

И така аз ходех на работа, а тя оставаше в квартирата сама (разполагаше само с моя лаптоп и интернет, който си бях купил с парите от хотела). В началото не подозирах нищо, но в последствие ми направи впечатление, че не желая да знам и да гледам какво си пише и с кой си пише по Скаип. Не можех и да проверя понеже тя беше постоянно там. Тя видя, че започвам да се интересувам повече от обикновенно и реши да си смени паролата, за да не разбера. Но това не ме спря понеже се занимавам с компютри от доста дълго време, а и това следвах в университета. Без тя да подозира разбрах отново каква е паролата й, но чак когато тя си замина отново за България имах възможност да разбера всичко. Това което разбрах там няма да го забравя никога и това е на трудния период в моя живот понеже ви споделям това една седмица след като тя си е заминала и съм разбрал всичко.

Оказа се, че когато се е върнала от Италия, а това стана декември миналата година, тя е започнала да се среща с други момчета, не знам каква е точната им бройка, но с тях се е опитала да разбере дали все още си струва да е с мен и дали може да е по-щастлива без мен.

Проблема е че ако не бях разбрал всичко това ние сме били обречени да се разделим. След всичко което разбрах се свързах с нея и й казах за това което знам и колко много съжалявам за всичко което се е случило и че болката ми е невъобразимо голяма, и че съм готов да простя всичко, което направила само и само да ми даде отново шанс да поправя нещата.

Вече една седмица откакто тя си е заминала аз изпитвам наистина голяма болка и мъка. Продължаваме да се чуваме и виждаме всеки ден през скайп и да ме уверява, че това, което е станало е било защото не е била сигурна, че още държа на нея и че я обичам, но вече е била сигурна, че все още е така и ме уверява, че това което се е случило си остава в миналото и повече няма да ме нарани така. Въпреки това аз не мога да си върна вътрешното спокойствие, което имах и всеки ден очите ми са насълзени при мисълта, че мога да я загубя. След 2-3 месеца можем да заживеем най-накрая заедно за винаги, но тези месеци ми се струват като години.

Моля ви, ако някой знае как и дали е възможно да направя така, че да ми олекне нека сподели и да даде съвет. Благодаря ви много!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 3928e6d5da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доста препятствия сте имали дано сега любовта ви се окаже отново силна и всичко да е наред. Желая ви успех!!!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: c43093000c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ама вашата любов е огромна, много е неприятно че се е срещала с други момчета, но бъди силен и се опитай да не ги мислиш. прживяли сте толкова много заедно или разделено, но щом се очертава да си заживеете заедно, не си струва да се разделяте, защото се обичате. успех

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 07decb208b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Еми след като ви остават само 2-3 месеца, докато заживеете най-накрая заедно и всичко да бъде наред.. почакай още малко. Потърпи и й дай още един шанс, след като толкова много се обичате. Може би момичето наистина е осъзнало грешката си и иска да я поправи. Дай й възможност. Разбирам, че ти е трудно и тези 2-3 месеца ще са може би най-ужасните ти месеци без нея, но щом толкова се обичате, не се предавай! Бори се!
Успех ви желая и на двамата! :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e406b712c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно, нормално е да се чувстваш така неспокоен. Аз също имим връзка от разстояние и аз направих глупавата грешка както твоята приятелка да се срещам с др момчета. Приятеля ми разбра а аз съжелявах толкова много за това, което направих. Прости ми, но продължи да мисли за станалото просто защото не е вярвал, че ще го направя, а и колкото и да е вече ми нямаше доверието, което ми имаше преди. С времето му показах, че наистина съжелявам и, че това беше грешка. Така малко по-малко си го връщах.Просто има един момент в тези връзки, в който се чувстваш несигурен.
Успокой се, всичко ще се оправи. Нито сте първите, нито последните, на който се случва това.
:)))

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: d0d92b2a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Абе момче къде си тръгнал да покоряваш света и аз щях да реагирам като нея, я си стой на дупето при жена си и стига си хойкал.

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: c43093000c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 5 е прав/а.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 321ec59c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Връщай се иначе я губиш.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 555bbd0792
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тя ще ти изнверява винаги. Май голям процент жени го правят де

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 0762f9113a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От Автора! Благодаря за коментарите на всички, а на тези, които твърдят, че тя ще продължи да го прави ще кажа следното - адски сте прави :(. Въпреки, че сме на 1400 км. един от друг и без помощта на друг, аз отново я хванах в още 2 изневери и вече наистина взе да ми писва да ме правят на глупак и да ме лъжат. Вече знам какво да правя но трябва да изчакам още 2 седмици за това и след това може да споделя и тук как са се развили нещата. Благодаря ви още веднъж!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker