Само за справка - Жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само за справка - Жени
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2774 пъти
Запознах се с едно момиче. Решихме да излезнем и то доста бързо стана (за 2 дена). Като излезнахме си говорихме, лафихме си, всичко по реда си нормално. Личеше си, че може да стане нещо за напред. На следващия ден тя мен потърси. И стигнал съм до извода между другото, че когато жената те хареса, иска не иска ЩЕ ТЕ потърси. Но да не се отплесвам, потърси ме и пак си лафихме малко. Питах я кога ще се видим пак тя каза, че иска много, но не знаела кога, защото е на работа в следващите дни. Казах добре и съответно изчаках си скромно 3 дни да отмине малко и тамън беше петък. Звъннах да се чуем най-после. Всичко пак точно, пак я питах да излезнем и пак не знаела.. ДОбреее... изкачах още няколко дни и пак звъннах и пак заета. На четвъртия път така аз направо си я питах "ние с теб ще излезнем ли тази година изобщо? " и тя каза "ми не знам може и да излезнем". Като го чух това просто си казахме чао и повече не съм я търсил нито тя мен.
Кръстих темата за справка, защото седнах и се замислих и излиза че 6 от 7 мой опити се протичат по абсолютно същия начин. Излизаш, звъниш, заети. И така докато не се откажеш. Осъзнавам че да ми се случи 1 път е нормално, 2 пъти също, ама тва е постоянно. Също й ако се обърна към женската част и ги питам защо го правят това, те няма да ми отговорят, защото дори и те самите не знаят. Виждал съм тук таме коментари да си признават, че правят така и не казват причина.
Моля ви се само без коментари от сорта на "Не знам на какви попадаш, но аз не съм такава", "ти май само по лигли се заглеждаш". Ми аз не ги познавам тези момичета нали от срещата искам да разбера какви са. И да, ТАКИВА СТЕ. Правите го несъзнателно с някой даже в момента сигурен съм!!! Та може би въпроса ми е какво подяволите да правим ние мъжете, за да излезнем с вас жените, като се държите така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3fcca471e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Случвало ми се е да го направя това с момчета, които много харесвам, но наистина нямам възможност да изляза. Много често нямам време. Понякога нямам и пари и нямам възможността да си позволявам да излизам често. Ще ми стане много тъпо, ако момчето реагира като теб, но какво мога да направя.
Ж 22

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 73477a3fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би не те харесва толкова, че да има любовна или сексуална връзка с теб и затова те отбягва. Приятен си и за разговори, но за нещо повече едва ли. Аз правя така, когато гледам че мъжа има някакви очаквания пък на мен като не ми се ще нищо с него, пък нали не съм и лошо момиче да го отрежа директно и започвам с тия увъртания с цел сам да спре да ме търси и да не ми тежи на съвестта. Не че съм надменна и с голямо самочувствие ама когато някой не ти е на сърце не се получават нещата и да му губиш времето с безсмислени срещи не става.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d5a6963409
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не мисля, че проблема е в жените! На теб ти трябва повече опит с тях. Ако и пред нея си казал искаш ли да си!!! лафиме!!!! нормално е нищо да не стане :) Забрави за тъпите правила от сорта, да изчакаш 2-3 дни за да и звъннеш. Повярвай повечето няма и да те помнят, ти помниш ли закуската си от преди 2-3 дни?

Недей да мислиш "Защо жените ме отхвърлят? ", за да го направят има поне 1000 причини, които могат да им дойдат на ум.

Не знам какъв точно съвет да ти дам, тъй като не знам къде грешиш, ще ти напиша грешките които правят повечето от нас мъжете при свалка (според мен)!

Важно нещо е да изглеждаш добре и да миришеш хубаво!

Като си!! лафите!! , говори само истината, не си преписвай неща които не може да направиш!

Недей да се оглеждаш, ако мине някоя мацка покрай вас!

Гледай момичето в очите, но не втренчено!

Усмихвай се!

Слушай наистина какво казва!

Жените обичат да говорят, задавай въпросите си така, че да предполагат до дълъг отговор от който да научиш наистина неща за нея!

Примерно разбрал си, че някой неин колега я дразни. Когато и се обадиш (до 1 ден след срещата ви) питай я дали е оправила проблема с колегата. Покажи интерес към нея!

Не се превръщай в "досадника" - пича дето звъни всеки ден след като е казала, че е заета!

Ако ти откаже 2 пъти и кажи когато е свободна да ти звънне и продължавай напред!

Може да дадеш повече информация за какво си!! лафите!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6ffa6f2726
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А вие не го ли правите? Ще ти дам пример. Аз (момиче съм) и едно момче се харесвахме,до тук хубаво,но когато видя че нещата почват да стават сериозни , че искам да е нещо повече от флирт се отдръпна,спря да пише, да звъни, да дига телефона? Е кажи ми какво е това, все нямал време, много съм искала от него ? Иначе да жените, това го правят или за да се направят на интересни, или за да разкарат момчето :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 99646a5fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Еми не се засягай, но според мен просто не те е харесала достатъчно и й е било неудобно да ти го каже директно, затова така те е въртяла.... Аз също понякога се притеснявам да кажа на хората, че не ги харесвам и чакам те или сами да се сетят, или просто да се откажат от мен....

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b462377d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аман от такива. Прочети че има поне 10 теми идентични като твоята. Счупих си пръстите от писане, ама на теб не ти трябва четене а ти трябва оплакване. Искаш да кажеш колко били лоши тези 6-7 жени, как ти си правил всичко за тях, пък те мърлите е държали лошо.

Вината е само в теб. Такъв ти е характера, ако изобщо имаш такъв. Готов си на всяка срещната да и сваляш звезди, да се нагаждаш, да им досаждаш и какво ли още не. Повечето мъже са така, лепки, които ги интересува какво искат жените и как да се нагодят спрямо това. Жалко е защото и аз съм мъж и трябва да ти кажа че именно заради такива като теб, жените мразят мъжете и ги мислят а слабохарактерни лайна с извинение. Защо пък на мен не ми се случи? Как пък така от 6-7 поне 5 искат да са с мен?
Аман от недоклатени.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7390750d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Намери си друга.. значи тя за да прави така щом веднъж сте излизали тя не е харесала нещо в теб, има нещо което не и допада или я дразни, но не може да ти каже .. или другия вариант е може да е от тези жени, които обичат да си играят с мъжете значи тя те е залъгала по някакъв начин и ти е дала някакви надежди и сега се прави един вид на недостъпна, а ако спреш ти да я търсиш след известно време тя ще те потърси за да подбуди пак твоето желание и после или пак ще се дърпа или ще се получи между вас нещо или пък изобщо няма да ти звъни и ще чака ти да се откажеш от нея.. искрено се надявам да съм ти помогнала .. ако нищо не се получи горе главата има и други ;)

Ани ;*

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ab2402777e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   номер 6 аз съм сигурен че ти бая си отракан с приказките и много умееш да лъжеш да за излезнат 5 с теб.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b462377d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   8 не мисля че трябва да ти се отчитам или да ти обяснявам какъв съм аз. А пък и да го направя пак няма да ми повярваш. И никога не лъжа, защото лъжите са като бумеранг, винаги се връщат с двойна сила, а и като лъжеш, как ще те опознае човека до теб и как ще изградите полезна връзка :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: afb7c55974
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "защото седнах и се замислих и излиза че 6 от 7 мой опити се протичат по абсолютно същия начин. Излизаш, звъниш, заети. И така докато не се откажеш. Осъзнавам че да ми се случи 1 път е нормално, 2 пъти също, ама тва е постоянно."
---
Ми не си вървежен сред жените бе братО.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5f7f3086ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Веднъж ми се случи подобно нещо.. но тъй като не исках да му отказвам на момчето а имах причина да не мога да изляза с него и му я признах.. причината беше че имах един единствен чифт маратонки и точно този ден си ги бях изпрала.. разбира се може би по добре щеше да го излъжа че съм заета защото започна да ми се присмива и подиграва и ме отряза тотално.. никога не съм искала да се правя на кифла.. простирам се според чергата си и затова се научих да преценявам хората.. истинските хора те разбират!!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 21d4774cd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, авторе!
Щом те е потърсила отново, значи определено е имала интерес. Не си прави веднага изводи от типа на "каква е к*чка тази! ".
На мен също ми се е случвало много да си допаднем с някое момче, но да нямам възможност да изляза в момента и да отлагам. Пречки много-или имам много работа, или някакъв изпит, или трябва да помагам на родителите си с нещо, или нямам пари за излизания или пък още 100 други неща.
Така че мъже, не действайте прибързано-ако момичето ви харесва, но ви е отказала среща по една или друга причина...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b735fda85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Много е просто защо го правим. Просто не ви харесваме и не искаме нищо общо с вас, но същевременно не искаме и да ви засегнем. За това измисляме всевъзможни причини.. Ако искам и желая един мъж директно излизам с него, няма смисъл да правя свободни съчинения. Потърси вината в себе си. Keity

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a749ff4e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   За съжаление, не си единствен. Просто явно не иска да те отреже категорично и затова ти намеква, за да не те обиди. Според мен, това е глупаво. Винаги може да отрежеш някого ясно, точно, категорично, без да се стига до лични обиди или нападки.

Мъжете се отдръпват по друг начин. Много от нас търсят просто секс или нещо несериозно и заради това после зарязват партньорката си.

Според мен, постъпваш правилно като не се занимаваш повече с такива жени. Те едно, че вероятно не те харесват, другото е, че са несериозни и това им проличава в отношението им към теб.

Недей слуша разни глупаци, че не си бил мъж или нещо подобно. Почти всеки мой познат е попадал в подобна ситуация и е най-добре да бъдеш директен и ясен към жената, която харесваш. В противен случай, тя ще те мотае непрестанно.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a26558b0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Докато не разберете, че не сте център на света за някого, когото познавате от скоро така ще е.

Всичко се случва в този динамичен живот, всеки има проблеми и задължение, не може винаги да хвърчи при вас, когато си помислите за него.

Ако отсега не се съобразявате с другия за къде сте запътили тогава? Няма смисъл да се стига по-далеч, мм.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 66792801dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   №6, чукча писател! Чукча не читател!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 52bf00f6b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Само като те чета и ми е ясно, че от една страна ги разбирам мацките. Натвърдването на тя ще не ще ще ме търси, вие сте виновни, вие сте еди-какви-си няма начин да не ти заговори, че в 6 от 7 случая причината май не е в женичките... Жените правят това, по абсолютно същата причина, поради, която някои мъже обещават да звъннат и не го правят - просто не ги кефиш. Вместо да се ровиш за отговори във форумите, защо не пробваш да смениш подхода. П. С Радвай се, че не си поаднал на такива като мен.. аз "любезна" с такива номера "може да се вииидим, не знаааам" бях до към 12 клас, после се научих лесно и просто да режа някой, който не ми е допаднал и да спесня губенето на време с едно "ти сериозно ли смяташ, че бих излезнала пак с теб след последната ни среща, където седя, плю на улицата, плю по жените, че били комерсиални к*рви и не спря да се оплакваш от живота си??? (тру стори). Хубост насила не става

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a749ff4e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От 14. Номер 15, съгласен съм с казаното. Но според мен не е коректно, когато отначало даваш напразни надежди на някого, а после започваш да намекваш тънко, че нещата няма да станат. За мен, един човек ако е сериозен (било то мъж или жена), ако не харесва някого, ще го отреже категорично и без излишни обиди и драми. Аз ако не харесвам някоя жена, която ме е харесала, все ще намеря някак да и го кажа, за да не таи напразни надежди и да се мъчи. Така според мен правят сериозните хора. Все пак, аз да не съм някакъв 14 годишен хлапак, трябва да се държим като зрели хора.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8661acad80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Просто мъжете си мислим, че когато някоя ни даде телефон значи ни харесва. А ако и излезе един път с нас - тогава направо иска да се оженим. Не - при жените не е така. Една средно хубава жена има вниманието на поне 4-5-6 мъже. Т.е. тя може да си избере който си иска от тях и да се занимава сериозно само с него. Може и да има гадже и пак да си вдига акциите с по 1-2 бързи срещички на седмица (което не мисля, че е правилно, но се прави).

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c9ef913ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Браво на теб проблема ти е, че не си я изненадал на работата. Като се срещнеш с някоя питай я къде работи поинтересувай се и като няма време уж за среща иди с едно цвете на работата и пак ще се видите.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8f9a45f2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   О, не сме само жените такива, има и мъже, които постъпват така, че жената да се обърка и да не знае този отсреща какво иска. Аз лично се радвам, че съм се научила да бъда по- твърда и да не увъртам, и да не давам напразни надежди на даден мъж- режа директно. Може да е грубо, даже са ми казвали, че съм лоша, но пък наистина няма смисъл да държиш някого в напрежение и да не знае какво да очаква от теб. Няма смисъл просто... но много хора не го проумяват. Понякога наистина трябва да сме груби, за добро на отсрещния човек е, така ще продължи да търси подходяща половинка, а не да тъпче на едно място.

Doriana

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker