Какво мислите за любовта по интернет? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво мислите за любовта по интернет?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2516 пъти
Случвало ли ви се е да се влюбите, в някой, ей така, спонтанно, неочаквано? , или ви се струва почти невъзможно? Аз по-принцип, въобще не вярвам в тези неща, но... можете ли да повярвате? , случи ми се и ми е някак много странно, сякаш съм го познавала от много, много време, чувствам го в сърцето си, много близък, а дори не сме се срещнали още. И знаете ли кое е най-гадното, той си има приятелка, ама иска да е с мен, а пък аз по-принцип не искам да съм трета дупка на кавала, ама не знам, ще видим, той иска май да я зареже заради мен, аз пък не искам да го прави, той обаче, твърди че също е объркан, но много ме обича и иска да е с мен. Такива работи, ще ми е интересно да чуя дали и на вас ви се е случвало и каква е била вашата ситуация, това би ми помогнало, да чуя различни мнения по този въпрос.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2faec9a25c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И от колко време трае тази драма?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2c65c9f9de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На това което описваш се нарича недочес.
Самият факт че си влязла там, говори че си търсила някаква емоция, независимо дали ще го наречеш секс или флирт. Разбира се от толкова хора, вероятно ще се намери поне един, който или да е много обигран от много висене там, или пък наистина да има сходни виждания с теб относно някои неща.

Имал си приятелка, ама искал да бъде с теб. Сега ти прецени колко сте сходни колкото описваш. Ако ти му станеш приятелка, той вместо да работи или да е при теб, ще виси по тези сайтове, да търси поредната куха сродна душа.

Малко хора си го признават, но там търсят половинки хора, които са крайно отчаяни. Аз също съм влизал в такива сайтове срещал съм някакви жени, мислел съм че съм влюбен, спал съм с огромно количество жени от там, но накрая стигнах до горните изводи. Почти всичко там започва или свършва с лъжа.

дори добър мой приятел се ожени за жена, с която се запозна в такъв сайт. Изкараха има няма 3 години, той я хвана да търси поредната тръпка в този сайт.

Да не говорим че в повечето сайтове предимно денонощно висят едни и същи мамути. говорят едно и също и се изживяват като звездите на нета :) Само че човек като се замисли, може сам да си обясни човек дето виси там нон-стоп на какво дередже е.

Иначе ти си преценяваш какво да правиш, но описания мъж, сродната душа, дето е заебал някъде приятелката си да си чати с теб, не ми се вижда много удачен, ама кой знае, може да сте сродни души в това отношение.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: afe3c7e4c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Може да се случи, нарича се любов от пръв поглед. За да се влюбиш, няма точно определени правила. А това, че си има приятелка не е голяма гаранция, много хора намират щастието си във втора, трета, четвърта връзка. Затова има разводи и други бракове. Попитай го дали наистина иска е с теб и да остави приятелката си или иска да те има само за развлечение.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4274f20ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е невъзможно, но при мен се случи само веднъж. Бях доста мъничка де, нямах никакъв опит и на това го отдавам... Но да си призная честно, сега като се замисля, доста бях хлътнала по съответния човек... Както и да е. Въпросът е, че наистина се случват подобни неща. От вас зависи какво ще се получи.. :) Успех! :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3739396dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не се занимавай! Ще те излъже, че е скъсал с нея, според мен. Случвало ми се е да се влюбя и аз по интернет, случвало ми се е да чувствам, че съм го познавала от доста дълго време, случвало ми се е да си мисля, че сме родени един за друг, докато не ме заряза без никакво обяснение. А дори нямаше приятелка, поне така ми каза, не знам доколко да вярвам. Не написа на колко си. И годините са от значение. Ако е някакво 15-16 годишно мамино синче го зарежи.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6c4b1f4383
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Любов не, но чисто физически са ми харесвали, чак до такова опознаване като в твоя случай не е имало. Точно затова не общувам с мъже в нет-а, защото накрая винаги единия от двамата е разочарован. : )

В твоята ситуация освен да чакаш не знам какво би могла да направиш, ако това , което казва е истина той сам ще дойде при теб без да предприемаш някакви действия.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0954e33795
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Какво да какво да кажа, в момента съм лудо влюбена в момче, с което се запознахме по интернет. Той не е от България. Отне ми около година, за да разбера, че той е за мен. Имаше време, в което не поддържахме никакъв контакт (това беше около година, година и нещо), и си помислих, че съм го забравила, харесах си друго момче даже. Но въпросното момче не съм го виждала от известно време и вече мисля, че не изпитвам нищо към него... А за другото момче от интернет.. просто полудявам. Бих захвърлила всичко, заради него! Заради никое момче, което познавам лично не бих го направила.. Обичам го, не ОБОЖАВАМ го до полуда.. И дори да не поддържаме никакъв контакт все още, пак го обичам. -. - Ще ви се стори тъпо, но е така. Мисля, че съществува любов по интернет, да.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7d00b0f525
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката:6, не е на 15, 16 години, на 26г. е и въобще не е мамино синче, всичко в този живот си го е постигнал с много труд и разчита на себе си, не знам той е моят късмет, нещо като да удариш 6-ца, знам, ще си кажете че съм някаква дето само на компютъра виси. Няма такова нещо, запознахме се съвсем случайно, а любовта дойде бързо и никой от двама ни не го е мислел, че ще се случи, след един месец той ми призна за нея, каза ми''ако искаш ме зарежи'', но не искам така да те лъжа, гадно ми е. Не можах, вече го обичах, до лудост, той е невероятен, усещам го със сърцето си, добрината му, нежността му. Контактувала съм с много други, но не намирам нищо особено в тях, просто веднага ги усещам, но с него не е така, той е най-милото създание което някога съм срещала, не мога просто така само с думи да ви го опиша, какъв е, обичам го и това е, ако искате ме мислете за каквато искате.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: dbffb1ae35
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Случи ми се, видях се с момчето и се събрахме и сме от година заедно вече (и двамата сме на 17). Защо не излезете някъде и тогава решете дали ще се събирате? :-)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5cd9076886
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз преживявам подобна история. И аз като теб съм влюбена. Не вися в сайтове за запознанства. Но имам профил във фейсбук. Там си контактувам с приятели от други градове, харесвам страници. Една вечер видях, че ме е добавил. Хареса ми визуално, но не предполагах колко може да се задълбочат чувствата ми. Привързах се към него не заради външността му, а заради отношението и характера. Както някой преди мен каза, няма момче, което да съм виждала наживо и което да обожавам така. Заради това моят отговор на въпроса дали има любов по интернет, е да. Не мога са съм напълно сигурна какво изпитва той. но за себе си съм сигурна, че е любов. Не мога да ти кажа евентуално развитие на отношенията ви. Никой не може да предрече. Всяка история е различна. Мога само да ти пожелая всичко между вас да се развие по възможно най-добрия начин!

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5cc1501dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво да ти кажа, понякога ако се намесиш ще направиш услуга и на двамата. Много връзки съществуват по инерция, двойките не изпитват любов, а само привързаност и навик един към друг. Много хора страдат от предразсъдъци и така затварят вратата към вероятна истинска любов.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3027840b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   На мен ми се е случвало. Със приятеля ми сме заедно от 3г. вече. Запознахме се по нета още тогава се влюбих в него после се срещнахме и така....
Според мен опитай от опит глава не боли нали!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 93adfa787f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Има и такава любов. Преживявам най красивата любов която срещнах тук в нета.Мога да дам съвет на момичето само на мейл,..................тук всички да четат и да се правят на всезнайковци.


Модератор: Не публикуваме лична информация.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ee394b5869
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здравейте, благодаря на всички за коментарите! Ще се видим някъде октомври месец сигурно, ако не сме се отказали дотогава:))Но аз си знам, че и да не се видим никога няма да го забравя:((Относно коментар номер 1-искам да кажа, че това трае от 2 месеца и нещо, признавам бързо стана, почти мигновено или след първата седмица, първо той, после аз си казахме, че май имаме чувства, знам бързо е, но така се получи. До номер 2-да така е, съгласна съм че е рисковано. За приятелката му казах му да си помисли, и че не желая да я нарани заради мен, много пъти вече ми повтаря, че иска да е с мен, не знам и още не вярвам напълно в думите му, но няма и как да разбера без да се опознаем. Не смятам и веднага да си лягам с него, не търся просто някаква авантюра, а истинска и дълготрайна връзка, знам и разстоянието е проблем но и не искам всичко да си остане само в чата, т. е. искам реално да видя дали си е струвало. Ще ви пиша след време, какво е станало ако разбира се се видим:))Относно коментар 14, да щеше да е хубаво да си поговорим, и да ме посъветваш, но за съжаление няма как, все пак благодаря, че сподели, надявам се и с нас да е така, защото това което изпитваме сега е наистина много красиво, невероятно е, още веднъж, благодаря за коментарите:)), доскоро от мен.

Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker