Невъзможна любов или.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Невъзможна любов или..
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2368 пъти
Искам да повдигна сериозен въпрос, и моля помислете преди да пишете, не реагирайте емоционално, дайте път на разумът си. На всеки, който ще прочете това, да, на всеки му се е случвало да си хареса обвързано момиче, било то певица, актриса и т. н., сърцето в крайна сметка не пита! Колкото и да се опитваш да се правиш на разумен, любовта е емоционална, и ако се опитваш да влагаш логика, най-много да оглупееш..
Давам за пример, вие, да, ти който четеш си влюбен до уши, не можеш да спиш и през денят постоянно мислиш за човека, но да кажем си има приятелка, защо да е толкова ужасно да му го кажеш? ! При положение, че дори усетиш, че и той|тя не е безразлична към теб, защо? ! Вече ако получиш положителен отклик, можеш да заживееш щастливо с него, ако ли не, ще си опитал, както се казва, по-добре да се провалиш опитвайки, отколкото бездействайки.. Кофти е може би спрямо някого, но в крайна сметка, ако човекът, в който си влюбен би могъл да е по-щастлив с теб, защо не? !
Надявам се да прочета аргументирани заключение, защото това се е случвало на всеки, някой са дали воля на страхът си, други са извлекли поука, а трети спечелили, но нека да има смисъл в тази тема!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: a438768a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбира се, че трябва да опиташ щом обичаш някого. Ако въпросния човек, както казваш ти, не е безразличен към теб. Така поне ще знаеш дали имате шанс да сте заедно или не. В най-лошия случай, поне ще спреш да си задаваш въпроси.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c95dc4afd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Понякога нещата не са толкова прости. Ако и двамата са обвързани? Щастлив те прави ако и другия е щастлив. Когато знаеш, че е добре и го виждаш на общи събирания.
Преградите които сами си слагаме са неразрушими и само времето би ги пречупило.
Някои би казал "кво толкова изчукайте се и ще ви мине мерака" аз бих добавила и това, че няма граници за човешкото въображение. Понякога прекалено идеализираме даден образ. Любовта е сляпа но бракът и слага очила. Понякога бездействието е по добрия вариант.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 96d311fb0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей! Няма нищо лошо в това да се влюбиш! Само трябва да си изиграеш картите правилно. Според мен не трябва веднага да му съобщаваш, че си влюбена и да чакаш неговата воля дали ще я бъде. Трябва да му покажеш, че ти си по-ценна и ще се чувства по-добре с теб. Особено мъжете не обичат да им даваш зор бързо да решат. Ако им кажеш направо те ще се почувстват длъжни веднага да отговорят и когато са объркани отговорът е отрицателен.
ВСЕ ПАК НЯМА НИЩО НЕВЪЗМОЖНО!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5f07e544c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Боже господи, това е най-нелепия опит за психологично и емоционално размишление.
Другия път направо си излей душата, може да ти се получи.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 70dd9a1dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Възможна любов. Сърцето не пита, ако си обвързан, а харесваш друг, не е редно да изневериш, редно е да прекратиш връзката си и да започнеш нова. Като цяло аз съм от хората, които не искат да участват в изневяра. Ако започнеш връзка така, няма как да си сигурен, че няма и да свърши по същия начин. Но също така съм от хората, които не искат да лъжат или задържат някого без причина. Ако харесам обвързан човек, мога да му направя намек, да му дам сигнал, но не и да бъда 2-рата, ако не отвърне се връщам към живота си.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 85c98c38cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Напълно те разбирам, няма човек, който поне веднъж да не е попадал в подобна ситуация. Една част от "хлътналите" се давят в сълзи, сигурни до болка, че нямат шанс с въпросния човек, тъй като той е обвързан, и затова и не предприемат нищо. А има и такива, които не могат да се примирят с простите факти, защото онова, което гори у тях, надминава стотици пъти логиката и приемането на реалността такава, каквато е. Тези хора, от този втори тип, се борят и то докрай, докато не опитат всичко възможно, откриващо им път към тръпката, желанието, онова, което не им дава спокоен миг, а безсънна нощ-и тези хора винаги печелят-може да не са получили това, към което са се стремели, защото все пак за любовта се искат двама, но със сигурност никога повече няма да се дерзаят какво е можело да бъде, ако... Ти от кой тип искаш да бъдеш?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 87f5a03641
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма нищо лошо и нищо грешно в ситуацията, която описваш. Лошото, тъпото и грешното са в измекярските номера, когато има изневери, лъжи, малоумщини и прочее. Ако всичко е открито, точно и честно - супер. Ти я харесваш, тя те харесва, разделя се нормално с приятеля си и всичко е ток. Всеки има право да бъде щастлив. Но по правилният начин.

bile

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 427afead25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Постът ти ме заинтересува, още повече, че аз съм точно в такова положение - влюбена съм в музикант, изпълнител на рок дет метъл. Положението ми е критично, защото отгоре на всичко той не е от България. Видях го наскоро на Рок Феста в София, той и неговата група пяха около 2 часа. Още щом чух музиката изпитах някаква тръпка, без да съм го видяла до сега. Когато той излезе на сцената видях най- красивия мъж/ за мен/ на света! Какво да кажа, любовта не пита кой от къде е и какъв е, тя просто нахлува внезапно като ураган и те завладява целия. Бях отпред близо до сцената и танцувах. Той ме забеляза и ме погледна. Не знам как ще изглежда отстрани, но това беше незабравим поглед, сякаш ми каза: " Ти си моя! " Почувствах това без думи, бях като обладана. Концертът на групата свърши и те се прибраха. Аз си тръгнах, но все съжалявах защо не ги потърсих за афтограф. Поне щяхме да се запознаем. По- късно реших да потърся групата в интернет, във фейса. Намерих някои от членовете на групата с техните профили и ги поканих за приятели. Те приеха. Написах им писма с умерен тон, че ги харесвам. Моя човек няма профил, или поне не под истинското си име. Но приятелите му от групата несъмнено са разказали за мен. Правя всичко възможно да го заинтересувам. Струва си да опитам да се боря защото това, което изпитвам е невероятно. Знам, че е много трудно, дори невъзможно за бъдеш с артист, с човек от друга среда. Това са глезени от съдбата хора, харесвани от всички. Не се знае какво ще стане. Но аз съм такава - ще се боря до край, поне да знам, че съм опитала, че съм отстоявала любовта си. Всяка любов е велика и необикновена!
Това са моите аргументи. Може би не са достатъчно силни, може би се предавам на илюзии. Но няма нищо по- силно и красиво от любовта, споделена или не. Тя е единствена!
Приятелю, моля те, моли се за мен!
Тара

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a438768a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   По това което пишеш, изглежда все едно искаш някой друг да реши вместо теб, дали да признаеш, че си влюбен/а във въпросния човек и да ти напише заключение.
Това според мен не е правилно, защото хората и случаите, не си приличат. Добре е човек сам да може да реши как да постъпи в такава ситуация, защото познава ситуацията най-добре. Както пишеш по-горе, можеш да дадеш воля на страха си или да рискуваш, но никой друг няма да знае по-добре от теб как да постъпи, защото не е запознат със случая колкото теб.
Ако бях аз, бих рискувала, все пак без риск няма победа, но ти най-добре си знаеш какво да направиш.
Успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c79260c47f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Случвало се е, но не направих нищо, защото имаше гадже, който беше мой приятел, доста гадно, но не бих го направил никога.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker