Две приятелски двойки... с някакви чувства помежду - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Две приятелски двойки... с някакви чувства помежду
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2633 пъти
С 2 думи: Аз съм момиче, имам приятел, чийто най-добър приятел и гадже са наша приятелска двойка, с която излизаме от половин година. Истината е, че другото момиче и моят приятел имат чувства един към друг. Приятелят ми ме обича, но се чувства по-добре с нея, споделя само с нея, постоянно са заедно, интересуват се един от друг. Както не се познаваха изведнъж ние с другото момче останахме в игнор.

Моят приятел се чувства щастлив, защото сякаш има и двете. Но вече се чувствам сякаш има емоционална връзка с нея и само сексуална с мен. Вече се страхувам дали не си представя нея в леглото.. Откакто тя прояви интерес към него (тя ми каза, че е изневерила на приятеля си и счита за нормално изневерите, но прекратила контакт с бившия си любовник и сега е насочила поглед към моя), наистина той отвърна. Не иска да ме пусне, но и от 2 месеца не е казвал, че ме обича. А преди го правеше нон-стоп. Беше казал, че винаги ще го повтаря, защото е истина. Той е такъв човек, не може да не го казва.
Странно е, че спря.

Освен това е несериозен-предложи ми да живеем заедно, после се отметна, сега пак ми предложи преди една седмица, но днес пак се отметна. И само се отмята. В един момент иска едно, в друг друго... А аз го обичам повече от живота си. Свикнала съм с това му поведение, но не знам как даразбера дали виновника за него не е онова момиченце. Искам да бъда сигурна има ли чувства между тях, за да успея да си тръгна по-рано с високо вдигната глава и с достойнство преди чувствата ми да станат по-силни и по-силни... Допреди месец мисълта за раздяла ме докарваше до лудост.. Днес в нея виждам спасение от страховете си и от еженощните кошмари, които сънувам... Искам покой и отговори (отсега казвам - с директно питане няма да стане, познавам ги)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: beef688e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Просто го зарежи.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d887eddfb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Много кофти работа. Знам какво е положението да е критично и да ти се иска раздяла, но и в същото време да не можеш да се решиш на тази крачка. Но, честно казано, в такава ситуация не бих останала с него, ако наистина има чувства към друга.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4c5b75d9cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Странно, че продължаваш да пишеш. Защо не ме послуша и не прекрати тая агония, та поне накрая да си спестиш усещането, че си изхвърлена на боклука?
Да ти имам любовта, това е абсолютна излагация... спри да плюеш на себе си, защото после сама няма да си простиш.
Честно казано, предположих, че ако не го зарежеш ти - той ще го направи много скоро, и то по възможно най-унизителния начин. Според мен ти дава сигнали сама да се сетиш да се разкараш - точно както на работа намекват преди съкращение да напуснеш по свое желание.
Само ще ти напомня, че предишния път беше озаглавила темата си с нещо като "нахална девойка". Този път, месец по-късно нахалната девойка реално погледнато си ти, а онази е фаворитката. Усети се...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 83ecbd0736
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Била съм в същата ситуация, но бях много млада и наивна. Оказа се, че те са имали връзка зад гърба ми и след като го изхвърлих на боклука, тя се омъжи за него. Забрави, остави ? го и гледай само напред.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4c5b75d9cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А това : "за да успея да си тръгна по-рано с високо вдигната глава и с достойнство" - малко си пропуснала момента, но да, направи го. И няма защо да е с високо вдигната глава и достойнство, нелепо е да позираш и важничиш. Нормално е тихо и безмълвно да си идеш, без абсолютно никакви обяснения и обвинения.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: de0fd3e766
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Такива несериозни теми ги чета несериозно, между редовете както се казва, от първи, минавам на трети, после на пети и после направо на последния.

За да не кажеш че съм лековат ще ти обясня защо :

Преди време имах много добър приятел, който ходеше с едно момиче, което беше много странна. Той живееше с още 2 момчета съквартиранти, тя кажи речи живееше с всички тях. С времето започнала да ревнува другите 2 момчета от някакви жени, в последствие се оказа че освен гаджето си, от време на време оправяла и съквартирантите по отделно разбира се. Въртяла ги в продължение на години и тримцата. след един запой единият решил да си признае, другият казал "Ебаси мамата и аз бях там", а гаджето не знаел къде се намира, защото до тогава я мислел за перфектната половинка.
Просто има хора, които си създават тръпка само от познати и приятели на гаджетата си, не е първият такъв случай.
Горе долу така виждам нещата, а какво ще правиш, само ти си знаеш :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker