Цупи се, а не знам защо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Цупи се, а не знам защо
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2505 пъти
Здравейте, хора! Мисля че здраво нагазих лука този път и може би се нуждая от малко съветче.
С приятелката ми живеем заедно, но в събота тя си стегна един сак с дрехи и някакви други неща, след което се изнесе. Не е взела всичко, значи има шанс да се върне, просто ще пробва сигурно и иска да ме стресне, но работата е там, че наистина ме стряска поведението й.

Доколкото разбрах от други хора е в своя колежка и е добре, но си е изключила телефона, а когато го включва, не ми вдига. Изобщо не мога да стигна до нея. Лошото е, че е в отпуска и чак на 10 ще почне работа, не мога да я извардя пред офиса, а не знам и къде живее тази нейна колежка - никой не ми казва.

Цупи ми се защото се сбих в дискотеката с някакъв чужденец, който я заглеждаше. Вика ми, че съм бил прекалено агресивен ама пък онзи вижда, че тя е с мен и пак ще я изяде с очи. Отгоре на това и тръгна към нея, сигурно щеше да я заговори. Айде сега, как пък няма да го оставя. Това не ми е за първи път. Не е като да не съм "почерпвал" и други, но все пак те си го заслужават. Тя какво иска? Да оставя някой да й се натиска все едно е някоя к***а ли?

И преди ми е казвала, че не й е приятно ама чак такъв парад не е ставало. В 2 часа се прибрахме с викове, целия блок ни чу и отгоре на това изобщо не ме е*ава, не ми дава шанс да я поканя да се върне. Ама не знам дали ще иска извинение. И заслужава ли го? Какво като съм се сбил с някакъв? Нали не съм ударил нея, нито съм я обидил по някакъв начин.

Аз ли съм в правото си или има някаква извънземна логика, която обяснява емоционалната й постъпка? Ако има, може ли да споделите какво знаете по темата, защото аз не проумявам защо го направи и защо се цупи. Изобщо няма смисъл, честно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9c373261d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам, ама аз щях да си умра от срам ако приятелят ми се биеше с всеки, който ме заглежда.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b1bbbc86f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти да не си от Перник? Обикновено там са такива традициите :)
Питаш дали си агресивен? Не, не мисля. Това да набиеш някой за такова нещо не е агресия, това е глупост, ревност и детинщина. А пък още по голяма глупост е да седнеш някъде в заведение и вместо да си гледаш кефа, да седнеш да дебнеш кой гледа приятелката ти.
Не е нещо което не съм виждал, отстрани е доста смешно.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b3a34316d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Жена съм само да отбележа. Разбирам те и теб и нея. Ти искаш да си защитиш мъжкото его и достойнство. Това е извънземната мъжка логика... Може би това й е харесвало в началото, но ако в действотелност си прекалено агресивен си й дошъл малко в повече. Може да има и друго, което не споделяш. Според мен и тя малко пресилва. Ще се върне като й свърши отпуската. И тогава ще говорите. А сега явно има нужда да остане малко сама.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b3a34316d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спри да я търсиш за да я стеснеш и нея. Нека и от твоя страна няма нищо.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: df4d02592e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До колкото знам, никоя жена не обича ревнив мъж. Напълно си го заслужил.

*Бай Иван

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7e080cabf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами с право се цупи. Не я уважаваш. Обида не е само да я нагрубиш с думи или удариш, поведението ти също е обидно. Държал си се незряло и разсъждаваш незряло, а вероятно си минал тинейджърските си години. Уморила се е просто да се разправя с недорасло дете, извини се и порасни. Вероятно се чувства използвана, като примамка на такива с които да си начешеш ръцете. Представям си каква е връзката ви, горкото момиче

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6e34c22d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Естествено, че има логика. Най-вероятно иска с теб да създаде семейство, да отгледате децата си заедно. Та кой нормален човек ще иска да създава семейство и да споделя живота си с побойник, я се замисли? !

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 730ac4abb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Предполагам се страхува, че някой ден, в ядя си, може да посегнеш и на нея, щом си такъв кибритлия. Аз това бих си помислила и бих си обрала крушите на мига също като нея. По-интелигентните и цивилизовани хора биха направили всичко, за да избегнат конфронтация, а не само да търсят повод да се сбият. Щом заглеждат приятелката ти, значи е привлекателно момиче и трябва да си горд, че именно ти си я спечелил, а не да си го изкарваш на "почитателите" и. Тя, ако е човек на място, ще парира всякакви набези, но няма как да спре другите да и се възхищават, нито пък ти имаш право да им го забраняваш. Като се появи някой по-нахален мухльо се разкарвате да не ви е пред очите (че простащината е заразна) и забравяте за случката. Иначе ще скапете връзката и отношенията си заради странични фактори, което е тъпо. Друг е въпросът, ако приятелката ти си търси приключения и ти тества прага на търпимост, но да приемем, че всичко от нейна страна е съвсем невинно. Дай и малко време, напиши и имейл или есемес, че искаш поне да и се извиниш очи в очи, когато се успокои и е готова да те изслуша. Помоли я наистина за последен шанс, защото си осъзнал, че реакцията ти е била пресилена, а преценката неправилна и искаш да се поправиш. Гледай обаче повече да не се държиш като животно. Ако все пак това ти е в кръвта, по-добре я остави да си търси някой по-уравновесен мъж, а ти си намери жена, която си пада по грубости и висок адреналин.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3d99a3a733
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ти не си добре, знаеш ли колко е унизително за човека до теб? ! Моя мъж е същия нещастник като тебе -вика, крещи и скача на бой за това, че някой му отнел предимство или че не дал мигач или че ме гледали в дискотеката. Умирам от срам с него, излага ме доста често и ако имаше къде да отида досега да съм събрала багажа. При положение, че човекът само я е гледал - не може да скачаш на всеки който я погледне. Дано не се върне при теб, ти си тотално изперкал тип.
Вземи иди на психолог и почвай да пиеш хапчета за нерви.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0f564efc54
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ми няма да ти е приятно, ама като те чета ми звучиш като груб селтак. И освен това не си и попаднал на подходящия човек, който да ти спука задника от бой, че да се мирнеш малко... не може да биеш някакви хора, което със сигурност не са искали проблеми, да се правиш на папуняк и най-вече да ДЕБНЕШ някой отпред пред работата му... разбирам я твойта приятелка и аз бих теглила майната на такъв човек. Познавам хора, които се занимават с борба и кикбокс от години и никога не биха се озовали в подобна ситуация, понеже могат да размятат някой, това си е чиста комплексарщина и простащина. Ако толкова много искаш да се биеш, отиди в някоя зала - там ще имаш и достойни противници.

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7d7fc9ac0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Бате, какво да ти кажа... Зарязалата те е, защото си набил някой чужденец. Ако беше набил българин, щеше да ти се кефи. Веднъж в Студентски град един негър започна, да закача на мой приятел приятелката. Момчето взе и го наби и представи си собствената му приятелка извика полиция и разказа, как той е набил "нещастното негърче"....

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 111b97d176
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Евала ти правя. Нищо лошо не си направил, просто твоето си е твое. Аз даже мечтая за такъв мъж. Поздрави

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker