Интернет ни събира интернет ни дели... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Интернет ни събира интернет ни дели...
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2522 пъти
Интернет ни събира интернет ни дели...

Както можете да предположите от горенаписаното запознах се с момче в интернет. Той е малко сприхав и лесно се нервира, но аз си го харесвам. Влюбих се и му го казах. Той не ме отблъсна, каза ми, че и той ме харесва, но ми каза да си помисля какво наистина какво чувствам. Напоследък спорим доста по-често и това не ми харесва. Имам съмнение, че той не е уверен в чувствата ми. Аз реално го харесвам и искам да се получи нещо между нас. Как да му докажа, че съм влюбена? Говорим почти постоянно по телефона и си казваме всичко. Имаите предвид, че не сме от един град и не мога да го разцелувам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: e76505547e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Недей да се доверяваш на тези чатове или каквото и да е там, излизай навън, прави нови запознанства, така е по-добре.
Аз познавах едно момиче от интернет и уж се харесвахме, допадахме си по характер, първоначално много мислех за нея и тя казваше същото.... (но аз не вярвах), говорихме си постоянно, цели нощи в чатове сме прекарвали, след всичко това, каза че ние не можем да бъдем повече от приятели, стана ми малко тъпо и се сългасих, а на края дори и на среща не излезе с мен, не се доверявай на хора интернета, всеки може да бъде какъвто си поиска.

П. С : момичето с което си писах беше от моя град

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b685faa986
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами тегава ситуация, такива връзки и се поддържат много трудно и трябва да си имате пълно доверие. Бтв той на колко еи ти на колко си, понеже ми е интересно.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6801135a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами аз съм момиче и съм в момента в същата ситуация, само че в случая аз съм сигурна в чувствата си, но му нямам много доверие на него. Много е хубаво това между нас и си пишем постоянно и наистина го усещам близък, но да ти кажа честно почти съм убедена, че на живо няма да е същото, защото тук в тези чатове може лесно да се омаеш, както се вика и след това като се видите може и да излезе съвсем друг човек. А пък и те гризе въпроса дали пък няма да се получи нещо, дали си струва и т. н.

Сега на нас ни предстои да се видим и той много иска, но в мен си го има това но... Но ще видя какво ще правя, ще ти пиша ако се видим как е минало. Не знам, но и аз съм така, объркана и... уф, защо ли се влюбих, но факт е че като теб не ми излиза от мислите и мисля за себе си, че дори и да се разочаровам, май няма да издържа и ще се срещнем. И ние не сме от един град, то и това също е трудност, но не е невъзможно, вижте се на живо, поговорете си, не задълбочавай отношенията си с него веднага, аз поне мисля да не бързам, дори и да ми се иска, по-добре е постепенно, отколкото после да съжаляваш. Успех ти желая и да пишеш какво е станало.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 102bd13aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към 1. Аз съм напълно нормално 17 годишно момиче. Излизам с приятели, чета книги, гледам телевизия. Не съм затворен в себе си комплексиран човек, който търси интернет връзка. Стана случайно и просто си получи... И друг път съм се запознавала в интернет и така намерих най-добрия си приятел, човека на когото вярвам безрезервно.

Към 2. Както вече казах аз съм на 17, а той на 22.

Към 3. Аз не си притеснявам от срещата и от това какво ще си кажем и направим. Не трябва да се притесняваш и ти. Съгласна съм с теб, че не трябва да бързаш след това дори и да си допаднете, не пресилвай нещата.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e76505547e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм №1 към №4 (Авторката)
Нещо не ме разбра, аз не съм казал, че не излизаш навън или че нямаш приятели и тн. , просто дадох съвет, и аз бях така, имах приятелки, излизах навън и тн. ама не знам по каква причиниа се доверих на момиче от интернет, която дори не е сигурно, че е същата на снимките, които ми прати, според мен тия запознанства, нямат никакъв успех! Но има и случай в които се получават ама са малко! По-добре прекрати тия неща сега... или излезте или спрете да пишете, защото ако мине доста време и нищо не се получи, ще съжаляваш за всеки час, който си загубила в такива чатове.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 775a2182f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И аз бях попаднала в подобна история. Накарай го да разбере, че е заменим и не ти е нужен на 100%!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker