Обичам я!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам я!!!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2004 пъти
Здравейте, за първи път пиша в тук но реших да си излея мъката. Малко е глупаво и смешно че точно мъж реве но това са фактите....
Бяхме заедно почти 2 години... Преди около месец тя почна работа за 1-ви път защото и се наложи кризата удари... Почнаха и караниците за необръщане на внимание от моя страна... Просто исках да си говори с мен да съм и опората... Но се получи така че малко прекалих и я задушавах с мойто искам, искам, искам... когато се осъзнах след 2 седмици вече беше късно... Бях я отдръпнал от себе си... Разделихме се за известно време така и бяха думите.... 1 седмица имах да преосмисля много неща и не че не знаех какво съм направил... но все пак доста имах да си помисля... Днес се видяхме... Говорихме точно което съм го описал стана.. Просто я задушавах.... Тя ми каза обичам те но това не значи че ще се съберем отново... Каза ми също че последните 2 седмици от връзката ни тя се е чувствала длъжна да ми се обажда.... Просто прекалих... ЗНАМ... Каза че ме обича, каза ми и че има един друг който я сваля в момента, но сега не искала никой до нея имала по-важни приоритети за които да мисли(кандидатстване, работа и т. н. ) И в момента съм в някаква дупка... разкъсвам се защото я обичам повече от всичко на света... Знам че и тя ме обича.... но в момента просто иска да е сама.... СТРАХ МЕ Е ДА НЕ Я ЗАГУБЯ... незнам какво да правя... просто не знам....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: ca8de681e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Класическа история, случвало ни се е на всички. Може наистина да иска да е сама известно време (и да не се събере с някой друг веднага), но има голям шанс да си намери нов. При теб няма да се върне, а ако се върне ти ще си резервата. Мен ако ме питаш започвай да я забравяш - няма да стане веднага, ще ти е тъжно, няма да гледаш романтични филми и да слушаш тъжни песни ( :D ) но до 3-4 седмици ще ти мине. Важното е да се виждаш с хора, най-вече приятели. Не е задължително веднага да търсиш нова мацка.
По принцип има как да си върнеш гаджето, ако сте скъсали по друга причина или по твоя вина. Причината, която тя ти е изтъкнала обаче е сериозна и почти нямаш шанс да оправиш нещата.
Струва ми се, че си млад - трупай опит и не повтаряй грешките си. Ако ги повториш (не е фатално, човек забравя), не ги потретвай. Успех с жените и ги избирай внимателно. Пак ти казвам - с тая сигурно няма да стане, но кой знае - може да греша.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 97d8b89079
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Щом я обичаш и дай свобода. Ти си навлезнал прекалено навътре в личното и пространство а това не се харесва на никой. Тя е сменила средата, вече има колеги и живота и се е променил и ако е имала нужда от утеха и опора е щяла да я потърси а не ти сам да я натрапваш. Дай и време и ако се съберете пак давай помощ и подкрепа само когато се иска. Късмет!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker