Призната изневяра /приключила/ след години -как се постъпва, как се преживява? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Призната изневяра /приключила/ след години -как се постъпва, как се преживява?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 4220 пъти
След щастлив и не толкова брак цели 17 години, научавам случайно, а после и чрез признание от съпруга си, че преди 8 или 7 години е получил няколко фелацио от лека жена /не я наричам проститутка/. Тя го правила и с други за малко пари. Обаче това се случило 5 или 6 пъти. Обаче не било само свирка - имало и голи гърди. Не се стигнало до проникване и същински секс. Не бил имал желание за това - възможно ли е? Според мен-абсурд. Защо тогава и е цулувал голите гърди - само за възбуда или? КАЖЕТЕ, МЪЖЕ, това влюбване ли е било или само силно сексуално привличане? Девойчето на 23, "млъдежът" на 40. Как да постъпя сега и как да повярвам, че няма да се повтори - никога?
Вярно ли е, че човек, настроен за изневяра винаги ще го направи при възможност?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 896f171196
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек, който е нещастен в брака си, няма щастлив живот в и извън спалнята с жена си ще изневерява винаги. Признал си е за този път, защото си го „хванала“. Не вярвам, че с повърхностните си разбирания за човешките взаимоотношения си променила нещо в спалнята и в брачния си живот извън нея.

Сама реши дали мъжът ти те желае още като жена, какво му предлагаш като жена и любовница. Ако не е много, не се чуди, че си е търсил, търси и ще си търси чуждичко. Мисля, че това решение дори ти е удобно, защото „леките жени“ дават това на мъжа ти, което ти не си в състояние да дадеш.

И между другото - 23-годшна жена, която прави свирка (и секс) с 40-годишен мъж не е лека жена по определение, а само в главата на съпругата на последния. Жената днес е над 30, сигурно си има свое семейство и мъж, който поне със сигурност ще мачка хубави гърди и ще получава редовно фалацио. Лошо няма...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 00a24d5805
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Aз бих се запитала госпожо явно на моите години някъде сте защо се е стигнало до там защото това е ключа към проблема. често мъжете прибягват до тези услуги от незадоволителен полов живот или избягване на проблемите в къщи и като отговор на въпроса ще приключи ли този проблем наречен изневяра бих казала че отговора май ще е отрицателен

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2cc003ff81
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Естествено той е признал, след като си разбрала.
Значи може само да гадаеш дали има още много непризнати случки, само защото не си научила нищо...
Но и тази стига, за да ви отрови живота занапред, за съжаление...
Ако ти е дискомфортно да си прецакана - защо не му отпуснеш края и да се позабавляваш с друг, все пак надали ще бъдеш укорена, а и мъжът ти харесва такива жени.
Направо ще те обикне повторно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ba2fb7fb0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз само за това не бих се развела. Ако другите неща в брака са наред.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8e5ce8eb27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Може да е истина, аз съм в същото положение. Имам жена и секс, но ми липсва френската любов. Ходих при лека жена да ми направи свирка, секс не ми трябва.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a5e127e012
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   - Призната изневяра /приключила/ след години -как се постъпва, как се преживява?
- Нормално и спокойно, освен ако разбралият не е идиот.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d0ead11bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вие сте се доста ядосали доколкото ви разбирам! Не се вживявайте толкова! Извинявам се но ще се позволя малко цинизъм -не му е изтъркан има и за тебе сигурно. Освен това казвате че брака Ви е щастлив и не толкова
Защо нетолкова? - доизкажете се и може би ще има повече дискусия -полезна.
Биба

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b4d13761f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Оффф... сериозно ли ги вярвате тези глупости, че изневярата едва ли не е в следствие на това, че съпругата не прави нещо в леглото? Половината тук, разчитате на това, че в някое женско списание пише, че ново еротично бельо и вечеря на свещи ще му разпали страстите :D Просто битовизма понякога си казва думата, дори и да твърдите, че сте най-перверзната жена на света, а мъжът е създаден ловец - отдала ли ми се е подобна възможност (неангажираща свирка без нищо в замяна ) би се изкушил, това не означава, че непременно куца нещо в спалнята. Разбирам, ако съпругата е почитател единствено на позата "замразено пиле", но тук според мен просто съпруга е бил глупак и е решил да си почеша егото и е направил голяма глупост. от авторката зависи дали ще може да преглътне това... че честно казано аз здраво щях да го насоля за това, че се е вързал на нещо, в чиято уста са били почти всички боклуци на града (така като чета )

Оффф

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c8f8285c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оффф евала за коментара.. намери се поне един човек който да си ги каже нещата такива каквито сте.. аз не мога да разбера какво трябва да правиш в едно семейство че мъжа ти да не ти изневери.. едва ли не на челна стойка да седиш всяка вечер.. хайде моля ви се.. не ми се вярва че всички сте едва ли не обиграни пронститутки и като ви кажат скачай скачате.. разберете няма мъж който да му се отдаде възможност за нещо леко и скрито и да не се възползва!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 651403139a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторката - в леглото сме правили всичко -буквално. Към тези, които коментират фелациото - правили сме го винаги, желаем се още със сигурност. не ни е липсвал секс. Нарекох 23годишната лека жена, защото обслужва определен контингент, не знам дали да я наричам проститутка - трябва ли да има сутеньор - на вечер обслужва по 7-8 човека. В момента няма семейство /както някой по-горе написа/ и си набавя средства със секс, свирки и пр. в малките часове на нощта. При нас определено проблемът е бил не в леглото, а в обстоятелства други - но не мислех, че дори те биха довели до такъв тип изневяра. Вероятно не съм задала правилно въпроса си, но с коментарите си ми помогнахте да го уточня. Леко мепритесни фактът, че секс с к... ва не включва петинг, но нищо. Това ми беше малко въпрос към мъжете. Не слагам подробности, защото Интернет е голяма бездна, не знам кой чете и кой ще се разпознае.

№ 5 - френската любов е удоволствие и за двама ни, никога не ни е липсвала като "меню"

№ 1 - има нещо вярно - май повече предложих като любовница, а като жена и партньор в живота -не

№9 - казвате абсолютната истина, нещата стоят точно така. Боли, но е така. Благодаря ви, вие улучихте истината. Някак си ми олекна. Говорихме много по това. С подробностите. Нещата са били по-несъществени, отколкото аз ги приемам всъщност, но то е нормално да се реагира така. Такъв извод може да направи само човек с опит с дълъг брак, за да разбере какво казвате. Мисля, че ви разбрах, благодаря.

№ 10 - ами така си е.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 651403139a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката : №5, благодаря за мъжкият коментар. Точно така го каза и той "секс не ми е трябвал" - не че не сме имали свирки, напротив, напротив. Колкото и невероятно за мен да звучи като жена, желанието и изпълнението му нямат нищо общо със секса. Просто "да пробва", "да изпусне парата", "да забрави" /имало е какво/ - но аз като жена /и такава, която не е била с друг през годините/ не можех и не можех да проумея - добре де, защо?? така ли точно пък трябва да се разпуска и да се бяга от каквото и да е? №10 и №9 са най-прави наистина. Мисля, че сега ми е малко по-добре.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5c9a7a3207
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мъжът е най-недоволното животно на света. На него угода няма-ако си мила и грижовна и гледаш да му е добре на него, забравяйки за своите желания си скучна и безлична и естествено другите мацки са на почит пък ти.... някво там мекотело. Той те кара да се чувства така, ако си непукист и въртиш женски номера пак индивида от мъжки род не е доволен и рано или късно пак се стига до изневяра. Така, че майната им на мъжете на тях просто не им пука когато нараняват жената с егоизма, с действията и поведението си. На мен ми писна от тях и съм решила да си стоя стара мома.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 651403139a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   № 13, права си, да. Но решението да си "стара мома" пак не става. Сигурно всички мъже са "еднакви", ама аз лично познавам такива, мои приятели, които са от 8-9 години с приятелки и съпруги и наистина все още не са били с други. Може би е до човека. Може би не съм определила човека до себе си правилно, въпреки многото години заедно. Мислех, че аз ще съм тази от двамата, която ще се изкуши. Номерът е да не се привързваш - прави секс, имай връзка, но не се привързвай. Но кой го може? Това си е изкуство. А заслужава ли си? Всеки да преценява колко може да даде и на каква цена, дали си заслужава или не. Толкова е трудно. Толкова е трудно... Благодаря на всички за коментарите! / Авторката/

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker