Спах със приятеля на приятелката си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120659)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Спах със приятеля на приятелката си!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 4633 пъти
Със моята приятелка П. бяхме заедно още от децката градина. Разбирахме се ужасно много. Не можеше да видите никъде едната без другата. Вечно киснехме ту унас ту утях. Много рядко се карахме за каквото и да. Мнението ни по въпросите бяха едни и същи. Споделяхме си всичко. До миналото лято.
Завършихме училище и аз заминах да работя за лятото по морето. а тя щеше да иучи за наближаващите изпити за влизането в колеж. А аз нямах намерение да продължавам да уча...
Както и да е. Разделих ме се.

В начолото ми беше адцки притеснено и незнах дали ще успея да се справя тъй като това бе първата ми работа.
Започнах да свиквам и всичко вървеше нормално. След седмица се се изненадах невероятно много от новия ни колега. който по незнам каква случайност... беше приятеля на П. ще го нарека Т.

Никога не съм го харесвала, но нямах и нищо против него. И на това така непознато място се падвах, че има поне едно познато лице. Не знам как стана, но се сприятелихме и разбрах, че Т. бе много по приятен от колкото си мислех.
Съвсем скоро започнахме да излизаме понякога със другите колеги понякога само двамата.

Започнах да чувствам, че изпитвам мн по силни чувства към него. Но все си повтарях, че не е така, че просто си въобразявам и не спирах да си повтарям, че той е приятел на най-добрата ми приятелка.
Но както винаги съдбата си имаше други карти за мен...

Една вечер стояхме само двамата в бунгалото му.
И той ми призна, че ме харесва, че не бил се чуствал така дори със П. абе обичайните свалки. И аз нали съм си една... взех че му се вързах на приказките, въпреки че съзнавах че ще нараня П. ако някога разбере за това.
Е досещате се какво последва след това...

Това бяха най уникалните два месеца, които изживявах с него. Постоянно се чувах със П. тя се радваше ,че не съм сама и че има кой да пази Т. от женските ръце. А дори и не подозираше, че постоянно бяхме заедно. Не можете да си преставите какви угризения терзаеха душата ми. Съзнавах да че правя ужасна грешка и предавам човек, който ми е като родна сестра, но въпреки това не можех да се откажа от това сладко нещо, което ме правеше толкова щастлива.

И така лятото идваше към своя край. С Т. се бяхме разбрали да се виждаме тайно след като се върнем... Но това не ми харесваше и реших да приключим още тук.
След като се прибрахме се правехме, че нищо не се е случвало, но понякога улавям погледът му. А понякога, когато се докоснем неволно се връщам към щастливите моменти, които сме изпитвали заедно.

П. е много доволна, че сме отново заедно аз също. Но сега не мога да я гледам както преди. Тя си е същата, но аз съм различна. Нима мога да бъда такава егоиска. Чуствам се гузно, но въпреки това го искам. Може да ме наречете лоша приятелка, предателка и какво ли не още, но чуствата и сърцето ми си искат своето и аз не знам какво да направя.

Понякога ми се иска да и кажа всичко, но не знам как да постъпя. Ами ако се повтори! Моля помогнете ми много съм объркана. Да и призная ли? Не искам да я изгубя, но не мога да се и понасям.
Защото съдбата много яко се подигра със чуствата ми.
Помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4d953134ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това май е измислена история. Ако не е така ... не знам. Изповядай се и остави момчето да си намери нормална приятелка.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 722e11e70a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен ти сама си си виновна, че си се оставила да ти завърти главата. Просто е трябвало да спазваш определена дистанция още в началото и да не се поддаваш на свалките му. Жал ми е за твоята въпросната П., не е попаднала нито на гадже, нито на приятелка.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fef27ca84f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кофти положение, ако е истина изобщо, защото и мен ме съмнява доста, но ако е, не и казвай нищо, защото хем ще я нараниш, хем ще я загубиш и можеби ЗАВИНАГИ!!!! Иначе те разбирам чувствата са си чувства, разумът може да ни излъже, но чувствата НИКОГА!!!

Преслава - От приятелки пази се

Aventura - ella y yo

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5fa80032db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Това кога се е случило? Направи ми впечатление, че си написала как лятото свършило и пак сте се събрали. А лятото изобщо не е свършило.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fa35665f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нищо не казвай на никой! Ако е писано тя ще разбере, но не я наранявай ти няма да ти го прости.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1a22f50460
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Кажи й, за да си намери нова приятелка и ново гадже!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 032e8d9b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Към коментар #5: до миналото лято. До миналото лято. ДО МИНАЛОТО ЛЯТО.
Научи се да четеш.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5fa80032db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре де, като е било миналото лято, чак сега ли започна да изпитваш огризения? Минала е цяла година...
От номер 5.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 032e8d9b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От номер 9 до номер 5: Възможно е момичето да има умствени изоставания. Ти ли ще й кажеш кога да си чувства угризенията?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d5b0b48e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз ще бъда критична - щом смяташ, че някакъв мъж, който утре ще се лепне на следващата, така, както се е лепнал на теб знаейки много добре коя си, та щом смяташ този.... не искам да го наричам с епитети, за по-важен и ценен от приятелката си.. какво мога да кажа аз! Това говори много за теб. Не казвай на момичето за да не я нараниш, защото много ще я заболи, но се махни от живота й, надали има нужда от такова двулично същество, като теб. Извинявай, ама много мразя такива слабохарактерни същества, които мислят само как да си го сложат, без да им пука с кой. Дрън дрън сърцето! Я го напиши това за сърцето след още една година да видим дали така ще мислиш за тоя тип! Или той ще е вече с някоя твоя приятелка... Как не мислите изобщо вие младите!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 47a8f7e265
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 12, дали ще му викаш "сърце", "любов" или "нагон" няма значение, искала е да го направи - направила го е. След като ? е било по-важно от приятелството с другата мадама, какъв е проблема? А това дали той утре ще се лепне на следващата или не, също е без значение, тя го е направила, защото ТОГАВА е искала, не заради утре и не за след 1 година.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker