Аз съм омъжена, но съм луда по друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз съм омъжена, но съм луда по друг
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 6609 пъти
Обичам го! Това е! И след това болезнено прозрение не направих нищо. Аз съм омъжена от 15 години, но за съжаление бракът ми не върви още от първата година.

Преди 2 год. и половина се запознах с мъж, чиято съпруга беше починала, и се почна една любов, от хубава по- хубава. Той непрекъснато ми казваше, че трябва да се оженим, че има нужда от мен, че не може така, но трябва аз да си взема решението. Мъжът ми е доста по- заможен и признавам несигурността, която ме очакваше с другия ме плашеше. Още повече, че той има 2 деца на 20 и 13 години, които още са наникъде. Достигнахме преди седем месеца кулминацията на чувствата и след този момент се почнаха номерата. Той толкова се промени, сякаш стана друг човек. Груб, започна да пие, и все мен обвинява за всичко. Сега и кризата му е виновна и аз още повече, защото съм уредена, а той не.

Но не мисля, че това е проблемът. Нещо се случи, но той няма доблестта да ми признае. И се крие, не се обажда, аз звъня, събираме се, обичаме се, казваме си го и после се караме и ме зарязва, и ме обвинява че не може да разговаря с мен и всичко пак се повтаря, до следващия път, и пак отново.

А аз съм луда по него, но мисля, че той охладня, някъде между всичко това но не зная каква е причината а и той се крие и го е страх да застане срещу мен и да ми каже.
Но така полудявам. А и не мисля, че ако се разведа нещата ще се наредят. Но само при мисълта, че вече е срещнал друга съм готова да умирам. Това е някакъв кошмар, и моля за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 7452649506
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Притрябвало ти е на баир лозе! Аз изпаднах в подобно положение, само дето другия е богаташ. У дома си имам всичко, не ме вълнуваше лукса, с който ме засипваше, а това, че умирах от любов към самия него дори и нищо да нямаше. Издигна ме в облаците, но после нещата се промениха и сега съм тъжна, самотна, изоставена и ядосана на себе си за проявената слабост. Страдам, защото сега се чувствам унизена в собствените си очи. Опитвам се да се справя с болката и ще го зарежа! Имам сили за това,

Написах ти всичко това, защото само човек попаднал в подобна ситуация може да разбере на какъв огън се печеш. Когато една любов ни изостави, трябва и ние да й обърнем гръб и да потърсим щастието на друго място.

ЗАЩО винаги да очакваме някой мъж да ни ощастливява? На първо време си бъди самодостатъчна и когато излекуваш раната си продължи напред към нещо ново. Хубавото тепърва предстои, повярвай!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e33aec07dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да, но проблемът е, че той нито окончателно се разделя с мен, нито разговаряме на тази тема, просто се врътка и изчезва, до следващия път, в който естествено аз съм прозвънила 100 пъти за да ми вдигне телефона и да го помоля да каже къде е или какво се случва... И казва, че никога не би ми изневерил... и много ме обичал, и ...дрън дрън.... Ще се побъркам вече.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 58d05a59f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не му позволявай да те манипулира. Заеми твърда позиция и не се оставяй да си играе с чувствата ти. Знам, че е трудно, когато обичаш и си склонна всеки път да му даваш шанс, то така може да продължи много дълго и само подхранваш егоизма му. Имам чувството че някак си пада комплексар. Не ти трябва да си губиш времето с такъв. Бъди жена с достойнство ! Боли, много боли ! Знам това. Не се чувствай виновна да го изгониш от живота си. Бори се за себе си, не за него.
Аз съм № 1. Бих искала искрено да ти подам ръка за подкрепа.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 58d05a59f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Всъщност се падам № 2 поред

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 24cdf24f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ревнува от мъжа ти. Той не знае какво е м/у вас и си фантазира. Трябва да избереш окончателно. Бъди сигурна, че спи и с други, за да притъпи ревността. Вероятно дори без желание.

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: cc0793c24f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Логично е да преминат поривите. Но как ще живееш с този неразгадан от теб мъж. Обвиненията му към теб пък го характеризират като слаб човек. Не мисля, че ще си щастлива в тази връзка. Помисли.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 2cf68b02fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Този само неприятности ще ти сътвори.
Всеки мъж ако действително иска нещо, ще си го вземе.
За мен е показателно, че ти е казал ти да вземеш решение.
Така бяга от отговорност. Такива сме мъжете.
Остави го, ще ти е МНОГО трудно, но щом е почнал да пие, нещата няма да потръгнат. Никога.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 06fd31330a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   .. Днес му писах по мейла, каза, че не го обичам и затова сбогом! Каза също че когато обича, не изневерява! Боже, аз се чувствам като глупачка.Трябва да продължа напред и да не мисля как търси трескаво някоя жена, за да ме забрави.

За останалото сте абсолютно прави- той е слаб, комплексар и егоист. Непрекъснато гледаше жените, някак особено, предизвикателно, за да ме дразни, за да ревнувам и в момента в който прекалеше и аз реагирах, ме зарязваше да страдам още повече. Мисля, че е време да спра да го търся, въпреки, че за него това ще е по-добре.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: c377c55eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе я го зарежи ти НЕ ГО ОБИЧАШ. Ако беше така недостатъка на средства нямаше да те оплаши. Колко са смешни хората:

- Обичам го(я) ама той(тя) няма пари. Е това ако е любов ще се гръмна.

И знаеш ли защо те отбягва вече? Защото се е "наспал" с теб и му се изка нещо ново.Няма какво да търсиш при този човек, а си гледай децата.

За брака ти не знам какво да кажа след като не върви от начало не знам какво се мъчиш толкова време. Може да не върви заради теб-ти търсиш други мъже. Съпруга ти изневерявал ли ти е? Може пък той да е прост грубиан, а ти да си го осъзнала твърде късно кой знае

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 06fd31330a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Сигурно и ти си прав № 10.... времето ще покаже.

 
  ...

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 080739d743
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ми аз мисля, че отговора е в заглавието "Аз съм омъжена, но луда по друг"

Вземи се в ръце, за да стигнеш до заглавието "обичам и съм обичана!"

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: fdc4ea883f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 10: много готино изказване. много вярно..
Точно така...''право куме, в очи''. Но казваш много истини.

До авторката: Госпожо, вие трябва да вземете вашето решение от уважение към себе си и към този мъж!!!

Вие може би го обичате, някак, но отдавна сте наясно,че нищо няма да изградите с него.Нали тала?
Причини: нямал пари, имал все още неустроени деца и т.н.

С една дума - вие в момента сте като паразит (не искам да ви обидя, но е така), който черпи ''любов'', с ясното съзнание ,че до истински семейни отношения няма да се стигне.

Обичате, но не него, а себе си. Наваксвате липсващото у дома с него, а неговият живот за вас стои на заден план- все си мисля,че ако го обичахте не егоистично, а истински, щяхте да поискате сама да сложите край, за да има и той шанса да намери жена, с която ако не щастлив, поне да е спокоен. Все пак положението му на вдовец е незавидно....
Но вие вместо с такива мисли, сте заета да мислите за себе си.

А неговите реакции подозирам,че са отговор на вашата ''любов''. С една дума- разбрал е човекът,че няма да решите да сте с него никога като семейство и може би несъзнателно ви отвръща- но все още няма сили да скъса докрай с вас. Както вече иска ( затова започва скандали, пиене, проблеми- надява се по този начин на вас да ви писне и да го зарежете вие).
Ако сте жена на място сложете точката вие. Ако го обичате. Направете го от любов към него.
Дано сте ме разбрала.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 06fd31330a
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

14.   Разберете бе хора- обичам го. Но мисля, че е слаб, нещо ме притеснява, иначе до сега отдавна щях да съм се развела. Мисля че не мога да му имам доверие, това е накакво странно чувство което с времето става по- силно, но любовта си е любов. Ако ще е по- щастлив или по спокоен с друга- няма проблем, но не мисля че това иска. Незнам.А после ако ми дойде отново и ми се замоли и .... Все познати истории...и всичко се разваля и се разваля докато стане гадно и замирише....

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: d78c295ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Мила госпожо, моя съвет към Вас е да се разведете със съпруга си и да се емамципирате изцяло в друга посока. Ако сте свободна и самостоятелна ще намерите любовта много по-бързо и ще бъдете наистина щастлива. Имате пълното право да бъдете обичана и не пропускайте тази възможност от страх да не останете само на някъква си заплата. Грозно е, да живееш с някого заради пари.

 
  ...
преди: 15 години, 7 дни
hash: 12e85624ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Наистина си луда.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker