Приятеля ми харесва жената на брат си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятеля ми харесва жената на брат си
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2658 пъти
Ох, не знам откъде да започна. От заглавието се подразбира. Ходим около 2 години, но напоследък забелязвам някои неща в приятеля ми. Преди време си говорехме двамата и беше станало въпрос за нея. Аз му казах, че нямам нищо против нея, но нямам ми е скучна, защото нямам какво да си кажа с нея. Съответно той започна да ми изрежда колко повече била над мен, как сама си гледала детето, не съм можела са се кача на малкия й пръст.. Много се бях обидила, но мина време и забравих за този случай доскоро.. Когато излезем някъде и жената на брат му е там я гледа много странно. Преди време са живели тримата в една квартира и ме съмнява дали не е имало нещо. Факт е, че и тя ме избягва. Говорила съм с него по този въпрос, но той се ядосва, че брат му, ако чуел щял да се разсърди. Не знам какво да си мисля вече.. а и между нас нещата не вървят. Няма никакви сериозни намерения спрямо мен. Объркана съм много.. Кажете си мненията. Дали си въобразявам или просто не виждам очевидното..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: eea81eaa5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много добре си виждаш даже, за съжаление!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0501e7ef2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом реагира толкова бурно и го е страх, че брат му ще разбере и ще се ядоса...значи определено е имало нещо. Опитай се за разнищиш историята! Преди когато са живеели заедно вие двамата познавали ли сте се? Имали ли сте връзка? Ако е нямало нищо помежду ви, не трябва да се хващаш за миналото, колкото и да ти е трудно....но ако приятеля ти смята да продължава да играе игрички с въпросната госпожица... го остави!! Ти не си кукла на конци, която може да използва за пред брат си и кой ли още не. Остави го да видиш как сам ще падне в собствения си капан, за дето й прави толкова евала, че й ще ти казва че не можеш да й стъпиш на малкия пръст. Що за наглост?! Това не е любов!!! Той за мене отдавна хлътнал по тази. Говори с него сериозно и му кажи, че си му обидена за това, което ти е казал. Раздели се с него ако трябва! Няма да ти говори така!!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: dc472357e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Щом няма сериозни намерения и са живели заедно, работата е ясна. По-добре си намери сериозен приятел, докато не е станало късно. Успех! ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d9e0b0406c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от авторката

Благодаря ви за коментарите! И сестра ми ми даде същите съвети като вас. Пробвах да говоря няколко пъти с него, но той избухва. Това, че тя ме отбягва и не говори с мен също ми е много странно. Не знам какво да правя. Проблемът е, че живеем заедно и малко или много сме свикнали един с друг.
до номер 2
Не, тогава не сме живели заедно и не сме се познавали. Било е преди около 4-5 години, когато са учили.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0501e7ef2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей! Пак съм аз номер 2 - щом избухва и те отбягва, явно е имало нещо И продължава да има! Мацка, това е твоя момент, щом те отбягва и избухва - рови се още повече!!! Не се отказвай! Само като забележиш нещо, повдигай темата за нея, разпитвай!! Даже, настоявай да излизате с нея и брат му, опитай се да й станеш приятелка(не истинска, само ще се правиш). Уверявам те, че един от двамата така ще се издаде, че ще те е срам да те погледне после!! Със сигурност приятеля ти няма да понесе приятелството ти с нея, но ако тя ти повярва, че искаш да сте приятелки, сама ще ти признае някой ден. Може би отношенията им продължават, а може и въобще да няма нищо помежду им, просто приятеля ти си мечтае да има... или и двамата.

Абее опитай се(колкото и да е трудно) да не се ядосваш, даже се дръж още по-добре, въобще не се ядосвай... уверявам те, че приятеля ти така ще се ядоса от тази твоя неочаквана атака, че ще забрави за нея, освен ако не е толкова нагъл за да повярва в добрите ти намерения и да продължи да те лъже. Абе стой спокойно и гледай сеир!!! И двамата ще паднат в капана!!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d9e0b0406c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Малко ще ми е трудно да се преструвам, но като се замисля това е добра идея и ще опитам. Ще се престоря, че съм му повярвала и ще наблюдавам..внимателно.
Благодаря ти номер 2 :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c8857886be
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей мило момиче! Ще се включа в тази история, защото мисля че мога да ти бъда полезна, т.като може би бих могла да съм част от такава история. И по-точно какво имам впредвид: Преди време аз също живях заедно с мъжа ми и неговия брат, мой така наречен девер. За годините които живяхме заедно, ние станахме доста по-близки, отколкото ако не бяхме живяли заедно, сигурна съм. Започнахме да си споделяме повече , да си говорим повече и т.н. Той винаги е бил много топъл към мен, както и аз към него. НО – това в никъкав начин, не може да се нарече любов, никога не сме флиртували или каквито и да е там глупости.

Сега да се насоча към твоята история, но пак чрез моята. Ако той, моят девер си хване приятелка, бих предпочела да продължи да се държи с мен така топло, както и досега. Ако не го прави, тогава пък ще изглежда странно в моите очи, нали?

Вероятността да е имало нещо между приятеля ти и жената на брат му е за мен много малка, но наистина всъщност съществуват индивиди, които нямат никакви ценности. Ако е спал с нея, значи и двамата не са добре, честно...

В крайна сметка, сравнение, като : Ти не си като нея, не значи че той обича нея, а значи, че за съжаление, не уважава теб. И ако нещата между вас не вървят, едва ли причината е точно жената на брат му, ако не е луд, значи много добре осъзнава, дори и да я обича, че това е невъзможна любов. Съжалявам, наистина не знам какво да те посъветвам, но според мен, не е само тя причината :) Пожелавам ти успех, и опитай се да погледнеш нещата просто през други очи, не може ли просто наистина двамата да са близки, без да има чувства? Пожелавам ти успех и дано да върнете пламъка и доверието във връзката си.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0501e7ef2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От номер 2, 5 - Знам, че е трудно... аз лично съм от хората, които не могат да крият емоциите си и избухвам... но определено мисля, че ще има ефект, като се опиташ да се сприятелиш с нея... той ще се ядоса 10000%. Даже може да отбягва срещите си с нея и брат си. Все един от двамата ще си признае. А ако не си признае, ще се отдръпнат 100%.... ако не са толкова нагли да те лъжат под носа. Пиши какво е станало, планът в действие ли е:P, държищ ли се по-мило с приятеля ти и оная женичка, той усеща ли, че става нещо странно :P.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d19256f8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Какво стана?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker