Той се оказа гей! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той се оказа гей!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 4215 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 19 години. Началото на лятото започнах работа в един хотел на Златни пясъци като аниматор в детския кът. Винаги съм се разбирала с деца, знам английски, руски и немски, от няколко месеца ходя и на частни уроци по френски - справям се и съм доволна от работата си. Но покрай цялата натовареност не ми остава особено време за личен живот.
Запознах се със един от сервитьорите от ресторанта в хотела - на 26 години, със страхотна външност и готин характер. Бързо се сближих с него и ми беше много приятен, имах чувството, че мога да му кажа каквото и да е и той ще ме разбере. Не беше минал и месец, а двамата вече бяхме първи дружки и използвахме всяка свободна минута, за да се видим и да си поговорим.
По средата на юли ми стана ясно, че съм яко хлътнала по него. Случвало ми се е да зарежа децата и всичко и просто да се облегна на стената и да мисля за него, за прекрасните му очи, за секси усмивката му и... и...
Той винаги се е държал страхотно, а аз никога не съм била особено срамежлива, така че една вечер след работа му предложих в прав текст да излезем да пием по нещо. Той се зачерви тогава и каза, че не може, че има уговорка и ще го вземат с кола. Останах разочарована и му предложих да изчакам с него. Той доста държеше да си тръгна обаче и аз се престорих, че тръгвам към спирката. Беше ми станало ясно, че сигурно има някоя много ревнива приятелка, която ще му изяде главата, ако го види с друга. Изненадата ми беше огромна обаче, когато до него спря някакъв мощен джип и макар че беше тъмно, ясно се видя, че вътре има мъж. Моето момче влезе вътре, двамата се целунаха (какво, по дяволите? ) и джипът тръгна.
Останах шокирана. Такова хубаво момче и нищо в него не подсказва, че е гей, абсолютно нищо. Ако беше хетеросексуален, дори и обвързан, пак бих имала някакъв шанс, но с мъж не съм убедена, че мога да се преборя. Не съм му казвала, че съм го видяла, но започнах да го отбягвам и той се чуди какво става, а аз се оправдавам с някакви глупости. Нямам представа как да го забравя, но и няма смисъл да се самозалъгвам, че може да бъде мой...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: f1fe320f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами подвела си се. Нямаш шанс при него, човекът си има и приятел, не се меси. Бъди приятел. Хората не си избират сами сексуалността.
Повечето хомосексуални мъже си се държат съвсем нормално. 10% от мъжете си падат по мъже, но много малка част от тях имат и женствени маниери. Търси си друг флирт.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a6957a04f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Както ти каза, ще ти е трудно да се пребориш с мъж. Той просто си харесва мъже и за него ти може да си само много добра приятелка. Ако е възможно се опитай да си останете приятели, въпреки че ще ти е трудно щом си хлътнала по него и винаги ще искаш да сте нещо повече от приятели... Но все пак ти пожелавам успех и дано нещата се наредят по най-добрия възможен начин!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f0d1e9ecb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Предложи му директно, че искаш да правите секс, като и ти ще направиш нещо за него, примерно може да го чукаш с пенис-колан или да му масажираш простата с ръка или анален фистинг. Ако държи на тебе ще се съгласи. А дори още по добре ако се навие на тройка с тебе и мъжа с джипа. Той сигурно е баровец и му плаща, така и ти ще намажеш секс и бонус-пари ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ba470148d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   до 3№ дори и да направи секс с него ако е гей ще си остане такъв. У такива хора не всичко е секс. Много хора се заблуждават, че хомосексуалните не правят нищо друго освен от сутрин до вечер да си бъркат в ануса или да духат. И хетеросексуални мъже чукат мъжки дупета, а и гейове понякога скочат на жена между краката, но основното е в стила на живот. Просто гея може да се влюби истински, интимно в мъж, и желанието му е да живее в човек от неговия пол. Секса не определя ориентацията, а обратното.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: dd120f0d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Carly Rae Jepsen - "Call me maybe"

И ти си така общо взето. :D не е хубаво, но пък нищо не можеш да направиш - разни хора, разни ориентации...

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 86fc9b5e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Грешката ти е, че си си въобразила, че той вече е твоя собственост -"моето момче". Фантазиите са хубаво нещо, но не трябва да се стига до крайности. Преглътни егоистичните си желания и не им позволявай да загубиш приятелството на човек, който ти харесва. След време, когато той ти признае ориентацията си, ти му кажи шеговито "а аз, глупачката, бях влюбена в теб". :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ea6a27aea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И все пак не си сто процента убедена, че е гей...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c7da7d86d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И какво от това? Не е последния мъж на земята, има и други. Не драматизирай толкова.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a7204b446c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм гей и от гледна точка на такъв ти казвам, че щом си го чувствала като много близък приятел и те е разбирал, това е достатъчно да разбереш, че е гей! Един хетеро никога няма да те слуша и да ти дава съвети, особено що се отнася до женски работи.. На мен също не ми личи, че съм гей, но имам доста приятелки момичета и за съжаление с повечето сме спирали да сме приятели именно защото те започват да искат нещо повече като се заблуждават, че между нас има нещо повече от приятелство. Бъди приятелка с него и това е :) Щом е гей, няаш шанс..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: eb9d0800dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Работех за едно семейство една година. С мъжа много се разбирахме и много си споделяхме. Той ми даваше ценни съвети. Докато жена му не си въобрази, че имаме връзка и се наложи да напусна. Да не стане скандал. Правя връзка с написаното от № 9. През това време докато бях с тях разбрах, че той е гей. Засичала съм го как си урежда срещи с мъже и не само си урежда, но и срещите стават реални. Неразбирам, аз как го разбрах за една година, а жена му не го разбра толкова време. Тя продължава да си мисли, че той все се слага на жени. Аз също мисля, че нямаш шанс. Трябва цял живот да живееш в стрес с такъв човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker