Защо някои мъже са такива гадове? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо някои мъже са такива гадове?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3138 пъти
Много мислих и не можах да си дам отговор на този въпрос. Какъв му е проблемът? Как е възможно някой толкова да те желае и в същото време пет пари да не дава за теб? Той ме търси епизодично, понякога аз него. Понякога има обвинения, друг път обещания, силни думи. И ето, нещата тръгват на добре. Контактуваме всеки ден, смеем се, шегуваме се. Той обещава да ме търси, казва, че съм му единствена, пише ми смс-и, аз съм на седмото небе. И в крайна сметка нещата свършват по два възможни начина. Или си легна с него и той започва да ме избягва, или откажа да си легна с него и... той пак започва да ме избягва. Спира да ме търси, преструва се на зает, не отговаря на обажданията ми. Най-много да ме обвини, че го задушавам и притискам, в редките случаи, когато благоволи да ми вдигне. И така до следващия път. Дълго се обвинявах за всичко, мъчех се да бъда търпелива, но стигнах до извода, че причината да не се получава не е в мен. Била съм му удобна и си пробва късмета. Ако му се вържа-добре, ако не-сигурно звъни на следващата.
Лесно е да си кажа той е женкар и гадняр по природа, но не е. Аз съм единствената, с която се държи така. Каква по дяволите съм в неговите очи?? С какво заслужих да ме разиграва, след като многократно показах и доказах колко държа на него?
Не искам да ми казвате да го зарежа и да си намеря друг. Не съм глупачка, вече го направих. По-добре да сложа край сега, вместо да се надявам още няколко годинки, докато се влюби и сам не ме отсвири. Нямам власт над емоциите, но мога да контролирам действията си и това е най-рационалното решение. Но остава въпроса Защо? Защо така се стекоха нещата? Просто ужасен човек ли е или има нещо друго? Къде сбърках? Къде сбърка той?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 66292d61fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, това все едно го пиша аз, разделих се с него преди около 2 седмици, имам чувството, че е същия човек, и аз дълго като теб търсих вината в мен, но уви-не беше моя, аз го обожавах, а той уй много ме обичаше и уважаваше, а само си играеше с мен, идваше и си тръгваше, когато му скимне, дори поддържаше паралелни връзки понякога. И аз мисля, че е по-добре да съм сама, отколкото да лъжа себе си, че ме обича, ако ме обичаше щеше да е с мен, а не отвреме навреме. Този господинчо е на 38г, едва ли е същия, но все едно описваш него. Правеше ми се на мн различен, а оказва се има много като него. Просто използвач

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 00239f5a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто си попаднала на такъв. Все ще има някой който да те цени.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 52ea589a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Просто те търси, когато му се прииска да изчука нещо, с извинение. Разкарай го. Има много стойностни мъже. Просто трябва да си отместиш погледа от този, за да ги видиш.
Сара

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 593c3dc667
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ами ха ти кажи, защо някои жени са такива...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 16ce6b86a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Уводния въпрос е като в други теми само че писани от мъже, където се пита :Защо всички жени са такива... "
И тъй като през 2 дена се появява някой писател с такива мисли като твоята, а пък ние повтаряме като развален грамофон, няма да го повтарям, но извода общо гласи
"Щом нещо ти се случва, значи го заслужаваш".

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c8ac182bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   5, за кого се мислиш, че да раздаваш присъди? Познаваш ли ме, за да знаеш какво заслужавам и какво не? И все пак не разбирам, като са ти "омръзнали" темите като моята защо изобщо я четеш и даже коментираш? Много са ми чудни хората, които раздават присъди с грубиянски тон по тези сайтове. Та нали и те са тук, защото явно нещо им куца в животеца?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 16ce6b86a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6 ти питаш аз отговарям. Не е нужно ад се съобразяваш с това което казвам. Това е моето мнение, а сега ако искаш аз да съм ти виновен за нещо, това е отделен въпрос, който мисля че е безсмислено да коментираме :)
Много си напрегната, това личи тук, представи си в реала как бие на очи, все повече стават такива от бързане, което не се отразява добре на живота им.
Поздрави и успех от 5.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 91c258f8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мила, прочети книгата Мъжете си падат по кучки на Шери Аргов, страхотна е от там ще ти станат ясни много неща, къде са твоите грешки и защо той се държи така, на мен лично ми помогна мниго тази книга:)
Номер 5 знаеш ли колко много добри хорица не заслужават съдбата си.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 772624f481
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   3, а ти да не търсиш някого, когато НЕискаш да изчукаш никого? Без извинение...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8f02b364bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, спокойно, не си единнтвената попадала в тамо ситуация. Няма и да си последната.. важното е да съумеем да се откъснем от такива простаци докато е време. Друг път преценявай хората по- добре и не се оставяй да те разиграват дълго по този начин.

Doriana

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b55e23dd69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мила приятелко, попаднала си на мен... Да, така е! Аз съм точно този тип. Защо ли? Ще ти кажа. Жесток съм, мръсен съм, гаден съм, сваляч съм, женкар, курвар, боклук! Наричай ме както си искаш. Ако не съм точно аз, значи си попаднала на такъв като мен. Сега попаднах случайно тук, но с две-три думи да ти кажа: Обикнах едно момиче страшно много и тъкмо да му кажа всичко, разбрах, че била бременна, аборти и незнам си какво - курва демек от класа. Бях потресен. Това беше моята първа и любов. Тя си остана и единствената и последната в живота ми. Така и не и го казах и повече не можах и да се влюбя в никоя друга. От тогава си отмъщавам на жените. Лъжа ги, чукам ги, зарязвам ги, абе с две думи много женички проплакаха от мен. Ето това съм аз. Срещнах я след много години съвсем случайно, казах и всичко, казах и как ме е осакатила без да знае и ни най-малко да го е искала, а тя ми се присмя, каза, че нищо не било вярно, не ме взе изобщо на сериозно. От тогава съм още по-мръсен, по-лош и по-жесток с вас. Извинете ме всички вие жени които съм излъгал! Знам, че има страхотни добри и стойностни жени от вас, но.. Не мога да се спра. Заради моята несподелена любов ви отмъщавам и знам, че сега ще ме кълнете и ще ме псувате, но или трябваше да се отчая и да унивам, или като един мой глупав познат да скоча от 7-мия етаж, или да страдам само аз жестоко, но аз избрах вие да страдате заради мен. Извинете ме моля ви ако можете и се пазете от мен! А колко сте лесни ако знаете само.. Малко да ви каже човек колко сте красиви и умни, и добри, малко по-хубаво да ви оправи - лапнали сте плувката венага и няма отърване от вас.. За жалост лош е живота, а вие мили мой не знете какво е мъжко сърце да плаче и да страда.. Пазете се от такива като мен! Та не си ти виновна, а просто случайността те е докара при мен или при такива като мен!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0dd46b7734
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   N11, не те знам на колко си години, ама яко инфантилно ми звучиш. Разбирам да бъдеш разстроен известно време от несподелена любов, ама с години да отмъщаваш на целия женски род за това, доста незряло е. Да не говорим, че така сам си режеш квитанциите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 63f45fb043
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторке, а замисляла ли си се, че може би е трябвало да минеш през тази връзка с този човек за да научиш и за да се ПОучиш? Не ни се случват случайни неща. Каквото повикало- такова се обадило. Не бива да се обобщава, че някои жени или мъже били гадове. Всеки си има своя живот и какъв ще бъде- гад или ангелче, си е негова работа. Светът е голям и пъстър, има хора всякакви. Ти си оплети своята кошница. Търси човека, които на ТЕБ ще ти подхожда, и не се занимавай с мъже, които не те взимат на сериозно или се държат повърхностно с теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker