Между сексуалното удоволствие и истинската любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Между сексуалното удоволствие и истинската любов
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2559 пъти
Нека да споделя. Съмнявам се, че ще се намери някой, който адекватно да отговори, но съм готова да приема всякакви коментари, дори и подигравателни.
На 25 години съм и ми се случи да се влюбя от пръв поглед. Срещнах мъжа на живота си в офиса - той е служител на друга фирма, но един ден дойде по работа. Някакси припламнаха искри, разменихме телефони, видяхме се. Да подчертая - той е на 33, несемеен, а от приятели разбрах, че е и необвързан. Видяхме се четири-пет пъти и ми влезе в главата. Мисля за него докато съм на работа, на кафе, докато гледам телевизия, докато шофирам, докато чета книги... Въпросът е, че той ми заяви категорично, че не би искал друго, освен неангажиращ секс. Мен това не ме устройва и причината е много проста: няма да ми е нито първи, нито втори, нито трети, не ме притеснява това, че ще го направим, а ме притеснява това, че след това повече няма да ме потърси (което е много вероятно), а мисълта за него още повече ще ми тежи; ще чакам да се обади, да мине през фирмата, може би самата аз ще търся контакт с него (което е унизително, ако той не желае).
Приятелите ми, които принципно винаги са ме подкрепяли сега едва ли не ми се присмиват и ме питат как мога да стигна дотам, защото поведението ми противоречало на всяка здрава мисъл. Казват ми: "млада си, образована си, хубава си, контактна си, не ти липсват кандидати, ще си намериш друг! Стига глупости! " Всъщност аз съм достатъчно рационална, все пак не съм на 15, и си давам сметка колко абсурдна е ситуацията. Той в интерес на истината не блести нито с особен интелект, нито с външен вид, така че дори ми е трудно да кажа с какво ме впечатли. Но чувствата ми не зависят от мен!
Сега съм пред дилема: мисля си, че ако му дам, той би могъл полека-лека да се влюби в мен. В крайна сметка, какво иска мъжът от приятелката си: да му сготви, да му изчисти, да не е темерут пред приятелите му и да е добра в леглото? ! Може би ми е прекалено висока самооценката, но смятам, че с всичко се справям доста добре, само остава и той да го разбере... От друга страна пък, ако после ме зареже, какво ще стане с чувствата ми? Как ще го преживея?

Дайте съвет! Имали ли сте подобен случай? Мъже и вас питам - жените в леглото ли ви дават основание да смятате, че сте открили дългосрочен партньор или преди това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7a1631f3ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, както е казал Оскар Уайлд, основната грешка на жените е да мислят, че мъжът им ще се промени след брака (в твоя случай след секса, сега времената са други).

А основната грешка на мъжете - да мислят че жената няма да се промени.

Т. е. не мисля че имаш много шансове да хлътне по тебе след като е правил ненагажиращ секс. Защо мислиш че е готин и неангажиран? Трябва да му завъртиш главата преди това, евентуално - само че щом сте дискутирали секс в прав текст и сте говорили кой какво го устройва, вече ще е трудно. Може да пробваш флиртче с някой друг пред него, конкуренцията може да го накара да те оцени. Но шансовете ти с него не са високи.

мъж на 35.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 057be2aa7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В такива ситуации мисленето е много грешно нещо. Все пак сте в началото, което ще рече, че не трябва да се изпуска нито един момент. С времето ще се разбере.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 82595c57c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   .... както сама си написала'''чувствата не зависят от мен''... същот се отнася и за въпросния мъж;липсата му на чувства към теб също не зависят от него... не си прави илюзии и не се самонаранявай... ЗАРА

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 11b4cebb70
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Недей да се принизяваш толкова, казваш че си хубава и умна, ами недей да хлътваш по хора, които не са на твоето ниво. И аз бях така преди, хлътнах по глупав мъж, и сега съжалявам, но да имаше кой да ми го каже тогава.... За това не прави моите грешки и недей да му звъниш :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d24985695e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не ми звучи като сериозен човек. Обаче, ти си решаваш.

А това, което ме притесни е следният цитат:, , какво иска мъжът от приятелката си: да му сготви, да му изчисти, да не е темерут пред приятелите му и да е добра в леглото". Все едно си описала мечтата на една свиня. Ще кажеш, че аз си търся приятелка, защото съм някакво страшно прасе, което не може да си изчисти, да се нахрани и иска постоянно да е задоволено. Защо тогава да не си взема някоя прислужница, с която да правя и секс от време на време? Мисля, че мъжете искаме нещо повече от играчка за секс, която да ни служи.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7f6840b053
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз съм в същата дилема, като тебе. Харесвам си един мъж, той нито е семеен, нито обвързан. Уж и той ме харесва. Излизахме 2 пъти и винаги ми налита да ми маха дрехите и виждам много ясно, че иска секс. Аз също си изгарям от желание, но ме е страх да не ме на*бе и после да не се сети повече за мен. Аз по цял ден мисля за него. Иска ми се да му пука за мен, а не просто да е секс. Говорихме по тази тема и ми каза, че нищо не можел да ми обещае, че не сме се познавали, че не си правел планове. Е, прав си е човека... Та се чудя дали точно, ако му пусна не би хлътнал по мен?? И аз като тебе това се питам. Може и така да стане, не мислиш ли? После разказвай какво е станало.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5ca37abdbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Обясни му, че си хлътнала по него и евентуално сближаване без перспектива ще доведе до големи негативи за теб - т. е. че искаш повече от него. Той трябва да прецени дали може да ти даде повече и чак тогава пристъпвай към интимен контакт.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 84883cce2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ох момиче, бях в същата ситуация миналата година. Най-върховното чувство на света, което изпитах, което ще изпитам някога- любов от пръв поглед. Бих го определила като много мощна хим. реакция. Направо се погледнахме и бяхме дотам. На всичкото отгоре съдбата(Бог) се погрижи да се засичаме по-няколко пъти на ден в много специфични ситуации. Дотогава не вярвах в такива глупости, но след като се случи... Ситуацията беше, че той щеше да остане в града една седмица и ме покани на среща-отказах му. Защо ли? Защото няма как да имам връзка с този човек предвид голямото разстояние. Защото не искам всичко да приключи за една вечер. Защото ще умра, ако си легна с него и после немога да го имам.
Спомням си за него и такова приятно чувство ме обзема. Сигурна съм, че Бог ще се погрижи да се срещнем пак, но при други обстоятелства. Усетих невероятна връзка с този човек. На мига почувствах, че той ще бъде мъжът на живота ми, че ще остарея с него, че ще бъде баща на децата ми. Дали ще стане така само времето ще покаже.
Не съжалявам затова, че не правих секс с него. Искам много повече от секс, или по-добре нищо.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 990a93f717
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами виж, аз ще бъда искрена с теб и ще ти кажа какво мисля. А то е, че най-вероятно не привличаш този мъж, не си идеалът му за жена, не му трепва нещо, като те види, абе не си неговият тип. Наречи го както искаш, но ти просто не го привличаш. Няма сила, която да го откаже от теб, ако те намира за привлекателна (в неговите очи), би изчакал със секса дори, за да те има. Но... Той иска само секс, тоест не иска теб, така звучи. Това, че си хубава, не значи, че се харесаш на всички мъже потенциално. Това е едното. И второто е, че не красотата е гаранция за любов.
Не мисля, че ти е нужен използвач, а и честно да ти кажа една от най-грозните картинки е да видиш жена, тичаща по мъж, който не я забелязва. Просто е грозно и унизително. А относно това какво иска един мъж от една жена- готвене, чистене и приятен секс- много грешиш, това го могат повечето жени (не казвам, че няма връзки и бракове крепящи се на това), но мъжът иска, както и жената впрочем, ЛЮБОВ. Само тя е елементът, който прави една връзка щастлива, всичко друго е напасване на интереси.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 322d1df86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката:
Благодаря на всички, вписали се с коментар.
За съжаление, сега си давам сметка, че може би заглавието на темата ми би трябвало да бъде "как да го преболея", защото, не знам доколко стана ясно, но в искрен разговор с него заявих какво бих очаквала, а той в отговор - какво е склонен да предложи.
Сигурна съм, че мъжете не се влюбват във всяка привлекателна госпожица и не на това разчитам. Бях обаче почти сигурна, че след като се срещнем няколко пъти, няма как да не поддаде. Въпросът е, че някак необичайно за мен (досега винаги съм имала успешни свалки), като че ли, вместо да поддаде, направи крачка назад.
Доколкото можах да схвана, той е кариерист - предпочита да стои цяла нощ, работейки по компютърните си програми, вместо да излезе с мадама. Странно е за мен, понеже е на 33 все пак, а по никакъв начин не се замисля за сериозно обвързване или в по-дългосрочен план - за брак. Може би точно това - неговият по-неактивен социален живот в сравнение с моя, го кара да не ме иска. Направи ми "забележка" - че изглеждам предизвикателно, че съм прекалено фризирана и гримирана, вероятно му изглеждам твърде "комерсиална" - е, аз наистина държа да изглеждам прилично, работата ми е представителна, имам непрекъснато срещи с хора, сключвам договори, но в никакъв случай не приличам на "кифла". Възможно ли е това да е? Да му се струвам посредствена?
Иначе относно това, че не само сексът и паницата леща правят отношенията, съгласна съм, но пък са важни, особено за хора, които са свикнали на малко повече патриархат :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8833b51a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ха, ха, ха, абе хей хора! Абе аз ще изтрезнея тук покрай вас бе, ха, ха, ха! Я на какъв хубав сайт съм попаднал! Развесели ме ти с твоята история въпреки, че хич не е смешно! Добре, искаш от нас мъжете съвет - нека да кажа и аз мнението си. Явно, че и ти си попаднала на мъж като мен с тази разлика, че този човек поне не е гадняр като мен, а е добър, честен и прям човек, и ти е казал ясно и категорично, че не иска нищо друго от теб освен онази ти работа. Ако бях аз, щях да те забаламосам едно хубаво, да те оправя хубаво поне няколко пъти, да те изчакам да се влюбиш и тогава да те зарежа! Гадничко е нали? Гадно е мамка му - знам, но така си отмъщавам на вас жените затова, че единствената ми любов в живота се оказа курва, пък и не ме иска. Мъча се да се поправя, но не мога. След като този човек е бил достатъчно прям и откровен с теб, не се надявай на нищо и го уважавай! Той или си има като мен някоя несподелена любов и не може да приеме нова, или не си негов тип, или си има в момента друга пък не ти казва, но не си ти тази по която ще изгаря и важното е, че ти го е казал. Какво да правим сега обаче? Взаимоотношенията между един мъж и една жена когато са нещо повече от познати, колеги, роднини и т. н., могат да имат само три измерения и това са любов, приятелство и секс! Когато ти дадеш от себе си на някого любовта си, приятелството си и тялото си, а той ти ги приеме и ти даде същото от себе си - това е щастието! Тук обаче ти си готова да дадеш и любов, и приятелство, и секс, но от другата страна ти казват прямо, че не ти искат любовта и не могат да ти дадът такава, но може да приемат тялото ти и да ти дават тялото си. Веднага виж как стои въпросът с приятелството! Приятелството е голяма дума! Ако ти дадът приятелството си и приемат твоето - не се колебай! Дай и секс, приеми и ти секс! Приятелството може да отвори вратата към любовта, но любовта от пръв поглед трудно понякога може да отвори вратата към приятелството, както вероятно е в случая от негова страна! Дай му! Дай му ако не за друго, то поне, че е добър човек и не те лъже! Дай си любовта, приятелството и секса, пък може и да дойде време и той да ти ги приеме и да даде същото и на теб от себе си! Все пак поне теоретично имаш шанс! Не го губи и опитай!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 15e4045566
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Има мъже, които просто искат секс и това е всичко, повярвай ми има такива и никак не са малко. Според мен стой далеч, аз имах таква дълга връзка, още в началото ми бе казано, че няма да има нищо сериозно, аз обаче не се отказах, и мога да ти кажа, че освен секс след толкова години няма друго, имало е изневери, но нищо повече от секс, така че ако искаш, докато е време да се спасиш-напеави го.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6d9a91f545
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Това, че един мъж е вече на 33 и не е обвързан, не значи автоматично, че е улегнал и че търси сериозна връзка. Не се опитвай да вменяваш на хората желанията си- гледай обективно на нещата. В случая на човека му прави чест, че не те баламосва- казва ти какво си представя, че може да се случи между вас, в случая- секс. Това не го прави лош мъж- напротив, прави му чест, че не баламосва едно по-младо от него момиче с празни приказки. Ти може да си много хубава, интелигентна и образована-в такъв случай си търси партньор по мярка.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: aaffa354c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Има такива мъже, както и такива жени, такива, за които да правят секс е смисъл на живота, и с колкото повече различни мъже и жени са, толкова по-велики се чувстват. Те са жалки, според мен, не са щастливи, явно проблема им се крие някъде в миналото. Ако ние не искаме същото, което и те, т. е. само секс, по-добре е да си нямаме работа с такива хора.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4a4bc3ae5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От всички нелепи и крайно ограничени коментари, единствено 11 е близо до истината.
Мацка, единствената ти грешка е уточняването на "връзката ви", която не съществува. Обвързването сериозно плаши хората.
Я си представи, че той беше започнал да прави планове на глас за вашата "връзка". А? :)
Излезли сте няколко пъти, още секс не сте правили.
Преебала си се стратегически.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 70ca02ce97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Към N11: Статията ти е напълно вярна и ми хареса подредената ти мисъл и точен начин на изказване. Винаги съм се ядосвала по 1 въпрос: Защо има мъже като теб, които като не им е провървяла някоя връзка с жена, която са обичали, започват да си отмъщават на всички жени и не продължават да търсят любовта с някое друго искрено момиче. Какво са виновни тези жени за твоето нещастие някога в миналото? Защо не мога да попадна на някой мъж, необременен и чист, който е готов да ми даде искрено любовта си, да обича човека в мен, да изгаря от моето тяло.

Аз съм на 21 г. и до сега не съм била обичана от мъж и не съм имала възможност да дам любовта си. Всички искат просто секс и моето тяло. Все едно не съм човек и няма какво да обичат в мен; виждат ме само отвън. Чувствам се празна, защото имам нужда някой да види красивата ми и добра душа и заедно да сме щастливи. Когато тръгна да им кажа как се чувтвам и заговоря за любов, мъжете ми казват, че няма любов,а само секс и интерси, че не съм била пораснала и не съм реалист, щом мисля така. Искам да разберат някой ден, че са грешали за думите си, а аз искам да срещна някой различен. Отчайвам се, че не съм срещала такива и си мисля, че са изчезнали и не съществуват. :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker