Улучих на странна птица - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Улучих на странна птица
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2395 пъти
Момичето, в което съм влюбен е на 18, а аз съм с две години по-голям от нея. Познаваме се от много време, със сигурност повече от три години, може да клонят вече и към четири, не съм много сигурен.
Проблемът ми с нея е, че тя ме побърква във всеки аспект от отношенията ни. Но най-вече ме влудява това, че май и тя не знае иска ли да е с мен или не. Сигурен съм, че я привличам визуално, а сме и добри приятели, но гаджета не сме били, нито в момента сме и не знам дали някога ще бъдем.
Още в началото като се запознахме аз не допуснах тя да ме възприеме само като приятел, като брат или нещо подобно. Казах й, че ми харесва и искам да бъдем нещо повече от просто приятели или познати. Тя тогава обаче измисли някакво оправдание да не бързаме с подобни крачки и предложи да си бъдем само приятели като ме увери, че не аз съм губещия в случая, а тя. Нямах проблем с това, не бях влюбен, какво ми дреме... Нали така? Много, ама наистина много скоро след като отказа да сме гаджета и след още малко излизания, се озовахме в квартирата й и в последствие само дето не правихме секс, но въздухът се сгорещи от страстта. След това не знам си колко време не я чух, нито я видях. Накрая се засякохме някъде и пак започнахме да се виждаме като приятели. Стана ми ясно, че явно не иска да се повтаря случката. И наистина се бях поотказал от идеята за връзка с нея. Мина много време след това, станахме наистина много близки и една вечер тя ме "нападна" в парка. Пак се разгорещихме, но си останахме до целувки и шарещи ръце. На следващият ден се видяхме, но тя се държеше супер отдалечено и аз малко й се разсърдих. И то как няма? Веднъж ме целува, после се прави на дръж ми шапката...
За да не ви разказвам всичко, ще кажа само, че нещата и до сега са в този вид. Ще отбележа и че аз й бях първият, но дори и тогава никаква връзка не щеше. Сега от време на време пак нещо й щуква, правим секс, след това - пак сме си много добри приятели. Е, кво е това сега? Аз нищо не разбирам от поведението й. Ясно ми е, че ме желае физически, иначе няма да идва при мен. Ама пък като сме и добри приятели, като й харесва секса, що не вземем да се вземем?
Ако беше пияна като правим нещо, щях да си кажа, че алкохолът й въздейства ама не е така. Наркотици - абсурд. Чисто желание си е това нейното, но сякаш не иска да си признае влечението си към. А не разбирам защо! Не съм модел ама си имам някакъв задоволителен чар. Грижа се за тялото си. Щом сме приятели, значи с характерът ми се оправя. Не съм някоя мутра, нито някой бандит, нито пък някой гейм маниак. Мисля че не съм загубеняк.
И най-големият проблем от цялата работа е, че аз се влюбих в нея. Че то може ли без драма? И след като имам някакви по-дълбоки чувства към нея ми е малко трудно да възприема поведението й. Не е като да не съм я питал и след първият път дали иска да сме повече от приятели. Редовният отговор е, че не иска връзка в момента. А момента, в който ще иска, не идва.
Не знам какво да правя с нея. Пробвах някак да е заместя с друго момиче ама не мога. Между нас просто има химия, а с другите няма. Тях не ги желая така. Искам да съм с нея, а тя все бяга. От какво толкова се страхува? Има ли хора с предположения?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 60914bf673
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да си и приятелчето за секс. Щом толкова пъти ти е казвала, че не иска връзка значи не се дърпа от инат. Ако беше така щеше да се дръпне 1-2 пъти, но разбирам от това, което си написал, че са били повече пъти. Момичето просто не иска връзка засега и това е. Има и такива кофти моменти.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a92b4af08f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен иска връзка, но не знае какво точно е това и как се прави. Бъди малко по-напорист, не й се съобразявай толкова. остави я без право на избор. Следващия път като те потърси и се случи някаква интимност се дръж след това сякаш вече сте се взели, помогни й малко да се отпусне с теб. Ако трябва я хвани и я награби пред хората... да я прегърнеш примерно и да кажеш "ето го моето момиче"
Най-много да получиш един унищожителен поглед и после да те пита за обяснение, кажи простичко "Е, какво толкова, шегувах се"

Успех! Аз съм такава, голямо дърво съм и така съм отблъснала не един и двама мъже... но е единствено от някакво нерешено, мое си притеснение :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: db77a6c664
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами бъдете си приятели, но започни и ти да й искаш секс, не само тя на тебе. Ако ти откаже не настоявай, след време пробвай пак. Откажи й секс някой път. Недей да настояваш за връзка, но си търси нещата които ти искаш с нея.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 064cb8f674
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   всичко иска тя, но не знае как да ти го покаже и от страх и срам си противоречи. Бъди настоятелен и не я слушай много много. Влюбена е и я е страх. Звъни и, пиши и и настоявай за секс ти, излизайте заедно

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker