Какво мислите за несериозните връзки? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво мислите за несериозните връзки?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3203 пъти
Какво мислите за несериозните връзки. Аз съм участничка в такава, мъжът никога не ме е лъгал, още в началото ми каза, че няма да има нищо сериозно, но минаха години, той ме заобича, поне казваше, че ме обича и уважава. Някак опитвах да преодолея това, но се оказа, че през вскичте години, докато сме били заедно винаги е имало и някоя друга, или поне отвреме навреме, паралелни връзки, секс за една нощ, накрая ми каза-аз ти казах, че нямаме сериозна връзка, не сме си обещавали да сме си врени, Питам ви, като кажете на някой, че го обичате, не е ли това достатъчно, кой нормален човек си обещава в началото на една връзка вярност, нали като обичаш, ако думите ти са истински, ти няма как да не си верен, остава да е просто един извратеняк. Мисля, че приключих с него, мтж който не може да е само с мен, няма място до мен. Споделете вашето мнение, но ми омръзна от фалшиви хора, а само да спомена, че не излизаме никъде, виждаме се само у нас, често и иска пари на заем.. отговора май е ясен за всички, дори съм закъсняла, трябваше да си тръгна още първия път като рабрах, че има друга.. нищо, ще се справя напук на всичко и всички, а той е този, който има какво да губи. Тъдно е наистина някой да ти казва, че те обича, а да спи с други жени, как да вярваш после в хората.. как...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4914af55b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малко си противоречиш, как така първо ти е казал, че няма да е сериозна връзка, а после казваш - "кой нормален човек в началото на връзката си обещава вярност"? Очевидно той е искал само секс. Изобщо не се е влюбил, явно е симулирал. Човек има такива периоди, когато такива връзки са нужни. Въпростът е ти в какъв период и какво искаш? Това, че ти е казал, че те обича, не значи, че не обича и друга. Можеш да обечаш повече от един човек.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 97b0145104
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти може и да си приключила с него, а той приключил ли е с теб? Такива мъже не обичат да ги зарязват. Непонятно ми е №1 как може да се обичат двама едновременно. Нали за да погледнеш към друг, трябва да си истинал към предишния? Авторке, бягай от такива, нищо не ти обещавали, ала-бала.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 535ee4536b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мислите ли, че този тип мъже имат някакъв проблем от миналото, може би са били наранени, или наранявани, или изоставяни, било им е изневерявано? И има ли изобщо човек, който да не иска да е обича, и кой нормален човек иска да е лъган и да не е единствен?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 19d9ef94c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ... Споделям мнението на 1... в една несериозна връзка, както я наричаш.... няма място за любов, пари, обяснения, очаквания и т. н... единственото което трябва да присъства в нея е привличането между двамата.... и такава връзка според мен е за сериозни хора, които са наясно със себе си имат свя живот и не разчитат на другия за да го осмисли... другия просто допълва.... а твоята връзка дали несериозна или не не знам, но е с ужасно несериозен и безотговорен човек... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 39debf4c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Питаш ли се като ти е казал "обичам те" не е било просто заучена фраза, думи който в онзи момент си очаквала да чуеш. Не виждам как може да си разочарована от несериозна връзка? Все едно в заведение да си поръчам чай и после да се развикам на сервитьора защо ми носи чай а не водка. В една несериозна връзка нямаш право на очаквания, предполагам предварително си го знаела. Нищо не ти пречи щом си решила да спреш но нямаш право да се сърдиш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 535ee4536b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Как мислите, в една несериозна връзка, което значи, че има само секс и нищо друго, т. е. ти си в тази връзка за секс, това включва ли и секс с други мъже-жени, ако в тази несериозна връзка секса не ок, защо не кажеш на човека, с него си за секс, но се виждаш и с други хора за секс, не е ли това извратено? Според мен несериозните връзки са за секс без обвързване, но секс само с този човек, не приемам секс безразборно с различни хора.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b47bbc3d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нашият случай е същият. Сега събирам сили да го напусна - сили, имам предвид финансови такива. Да видя какво да правя с децата. Започнахме "несериозно", двамата излизахме от тежски и продължителни връзки. Обещахме нищо да не си обещаваме. После нещата се задълбочиха, после се идзпокарахме. След някакъв период на отчуждаване, нещо се случи, не знам как и отново се заобичахме. разбрах, че е имало други. Уж една, уж веднъж, после било два пъти, после не му се говорело. Останах като цапната с мокър парцал - всичко очаквах, ама чак това, не. За него нямало значение, вече било друго, вече ще сме двамата. Да, ама не. Аз не се чувствам така. Хем ми липсва сексът, хем не ми се прави с него, не знам как да постъпя. Не ми се стои и на сухо - не че това е най-важният проблем, но е проблем. Аз не съм кръшкачка и не съм и на 25. Не знам как да постъпя, а болката е повече от ужасна. Ако бях млада, тръгвам си веднага от такъв. Родителите ми починаха и няма къде да отида, нищо не ми остана от тях. Имам деца. Жилището не е мое. Ако ти можеш - направи го. Сега знам какво искам - наистина несериозна връзка, с редовен секс и нищо ангажиращо. Аз у нас-той у тях, някой друг, не мъжа ми.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6fc2c0218a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   В началото сте се разбрали, че връзката ще е "несериозна" и е трябвало още тогава да мислиш дали такъв тип отношения ще са ок за теб. Имам една приятелка, която преди време се чудеше дали да се занимава с един женен или не... е дадох й съвет да не започва нищо, защото после ще я боли. Но естествено не ме послуша... сега като се видим единственото нещо, което прави е да се оплаква как тя е на второ място, а жена му на първо. Веднага я скастрям с думите "нямаш право да му се сърдиш, ти си избра това положение- ти ще си носиш последствията". Та и ти така... разбрали сте се още в началото как ще стоят нещата и ако си мислила достатъчно, ще ти е ясно че в неговия живот ще има и други освен теб- било за по вечер, било за повече. Имала си избор- направила си го. Сега нямаш право да се оплакваш нито пък си за съжаление. И да, може би въпросният мъж е наранен.. и аз имам горчив опит с такъв наранен мъж, но се замислих и прекъснах нещата навреме, защото знаех че накрая мен ще ме боли, а не него. Пак опираме до избора... кой както си го направи в крайна сметка.

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f33c7fd519
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мисля, че са несериозни :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 12969155b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Несериозните връзки според мен не предвещават никакви ангажименти. Щом е връзка, то пак има някакво психическо и емоционално обвързване, но не те задължава с нищо към другия. Аз съм имала такъв тип отношения и с момчето (вече мъж) си останахме добри приятели след като решихме да прекратим срещите за секс. Не е правилно това, че е любовникът на авторката й е казал, че я обича. Моят е казвал, че обича секса с мен, че обича нещо в мен, но не че ме обича като цяло, като личност. И аз така, следвах неговия пример, тъй като до тогава подобни отношения ми бяха чужди. Спал е с други, докато поддържахме тези отношения, аз също съм го правила. Работата е там, че несериозната връзка наистина е само за секс, но това не означава, че когато усетиш физическо привличане в друг човек, си задължен да го пренебрегнеш. Няма кой знае какви задължения в несериозната връзка! Тя може да се прекъсне по всяко време, по всякаква причина и дори не е задължително да даваш обяснения защо го правиш. Краят на тези отношения не би трябвало да създава проблем на другия, тоест не би трябвало да го наранява. Всяка една от двете страни трябва да го очаква и да е наясно, че все някога ще свърши по една или друга причина. Ако някой влезе в несериозна връзка с мисълта, че тя може да се превърне в сериозна, е лошо. В такава, според мен, се влиза с нищо повече от очакване за сексуално задоволяване и приятни изживявания само в тази насока.
Също така не знам до колко е добре да се правят опити за приятелски отношения по време на несериозната връзка. Струва ми се, че ако започнат двамата да си говорят повече за себе си, да си споделят, да се опознават на повече от физическо ниво, то сигурно поне единия ще се влюби. При мен нямаше такива неща. Не че бяхме абсолютно като непознати, но се знаехме повърхностно - кой с какво се занимава, в какви семейства сме, кой къде живее, долу-горе си имахме представа от приятелите на другия, от хобитата и някакви такива неща, но не задълбахме, докато не сложихме край на секса.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 47b45146e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мамините синчета никога не са готови за сериозно обвързване. Те дори и след 40тата си година нямат достатъчна самостоятелност и отговорност, за да се грижат за още един човек. Търсят причини и оправдания за да изчукат нещо между другото, но стане ли дума за чувства и бягат. Този тип "мъже" трудно си намират работа и почти никога не създават сериозна връзка. Колкото визията и мачовското им държание да крещят "мъж съм! ", в поведението им няма нищо мъжкарско. Както е казал народът "Путка не е само женски полов орган, тя е тип мъжки характер".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker