Лош съм с жените, аз съм от гадовете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лош съм с жените, аз съм от гадовете
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3816 пъти
Попаднах случайно тук в този сайт и ме провокира авторката която писа за гадните мъже да отговоря с моята история не само на нея, но и на всички останали, пък дано и някой да каже нещо изход и за мен, как да се излекувам, как да се оправя. Не вярвам, че е възможно, но кой знае. Ходих по врачки и по психолози - нищо не помага! Дано пък някой от вас да помогне! И така обикнах навремето едно момиче. Толкова много я обичах, че чак не и го казах, ха, ха, смешно е нали? Беше първта ми любов. Когато реших да и го кажа, разбрах, че правила аборти разни, абе с две думи - оказа се курва някаква. От тогава друга не можах да обикна. Жена не бях виждал до този момент, а бях хубав, спортист, свирех на китара, добро и скромно момче, завърших пълен отличник и щях да се претрепя със сълзи в очите си на едно място заради това момиче, сърцето ми се късаше от болка и мъка и тъга. Тогава ме открехна една оправна кака (първата жена в живота ми, когато бях на 22 г. ), че съм бил много добър и добре надарен! Така ли? А елате сега вие жени гадни мръсни курви и боклуци да видите аз какво мога.. И от тогава не съм се спрял. Аз съм този гаден мръсник сега, курвар, женкар, сваляч, ебач, наричайте ме както си искате и ме псувайте колкото си искате, дето е гаден и ви чука хубаво, лъже ви, кара ви да се влюбвате и ви зарязва.. Не можах друга да обикна. Осакатен съм. Ходих по психолози, по врачки - нищо не помага. Толкова много искам да дам любовта си на някоя друга, а не мога. Все още обичам само онова красиво и слънчево момиче - курвата. По ирония на съдбата я срещнах съвсем случайно! Омъжена, щастлива с две деца. Казах и всичко, а тя не ми вярва, отрича да е била някога някаква лоша и си мисли, че я баламосвам нещо! Не ме иска изобщо, пък и аз нямам право да искам нищо от нея - тя си е омъжена и щастлива в брака си жена. Ето това е моята несподелена любов. Обвинявам само себе си разбира се, защото аз бях този, който тогава не се бори за любовта си. Аз трябваше тогава да и кажа всичко, да я приема дори и най-долната да е била, дори и деца да е имала, а аз избягах от нея като последния мухльо без дори да и кажа колко много я обичам. Тя може и наистина никога да не е била боклук някакъв, а явно аз и тогава съм си бил боклук, боклук си останах и до ден днешен! Ето това е, което исках да споделя тук с вас, та да ми олекне поне малко на душата. А вие жени се пазете от мен! Запознаете ли се с женен мъж, привлекателен, с китарката, много образован, добре облечен, с много добра професия и много голями доходи, добре надарен и добър в леглото - бягайте! Аз съм това! Напоследък и пия много от мъка.. Пиян съм и сега мамка му и съм със сълзи в очите.. Псувайте ме жени и ме кълнете колкото си искате! Не ви се сърдя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 465379da03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каква ирония е живота, зарязал си любовта си, защото била курва, а в момента ти си станал по-зле и от нея- курвар и половина. Уж си бил много възмутен, а сега си същия, защо ли? Имаше една приказка- не осъждай никой и нищо защото ще се превърнеш в това което осъждаш. Е при теб това се е получило. Между другото този начин на живот няма да ти помогне с нищо - само не себе си вредиш. Още тогава трябваше или да се обясниш с нея или да забравиш и да си намериш друго свястно момиче. Сега какво става - тя си има семейство, не и пука за теб, а ти си затънал в един безсмислен живот. Кой е губещия в случая. Замисли се и се промени докато не е станало прекалено късно. Иначе на всички е ясно че големите женкари или курви си имат дълбоки психологически проблеми и им избива в това поведение.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bea90cf366
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе, направо ни разплака, но не теб те съжалявам - ти си слаб човек, но поне плащаш за собствените си грешки, но съпругата ти - не вярвам да залсужава такъв като теб. Дано само нямате деца.
И не това, че ? изневеряваш и нараняваш наред те прави чудовище, а това, че си с жена, която не обичаш и си се оженил дори за нея, обещавайки ? да бъдеш с нея в добро и зло без да го мислиш.
Много е добре, че си срещнал момичето. Замисли се малко - ако е била жената, каквато са я изкарали „доброжелателите“ пред теб, щеше ли да сиумее да създаде стабилно и щастливо семейство?
Да, голям си глупак и си достоен за съжаление, защото ти не умееш да обичаш безусловно.
Заслужаваш съдбата си. Надявам се само жена ти да е някаква кифла-златотърсачка, за да си подхождате, но ако е добра и мила женица - горко ? и тежко ? да обича чудовище като теб, неспособно да обича, да дарява радост и любов. Не мисля, че си я обичал някога иначе, който обича, той не се оставя да го спрат хорските думи, просто не си я докопал и това те съсипва. Ако я беше получил, щеше а я нараниш и унищожиш, така както си направил с останалите жени в сивота си.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 172f6a4f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Е браво, пропилял си живота си да отмъщаваш на разни мацки, дето хал-хабер си нямат. като гледам, не си станал по-щастлив.
а коментиралите са прави: това, че момичето е правило аборт, не значи, че е непременно курва. просто си повярвал на някакви слухове, без да се погрижиш да разбереш истината.
ми сам си се прецакал, колкото и да си хубав, успял, богат, щом още те държи, че и пиеш от мъка, в личния живот си се провалил. що да те псувам, ти си страдаш достатъчно.
ако мога да ти дам съвет, той е: вгледай се в това, което имаш - семейство, деца, близки и се опитай да го оцениш. остави миналото назад, където му е мястото. не можеш да го върнеш, а и няма как да знаеш какво щеше да стане, ако беше говорил с нея тогава. можеше тя да не те хареса, да няма чувства към теб, пък дори да има, можеше и да не се получи между вас. няма значение, защото това няма как да го знаеш. концентрирай се върху това, което имаш, иначе може да загубиш всичко заради една глупава грешка от миналото. особено с пиенето внимавай, може много здраво да затънеш.
Ж41

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bb2e2ba681
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здр аз съм момичето на 19 от другата тема... твоята история е мн тъжна и въпреки че не съм преживяла подобно нещо бих те посъветвала да намериш сили в себе си и да продължиш напред. Спри с тези несериозни работи, огледай се около себе си може би любовта ти те чака там, съвсем близо....

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 072fae7158
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   от темите "Аз съм на 19 а той иска семейство " в "Любов " и 'Има лоши родители" в "Семейство".... надявам се да откриеш любовта и спокойствието което заслужаваш!!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 30834a58f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само това дето го каза в началото, че си бил "добро и скромно момче" нещо не мога да се съглася, щото аз в историята едно скромно изречение не видях...

Иначе има една поговорка: Който живее в миналото, няма бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 33c9bcc143
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Направо ме разплака... гадно ми е за мъжете като теб, защото сте СЛАБИ. Животът ще ни поваля, но ние ще си избираме дали да се изправим или не, ти защо не си се изправил, защо си си позволил да стигнеш до тук такива като теб са само за съжаление. Ми да нараняваш другите, играеш си с чувствата им, ама ето че ти се връща ти щастлив ли си а? Аз ще ти дам отговора, дори сега 1000 пъти да си кажеш че си щастлив, ти само ще се залъгваш... Тези които са те обичали, които биха направили и невъзможното за теб са нещастни, защото си им забил нож в гърба, но знаеш ли ТИ СИ ПО НЕЩАСТЕН ;) Продължавай щом искаш съсипвай жалкия си живот, a аз мога да ти кажа само едно ЖАЛ МИ Е ЗА ТЕБ!

Ми да и моя живот не е бил лесен минала съм през какво ли не, но не си го искарвам на другите никога не бих наранила някой невинен, заради това че раните от миналото ми още не са зараснали. Другите ще те забравят, ще намерят подходящия човек който ДА ГИ ОЦЕНЯВА И ЩЕ ОБИЧАТ ОТНОВО, ЩЕ СА ЩАСТЛИВИ ОТНОВО, А ТИ, ТИ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ САЩИЯ НЕЩАСТНИК. Имаш пари, добра професия и т. н. ама да ти е*а и парите като го няма щастието НЕ Е ЛИ ТАКА??? Ако трябва да съм честна от една страна ми е жал за теб даже като прочетох историята ти имаше малко сълзи по лицето ми, а от друга страна ми е смешно, къв е смисъла да нараняваш ако ти самия не си щастлив. Ако аз нараня тебе заради моето минало на тебе как ще ти е, пфф даже и вече не ми се занимава да си губя времето да пиша... И все пак дано да намериш щастието един ден, въпреки че незнам гузната ти съвест заради разбитите от теб сърца как ще ти позволи да го направиш... Заслужаваш да бъдеш сам!!!

Карол*******

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2817b8cb0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не се притеснявай, ти просто играеш ролята си в живота на жените, които срещащ. Трябва да има и гадове като теб, за да могат да оценят свестните мъже. Относно думите курва и курвар - много ги използваш. И е възможно, не по предназначение. Никой не знае дали това момиче е било курва, или това е било само в главата ти. Или, както каза някой, доброжелатели не са ви завидели. Това, че има аборти, не я прави курва. Много елементарно разсъждаваш.
Това, че ти чукаш наляво и надясно, също не означава непременно, че си курвар. Може би подсъзнателно наказва жените. Отсносно това че си оженил, стига сте го съдили, колеги по писане... Познавам много жени, които са се омъжили, за да има кой да се грижи за тях, за да нямат материални проблеми, или защото искат да имат дом и деца. Това е същото, макар и с други измерения, но и в двата случая е нечестно, независимо от подбудите.
Чудя се, защо си писал тук? Какво очакваш да ти кажем? Имам чувството, че ти си се кефиш на това, което си. И обвиняваш някакъв мираж за това. Пожелавам на жена ти да прогледне от дълбокия сън, ако вече не е прогледнала и да намери един хубав човек, с когото да изживее дните си тук.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 313890ac2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, освен че си супер (или това го мислиш само ти), не споменаваш нищо за щастливия си брак и щастливата ти жена, тогава идилията ти щеше да бъде пълна :) А ако прекаляваш с алкохола сутрин трябва да вониш на бъчва. Ти с дрогирани жени ли се срещаш?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a1ecb68823
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Историята на автора е доста често срещана. При мен нещата се развиха по долу-горе сходен начин. Произхождам от бедно семейство и в тийнейджърските ми години парите бяха кът, нямах пари за готини дрехи, кафета, дискотеки и т. н. Не че не съм ходил, но рядко можех да си го позволя и то без изобщо да се отпускам. За коли и почивки насам-натам не можеше и дума да става. Докато бях студент работех, но всичко което изкарвах отиваше за учене и пак нямах пари за почти нищо. В тази връзка сигурно се сещате, че нямах много приятелки по онова време, с изключение на една-две краткоктрайни връзки и не бях интересен на жените. А бях толкова наивен в началото, мислех си, че изневерите и секса за пари са само по филмите. Мечтаех си да имам приятелка, с която много да се обичаме и да бъдем винаги заедно, още от училище и така до края. Тази приятелка обаче все не идваше, станах на 16, 18, 20 и т. н., а продължавах да си стоя сам. Нито бях грозен, нито глупав, нито се държах просташки. Така мина времето, завърших висшето си образование и започнах да работя по специалността си. Отначало, разбира се, позицията и заплатата ми бяха никакви и съответно старият ми начин на живот почти се запази. Постепенно обаче се издигнах, смених си работата и започнах да изкарвам много добри пари. Естествено жените покрай мен усетиха това и от напълно безинтересен, станах изключително търсен и привлекателен. Забавлявах се много, но и едновременно с това се отвратих. Стигна се дори до там, че една от малкото ми бивши "приятелки", която преди години ме беше зарязала защото съм нямал кола и пари, едва не падна на колене, за да съм се върнел при нея. В един момент ми писна от всички тези меркантилни боклуци и реших и аз като автора да се позабавлявам, както му е реда. Спрях да чакам принцесата и започнах да ходя по курви. В момента съм на 29, вече нямам планове за семейство, понеже се нагледах на жени, лъжещи най-подло мъжете си, нагледах се на лакоми кучки и всякакви други боклуци. Съгласен съм, че не всички са такива и не искам да давам генерални оценки. Аз обаче, явно все на такива попадам. Тръпката за любов почти изчезна в мен. Скоро случайно се запознах с едно момиче, всъщност може би мина цяла година от тогава, симпатична е, изглежда много свястна, умна, добричка и всичко останало. На мен обаче вече не ми се занимава, ако я бях срещнал преди няколко години, сто пъти щеше да ми се обърне стомаха още същата вечер. Сега ми е напълно безразлично и нямам никакво желание за срещи, излизания и т. н.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 48190485f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Историята на автора е пълна фантазия... Или въпросната съпруга пише "ако срещнете еди-какъв си, се пазете", че да не и гепят "скъпоценния" мъж.. Тъпо :(

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4da7827259
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не знам какво да ти кажа. Нямаш нужда от врачки и психолози, ти сам си се анализирал. Разбрал си откъде тръгва всичко, от онази първата любов. Да ти кажа, че сам си си виновен, ти това си го знаеш, да ти кажа, че няма смисъл и това знаеш. Това, което не знаеш е, че си слабохарактерен. Нито един психоаналитик няма да ти помогне, ако не искаш сам да си помогнеш. Ти поиска съвет, аз ще ти го дам.
Като начало спри пиенето. За ден, два, седмица. Замини някъде на почивка сам. На един лист напиши това, което харесваш и това, което не харесваш в себе си. Всеки ден увеличавай положителните качества и намаляй отрицателните. Това ще продължи дълго, но трябва да се пребориш ако искаш да се промениш.
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 73cbda6e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Лош си, ама не с жените, а със самият теб. Минал съм нещо като теб и трябва да ти кажа, че колкото повече безразборен секс правех, толкова повече затъвах в депресия и мисли.
Защото тия дето ги чукаш ( с извинение) един ден и минава и срещат някого, а ти си оставаш сам по душа.
За това си виновен сам за себе си и само ти ще страдаш от това.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d8ae4652df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   .... честно казано това с несподелената ти любов ми се струва доста пресилено или по- скоро като оправдание за поведението, което имаш към жените, които ти го позволяват, разбира се... мъжът трябва да има самочувствие каквото имаш и ти, но не ме учи от кого да се пазя.... нима мислиш че всички жени искат теб.... несериозно е.... а това с клетвите и псувните ме изуми.... абе човек с какви жени общуваш.... и после ти си ги използвал.... не съм убедена.... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5fb610edf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Спуках се от смях, докато четох тази изсмукана от пръстите тъпотия! Ако пък случайно е истина, мнооооооого си зле:))

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 402d064440
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   12, не си пропилявай шанса, че след година- две ще пишеш тук как си изпуснал голямата си любов. Неизживяните неща тежат, и то много. Казвала съм го неведнъж и няма да спра да го казвам на такива като теб хора с подобни истории. Знаеш, че момичето е стойностно, харесва ти... ами опитай, нищо не губиш. Никой не казва, че трябва да се впускаш и да се разкриваш напълно. Опипай почвата, виж дали наистина си заслужава и действай!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 17b37aba0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Това което виждам, е че мъжете много по-трудно преживяват загубата независимо, че са уж "силният пол". В момента съм на 32 години, преди няколко години прекратих връзка която беше от онези свръхемоционални, но без шанс за развитие поради ред причини. Сега понякога срещам този човек и той също се превърна в отрепка и знам, че обвинява мен за това.
Докато човек гледа назад изпуска много хубави неща които са пред него.
Към автора:Всичко си има обяснение, дори и поведението на онази жена в онзи момент. Просто живот, това е. Хората идват и си отиват. Всеки оставя някаква следа в живота ни-хубава или лоша. Разборът си го направил сам, но не е причина да кастрираш хората около себе си. Нито искаш, нито имаш нужда от това. Явно, щом си даваш сметка, ако съдя по това което прочетох.
Сигурно няма да ти е лесно да се развълнуваш по онзи начин, дори и невъзможно, но не си ли дадеш шанс сам, няма как да стане.
Хубав ден и успех ви желая!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 57199a87fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз няма да те съдя, единствено ще изразя съжалението си към теб. Пожелавам ти да намериш любовта или поне да успееш да отключиш сърцето си към друга жена. Колкото и да не ти се вярва не всички са курви и прочие.
Единственото за което те моля не разваляй други хора. Ти си счупен, това е истината. И аз съм счупена.
Преди близо година бях с един мъж като теб. Имал такава любов, яката мацка, която го зарязала и той се отдал на шибане и нищо сериозно. А аз го обичах. 6 месеца по-късно още го обичам, въпреки, че прекратих всичко между нас. Но неговата мъка, неговият отказ да види че живота продължава, че аз съм там до него с него ме повреди. Да правихме секс, беше най-якия секс на тоя свят за който сигурно ще си мечтая дори и след като се омъжа, но нямах душата му. А аз предлагах своята.
И така живея сега повредена, защото всеки с който се запозная, изляза да пия бира или просто съм на раздумка и си мисля за него - да кажем Х. И той като теб - единствено ми говореше за бившата и как всички жени са кyрви. Но въпреки това го обичам.
Сега имам приятел, но не е същото. Момчето ме обича, а аз съм повредена и нищо не изпитвам.
Единственото което сега жела е да го забравя по-скоро.
Моля те, недеи да повреждаш и дрyги хора, те каквито и да са не го заслyжават!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker