Днес те обичам, утре не значиш нищо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Днес те обичам, утре не значиш нищо
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 5150 пъти
Как става така? един ден аз съм всичко за нея, кълне се че ще бъде винаги до мен, след два дни казва че вече не изпитвала нищо... нещо се пречупило и не било същото.

Не говоря за някакви детски истории, а за сериозна връзка от почти година изпълнена с много любов и невероятни моменти. И вече 4-5 месеца нито се чуваме, нито се виждаме. вече не и пукало за мен, това не мога да го повярвам, защото знам как ме обичаше. Просто ме обожаваше и беше сигурна че бях нейния човек... мислеше да живеем заедно, куче, къща, деца. бях съкровището и... за мен е излишно да споменавам, че тя беше целия ми свят.

Как си го обяснявате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 2aa40e7fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! За съжаление е напълно възможно да се случи. На мен ми се случи. Да, обичах едно момче, но всичко свърши за един миг. Поведението на твоето момиче, аз си обяснявам по 2 начина: или е срещнала друг човек, който й е показал по-различен свят, от този, който е имала с теб или се е случило нещо друго(събитие), което я е накарало да подреди по друг начин приоритетите си. Гледай само напред, след всяко зло идва добро. Ж 24г.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: dbfd58dddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравейте, ще си послужа с няколко цитата....Споделям тези мисли, изречени от някого:

"Хората страдат не от това, което се случва, а от своето отношение към станалото"...

"хората забравят какво сте им казали и какво сте правили, но никога не забравят начина, по който ги карате да се чувстват" и

"никой не заслужава да лееш сълзи за него, а който го заслужава- никога не би те разплакал"

Разбирам какво поражда Вашето възмущение. Много е тежко и тъжно да вярваш в даден човек или партньор и в един момент да почувстваш, че същият този човек има други приоритети и твоето присъствие или приятелство не му е нужно. Раздяла без сбогувне? А може би така е по-добре..... Няма да има унижение, няма да има празни думи и обяснения защото стигне ли се до тук - нещата са повече от ясни. Няма взаимност, няма уважение, няма и обич.... Какво остава - много мъка, която все пак има едно пречистващо действие - помага да преценяваме по-точно хората, с които ни свързва живота.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 76e30664e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Знам как се чувстваш на мен ми беше казано същото, но в моя случай в скайп което е още по жестоко. Търсех причини исках да знам къде сбърках, но и отговор не получих, просто ми беше казано "ти не си виновна, не чувствам вече нищо ". Моя съвет е не търси вината в себе си, причините може да са много, болка ще има щом си и обичал. Дали ще се намеси трети човек в една връска или просто ще се изчерпа винаги единия страда ...въпроса е колко бързо може да се изправим и да продължим напред. Пожелавам ти да имаш силите и да продължиш ,и аз като теб броя месеците и си казвам "колко още ще боли" но мисля че не си заслужава да се измачкваш с въпроси ......УСПЕХ ...
Ако искаш пиши на скайп pissii_

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: dcc1ca90c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм го правила това.
Едната вечер всичко беше прекрасно, бяхме заедно и си прекарвахме добре, а на другата сутрин му се обадих и му казах да не ме търси повече.

Ще ти кажа защо го направих, но не зная дали ще бъде обяснение на твоя случай. При мен любовта ми бавно се изчерпваше в последните месеци (не заради друг или заради мъжа, с който бях) просто изтивах към тоя човек. Но в услуга на година и половина - връзка реших да опитам да се преструвам, че всичко е наред. И го правех добре, но само аз си знам колко ми е било гадно. И онази сутрин, когато му звъннах, трябваше да ходим за няколко дни при родителите му. Не можех повече, не можеш да се преструвам не само пред него, пък и пред родата му, която най-вероятно си правеше планове за сватба. Реших, че ми е непосилно да го направя. Че това "изтиване" не е било временно и е крайно време да сложа точката.
Сега той си има сериозна приятелка, а аз се посветих на работата си... и така. Виждаме се понякога, веднъж пихме кафе. Казвал ми е, че онзи разговор му е дошъл като гръм в ясно небе.

Разбирам колко мъчно ти е, но мога да си обясня и поведението на приятелката ти.

А иначе би могло да има й други варианти:
- друг мъж
- клюка за друга жена
- състояние на временна депресия
- някакви проблеми, за които не иска да знаеш
- нещо което си направил ти
- някаква грешка, за която тя не иска да разбереш

Една моя позната така скъса с гаджето си, при все че много го обича още, защото на един купон, подпийнала си легнала с някакъв непознат. От страх гаджето й да не разбере го заряза със същия довод: "Не те обичам вече, съжалявам, но нещо ми става, не си виновен ти."

Успех, дано е нещо преодолимо, което ще си изясните и ще подновите историята си.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: c910ea6685
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Абе пич за 4-5 месеца не ти ли стана ясно,че всичко е изгубено? Гледай напред и това, че знаеш как те е обичала си го избий от главата.

Няма как да знаеш дали е било истина. Тя може да е била надарена артистка. Има разлика между това момиче да ти каже, че те обича и да ти ко покаже. Не бъркай приказките с действията!!!

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 933439a8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора: до номер 5, ако има някой който да ми е показал че ме обича то това е тя, и то с действия. Имаше немалко случаи в които предпочитах да и се обадя на нея отколкото на най-добрия си приятел или дори на баща ми, защото те не биха ми помогнали, а тя го направи...
причината поради която се разделихме обаче си е една неизвестна, ще остане така може би до рождения и ден когато ще напомня за себе си като и подаря една плюшена катерица (стар бъзик между нас), пък може и да се забравим дотогава - няма лошо, но поне се надявам да бъдем поне познати и да ми каже защо?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e2546cb02d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще мине време и нещата ще се изяснят. Вероятно ще каже. Преди години, излизах за кратко с едно момче което много харесвах, предполагах,че и той ме харесва. Изведнъж престана да ме търси. Изведнъж престана да ми се обажда, държеше се троснато. Минаха месеци,докато се престараши да говори. Усетил. че много съм го харесала и се отдръпнал. От дистанцията на времето мога да кажа, че не постъпи коректно, но.. съдба ,поне получих добър урок. Дано с времето нещата при вас ако не друго се изяснят. Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 1e739127f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До 7. Аз имах същата история. Бях адски влюбена в едно момче като бах на 18. Той беше на моята възраст. Както всичко си беше прекрасно, той изведнъж се отдръпна и престана да ме търси. После сподели, че прекалено много съм се била привързала към него, а той не бил готов за такава връзка. Беше голям удар за мен, преживях го много тежко, защото за първи път се влюбвах така. Остави ми голям отпечатък за цял живот. Но и добър урок. Повече не съм показвала чувствата си към никой, докато не се уверя, че е много хлътнал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker