Сложна любов - забрадка ли да сложа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сложна любов - забрадка ли да сложа?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3392 пъти
Здравейте, объркана съм. С приятеля ми сме заедно от 4 години. В началото, когато се запозмахме аз носех къси панталонки, роклички, ходех на солариум, гримирах се винаги когато излизахме някъде, правех си прически и се чувствах добре. Носех и високи токчета когато излизахме вечер на бар или някакво подобно събитие, което го позволява. Започнахме да се сближаваме и той започна да ми се бърка в решенията. Забрани ми да нося високи токчета, забрани ми да нося поли, да нося бански с прашка, да се пека на морето без горнище, да се гримирам, да имам Фейсбук - накара ме да го изтрия, което направих съвсем на шега, а сега вече няколко пъти понечвам да си направя и той ми взима кабелите на компютъра и спира интернета, да не мога да си напрвя профил.

Преди няколко дена облякох една къса дънкова поличка, която имам от много време и не нося, но беше много топло. Като ме видя с нея се изсмя... все едно искаше с реакцията си да ми покаже, че не изглеждам добре. Понякога гледам онлайн магазини и си бях харесала в един такъв, една рокля, дълга до коляното отпред, а отзад до средата на прасеца, тип плажна рокля с коланче. Той ми каза следното: "Не мога да си те представя в такива дрехи...".

Бяхме на море за няколко дена и през цялото време зорко следеше дали някое от зърната ми случайно няма да се подаде от горнището и постоянно ми го дърпаше нагоре. Другите момчета се заглеждат по мен, оглеждат ме в бюста особено, защото си имам такъв, а моят приятел не се сеща да ме погледне като жена, нито ми казва, че съм хубава, освен в случаите когато не казва че късите кичурчета около ушите ми са щръкнали и сладки или бузите ми са зачервени и сладки или пък дупето ми било малко....
Не ме забелязва като жена. Нито как се движа, нито как говоря, нито нищо... все пак като сексуален обект би трябвало да вижда някои неща...

Правим секс рядко и за около 10мин. Без никаква игра, слага си презерватива и казва "Искам те.." вкарва ми го, а аз съм суха... но той има гел, маже ме с него и всичко потръгва. Като свърши ме гали с ръка и после е супер доволен от себе си.

Никога не се целуваме. Много рядко само по устата на бързо, но по време на секс - не. То игра няма, та целувки.

Няколко пъти съм опитвала да говоря с него, но той блъфира постоянно, накрая излиза, че не е чул нищо от това, което съм казала, понеже не се променя. И като кажа не искам секс, пита защо, казвам защото много пъти съм ти казвала защо.. да си чул.. и той "Ами кажи пак де, да знам.."

Като ме види да плача ми казва "ЕЕЕе, кажи ми най - накрая защо плачеш.. поне ми кажи да знам пък после пак си плачи и няма да те пипам..."

Постоянно е изнервен, дразня го понякога като говоря, усещам, че понякога иска да излезе без мен.

Бяхме в една закусвалня на морето и трябваше да отиваме към плажа, но за закуска решихме да хапнем там. Той си изяде закуската преди мен, а аз по - бавно, защото ядях по - бавно и той започна да се нерви и да ми дава зор да ям по - бързо, дразнела съм го че се бавя... и все бърза за някъде.

Като кара кола постоянно прави маневри, кара с доста по - висока скорост в населено място от допустимата и псува всички шофиращи.

Има и много други кофти неща, но има и много хубави. Няма как да изредя всичко. Иначе е кавалер, винаги плаща сметката, дори да са му последните стотинки в джоба, отваря ми вратата, ако е останала една последна хапка ще даде да хапна аз, а той няма да яде... обича ме, но защо всичко друго е така? Защо трябва да е така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 592c628ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Егати тъпака... Според мен, за да се държи така е яко изнервен за нещо или на някого и си го изкарва на теб. Може и да те ревнува доста и за това да не ти дава да се обличаш както си искаш... той не може да ти казва как да се носиш... това са си твои дрехи, а и е лято, палто ли да си облечеш??? Прави каквото ТИ искаш, нека да видим дали ще може да се налага! Когато иска да "ти го вкара", не му позволявай, научи се да казваш НЕ!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1e08817482
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Като кара кола постоянно прави маневри, кара с доста по - висока скорост в населено място от допустимата и псува всички шофиращи. Има и много други кофти неща, но има и много хубави. Няма как да изредя всичко. "
Значи казваш - душата иска романтика, а г*зъ приключения :)))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0953704bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ква е тая селска пръчка дето си си хванала ве? Я марш от тоя. На последния ти въпрос - не, не трябва да е така, и си зависи от тебе да го промениш, т. е. да се махнеш от него. Не чакай да се промени, случаят е толкова безнадежден, че дори да промени нещо, пак ще е много далече от нормалните обноски на един мъж. Тъй че както се пее, Дим, дим, дим, дим, дим да те няма...
За протокола, мъж съм.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 946bea5bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зарежи го този!!! Пълен егоист, и си го търпяла 4 години??? Това вече не го разбирам да ти кажа честно. Ти да не си му домашния любимец, че да те третира като кученце??? Ти си отделна личност и си имаш собствено мнение, и ако те обича и уважава трябва да се съобразява с това. Между другото трябва да те цени и да се радва, че държиш на външния си вид, а той... гледай го ти и тарикат:))И в секса викаш не се старае да ти достави удоволствие, а само гледа да ти го"вкара", не искам да го обиждам но този твоя е пълен тъпак. И ако продължава така един съвет-БЯГАЙЙЙЙЙЙЙ по-скоро, че младостта е кратка мила, не подценявай това, сега ти се е паднало да се разголваш, нали? Успех и умната!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bea5c81c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Прочети написаното от теб авторке и прецени това ли е мечтата ти за баща на децата ти? Баща който да ги ограничава в обличането, работата с компютър и да псува пред тях всички шофиращи.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a1d232a39e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Добре защо се чувстваш длъжна да го търпиш. Направи си фейсбук, излез с най-късата си пола и най прозрачната си блузка, може и без сутиен ако искаш, а ако посмее да ти каже нещо му биеш шута и това е.
Аз че имам 2 деца никога не бих позволила на съпруга ми да се отнася така, никога не съм давала правото да ми избира дрехите, нито пък да ми крие кабелите на компа.
Аз съм такава, ако не му изнася да се изнася и това е. Боже чудя се как може, хубаво момиче, умно, младо да стои 4 години с човек който явно има психически отклонения и 100 % си избива комплексите в/у теб.
Махай се от него докато не ти е направил дете. Щом си толкова търпелива има мъже които те чакат и ще те носят на ръце. Сериозно. Моля те не му позволявай да те превърне в нещо което не си. Рамона

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 659fdff674
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо, ти сама си си виновна, че още от началото си му позволила да си налага мнението и да определя какво и как ще става. Как така ще ти забранява? Сама си го допуснала той да задава правилата.
Второ, правиш впечатление на някаква разглезена госпожичка, която има голяма нужда да й повтарят непрекъснато колко прекрасна и неповторима е. В противен случай се комплексира и се чувства недооценена и нехаресвана. Комплиментите, които ти прави приятелят ти, са достатъчно мили и симпатични. Но явно кифла като теб не се трогва от подобни думи. Или ти искаш да чуеш нещо точно определено ли? Що за глупост?!
Трето, като не върви сексът, защо обвиняваш само него? Нима за сексуалните отношения не са нужни двама души? Като не ти изнася, вземи нещата в свои ръце и се опитай да ги промениш. По време на акта го насочвай, взимай му ръцете, слагай ги там, където искаш да те пипа, говори му какво искаш да ти направи, удължи любовната игра сама, след като не ти е достатъчна.
Като те види, че плачеш ти какво искаш да прави? Човекът проявява загриженост като те пита какво не е наред и се интересува, а ти пак си недоволна.
И за заключение, напълно нормално е да има още много кофти и хубави неща. В живота няма само черно и бяло. Няма перфектни хора, всеки си има кусури. Ако държиш на въпросния човек, ще го приемеш въпреки тях.
Не разбирам защо №4 обвинява момчето в егоизъм, след като авторката е пояснила, че е кавалер и винаги плащал сметките. Това по всякакъв начин доказва, че не е такъв, ами напротив. Да не е длъжен винаги той да плаща? А ти принцесата, какво правиш? Търсиш му кусури и се оплакваш от него. Възмутена съм от плоското мислене и от страна на авторката, и от страна на коментиралите до момента.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3efb2dbe49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Момиче събирай си нещата и изчезвай от този глупак - не мога да си обясня как стоиш при него. Щом дори в секса не те целува -какво говори това, той те използва "да си го вкара" колкото за спорта-това е супер гадно от негова страна. За обличането ти- ама в никакъв случай не му позволявай да ти се налага, това ще се влошава -повярвай ми.
Като цяло -супер неперспективна връзка - ЗАРЕЖИ ГО!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6d57b31582
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   ЕТО КАК ТЕ ВИЖДАМ АЗ СЛЕД 5 ГОДИНИ:Август на морето, голяма жега... В някой магазин да си купуваш бански... Горнище потник и долнище боксерки, за да не ти се вижда дупето или зърната... Навън с дълга пола и поло.. Казвам ти го защото съм минала по този път, от красивите секси тоалети и токчета, на 24 минах на бабешки дрехи... Но и ти като мен си достатъчно глупава, за да търпиш този тормоз, но нека те успокоя ЩЕ СТАВА ПО ЗЛЕ... Няма ти елементарно уважение, нямаш лично пространство, няма да имаш и самочувствие скоро, защото той е комплексар и не иска ти да бъдеш красива и да привличаш внимание... И ЗА БОГА какви са тези много добри черти, които крепят тази ВРЪЗКА. Даже и секса не ви е наред, по принцип поне в това ги бива този тип мъже.... Махай се от него и недей да се надяваш, че ще се оправят нещата.. Пък ако не уважаваш себе си слагай и забрадка и мязай на бабка... Има много свестни мъже, търси аз намерих....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bca89fa7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И как така "ти забрани"? Това в турско или в арабско се случва? Има една приказка - "Ум умува, ум робува, ум патки пасе... " - помисли си добре ти къде си точно в тази схема!

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ad227698f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   аз винаги позволявам всичко позволявам фейсбук позволявам високи токове къси поли и къси гащи и бански кой е тоя да ти ги забранява

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 592c628ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Авторке, пиши какво е станало, ако искаш... На твое място бих си взела багажа и бих си тръгнала. Това не е живот. Как така ще ти казва как да се обличаш и на всичкото отгоре се осмелява да те обижда? Той е нервиран, стой настрана от него...той ако те обича ще те потърси да си оправите отношенията, но като гледам - сигурно няма да ти позволи й да си тръгнеш. Не му казвай нищо, просто си опаковай багажа и си тръгни, без да разбере. Той ще разбере, когато се сети за тебе, дано обаче се осъзнае.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker