Преодолях го, но не съм щастлива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Преодолях го, но не съм щастлива
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2427 пъти
Преди две години се запознах с един мъж и се влюбих в него от пръв поглед. Кофтито беше, че той така й не отговори на чувствата ми... Така й не разбрах какви са намеренията му към мен. Единственото, което ми стана ясно е, че тогава не искаше сериозна връзка... Толкова бях обсебена от него, че бях готова на всичко, само и само да бъда с него. Много бях влюбена. Много и страдах... непрекъснато го ревнувах, дразнех се от игричките му с другите жени... въпреки, че знаех, че и с тях няма да е сериозен... исках го само за себе си. Имаше флирт помежду ни, но така й не разбрах заедно ли ще сме, или не... той е напълно непредсказуем... точно това явно ме привлече в него, освен страхотните му големи очи :(.

Когато му признах, че съм влюбена в него, той ми предложи да бъдем заедно, но всичко си беше както преди.... смисъл все едно беше с мен за да не ме нарани... Когато му напишех нещо в фейса - той го триеше..
Спрях да контактувам с него. Нищо повече не му казах, нямаше смисъл. Повече от ясно беше, че не изпитва това, което аз изпитвах към него. От тогава до сега не съм спряла да мисля за него... минали са 7 месеца, и най-после го преодолях. Това, че не съм спряла да мисля за него - не означава, че още съм влюбена! Просто ми е интересно как се развива живота му... интересно ми е как е с другите жени. Яд ме е, че тогава не отвърна на чувствата ми, защото СЕГА се чувствам ужасно.... толкова празна. Искам отново да се влюбя. Гледам снимките му, и нищо не чувствам вече..... уж това исках, а сега ми е толкова тъпо, че... имам чувството, че никога повече няма да изпитам това прекрасно чувство с такава сила :(.

Кога пак ще се влюбя? В момента нямам хъс за нищо... естествено не искам пак да страдам и любовта ми да е несподелена, но да си призная - дори любовната болка ми липсва толкова, колкото чувството, че си влюбен :(((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: e550f81614
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, преди време и с мен се случи почти същото. Влюбих се и аз от пръв поглед, в началото излизахме и той се държеше така все едно ме харесва, а когато му признах чувствата си ме залъгваше известно време с разни глупости и след това и комуникацията ни приключи. Аз бях толкова влюбена в него, че бях готова на всичко, и знаеш ли отне ми много време да го забравя около 3 години някъде сега вече не мисля за него, но заради него пропуснах шансовете си с много добри момчета, но го осъзнавам едва сега когато е прекалено късно. От много време съм сама и вече искам да срещна някои, който да ме обича.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0ee5d56628
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, и на мен ми се случи. Бяхме заедно само 2 месеца, но успях да налапам и то доста. Няма да крия, че беше кофти връзка. Той постоянно ми бягаше "по тъча"както се казва. Не се обаждаше, изчезваше за по няколко дни без да ми каже, после като се върнеше се държеше супер, много се обърквах с този човек. За себе си знаех, че е въпрос на време да приключи всичко, но не ми се искаше да е скоро, въпреки, че не ми беше добре с него.
Не мога да си го обясня това, някакъв вид мазохизъм сигурно от моя страна.
Сега, след като мина време и си възвърнах разума се дразня на себе си, че съм била толкова слаба и не съм го отрязала навреме. Дразня се, че съм му позволявала да прави това, да няма никакво уважение към мен, но....

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0f2d6026cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз като вас попаднах в същата ситуация с тази разлика, че се опомних навреме преди да се задълбочат нещата. Знаех си, че от цялата работа аз ще страдам накрая и я прекратих още преди да е започнало всичко. Сега той е човекът, който не може да ме забрави и все още не започва нова връзка, но още тогава интуицията ми ме спаси от него и номерцата му. В момента и на мен ми е трудно да си го избия напълно от главата, но това не значи че някога ще си позволя да страдам заради такъв човек. Не, благодаря. Пожелавам ви сила, за да преодолеете и вие вашите несподелени чувства. И се надявам, че ще срещнем подходящи за нас хора. :)Doriana

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a7556dd232
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   уфф ще умра от скука, докато срещна друг, в който да се влюбя :(
авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker