Зяпа други жени. Норлано ли е това да ме влудява? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Зяпа други жени. Норлано ли е това да ме влудява?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 15118 пъти
Здравейте! Искам да потърся съвет от хората в този сайт по един може би странен проблем, който мен ме измъчва доста. Да, има по-сериозни неща в живота. Аз самата имам доста по-сериозни проблеми, но сякаш със сериозните неща ми е по-лесно да се справя, отколкото с тази глупост за която даже ме е срам да говоря с приятели и познати и да поискам от тях съвет. По същество - става дума за мъжа ми. Всичко в него е идеално, но има един недостатък и това е... дръжте се... зяпа снимки в интернет на жени, а това ме влудява, не знам защо, не съм фанатичка, не съм чак толкова ревнива, не мога и да обясня защо ме дразни толкова. Имам си самочувствие, изглеждам добре, като личност съм на ниво, отношенията ми с него са прекрасни дори след години, но това не мога да го приема просто. Дразни ме, че харесва снимки във фейсбук на абонатите му, особено на жените, които са разголени или по-симпатични. Защо ме дразни това? Някой може ли да ми каже аз ли не съм наред или той не е наред? Той в мое присъствие не се заглежда по улиците, нито в нета, даже като минават и някакви невероятни красавици, а това че го прави зад гърба ми, ме влудява ужасно, все едно е лицемерен. Не съм му споделяла, защото ако му кажа знам, че веднага ще спре да лайква снимките, а само ще ги зяпа. Аз искам той сам да се откаже от това, без аз да му казвам. Дали е възможно да се случи или трябва да му кажа да спре преди да съм го намразила? Да, започвам да го мразя и вече даже ме отблъсква сексуално като си помисля, че зяпа зад гърба ми други жени, а пред мен се прави на моногамен. Даже започнах да обмислям раздяла. Май предпочитам честен човек - да каже - да, харесват ми, зяпам ги, няма да се променя, а не да ми говори, че съм най-най за него, а след това да се прехласва по други и то по такива, които познаваме и двамата и са ни приятелки. Каже те, полудявам ли или съм права да се ядосвам? Други недостатъци няма, освен пустия фейсбук и лайкванията на снимки на засукани дами. Да говоря ли с него по този въпрос? Вие как бихте постъпили?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 82c8b90d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Права си, защото има нещо толкова НЕмъжествено в това зрял индивид да прекарва времето си във фейсбук и да се занимава с лайкване.
Предполагам се дразниш не толкова, защото е лицемер, а по-скоро го съжаляваш и ти пада в очите - това неговото е малко или много лигавщина.
Почти не познавам фейсбук-активни мъже. Има нещо инфантилно и клюкарско и средностатистическия мъж гледа с презрение на тези неща. По правило мъжете, които се задълбават във фейсбуците са доста млади или пък по-старички самотници. И никога не са готини, никога не са преуспели, винаги са леко смешни. Като подпийнали ухажори в селска дискотека.
Сигурна съм, че това те дразни най-много, защото той се излага пред познатите ви с това раболепно поведение, излага до известна степен и теб.
Щом усещаш дискомфорт - не се чуди, не се бори с мислите си. Те са естествена реакция.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c2ad82ce34
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той не е наред. Не му позволявай да прави това... за жалост гадния фейсбук това прави... за какво му е фейс изобщо?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b62f3b84cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не разбирам и не харесвам мъже,които стоят в подобни сайтове,отвращават ме,едно е да седнеш на компютъра,да четеш нещо,музика,филми,подобни неща,но да висиш като твоя мъж-отврат,разбирам да е самотник,да няма жена,да кажеш,че така си убова времето,но да има жена и да прави това-кажи му,а и щом обмисляш раздяла,каквтото ще да става.От опит ти казвам,ако в една връзка нещо те мъчи-кажи го,ако не се промени,значи няма смисъл,това ще те мъчи все повече и повече,ако си траеш,а и смятам,че истинските отношения са за предочитане,пред това да се лъжем и да си затваряме очите.Има вариант той да спре,докато си около него,но ако дълбоко в себе си не иска да спре,пак ще го прави,а ако иска,нека,аз не бих искала някой да се променя заради мен,а заради себе си,бих казала все пак какво ме наранява.Аз скоро излязох от дълга връзка,много неща ми тежаха и ме нараняваха,все търпях и мълчах,опитвах се да съм търпелива,накрая не издържах и в последната година,когато бяхме заедно си казвах всичко,тръгнах си от връзката наранена,и му казах,че щом прави неща,които иска,и които ме нараняват повече няма да се видим.Боли ме много сега,но иначе просто се съсипвах и страдах ужасно.Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 86d97c2e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Готова ли си да загубиш човек, който описваш като перфектен с един ЕДИНСТВЕН недостатък само защото нещо те е подразнило? А и това не е болка за умиране! Той просто разглежда снимки. Ако това е само проблема не ми се мисли какво ще стане, ако го хванеш да гледа порно!? Замисли се много добре какво ще направиш. Аз ти препоръчвам да поговориш с него. Да го попиташ дали нещо му липсва в секса или изобщо във връзката ви. Според мен ако разбере, че не ти е приятно от това ще спре. :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 093edb9fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Ако наистина си щастлива с него и ако това е единствения му "кусур", според мен е доста малоумно да се разделяш само заради това. Дори само факта, че си "обмисляла" раздяла както сама казваш, за мене не е нормален в тая ситуация. В крайна сметка и ти не си перфектна, гаранция си имаш трески за дялане, без значение дали си ги знаеш или не, и сигурно щеше да те доста неприятно ако той реши да те зареже заради някой твой недостатък, макар че иначе е доволен от тебе.
По-големият проблем според мен е, че не говорите за това. Наистина има нещо лицемерно в това, че се крие и пред теб се прави на големия светец, но и ти не си по-добре, след като продължаваш да си мълчиш и трупаш някаква злоба в себе си, без да споделиш проблема с него. Да ти е хрумвало, че сигурно има причина да се крие, защото те познава и знае как би реагирала ако ти каже? Сама си казваш, че това те дразни дотолкова, че би се разделила с него, а ти очакваш от него да не се крие, как си го представяш това? Не може да искаш хората да ти гласуват доверие, след като не си способна да понесеш истината.
Изясни си за себе си кое ти е по-големия проблем, факта че го прави или това, че се крие. Ако криенето е проблема, решението е просто - отиваш и му казваш, така и така, знам че гледаш еди си кво си, недей да се криеш, защото изглежда смешно, като искаш прави го пред мен, няма да ти направя нищо. Но тогава си дръж на думата, че няма да го правиш на проблем, а не после да тръгнеш да му го натякваш и да го караш да съжалява, че ти е повярвал.
Ако те те дразни самия факт, че гледа, трябва да те разочаровам, няма да намериш мъж, който да не се заглежда по заголени мадами. Евентуално си спомни как ти си му привлякла вниманието, може би пак разчитайки на сексапил? Номер 1 е права, сериозните мъже не си прекарват деня в лайкване на снимки във Фейсбук, но това не омаловажава твоята вина за липсата на комуникация между вас.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4f55167d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (150 гласа)

6.   А представяш ли си какво чудо ще настане, когато твоичкият открие чеки*те? ...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6e54c66b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   От авторката: благодаря ви за отговорите, определено ми помогнахте са си подредя някои мисли.
Номер 1 - да, всъщност по-точно ми пада в очите по този начин и ме излага пред общите ни познати и приятели. Формулира го по-добре от мен и от кашата, която е в главата ми в такива моменти. Номер 2 - Принципно нямам против фейсбук, стига да не се прекалява и да не се превръща в мания.
Номер 3 - Благодаря за съвета. Смятам да поговорим с него по въпроса. Зрели хора сме уж. На теб ти жалея да намериш това, което ти е нужно, за да бъдеш щастлива.
Номер 4 - Не би ме подразнило да гледа порно. Това е съвсем различно. Не би ме подразнило и да зяпа жени по списания. В секса нямаме проблеми. Аз го виждам, че не търси нещо, а просто си запълва времето по детински и жалък начин с който ме излага пред хората. Не съм ревнива; даже изневяра бих простила (еднократно).
Номер 5 - Аз се старая доста да съм идеална домакиня, готвачка, дама, секси, работя, спортувам, образовам се допълнително, държа се добре с близките му, угаждам му. Не мисля, че той има проблем с мен и винаги ми го е казвал, че съм идеална според него. И тук идва това, което каза ти - за комуникацията. От моя страна липсва само по този въпрос, иначе всичко останало си му го казвам на момента. Не знам защо толкова ме притеснява да му го кажа това, ще ми се сам да се сети и да спре. Не ми се иска аз да му казвам и един вид да се опитвам да го променям на сила. Познавам го и знам, че ще престане на секундата, даже профила ще си изтрие, но това не променя факта, че все пак той ще си остане недорасъл в това отношение и няма да осъзнае, че е глупаво поведението му, а ще си мисли, че чрез спирането с фейсбук прави компромис към мен, за да не ме дразни. Не знам дали схващаш идеята ми. Отговарям и на другия ти въпрос веднага - предпочитам да го прави пред мен, поне ще знам че е честен, но най-предпочитам изобщо да не се занимава с такива неща. И все пак мисля да поговоря с него тия дни, защото вече нямам нерви да хабя за глупости. Ако потърпя още малко, ще избухна много лошо накрая и двамата ще бъдем наранени.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 168daac5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Ето това мразя на жените... задушават мъжете си. Какво лошо има като гледа жените? Ти мъже не оглеждаш ли като си с приятелки или си затваряш очите когато се разминеш с готин пич? Не ме бърка ако приятелката ми обсъжда, зяпа или "харесва" снимки във фейсбук. Ако за това оставиш мъжа си... следващия като почне да ти кръшка какво? Ще го запалиш с бензин или ще го изкормиш? Фанатички... Не разбирате ли, че колкото повече свобода се дава на мъжа, толкова по-щастлив е той и по-верен. Със сигурност не си светица нали?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 82c8b90d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Аха, ето номер 8 е първия фейсбук трубадур тук, който дръзна да се обади и не може да се примири как изглежда в женските очи.
Нека поне една жена да напише, че харесва подобни индивиди, и че ги намира неустоими и мъжествени да бродят неуморно и да се свалят чрез бутона лайк :)) хи хи

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c2ad82ce34
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей отново, снощи дълго мислих за твоят проблем след като легнах и с мъжа ми го измислихме така - направи и ти същото - виси във Фейсбук, харесвай и коментирай снимки на момчета и виж реакцията му, ако не му пука и не ревнува, тогава прецени сама какво правиш с него....

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: febe230b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ще пиша и аз, защото няма мнение, което отговаря изцяло на моето.
Като цяло най-много ми хареса 1 коментар, който подкрепям. Аз нямам фейсбук и ми е много смешно, когато мъж се занимава с детски работи.
Но не виждам ситуацията да е проблем. Аз също съм обвързана, но ако попадна в тази ситуация, няма да ми направи впечатление, не го отчитам като проблем. Ако пък го забележа и ме подразни, ще се избъзикам с него, под формата на майтап ще покажа че ме дразни с това.
Но също съм съгласна с 8 коментар, който казва, че свободата е много важно нещо.
Авторке, според мен не зяпа други в твое присъствие от уважение, защото имаше една тема наскоро. И от коментарите стана ясно, че няма проблеми мъжете да зяпат други, стига да не е пред половинките си, за да не се обидят. Той явно също си мисли, че така е по-добре.
Иначе аз съм като теб и предпочитам да няма лицемерие, всичко да е открито. Ама мъжът ти как да го знае това че те дразни, все пак не чете мисли.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: be63ed4d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте!
Зачетох се, защото има много подобен проблем при мен.
Исках да попитам номер 8, при аналогична ситуация как би реагирал? Да си намери женичка която не може да си прибере езика като види по-хубав задник от неговият? Едва ли ще е толкова толерантен.
При мен случаят наистина е подобен. Но с тази разлика, че става пред очите ми. Човекът с който живея, нищо лошо не бих могла да кажа за него с изключение на това, че при вида на хубава жена просто се облещва. Не търси физически контакт, просто гледа.
Авторката спомена, че би предпочела това да не става зад гърбът и, но и обратното не е много приятно.
Това също се случва и в кръг от приятели, което лично за мен е унизително.
Независимо, дали е мъж или жена, всеки човек си има слабости, но все пак трябва да има толерантност към човека до теб.
Не можех да се примиря с това и в началото го намекнах тактично, но природата си е природа.
Опитах да поговоря пак с него, спря, но вече просто го няма това доверие. Щом си позволява това в мое присъствие, не знам какво би станало зад гърбът ми. Не съм параноичка, не съм и ревнива, но къде отива самочувствието на една жена така? Дори и желанието ми за секс вече не е същото.
Не очаквам да имам до себе си мъж с капаци, но всичко си има някакви граници. Предстои ни сватба, но ако нещата продължават по този начин едва ли.
Имаше си една приказка, че бивша курва няма, смятам, че в пълен смисъл това се отнася и за мъжете. И оправдание като слабост-за мен не е извинение.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9f65ce3f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Мъжът ми се заглежда по други жени, аз забелязвам, че ме оглеждат други мъже... И? Нормално е хората да гледат нещо, което им харесва. Не ме обижда, даже ми е весело.

Между другото, когато съм качвала снимки във Фейсбук, не съм си мислела нищо лошо за мъжете, които са ги лайквали. По-странно ми е било, когато някой ми напише лично съобщение, че харесва снимката, вместо просто да я хареса. Явно не иска другите да виждат къде какво харесва, защото това показва отношение, а те нямат смелостта да го заявят открито.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9c53098142
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Подкрепям номер 13. И ние сме така. Аз съм му втора съпруга и първата му е забранявала всичко и много го е подтискала. Днес доста се забавляваме, обсъждайки свободно и жени, и мъже. Един път почти си докарахме белята, защото една много грозна двойка решила, че искаме нещо повече от тях и не спряха да ни преследват цялата вечер в дискотеката.
Първата му жена му е забранявала дори порно или мъжки списания, което ми е доста смешно и странно.
Няма по-лошо за един мъж от ограниченията на комплексираните и уплашени жени.
Спокойно, мили жени, който е с вас ви намира за най-добрата, но това не ви прави негова еднолична собственица. Оставете го да си събира апетит навън, но му педложете консумация у дома.
Сърдитко Петко, празна му торбата!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c36e4aff9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Хихи и ако мислиш, че твоето положение е лошо, почакай да ти разкажа за моето...
И моят приятел има фейсбук и докато един ден беше излезнал, аз стоях на компютъра му и видях, че фейса му е отворен. Реших да влезна и веднага проверих съобщенията му (ест. това не ми прави чест, но... :) ). Там видях различни писма, в които се сваляше с други жени. Видях още, че отново си стои 'необвързан', макар че преди отбиваше номера с това, че не иска да се 'направи обвързан', защото приятелтите му са щели да го разпитват... Еее, вече ме познават... и? Той харесва, разглежда и коментира снимки на жени. Но вече спрях да му правя проблеми за сайта, защото съм му нарушавала личното пространство...
Приятелят ми има и много снимки в компютъра си - на момичета, с които си е писал;на бивши гаджета, но забелязах, че всички са от преди 2/3 години, а тогава не сме се познавали. Това ще му го простя, но защо ги пази? Това са му спомен и аз няма от какво да се дразня, защото всичко е минало и заминало, нали?
Случвало ми се е и да го хващам как хвърля погледи по чужди жени, докато се разхождаме. Той добре ме познава и веднага се досеща защо ми се променя настроението и в тази ситуация аз излизам отново виновната, а естествено той е жертвата. И ми отвъща, че за това му са били очите - да гледа, че трябвало заради мен да върви като 'кон с капаци', че моята ревност го натоварвала.
А най-интересното се случи миналата седмица на плажа. Бях в компанията на почти изцяло мъжка аудитория. Пред нас имаше една жена, която имаше, признавам си, хубаво дупе и не пропускаше възможност да се наведе насам-натам, за да го покаже. Е, такива коментари чух в мое присъствие, че не е истина, не само от моя приятел. На другата жена от компанията не и пукаше, тя явно вече им е свикнала... А един от мъжете ми каза: ''Нали знаеш, че ние само говорим? '' - Късноооо, аз вече съм обидена! Тази случка я споделих с една моя близка, а тя ми отвърна - "Ти нямаш ли хубаво дупе? Защо не сложиш и ти прашки да се покажеш? Проблема е там, че имаш ниско самочувствие'' - тук може и да е права, може би всичко това е заради ниското ми самочувствие.
След седмица отиваме на море с цялата му компания. Трябва да си накупя валерианчета, че като сме на плажа и започнат да му шарят очичките, тормозя единствено себе си...

П. П. Извинявам се, че се отклоних лекичко от темата, но сега, като споделих всичко това ми олекна... :)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7086e80d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   12, че ти ако мъжете дето се заглеждат по жени, ги броиш за (мъжки) курви, има ли изобщо не-курви сред населението?

Апропо, ако самочувствието ти зависи от това дали мъжа ти гледа други жени, значи точно това самочувствие никакво го няма. После не била ревнива...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4f9f3ced11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Диетата не трябва да ти пречи да видиш менюто.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: be63ed4d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Номер 16, не може да правиш подобни квалификации, докато не си се сблъскал с подобно нещо. Когато нещата станат показни става неприятно независимо за мъж или жена. Това за мен си е просто лошо възпитание. Предполагам си мъж, затова ти се струва нормално, но и за мен не е. Аз лично се разделих с подобен мъж. В компанията на жени се държеше като разгонен пръч и после-хайде върху мен. Човека се оказа истински полов атлет, жените които беше оправил през това време не можеш да ги преброиш на двете си ръце. И това ли е нормално, или е мъжество, може би? :)))) Тогава твърдеше-само приятели, само се шегуваме, ревнувала съм и съм му скапвала настроението-горкият. Сега съм с човек с много по-различно възпитание, и как така не съм ревнива, чудна работа?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 789497b846
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Номер 18, само след седмица да не пуснеш тема "не ми стига секса". Не разбирам какъв е проблема? Човека гледал другите жени и после ебял теб. Ти как предпочиташ - да гледа теб и да ебе тях? Нямате угодия.
Преди време и аз бях така: вървим с уж сериозната приятелка с която обсъждахме сватба, но минава някое адски секси парче с малко дупе, дълги крака, големи естествени и стегнати гърди и ужасно красива и.... айде скандала готов. Защо съм я гледал, една не ми ли била достатъчна, и то само заради това, че погледите ни с моммичето са се срещнали, а не съм се обръщал след нея. Да кажеш, че съм обменял координати с тях - ок, разбирам, че не е приятно, но само за един поглед? Сега вече не сме заедно, защото това менторско отношение към мен ме задушаваше с години. Сега си ги свалям спокойно и не само ги гледам, но и секс правя с тях.
Като цяло повечето жени имате големи комплекси, което не го разбирам. Толкова красиви и секси жени, а с такива комплекси. Вие си знаете ;)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: be63ed4d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Номер 19-евала за коментара ти!
Напълно е нормален точно за такъв типаж за който говоря. Аз съм номер 18. Самочувствието ми се е съвсем наред всъщност, точно по причина, че не оставям да ме правят на глупачка.

Животът на всеки си е негов избор. Ако афинитетът ти е порно актриса в леглото, повярвай няма да е по различно в живота. Когато се влагат стедства и много усилия за една истинска връзка трябва да е двустрано. Това, че си предлага пенисът наляво и надясно си е индивидуален избор, но аз такъв човек в леглото си не желая-това е моят избор.
Няма нищо общо съсамочувствието ми, по скоро обратното:)))
Моите наблюдения са, че точно по такъв начин мъжете се доказват.
Успех със уж сериозните приятелки:))))едва ли ще имаш нещо различно с това мислене...

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 789497b846
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Номер 19 съм.
"Самочувствието ми се е съвсем наред всъщност, точно по причина, че не оставям да ме правят на глупачка" Точно то не ти е наред. Страх те е, че една пикла може да завърти главата на мъжът ти. Ти не вярваш в себе си. И как те прави на глупачка, - като само се загледа в друга жена? ! На колко си? Аз съм на 24. Пък и кой каза, че някой предлага пенис наляво-надясно? Нито ти си написала това за бившия си, нито аз за себе си докато бях обвързан. Никога докато съм бил обвързан не съм развявал нищо и никъде, което най-много задушава мъжа - хем не изневерява, хем го обвиняват в това.
Ти примерно какво нередно виждаш в това, като се разминеш някой мъж да погледнеш как е облечен, какво тяло е изваял, каква е походката му??? Или това за теб означава да изневериш и носи непоносима горчивина? Освен годините, напиши и от къде си. Нещо ми се струва, че си израстнала в малко градче, където ако погледнеш чужд мъж те замерят с камъни? Наистина очаквам коментар от теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d964740ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Да всички са прави с своите съвети. Но запомни едно няма мъж които не заглежда жена, но важно е вечерта в леглото кои го проверява дали е гледал и да ли е готов. Затова че когато сте заедно, и ти първо забележиш хубава жена, и ти бъди инициатора да я обсъдите колко са хубави краката, дупето или друга част на тялото. Но незабравяи после в леглото да го провериш какво е видял. Или казано направо, гледаи, гледаи и ела да, те проверя как е мъжкото достоинство. От това ти само ще спечелиш.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 28afc08b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Ти пък, ха, ха, що за проблем е това? Онзи тръгнал човека по-горе да си слага край на живота, а ти - заглеждал се бил! Ами да си гледа! Обичаш ли го - обичаш го. Той обича ли те - обича те! Какво по-хубаво от това! Пий си едно пиене и си свиркай, ха, ха, ха!!!
ЛЖАГ

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 82c8b90d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Стига сте философтвали, ясно е, че мъжете не са слепи, но факт е, че умният мъж вижда жените, които преминават край него, полуумния ги глееда, а малоумния ги зяпа опулен, че се и обръща :D
Може да има и още по-тежки случаи - да ги сочи с пръст на жена си, а тя да ръкопляска, но подобно семейство идиоти е рядкост, за щастие.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 389bb9edcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   Това жените сте наистина много странни създания. Дразнела се, че лайквал снимките на полуголи кифли у фейса. Е, хубаво де, леко детско е за зрял и женен мъж, спор няма. Може би трябва да "развие" някой по-мъжествен кусур като например всяка вечер да тряска по пет мастики в кварталния хоремаг и после да се прибира у вас смърдящ и фъфлещ и да заспива на канапето пред ТВ-то. Това по-добре ли е? А бе направо нямам думи, но вече не се учудвам от нищо. Научно доказано е, че повечето жени-дори когато всичко е спокойно и перфектно-все ще намерят откъде да създадат проблем и някоя малка драмичка, защото просто това е начина, по който функционира женския мозък.

И другото което е-ако това, че той дреме във фейса теб те дразни, ами вземи му го кажи директно. Все пак не вярвам да е спал в градината на баба Ванга и да има способности да чете мисли и врачува. За мен, той просто не мисли, че прави нещо нередно, просто явно си те знае и затова не го прави директно пред теб.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bdcecacf7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Напротив истинските и сериозни мъже не биха правили така да зглеждат. Просто не им стига една жена или иска и търси нещо в друга която неговата жена няма. Или да сравнява нея с други и да я направи такава каквато иска защото тази която е видял била с стегнат гъз и дай и аз да я накарам да стане така. За жалост такива мъже са много. Аз съм само на 20г. но като наблюдавам и чувствам е точно така.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1a0719a34e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Аз имам друг проблем с моя мъж. Той не влиза във фейсбук въпреки че има, но излезем ли на улицата ми прилошава ако мога така да се изразя, мине ли някоя засукана мадама и няма шанс да не бъде огледана отгоре до долу. В началото не обръщах внимание, но когато стана непоносимо седнах и говорих с него и знаеш ли какво ми отговори:аз ги приемам като все едно виждам хубава кола, дърво, къща и точно след 5 минути съм забравил какво съм видял. МЪЖЕ. То им е заложено. Просто спрях да обръщам внимание на това и дори когато се разхождаме и видя хубава жена самата аз се обръщам и гледам много много да не забелязвам. Опитай, не губи семейството си заради едни снимки. Има къде къде по-лоши неща на този свят. :)))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8e4b2c73fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Номер 28 стана ми смешно, какво е казал приятеля ти хахахаха луд е. Поздравления за това, че си казвате истината и по важно, че има разбирателство :)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 89802250d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Аз ще го зарежа на момента....

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 7e4a3e5b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Напълно те разбирам! Аз също се влудявам когато мъжът ми харесва снимки на абонатите си от нежният пол във фейсбук или се заглежда дори като шофира!!! И реакцията ми естествено е сърдене. Знам че не бива, рискувам да го загубя така според дебелите книги! Имам паролата му за фейсбук и заедно решаваме коя да му е абонат а ако нещо не ми харесва се старая той да не го види...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 7e4a3e5b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Напълно съм съгласна с 2 !!!!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 7e4a3e5b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Поне не казва "не е вярно " като го хванеш в крачка това наистина е влудяващо!!!!!!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 316b138778
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   доста ограничени в мисленето, много пуритани много нещо, а, и той как, защо, какво ами ако тои ако аз, не ви знам годините но има една елементарна поговорка... когато нещо го няма в кащи го има навън, важи двустранно??? аи стига сте се правили на света вода

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: cd3e8aad18
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Дами, изобщо не се плашете, че ще го загубите, ако изказвате недоволството си от несдържаността му. Независимо, че много мъже мислят, че това е проява на ревност и задушаване, истината е, че това е чисто и просто обидно за жената до тях. Както би било обидно и за тях самите, ако жените им правят същото, което и те. А ако наистина се стигне до раздяла затова, че му "нарушавате правата и личното пространство", значи този човек не е бил за вас.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 638442ebc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Изобщо не ме е страх да го загубя. Страх ме е да не си пропилея времето с него. Дразнещо е и ми убива желанието за секс с него. Просто не го желая. А 100% той дори не си дава сметка колко е жалък.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c06c3dd348
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Цитат: "Изобщо не ме е страх да го загубя. Страх ме е да не си пропилея времето с него"

Ако наистина не те е страх да го загубиш, значи определено си пропиляваш времето с този човек. Пак си помисли какво точно те дразни и дали не си всъщност ревнива и с ниско самочувствие и на какво се дължи това. Като жена ти го казвам, не е нормално поведението ти. Ако само това са му кусурите на мъжа ти, че лайквал нечии разголени снимки, значи си голяма късметлийка. Би го зарязала заради тази простотия?! Държиш ли изобщо на него? Мъжете обичат с очите, а ние, жените с ушите, така че остави го да си лайква, да си гледа, това им е в природата, важното е с кого иска да бъде и с кого е. Спри да се фиксираш в него и да го следиш какво прави. Това наистина може да е много задушаващо. Освен това ти никога ли не се заглеждаш по атрактивни мъже и жени, и винаги ли си безкрайно целомъдрена дори и във фантазиите си и всъщност не му приписваш своите мисли и своите грехове?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ce21879d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Случвало ми се е многократно от самото начало на връзката ни да заглежда пред мен други момичета, като например аз му говоря сериозни неща а той си е обърнал главата и зяпа..
Когато съм говорила с него на тази тема и съм го питала Добре на теб приятно ли ще ти е ако аз заглеждам така всеки добре сложен по улицата? Отговор : Аз не те гледам на къде гледаш ти
В очите на мъжете това е ревност...
На мен това не ми е първата връзка как така само с него станах ревнива незнам...
За нен това е унизително... но не мисля че ще се промени.. просто на мен ще ми писне един ден от това че ми губи доверието по този начин.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c60ac00daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Здравейте,
От тук прочетеното в общи линии разбрах че някои се дразнят други не... Искам да се обърна към тези някои които се дразнят:Дайте идея как да се справим с това! Наистина не си заслужава заради такъв кусур да си проваляме връзката ако разбира се всичко друго е наред...
При мен номера не мина с разговори и с добро и с лошо опитах наистина не се получава...
Не знам какво да направя че да ме разбере наистина.
Моля за съвет и помощ от жени които са изпадали в подобно затруднение...

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f57bfcc696
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Мъжете да са благодарни, че по улиците ни не се разхождат Брад-Питовци, че едва ли щяха така нормално да реагират, ако ние изплезваме език и изкривяваме врат след някой алфа-мъжкар :DD

Просто този вид се среща много рядко в природата - за ваш късмет и за наше нещастие, скъпи мъже :))

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7aea26b48d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Ако намериш такъв мъж, който да не зяпа други жени, той със сигурност ще е гей. А и обратните може би понякога жени зяпат… Така че, успех в търсенето на въображаемия принц!
Скудоумните многословни съчувствия и кудкудякания отгоре, израз на женска „солидарност“ просто няма какво да коментирам.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3bbd07ab90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Жените се нахвърлиха на тази тема като мухи.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: cff8aa7d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Пишеш, че имаш доста по-сериозни проблеми от този, а всъщност мъжлето ти явно си няма достатъчно сериозни занимания, че да се стига до лайкването на някакви кифли във Фейсбук. Кифльок кифли харесва. Пуританка те изкараха. Вместо кретенчето ти да си знае собствените приоритети, тръгнал да покачва чужди самочувствия в ущърб на жената, с която гради нещо. Какво ще постигне като ги лайква? Едно е да харесаш снимка на човек, който уважаваш, за подкрепа, съвсем друго е да се държиш като неадекватен нискоинтелигентен нерез, който не се свени да се излага публично, обобщавайки какви били мъжете и смятайки за адекватност някакво елементарно поведение. Кифла е мъжът ти, кифленско е да си качваш полуголи снимки, за да се излагаш, кифленско е да скролваш с мишката и да ги лайкваш. Тука, гледам, пишат, че извинението било, че ги гледат като хубава кола, например. Кифленско е да инвестираш времето си в разглеждане на прически, обувки и чанти, също както е кифленско да си разглеждаш коли и голи мацки. Едно време се смеехме на тираджиите, че си лепят снимки на Лепа Брена и разговорите им се въртят около ниско-интелигентни теми за коли и елементарна политика, сега това е станало норма. Във времена, в които мислихме, че ще има летящи коли, ние обясняваме във фейсбук как земята не е плоска. Хората масово не разбират каква е разликата между това да си "фен' на някого и да уважаваш някого, да му се възхищаваш. Да си фен се изживяваше в пубертета, а примитивите си остават фенове цял живот, грубите примитиви - фенове на елементарни неща като гола цица и "стегнато малко дупе". Тъжното е, че неосъзнавайки духовната си нищета, ще те принизят, ще търсят в теб комплекс за малоценност, завист, ревност и всякакви тъпотии, просто защото до там успяват да "метнат". Какво очакваш от стадото, освен да ти обясни стадния си инстинкт като факт, неподвластен на човешкия мозък? Какво очакваш от човек, който осъзнава собствената си примитивност, освен да ти пожелае успех в търсенето на "въображаемия принц"? Та ти виждаш неумението даже да се разбере разликата между поглеждам, забелязвам, отчитам и зяпам, камо ли търча, за да покажа, че харесвам. Твоят приятел не загрява, че поведението му е малоумно, поради загубата на времето му, поради елементарността на интересите, към които проявява внимание, поради уронването на собственото си и твоето достойнство чрез действия, не само лишени от всякакъв смисъл, не само тотално непродуктивни, но и жалки. Защото е жалко да се поставиш, при това доброволно, в позицията на фен на някоя кифла. Не знам по какви дълбоки причини сте се събрали заедно с твоя човек, но ако през свободното си време намираш нещо повече като занимания от бърсането на прах и разглеждането във фейсбук, помисли какви общи занимания ви събират.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker