Винаги виновна за всичко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Винаги виновна за всичко
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3424 пъти
Историята ми е следната:Женени сме от 2г. Имаме бебе на 9м. Живеем при моите родители. Неговите родители са от друг град и са разведени. Той дойде да живее в моя град заради мен, а и не само. Просто нямаме възможност да се изнесем на квартира. Той работи в друг град и пътува всеки ден. Става рано и се връща късно. Като се върне аз все намирам за какво да се скараме. Дори и за най-малкото нещо съм способна да се скараме.

Такава съм от малка заядлива, от най-малкото правя скандал. Караме се постоянно. От друга страна нашите все ми се карат на мен за негови грешки. Просто те са свикнали на 1 тертип а той още не им е свикнал и когато дадено нещо го направи по негов си начин и нашите веднага ми се карат на мен а от там аз трупам трупам казвам му и накрая започват скандали. Той се връща уморен, яде и ляга. Аз искам да изляза с бебето, а той ми вика защо ще излизате, кога ще се върнете. После излизам сама или с майка ми а той мърмори че дори не съм го поканила.

Каква покана чака за да излезе с жена си и детето си. След като тъй не идва аз какво да правя излизам и това е. детето иска разходка. Вече не издържал на скандали каза че ако подължавам ще си тръгне и няма да се върне. За мен лично аз приемам тези скандали за нещо нормално. не им обръщам внимание. за мен са част от всекидневието но той не мисли така. не мисля че като се скараме за 1 домат или 1 чаша газирано и това са вече неща заради които трябва да се разделим. ние се караме само за такива дребнави неща. Признавам си аз съм нервна избухлива за най-малкото нещо. От малка съм с такъв характер. Мъчила съм се да се променя да си избия този вреден порок но не става. Той е спокоен и уравновесен човек но покрай мен се научи и той да ми вика. Вече взе да не издържа. Според мен това че живеем с родителите ми също оказва огромно влияние. Винаги се съобразявам първо с тях. Карам се на него само за да има мир в къщата и да угодя на майка ми която тропа с крак че еди кое си трябва да е така както тя иска. Баща ми постоянно ми казва че съм скандалджийка и няма де се оправя. Всеки хвърля вината само върху мен. Не казвам че не съм но аз съм между чука и наковалнята.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 774167b122
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Забрави да напишеш, на колко си години, но съм сигурна, че си поредната млада майка, която не е била готова за брак и дете - материално и ментално. Ти си в майчинство и не работиш, не може ли да си намерите малка кватирка в селището, където той работи - така ще имате повече време заедно.

Стореното - сторено, но ако не се промениш, ако не се изнесете, ще загубиш мъжа си.
... и да, виновна си, но това в случая няма значение - важното е да спасиш брака си и да задържиш бащата на детето си, а това иска малко напрягане и компромиси ...от теб зависи всичко. Няма не мога, ако не се промениш и не го подкрепяш ще станеш поредната самотна млада майка у нас, която едвам свързва двата края и живее при мама и тати, кисне по кафетата и оплаква съдбата си по цял ден, а бебето ти ще остане без баща.

Залогът е огромен - цял един живот!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 89a53b31af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласна с №1 изнесете се в селището където той работи на малка квартира. Майка ти е права да командва в собствения си дом. Трябва да се научиш да не правиш скандали за дребни неща, ти си майка и детето ще страда от това и на него ще се караш за дреболии, сега е времето да се научиш после ще е късно.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 22cae64dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не си написала на колко години си. може би си в интервала 23-28

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 57be5ad9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да пропуснала съм да напиша на колко години съм. На 28г съм. Имаме заеми към банката и за това не можем да си позволим квартира.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: cb62254519
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Добре е, че осъзнаваш, че проблема е в теб.
Опитай се да се промениш, да си по-спокойна, да не си дребнава. Трудно е, да, но не и невъзможно. Кой би търпял непрекъснато да му се карат за глупости?
За разходките също не си права- ти казваш, че излизаш с детето и с майка си. Той за какво ти е? Как да каже- ще дойда и аз? Ти ако си, ще отидеш ли? Това семейна разходка ли е или какво?

Другия път излезте само тримата, без майка ти. Някоя вечер остави детето на майка си, излезте само двамата, поговорете си, отпуснете си душите. Какво е това напрежение? Обичате ли се или не? Искате ли да сте заедно или не?
Повярвай, наистина ще изпълни заканата си и ще си отиде и ти няма да можеш да го спреш със скандали и панаири.

Може би ти се чувстваш длъжна да заставаш на страната на майка си, защото живеете в къщата й. Но това значи ли, че трябва да унижаваш съпруга си? Ако толкова пък я дразни, нека тя му каже- виж какво, искам това и това да правиш еди как си. Сигурна съм, че ще има ефект.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7c887cbdd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ми виновна си много ясно, кой да е виновен? Било нормално да правиш скандал за един домат, еми да си беше взела мъж скандалджия и с него си мерете пишките кой ще вика повече. Човека по цял ден бачка, като се прибере иска малко спокойствие, какво по-нормално от това? И на тебе по цял ден с бебето не ти е лесно, не е ли по-добре и ти вечер да имаш малко спокойствие, отколкото да вдигаш скандали за един домат?

И майка ти не е много права, вярно че сте в нейната къща, но би трябвало да е достатъчно зряла да съобрази, че като са много хора на едно място не може всичко да става по нейната. И не знам дали се усещаш, но тя те манипулира като ти се кара на тебе за неща, които е "съгрешил" мъжа ти, така прехвърля топката на тебе ти да се разправяш с него, а тя не си разваля отношенията със зетя. А това дето се караш на мъжа ти "само и само мир да има" е най-големия ташак, какъв мир, кви 5 лв? Няма как да има мир, след като винаги един е правия (майка ти) и един е кривия (мъжа ти). За да има мир, трябва да се скараш на майка си много сериозно, ама там няма да ти е лесно, ще си намериш майстора по скандалджийство.

Явно семейството ви е такова, инати и упорити, така че тва твойто скандалджийство не ти е по рождение, а е от възпитанието, да ти кажа аз. В такава среда си израснала, със скандали, и в такава си се превърнала. Работи по въпроса, щото така никой свестен мъж няма да те търпи, по-добре да си е сам на тишина.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4512f5cb04
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се ли изнесете ще се разделите. Колкото и да е трудно по добре да се живее по скромнно, но спокойно. Нормално е човекът като се прибере от работа да иска спокойствие.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c13c70d8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   И аз съм нервачка от малка, но с времето се научих да не бъда толкова, мъжете не понасям жени, които да им мънкат постоянно. Мъжете искат спокойствие, като цяло и жените, спокойствието в ена връзка е много важно. А да живеете с родителите ти е ужасно, аз живея сама, но не с родителите си, живея под наем и сама се оправям, но е немиелимо за мен да живея с родители, а какво остава да съм семейна и с родители, това е абсурдно. Не се оправдавайте, че не можете, много хора имат кредити, всяко второ семейство, пари се изкарват, но май не ви стиска да сте самостоятелни, така че от вас зависи/

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: cf4414cd6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Благодаря на всички за отговорите и съветите. Снощи мъжа ми ходи да гледа 1 квартира. Хареса я показа ми снимки. Супер е. Взехме решение да се изнесем. Ще ни е доста трудно финансово, но по-добре да бъдем сами. Съобщих на майка ми, а тя направо откачи. Взе да мърмори, как ще се оправяме финансово, как ще се оправям сама с бебето. Каза, че мъжа ми е егоист и мисли само за себе си. Опита се да ме настрои срещу него. Казах и, че не искам да се карам с него, че искам да си запазя семейството.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 774167b122
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, БРАВО!

Ще ви е трудничко, но съм сигурна, че ще се справяте. Мъжът ти не е егоист, той мисли за семейството ви. Сестра ми е като теб, нервна, но само у нашите, изнеси се и си стани сама господарка на дома, ще ти олекне и ще се успокоиш. Не можеш да си представиш, колко е готинко да си живееш с мъжа си, с детето и да прекарвате вечерите си заедно, и най-коравият хляб и най-скъсаният диван ще са ви по-сладки от всичко при старите! Мъжът и ще придобие съвсем друго самочувствие, ще бъдете много щастливи.
Браво на теб - край на натякваниците, виновните, сега ти е времето да се докажеш!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 89a53b31af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Спокойно ще се справите щом мъжът ти е с теб няма страшно. С бебето ще се справиш както се е справяла всяка майка досега.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker