Грешката явно съм аз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Грешката явно съм аз
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2745 пъти
Здравейте, искам да споделя за себе си, тъй като за тези неща не искам да говоря с хората, които познавам... Ще започна от начало... миналата година май месец се изнесох от приятеля ми - разделихме се кротко ксто нормални и големи хора. Лятото мина добре, бях си на море с приятели, почнах да излизам с различни хора... и да правя секс постоянно с различни мъже. Така захванах връзка с едно момче, бяхме добре в началото, всичко си беше ок. Но той много работеше и постоянно бях сама.. Дойде момент в който това започна да ми досажда и да ми пречи. Една вечер излезнах на дискотека и се запознах с друг готин тип-разменихме си телефоните и още от следващия ден започнахме да се чуваме. почнахме да се виждаме и да правим секс. Но приятеля ми разбра... Преби ме от бой и се разделихме... Грозна сцена. Изнесох се отново сама на квартира и сега си живея все още така.. Но ми липсва много секса. Започнах пак да си излизам насам-натам, пак с различни мъже, и да правя секс, правех секс и с бившето си гадже от сериозната ми връзка, той искаше да се съберем, но на мен ми беше хубаво само да правим секс и нищо повече. Така след това се запознах с един познат на моя приятелка и почнахме да излизаме с него. Всичко беше нормално, той се държеше с мен като с принцеса, постоянно ми пращаше подаръци в работата, водеше ме насам натам по екскурзии, беше изключително мил... Но аз не исках да съм с него.. Не ми харесваше по никакъв начин, но секса който правехме беше страхотен. Стана обаче така че, аз забременях от него, а уж се пазехме. Казах му и той ми предложи да задържим бебето и да се оженим. Аз обаче не поисках, и се махнах от него. Направих аборт, от който ме беше много страх. Аборта мина добре, успокоих се... доктора ми каза да не правя секс поне един месец, но така се случи, че правих на следващата седмица... И после пак, и после пак... Днес става един месец от аборта... Незнам как да излезна с един мъж и да не стигнем до кревата.. много ми е трудно.. Не искам да ме съдите, а просто ми кажете как да го притъпя малко това ми желание.. Сигурно имам някакъв проблем... Незнам с кой да разговарям и се срамувам. А и най-лошото е, ч е все попадам на неподходящи мъже.. все си мисля, че сега с този ще се получи нещо и след това-нищо. или той не ме търси или аз все намирам нещо в него което ме отвръщава.. така ако продължавам няма да си намеря сериозна връзка, а аз толкова копнея за това.. Благодаря ви, че прочетохте мойта история и наистина помогнете ми! Искам да бъде щастлива!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: e177738f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Освен да те зашият отдолу, не виждам начин да се спреш.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: db35b5e606
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами може би трябва да започнеш да мислиш понякога и с главата си, а не само с п...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 88eec86fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не искам да го казвам, но постъпваш като уличница буквално

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0f6da13056
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Незнам на колко си години и с какво се занимаваш, но определено не ти се налага много да мислиш как да си изкарваш хляба. Явно имаш доста свободно време, безделничиш и не си свикнала да имаш отговорности.
В противен случай нямаше да мислиш само за секс.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 46188bbb50
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена съм и ти казвам-к.. ва си, и то голяма. Отвратена съм от подобно поведение на мъжете и жените. Ккава сериозна връзка искаш, като ти само се чудиш с кой да си легнеш. Може да изкарваш пари от това, замисляла ли си се. Не мисля, че може да си с някой дълго, с изкривено мислене като твоето. Леко момиче си, личи си отдалече. Ако аз съм мъж не бих те пожелал никога, лесните жени са много безинтересни.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5eeb383f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Как искаш мъжете да погледнат сериозно на теб.. та ти им се даваш толкова лесно.. те не виждат нищо друго в теб освен един секс.. мислиш ли че това са истинските отношения? супер наивна и супер безотговорна към себе си...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e4657cfa11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Подкрепям номер 8
Не смятам иначе, че си лошо момиче, напротив.
Съвет - хвани и си купи вибратор, няколко вибратора дори и си определи срок от поне 2 седмици, месец, преди да пуснеш на някои мъж... Кой знае, може и да решиш, че не ти трябват повече, в крайна вибраторите не говорят, не миришат, не искат нищо, освен една заредена батериика! (да ги направим две)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 97b30f242d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Помолих да не ме съдите, а да ми дадете съвет... Номер 6 да ти кажа на 26 години съм и съм МеБД в еин клон на банка... Не безделнича и си имам всичко друго. Благодаря Ви все пак за коментарите...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5d5feda87f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Боже мой, наистина ли очакваш по начина, по който процедираш, някой да погледне на теб сериозно или да има желание за повече от веднъж?
Разбираш ли, че ти си като хапка-безплатна промоция в евтин хипермаркет. Хапнат и какво толкова, нищо ново, нямат желание за още и подминават.
Ти сама си си поставила етикет евтина, а очакваш някой на сутринта като те види смачкана - и да открие някаква по-висока стойност у теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker