Тя си отиде 2 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя си отиде 2
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 4826 пъти
Продължение на http://spodeli.net/4/story-2972.html

За мой ужас, тя ми каза, че вече е с друг...
Преди 5-6 дена се чухме и тя ми каза да отида до тях да поговориме, тогава ми каза, че има друг вече, с който се познава от преди това, но въпреки това ме целуна няколко пъти, както само тя знае да ме целува.

Обадих й се за празника (Великден), тя ми благодари, попитах я къде е и с кой е, според мен нормални въпроси..... тя ми каза, че знам с кой е и ми затвори. Аз се разделих с компанията с която бях, прибрах се и се напих до безсъзнание почти. Написах й 2-3 смс-а, с които исках пак да й напомня колко я обичам и не мога без нея. След смс-ите тя ми се обади да ми каже, че й правя мръсно по този начин. След кратък прекъснат разговор, аз пак се обадих и ми вдигна момчето, с което е тя вече. Проведохме според мене нормален разговор без да се караме, и му казах да ме остави да си изживея драмата, ако тя е преценила да бъде с него, няма да се върне при мене, мисля че постъпих правилно. След това тя си изключи телефона. 10 минути след това, тя ми се обади да ми каже, че вече обича него (което според мен е трудно за толкова време, но се опасявам, че е от преди това с него, докато е била с мен). Помолих я аз да говоря, а не тя и да пусне на спикерфон да ме чува момчето. Пожелах им да бъдат по-щастливи от колкото сме били аз и тя, той да я обича повече от колкото аз съм я обичал и тя да го обича, колкото пожелае. Пожелах им всичко най-добро, казах й че се предавам и че повече няма да й преча.

Пак й казах, че винаги ще има човек, на който може да разчита за цял живот и винаги ще съм на линия, ако има нужда от мен. Казах й че се надявам той да е по-добър от мен и й казах сбогом.

Остана само да си разделим картите (gsm), които специално си направихме да говорим заедно безплатно(аз искам да си запазя номера) и това беше.
Дано е щастлива.

Цял живот ще сравнявам всяка една жена в живота си с нея.

СБОГОМ ЛЮБОВ МОЯ НИКОГА НЯМА ДА СПРА ДА ТЕ ОБИЧАМ И НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВЯ.

Хора, който и да го чете не си позволявайте да загубвате, човека до вас.

Оказа се, че любовта е най-гадното нещо което ми се е случвало.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: d0a0d7a5c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знам какво е, аз съм в абсолютно същото положение. И аз я обичах повече от всичко на света, и ние имахме планове да живеем заедно и тн. даже сме на същите години...
само дето тя още май няма друг, но не знам със сигурност, а и да има знам че никога никой друг няма да я обича както я обичах аз. тя също едва ли ще обича друг повече отколкото ме обичаше мен. но защо се разделихме така и не разбрах, просто без причина поиска да е сама... не съм я чувал от месеци, но не и казах "сбогом", а само до нови срещи, защото мисля че ще бъдем заедно пак някога..

Но ти се дръж, не изпадай в депресии. аз съм минал и от там, а сега го приемам малко по-нормално, но за съжаление се надявам все още, въпреки че минаха 5-6 месеца.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 7623a0f24a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много, много познато чувство ((

http://vbox7.com/play:ee1a2d2f

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 5e5f91a646
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Съвета ми е да си изживееш драмата, времето лекува всичко, един ден ще видиш че ще гледаш с насмешка към сегашната ситуация.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 792178caef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човече, не се отчайвай толкова. Тя не те е обичала. Още като ти прочетох първата история и знаех, че е вече с друг, може би трябваше да ти го кажа тогава. Защо се унижаваш? Защо й звъниш???? За да ти се подиграват двамата ли? Изтрий й телефона, достатъчно се унизи.

Всички сме минали по твоя път, повярвай. И мен са ме зарязвали по подъл начин, бях в депресия години, но се изправих на крака и продължих. Бях на 29 като ми биха шута, сега съм на 32 (жена) и наскоро пак намерих любовта. А ти на 22 си мислиш, че живота е свършил. Сега ти е времето да живееш, да се събираш с компании. Какви любови, какви деца???? Ти добре ли си? Дете на 22?!! Я си поживей. Любовта ще дойде когато преживееш всичко това и се успокоиш вътрешно. Ти да си човек на който тя да разчита? Нищо подобно. Кажи й, че от днес тя не съществува за теб. Защо показваш слабост??? Никога не показвай слабост и че изпитваш болка.

Аз никога няма да си простя, че съм страдала за глупаци, които не заслужават и капка уважение. Няма да ти казвам как сега това ми се е отразило на здравето, не минават и 2-3 месеца без да се налага да ходя по доктори за какви ли не глупости, вследствие на стрес. И глупости не е точната дума, имам си 2 заболявания, които не са лечими вече и са се отключили при стрес. Няма да умра от тях, но никога няма да съм напълно здрава вече и за едното ще пия всеки ден лекарство до края на живота си. Искаш ли това да се случи с теб? Не бих ти го препоръчала.

Послушай ме, вече съм минала по този път. Вероятно нямаш много приятели, защото си бил обсебен от връзката си, но постепенно ще се сближиш с много хора. Намери си забавление, промени нещо в живота си... Остави я тази глупачка да си троши главата. Какво беше казал Ницше? "1. Не се тревожи за дреболии.; 2. Всички неща са дреболии."
Успех, ще се справиш с проблема. Просто не си струва да страдаш за жена, която не те заслужава. Извинявай ако съм била рязка, искам да те предпазя от това, което съм си причинила аз. Пази си здравето и нервите! Защото това, което ти си направиш сам, никой не може да ти го направи.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: d4f9690b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До номер 4 от автора.
Няма нужда да ми се извиняваш за каквото и да било. Благодаря ти, че си рязка и искрена. Пожелавам ти всичко най-хубаво в новата ти връзка. Донякъде послушах съвета ти, пак ти благодаря и ти пожелавам да си щастлива.
Аз започвам търсенето на щастието си.

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: d4f9690b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От автора.
Още нещо да добавя... днес тя ми се обади да ми се извини за грубата случка. Помоли ме, ако искам нещо да й казвам да й пиша на общия ни и-мейл, а да не й звъня, защото той не можел да разбере, че 3 годишна връзка не може да се изтрие с гумичка. Тя плака повече от мен, аз й казах, че щом плаче има нещо, което не е наред и да помисли и да направи решение за себе си.

Каза ми, че мисли, че го обича. Аз я питах дали е сигурна и тя ми каза, че така мисли (но не потвърди).
Това е, аз никога повече няма да й се обаждам и няма да й пиша. Дано е по-щастлива.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 7ea170151c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Колега искам да ти кажа че времето лекува а и ти си млад и ще преодолееш болката ще си намериш някой които наистина заслужава знай че всеки неуспех е крачка напред към успеха горе главата бъди силен това ще ти помогне и наистина няма смисъл да и звъниш повече. Успех друже.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 226bc6b907
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ох, колко тъжно само! Много ми е мъчно...много! Не знам какво да кажа...обичаш, усеща се от всеки ред, от всяка твоя дума. Как е възможно да бъдеш с някого години наред и изведнъж да осъзнаеш, че всъщност никога не си го обичал, или поне не истински. Защото така излиза в крайна сметка: несъответствие в характерите, несъвместомост в интересите и т.н. Та това не е от днес и от вчера...вие сте такива, каквито сте, ако не те обича сега, и ако приемем, че не си се променил коренно за времето, в което сте били заедно, то значи, че тя и преди не те е обичала истински.

Може би те е приемала за даденост, може би и е било добре да има някого на разположение, може би е била самотна преди да те срещне... Голямо разочарование. Има и друг вариант: млади сте, нямате достатъчно опит, казваш, че е по-буйна и темпераментна. Може да чувства нужда да "провери" какво изпуска, да иска проключения, различни изживявания, промяна и т.н. Това е "грешка" на разстежа и е много възможно да я осъзнае и да съжали, че те е подложила на това изпитание. Друг е въпросът дали ти ще имаш сила и желание да изчакаш и да провериш дали наистина е така. Но да се влюбиш и да обичаш безрезервно, да си жертвоготовен, предан и посветен на някого изцяло се случва 1 или 2 пъти в живота. Никой човек не може да сбърка това чувство или да го подцени.

Ако наистина я обичаш така, както никой друг, може би имаш шанс тя да " направи разликата" и да се върне при теб. За съжаление хората в днешно време са оскотяли, станали са резистентни към чувствата, превърнали са се в непоправими егоисти, неспособни да мислят приоритетно за другиго, страхуват се да не бъдат наранени и нараняват първи, за да се предпазят. Ако новото момче е поредният бройкаджия, тя ще се осъзнае мнооого бързичко. Дано ви е писано! Стискам ви палци!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 6dc77a1c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Правилно си постъпил, въпреки силните емоции.Винаги много боли когато човекът който сме обичали,реши да избере друго освен нас.Тя те уважава и цени. Времето наистина лекува и любовта наистина не е безмерно щастие. Ще се справиш!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 5e5f91a646
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всичко е свършило в момента в който си разбрал че има друг. В България на 1 мъж се падат 2 жени, ще дойде нова преди да се усетиш и тогава ще видиш че може отново да си щастлив :) аз бях като теб, мислех че съм свършен ала бала,срещнах друга и сега съм женен за нея. :)

 
  ...

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: d91fdb338b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Тя не те заслужава. След време, ще ти цъфне на вратата- личен опит. Но не я приемай, защото рано или късно пак ще ти врътне същия номер- личен опит.......
Сега съм с друга- бързо се излекувах, нямаш идея другите жени колко са мили....

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: d4f9690b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 11:
За жалост не мога да послушам съвета ти, винаги ще я приемам.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e168f3fd34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ами какво да ти кажа твоята история много ме разчувства, разбирам, че наистина я обичаш, но трябва да се премириш със ситуацията. Както те съветват по горе времето ще излекува раните ти... аз също ти стискам палци ... успех :|

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e3c9ce847b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Всяко зло-за добро.
По-добре сега да ти се случи и да отрезнееш (ама надявам се бързо, защото по-напред едно момиче добре ти е разказало,докъде може да се докара човек от глупост). Никой не те заслужава, щом не може да те оцени. Така и за двата пола. Мъже виждат, че жени са готови на всичко за тях и вече започват да търсят друга, жени-по същия начин. Важното е да не допусне човек да се остави "винаги ще съм твой/я и на твое разположение". Това да не е някакъв бог? Идеалът на вселената. Утре ще срещнеш по-добро момиче и заслепението и самовнушението по тази(а знаеш ли, аз как добре плача:))) ще те кара да вършиш постъпки, които да доведат до нещастието му. Затова-или забравяй,какво е било дотук, или се гърчи в агонията си. И за последно: Уважавай себе си, ако искаш другите да те уважават.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 28ac69c2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Много са мили да, само не прави грешката на следващата да и` казваш за мъката която си преживял, жените не обичат мъжете - жертви.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 792178caef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Пак съм номер 4. Донякъде съм го преживяла това, което ти в предишна ръзка. На твоята възраст излизах с момче, което адски много ме обичаше, но не и аз него. Бях му казвала, че не го обичам и когато се появи следващия (т.е. този, който ми съсипа живота в последствие... но това е друга тема), аз се влюбих в този и също се обадих на момчето и плаках - чувствах вина, а и ми беше много мъчно, че му причинявам това. Но не можех да съм с него по този начин. Беше ми близък, обичах го по особен начин, но не и като мъж. Може и при нея да е нещо подобно.

Послушай номер 10, донякъде е прав :). Да кажем не не 1 мъж по 2 жени, а примерно около 1,2. Т.е. на всеки мъж се пада по жена и нещо, а на всяка жена по мъж без нещо. Без какво ще й се падне е вече късмет. Дано не е без най-важното. :)))))) Надявам се да не се засегнеш от тази шега :)

Послушай номер 11, никога не я приемай отново. Хората не се променят. Послушай и номер 14, много точно е казал всичко. Никога не се унижавай, винаги имай достойнство. Когато тя вижда, че си готов на всичко, за да я имаш - губиш я. Никога не се разкривай 100%, нека има малко загадка - тръпката е това, което движи любовта.

Пожелавам ти скоро да я забравиш и да срещнеш друга. Използвай времето между двете връзки пълноценно, почини си от емоции и направи нещо полезно за себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker